نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دريافت محتويات IFRAME

  1. #1

    دريافت محتويات IFRAME

    با سلام خدمت دوستان و اساتيد گرامي
    عزيزان به كد زير توجه فرماييد:
    <iframe src="/Reserved.ReportViewerWebControl.axd?OpType=DocMapR eport&amp;ClientController=ctl00_OneBillContentPla ceHolder_tcManagement_tpServiceState_ServiceState1 _rvServiceState&amp;ReportUrl=%2fOneBill%2fReserve d.ReportViewerWebControl.axd%3fMode%3dtrue%26Repor tID%3d98da77be8ab2461a89fccece7d6da99f%26ControlID %3de33f4bd9965845c4baa2a9651ded5179%26Culture%3d10 65%26UICulture%3d1065%26ReportStack%3d1%26OpType%3 dReportArea%26Controller%3dctl00_OneBillContentPla ceHolder_tcManagement_tpServiceState_ServiceState1 _rvServiceState%26PageNumber%3d1%26ZoomMode%3dPerc ent%26ZoomPct%3d100%26ReloadDocMap%3dtrue%26Search StartPage%3d0%26LinkTarget%3d_top" frameborder="0" id="ReportFramectl00_OneBillContentPlaceHolder_tcM anagement_tpServiceState_ServiceState1_rvServiceSt ate" name="ReportFramectl00_OneBillContentPlaceHolder_t cManagement_tpServiceState_ServiceState1_rvService State" style="width:100%;height:100%;border-top:1px Black Solid;display:none;"></iframe>


    دوستان اين iframe در يك سايت مورد استفاده قرار گرفته و كارش هم اين است كه اطلاعات خاصي را از سرور دريافت مي كند و نمايش مي دهد.

    بنده به مشكلي برخوردم كه در خيلي از فروم هاي خارجي مشكل افراد است. مي خو اهم متن صفحه اي كه توسط اين iframe لود مي شود را به دست آورم . در زبان VB كد زير را نوشتم:

    Dim HD As New HTMLDocument
    set HD=webbrowser.document
    for i=0 to HD.frames.length-1
    if hd.frames.item(i).name="xx" then
    text1=hd.frames.item(i).document.body.innertext
    exit for
    end if

    next i

    xx=نام iframe مربوطه

    مشكل بنده اين است كه كد بنده به نظر خودم كاملا صحيح است هيچ مقداري را بازگشت نمي دهد!!!

    دوستاني كه در ضمينه جاوا اسكريپ مهارت دارند ، آيا امكان خواندن متن صفحه اي كه با iframe بار گذاري مي شود وجود دارد؟

    از هر نوع كمكي صميمانه قدرداني مي كنم.

  2. #2

    نقل قول: دريافت محتويات IFRAME

    از دوستان گويي كسي به مشكل استخراج متن واطلاعات در صفحه اي كه با تگ IFRAME لود مي شود گويا برخورد نكرده اند؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •