نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Invalid Object Name "table name "ERROR

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    TEHRAN-SEMNAN
    پست
    11

    Exclamation Invalid Object Name "table name "ERROR

    سلام .
    خسته نباشيد
    من يك application نوشتم با C#‎ كه ابتدا به بانك اطلاعاتي متصل ميشه و هنگام لود شدن فرم يك جدول مي سازه.
    بعد با زدن يك دكمه فيلدهاي جدول داخل ديتا ريد نمايش داده مي شه.
    من يك دفعه تست كردم اين كارو انجام داده شد
    بعد دوباره جدول رو حذف كردم و بعدش دوباره تست كردم هنگام ولي هنگام پر كردن ديتا ست به من خطا ميده . اين خطا Invalid Object Name "table name
    لطفا" راهنماييم كنيد.
    ممنون
    اين هم كدش

    using
    System;

    using
    System.Collections.Generic;

    using
    System.ComponentModel;

    using
    System.Data;

    using
    System.Drawing;

    using
    System.Linq;

    using
    System.Text;

    using
    System.Windows.Forms;

    using
    System.Data.SqlClient;

    namespace
    WindowsFormsApplication1
    {
    publicpartialclassForm1 : Form

    {
    SqlConnection sqlcon = newSqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename='D:\\Documen ts and Settings\\Administrator\\My Documents\\Visual Studio 2008\\Projects\\WindowsFormsApplication1\\WindowsF ormsApplication1\\Database1.mdf';Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    SqlDataAdapter sqladpt;
    DataView dview;
    // SqlCommand scom = new SqlCommand("CREATE TABLE a(stno char(8) primary key,fname char(20), lname char(50), id char(5));");

    CurrencyManager cmanage;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    sqlcon.Open();
    sqladpt =
    newSqlDataAdapter();
    sqladpt.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    sqladpt.SelectCommand.Connection = sqlcon;
    sqladpt.SelectCommand.CommandText =
    "SELECT * FROM a;";
    sqladpt.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    SqlCommandBuilder sqlcombuild = newSqlCommandBuilder(sqladpt);
    DataSet dset = newDataSet();
    sqladpt.Fill(dset,
    "a");
    dataGridView1.DataSource = dset;
    dataGridView1.DataMember =
    "a";
    sqlcon.Close();
    }
    privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    try

    {
    SqlCommand scom = newSqlCommand("CREATE TABLE a(stno char(8) primary key,fname char(20), lname char(50), id char(5));", sqlcon);
    MessageBox.Show("sucessful");
    }
    catch

    {
    MessageBox.Show("error");
    }
    }
    }
    }


  2. #2

    نقل قول: Invalid Object Name "table name "ERROR

    شما توی لود فرم این دستور رو نوشتید:
    try

    {
    SqlCommand scom = newSqlCommand("CREATE TABLE a(stno char(8) primary key,fname char(20), lname char(50), id char(5));", sqlcon);
    MessageBox.Show("sucessful");
    }
    توی خط اول یه Command ساختید ولی این جایی اونو execute نکردید! یعنی جدولی ساخته نمیشه که بعد جای دیگه درخواست واکشی اطلاعات از اون جدول رو کنید. احتمالا اگه دستورات اجرای این Command رو بنویسید درست بشه.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    TEHRAN-SEMNAN
    پست
    11

    Exclamation نقل قول: Invalid Object Name "table name "ERROR

    مشكل رو فهميدم ولي راه حلي به نظرم نمي رسه
    توي قسمت لود فرم هستش
    اگه كد رو ببينيد
    scom.ExecuteNonQuery();
    اين عبارت داخلش هست
    اگر جدول وجود نداشته باشه درست كار مي كنه ولي اگه وجود داشته باشه نه.
    يك دشتوري براي وجود يا عدم وجود جدول مي خوام كه چك كنه جدول وجود داره يا نه.
    كسي اين دستور رو داره؟
    با تشكر از تمامي دوستان

    privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    try

    {
    sqlcon.Open();
    scom =
    newSqlCommand();
    scom.Connection = sqlcon;
    scom.CommandText =
    "CREATE TABLE b(stno char(8) primary key,fname char(20), lname char(50), id char(5));";
    scom.ExecuteNonQuery();
    sqlcon.Close();
    MessageBox.Show("sucessful");
    }
    catch

    {
    MessageBox.Show("error");
    }

    }


  4. #4

    نقل قول: Invalid Object Name "table name "ERROR

    مشکل از کد sql هستش.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    TEHRAN-SEMNAN
    پست
    11

    نقل قول: Invalid Object Name "table name "ERROR

    نقل قول نوشته شده توسط saeedr22 مشاهده تاپیک
    مشکل از کد sql هستش.
    اين چه مشكليه كه وقتي جدول وجود نداشته باشه درست كار مي كنه ؟
    وقتي وجود داشته باشه نه ؟
    راه حل ؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: Invalid Object Name "table name "ERROR

    وقتی جدول وجود نداره برنامه درست کار میکنه چون این اتفاق ها می افته
    1.OnLoad فرم اجرا می شه و جدول ایجاد می شه
    2.اطلاعات خوانده می شه و نمایش داده می شه

    اما وقتی جدول وجود دارد
    1.OnLoad اجرا می شه و سعی در ایجاد یک جدول به اسم b می کنه اما چون دفعه قبل این جدول ایجاد شده یک خطا از برنامه گرفته می شه که منظورش اینکه که شما سعی در ایجاد یک جدول دارید که قبلا ساخته شده (جدولی به این اسم وجود داره)


    برای رفع مشکل برای ایجاد جدول دستور زیر رو پیشنهاد میدم


    IF(NOT EXISTS(SELECT * FROM sys.objects WHERE object_id = OBJECT_ID(N'[dbo].[b]') AND type in (N'U')))
    CREATE TABLE b(stno char(8) primary key,fname char(20), lname char(50), id char(5));


    آخرین ویرایش به وسیله hoorfar : چهارشنبه 27 آبان 1388 در 22:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •