نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط Ado با msflexgrid

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    ارتباط Ado با msflexgrid

    سلام دوستان من کد ارتباط ado با msflexgrid رو میخوام ؟ و همچنین روش جستجو با ado در flex رو لطفا کمک کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: ارتباط Ado با msflexgrid

    چیزی که میخواهید ربطی به نوع گریدتون نداره شما میتونید از این گرید هم مثل سایر گریدها استفاده کنید
    برای جستجوهم میتونید از دستور
    select * from table1 where name like '"& ali &"'
    استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ارتباط Ado با msflexgrid

    سلام
    از این کد واسه ارتباط گرید با بانک میتونی استفاده کنی
    Private Sub Load_Vs()
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    If conn.state = 1 Then conn.Close

    conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\dbase\bank.mdb;Persist Security Info=False"

    If rs.state = 1 Then rs.Close
    rs.Open "Select * From Anbar", conn, adOpenStatic, adLockOptimistic

    Set VS.DataSource = rs
    End Sub

    روشهای زیادی هم واسه جستجو هست یکیش اینه
    If Text1.Text <> "" Then
    ado.RecordSource = "Select *from frosh where name='" & Text1.Text & "'"
    ado.Refresh
    Text1.Text = ""
    Exit Sub
    End If

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ارتباط Ado با msflexgrid

    سلام دوستان عزیز من از این کد در vsflex8 استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا در این کد If Flex.TextMatrix(i, 0) = "" , ارور میده

    For i = 1 To Flex.Rows
    If Flex.TextMatrix(i, 0) = "" Then Exit For
    With SANADADO.Recordset
    .AddNew

  5. #5
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: ارتباط Ado با msflexgrid

    اینو امتحان کنید:

    For i = 1 To Flex.Rows -1
    If Flex.TextMatrix(i, 0) = "" Then Exit For
    With SANADADO.Recordset
    .AddNew
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ارتباط Ado با msflexgrid

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    اینو امتحان کنید:

    For i = 1 To Flex.Rows -1
    If Flex.TextMatrix(i, 0) = "" Then Exit For
    With SANADADO.Recordset
    .AddNew
    باز هم error میده If Flex.TextMatrix(i, 0) = "" . نمیدونم میتونه از تعداد سطرها (flex.rows=?) باشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ارتباط Ado با msflexgrid

    نقل قول نوشته شده توسط niko2008 مشاهده تاپیک
    باز هم error میده If Flex.TextMatrix(i, 0) = "" . نمیدونم میتونه از تعداد سطرها (flex.rows=?) باشه؟

    با تشکر از جناب xxxxx_xxxxx خیلی ممنون ار راهنمایتان فقط i باید از صفر حلقه بخوره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •