نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: روشهاي جستجو در هوش مصنوعي

  1. #1

    روشهاي جستجو در هوش مصنوعي

    همونطور كه ميدونين يه سري روشهاي جستجو در كتاب هوش مصنوعي راسل مطرح شده

    جستجوي سطحي(bfs)
    جستجوي با هزينه يکسان(ucs)
    جستجوي عمقي(dfs)
    جستجوي عمقي محدود شده(dls)
    جستجوي عميق‌کننده تکراري(iddfs)
    جستجوي دوطرفه(bs)
    جستجوي اول بهترين(bfs)
    جستجوي *A
    و ......

    حالا به چه روشي ميتونيم اينها رو پياده سازي كنيم؟
    اگه درخت يا گراف رو با ماتريس مجاورت نشون بديم، ميشه پياده سازي كرد يا بايد از روش ديگه اي استفاده كرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله amironline : سه شنبه 03 آذر 1388 در 21:52 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: روشهاي جستجو در هوش مصنوعي

    سلام
    با درخت میشه پیاده سازی کرد ولی همیشه روش بهینه رو انتخاب کن
    هر کدوم رو میشه با روش های خاصی پیاده سازی کرد
    مثلا میشه جستجوی اول سطح رو به کمک صف پیاده سازی کرد
    اول عمق رو با پشته و صف
    و...
    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: روشهاي جستجو در هوش مصنوعي

    اينايي كه شما ميگين صحيحه ولي اگه موافق باشين با كمك همديگه اين روشها رو پياده سازي كنيم تا برا بقيه دوستان هم مفيد باشه چون من تاپيك كاملي تو اين زمينه نديدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: روشهاي جستجو در هوش مصنوعي

    سلام
    پس به امید خدا شروع میکنیم
    فقط اینکه تا اونجایی که بتونم (یعنی اگه فرست باشه) همکاری میکنم
    کما اینکه بچه های زیادی هستند که میتونند همکاری کنند
    خوب زبان برنامه نویسی چی باشه؟
    من که فقط با C++‎ موافقم
    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: روشهاي جستجو در هوش مصنوعي

    من جستجوي عمقي يا dfs رو با استفاده از ماتريس مجاورت پياده سازي كردم

    عملكرد برنامه هم به اين صورت هست كه به هر يك از گره هاي گراف يا درخت يك شماره (0 ريشه جستجو هست) داده ميشه و پس از وارد كردن ماتريس مجاورت، شماره گرهي رو كه دنبالش مي گرديم رو وارد مي كنيم و برنامه شروع به پيمايش به روش عمقي ميكنه

    اينم كد


    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    #include<stdlib.h>

    int **w,*visit;
    int v,s,i,j,n,t,f=0;

    int pdfs(int v)
    {
    int k;
    visit[v]=1;
    printf("% d",v);
    if (v==t)
    {
    f=1;
    return 0;
    }
    for(k=0;k<n;k++)
    if (w[v][k]==1)
    if (!visit[k])
    pdfs(k);
    }

    void main()
    {
    clrscr();
    s=0;
    printf("\nEnter number of vertex:");
    scanf("%d",&n);
    w=new int*[n];
    for(i=0;i<n;i++)
    w[i]=new int[n];
    visit=new int[n];
    for(i=0;i<n;i++)
    visit[i]=0;
    for(i=0;i<n;i++)
    for(j=0;j<n;j++)
    {
    printf("w[%d][%d] ==> ",i,j);
    scanf("%d",&w[i][j]);
    }
    printf("\nEnter Your Node Number to search:");
    scanf("%d",&t);
    printf("\nYour depth first search traverse is:");
    pdfs(s);
    if (f==0)
    printf("\n\nPath not found from %d to %d",s,t);
    getch();
    }

  6. #6

    نقل قول: روشهاي جستجو در هوش مصنوعي

    سلام
    خیلی ممنون به خاطر این پست جالب و مفیدی که گذاشتید . برای من که خیلی قابل استفاده بود .
    میشه لطفا" پیاده سازی الگوریتم های دیگه مثل bfs و ucs رو هم قرار بدین؟
    با تشکر فراوان

  7. یک شنبه 30 آبان 1389, 22:41 عصر

    دلیل
    پروژه دانشجویی؛ مطرح کردن پروژه دانشجویی ممنوع است.

  8. #7

    نقل قول: روشهاي جستجو در هوش مصنوعي

    سلام دوستان
    من می خوام گرافشم رسم کنم اگه کسی کدش رو داره ممنون می شم بزاره

  9. #8

    نقل قول: روشهاي جستجو در هوش مصنوعي

    سلام

    کد برنامه جستجوی عمقی (dfs) رو به زبان پرولوگ دارین؟
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •