نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد setup به همراه دیتابیس برنامه آن

  1. #1
    کاربر جدید آواتار parsiyani
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    گلستان_آزادشهر
    پست
    20

    ایجاد setup به همراه دیتابیس برنامه آن

    سلام
    من یک برنامه با ویژوال استودیو درست کردم که یک دیتا بیس داره از نوع sql
    من میخوام از طریق ویژوال استودیو یک setup بسازم که این دیتابیس نیز در موقع نصب ستاپ
    در sql server مقصد نیز نصب شود دیگر به صورت دستی دیتابیس را ضمیمه sql server مقصد نکنم
    راه حل کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار DoDoklak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شهر 3500 ساله
    پست
    320

    نقل قول: ایجاد setup به همراه دیتابیس برنامه آن

    با اجرای این کد میتونی فایلتو به محض اجرا Attach کنی


    PrivateConst TSQL_ATTACH AsString = "EXEC sp_attach_db @dbname = N'" & DATABASENAME & "',@filename1 = @MDF,@filename2 = @LDF;"

    Dim path AsString = System.IO.Path.Combine(System.Windows.Forms.Applic ation.StartupPath, DATABASENAME)
    With dbCom.Parameters
    .Add("@MDF", System.Data.SqlDbType.NVarChar).Value = path & ".mdf"
    .Add("@LDF", System.Data.SqlDbType.NVarChar).Value = path & "_Log.ldf"
    EndWith
    dbCom.CommandType = System.Data.CommandType.Text
    dbCon.Open()
    dbCom.ExecuteNonQuery(



    دیگه خودت مقادیر متغیر رو جایگزین کن

  3. #3
    کاربر جدید آواتار parsiyani
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    گلستان_آزادشهر
    پست
    20

    نقل قول: ایجاد setup به همراه دیتابیس برنامه آن

    خوب ، حالا من این کد شما رو در کجا باید قرار بدهم
    و دیتابیس نیز در قسمت application folder پروژه ستاپ باید باشد یانه ؟
    (اسم دیتابیس ما bank است)
    راه حل را بگویید؟



    آخرین ویرایش به وسیله parsiyani : دوشنبه 23 آذر 1388 در 10:19 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار DoDoklak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شهر 3500 ساله
    پست
    320

    نقل قول: ایجاد setup به همراه دیتابیس برنامه آن

    خوب ، حالا من این کد شما رو در کجا باید قرار بدهم
    به محض اجرای برنامه یه صفحه Load قرار بده و بانکتو بررسی کن اگر وجود نداشت کد را اجرا کن تا attach بشه در غیر اینصورت صرفه نظر کن

    دیتابیس نیز در قسمت application folder پروژه ستاپ باید باشد یانه ؟
    میتونه باشه و میتونه نباشه
    البته باشه بهتره ولی اگه نباشه باید از کاربر مسیر بانک رو تقاضا کنی

    یه چیزی تو این مایه ها




    برای مشاوره بیشتر اینم ایمیلم
    بهتره بحث تو تایپک ادامه پیدا کنه تا دیگران هم بتونن استفاده کنن

  5. #5
    کاربر جدید آواتار parsiyani
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    گلستان_آزادشهر
    پست
    20

    نقل قول: ایجاد setup به همراه دیتابیس برنامه آن

    نقل قول نوشته شده توسط DoDoklak مشاهده تاپیک
    به محض اجرای برنامه یه صفحه Load قرار بده و بانکتو بررسی کن اگر وجود نداشت کد را اجرا کن تا attach بشه در غیر اینصورت صرفه نظر کن
    سلام دوست عزیز من این برنامه رو فقط با دیدن یک فیلم اموزشی درست کردم و تنها کاری که خودم انجام دادم نوشتن یک کد جستجو بود که در این برنامه آموزشی نبود .
    اگر شما در ساخت این ستاپ راهنماییم کنید ممنون میشم:
    دانلود برنامه (پسورد:12345)
    دانلود دیتابیس(پسورد:12)
    (چون مهارت زیادی در برنامه نویسی ندارم)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •