نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ

    سلام
    یک store procedure ساده بگید ..کد آن بذارید که در sql ایجادش کنم مثلا دستور insert را انجام بدهد .

    حالا داخل سی شارپ کد های که باید بنویسم تا این پروسیجر عمل کنه به چه طریقه .... یعنی اطلاعت داخل مثلا دو textbox را بهش بدم خودش بقیه کارها را انجام بده .. و در جدول مورد نظر اطلاعات را ثبت کنه


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221

    نقل قول: طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ

    سلام
    ُSp

    CREATE PROCEDURE [dbo].[InsertInTest]
    @FCode int,
    @FFName nvarchar(50),
    @FLName nvarchar(50)
    AS
    BEGIN
    SET NOCOUNT ON;
    BEGIN TRAN
    INSERT INTO Test(FCode,FFname,FLname) VALUES (@FCode,@FFName,@FLName)
    IF @@ERROR>0
    ROLLBACK TRAN
    ELSE
    COMMIT TRAN
    END

    استفاده در C#‎‎

    SqlConnection con = new SqlConnection("server=(local);database=DbTest;uid= ;pwd=;trusted_connection=yes");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    DataTable dt = new DataTable();
    cmd.Parameters.AddWithValue("@FCode", int.parse(txtCode.text));
    cmd.Parameters.AddWithValue("@FFName", txtName.text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@FLName", txtLname.text);
    con.Open();
    cmd.CommandText = "InsertInTest";
    da.Fill(dt);
    con.Close();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ennovation
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    جای خوبیه . هواش عالیه
    پست
    110

    نقل قول: طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ

    CREATE PROCEDURE :

    CREATE PROCEDURE [dbo].[CreateUser]
    @LastName nvarchar(50),
    @FirstName nvarchar(50)
    AS
    BEGIN
    SET NOCOUNT ON;
    INSERT INTO Users
    (
    LastName,
    FirstName
    )
    VALUES
    (
    @LastName,
    @FirstName
    )END
    GO
    C#‎‎‎ Code:

    public void InsertToDataBank(string lastName, string firstName)
    {
    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter();
    SqlCommand command = new SqlCommand("CreateUser"); // CreateUser: Name of PROCEDURE
    command.Connection = YourConnectionString;
    command.Connection.Open();
    command.CommandType = CommandType.StoredProcedure ;
    command.Parameters.Add("@LastName", SqlDbType.NVarChar).Value = lastName;
    command.Parameters.Add("@FirstName", SqlDbType.NVarChar).Value = firstName;
    adapter.SelectCommand = command;
    command.ExecuteNonQuery();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ

    چه تفاوتی هست بین اینکه من از sqldbtype استفاده کنم یا به صورت ساده ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    نقل قول: طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط reza344 مشاهده تاپیک
    طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ
    ببین آقای reza344 عزیر ابتدا باید پارامترها را تعریف کرده به صورت زیر که این کار را باید با کلیک بر روی نام پایگاه داده ایجاد شده و در قسمت store procedure کلیک راست کرده و گزینه new را انتخاب می کنیم
    و دستورات زیر را متناسب با پارا متر هاا که داری تعریف می کنی
    CREATE PROCEDURE [dbo].[InsertInTest]
    @FCode int,
    @FFName nvarchar(50),
    @FLName nvarchar(50)
    AS
    BEGIN
    SET NOCOUNT ON;
    BEGIN TRAN
    INSERT INTO Test(FCode,FFname,FLname) VALUES (@FCode,@FFName,@FLName)
    IF @@ERROR>0
    ROLLBACK TRAN
    ELSE
    COMMIT TRAN
    END

    سپس در محیط دات نت کد های خود را به صورت زیر وازد میکنی با این تفاوت که جلوی cmd.CommandText = "InsertInTest";نام پروسیجر ذخیره شده را وارد می کنیم که در اینجا با سبز مشخص شده است که این نام زمانی که پزوسیجز را ایجاد می کنیم ابتدای پزوسیجر خواهد امد که به صورت ابی و بقیه دستورا را به صورت زیر می نویسی

    SqlConnection con = new SqlConnection("server=(local);database=DbTest;uid= ;pwd=;trusted_connection=yes");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    DataTable dt = new DataTable();
    cmd.Parameters.AddWithValue("@FCode", int.parse(txtCode.text));
    cmd.Parameters.AddWithValue("@FFName", txtName.text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@FLName", txtLname.text);
    con.Open();
    cmd.CommandText = "InsertInTest";
    da.Fill(dt);
    con.Close();


  6. #6

    نقل قول: طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ


    con =
    newSqlConnection(str);
    //string query1 = "insert into ketab(name,nevisande,ghymat,tedad,nasher,tarjome,n obate_chap,goroh,adress) values(@name,@nevisande,@ghymat,@tedad,@nasher,@ta rjome,@nobate_chap,@goroh,@adress);SELECT SCOPE_IDENTITY() AS no_ketab";
    con.Open();
    SqlCommand cm = newSqlCommand();
    cm.Connection = con;
    SqlDataAdapter myadapter = newSqlDataAdapter(cm);
    DataTable mytable = newDataTable();
    cm.CommandText =
    "dbo.insertketab";
    myadapter.Fill(mytable);

    cm.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    cm.Parameters.Add(
    "@name", SqlDbType.NVarChar,50).Value = name.Text;
    cm.Parameters.Add(
    "@nevisande", SqlDbType.NVarChar,50).Value = nevisande.Text;
    cm.Parameters.Add(
    "@ghymat", SqlDbType.Decimal).Value =Convert.ToDecimal(ghymat.Text);
    cm.Parameters.Add(
    "@tedad", SqlDbType.Int).Value =Convert.ToInt32( tedad.Text);
    cm.Parameters.Add(
    "@nasher", SqlDbType.NVarChar,50).Value = nasher.Text;
    cm.Parameters.Add(
    "@tarjome", SqlDbType.NVarChar,50).Value = motearjem.Text;
    cm.Parameters.Add(
    "@nobate_chap", SqlDbType.Int).Value =Convert.ToInt32( nobate_chap.Text);
    cm.Parameters.Add(
    "@goroh", SqlDbType.NVarChar,50).Value =goroh1.SelectedValue;
    cm.Parameters.Add(
    "@adress", SqlDbType.NVarChar,50).Value =adres_img.Text;
    //cm.ExecuteNonQuery();



    سلام
    توی دیتابس که اجراش میکنم مشکلی نداره ولی توکدنویسی
    به من این پیغام رو بهم میده

    Procedure or function 'insertketab' expects parameter '@name', which was not supplied.

  7. #7

    نقل قول: طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ

    sql server به حرف بزرگ و کوچک حساس هستش احتمالا در دیتابیس شما ستونی نام شما بصورت Name بوده و نه name و باید اسم ستونها رو با حفظ بزرگی و کوچکی دقیقاٌ در موقع استفاده از آنها بکار ببرید.

  8. #8

    نقل قول: طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ

    وقتی کدا مینویسم این ارور را میده:

    Cannot open database "pezeshk" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'Asus-pc\asus'.
    با دستور db.Pins(textBox1.Text, Convert.ToString(listBox4.SelectedItem), Convert.ToString(listBox1.SelectedItem), textBox4.Text);


    dataGridView1.DataSource = db.sicktbls;
    که مینویسم نوشتم اجرا هم میشه dataGradeview هم اونا نشون میده.
    اما مشکل من اینه که فقط تو dataGradeview هست و هیچی تو اصل پایگاه داده ذخیره نمیشه.
    ممنونمیشم اگه جواب بدید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طرز استفاده از stored procdure در سی شارپ

    سلام
    به این تاپیک سری بزنید یک نمونه برنامه در رابطه با این موضوع نوشتم و در اختیار شما دوستان گذاشتم و امیدوارم که مشکلتونو حل کرده باشم

    دانلود نمونه برنامه

    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •