نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: class procedures

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799

    class procedures

    سلام.
    میخواستم بدونم فرق procedure هایی که در یک کلاس هست و با کلمه class آغاز میشه چه فرقی با procedureهای معمولی داره ؟
    ممنون.

  2. #2
    دوست عزیز
    در دلفی همه پروسیجر ها عضو کلاسی هستند،پروسیجر های که در برنامه های معمولی می سازیم ویا دلفی می سازد
    (مثلprocedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject); )
    عضو کلاس TForm1 هستند.
    در مورد دوم اگه منظورت پروسیجر هایی مثل اینه:
    procedure YourClassName.YourProcedureName;
    begin
    {Do Some Actions You want}
    end;
    اینها پروسیجرهایی هستند که در کلاسی که خودمان تعریف می کنیم بکار می روند و برای احضار آن در کلاسهای دیگر و پروسیجر های عضو کلاسهای دیگر مثل:

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject));
    به این صورت عمل می کنیم:


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    YourClass1 : YourClassName;
    begin
    YourClassName.YourProcedureName;
    .;
    .
    .
    .

    end;

    end.

    امیدوارم جوابت رو گرفته باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    ممنون از پاسختون ولی منظور من Procedure هایی به این شکله :

    Class Procedure MyProccname(param);
    یا
    Class Function MyFuncname(params) : type

  4. #4
    مسئله : دسترسی به بخشی از یک کلاس بدون ساختن یک نمونه ( آبجکت ) از آن کلاس

    راه حل : تعریف کلاس پراسیجر .

    توضیح : بدون ساختن نمونه ای از یک کلاس عموما ممکن نیست از توانائی های موجود در آن کلاس استفاده کنیم . لذا با تعریف کلاس گونه فانکشنها و پراسیجرهای یک کلاس و با استفاده از نام کلاس میتوان از انها استفاده کرد .

    مثال :



    تعریف کلاس :

    type
    MyClass = class(TObject)
    Private
    MyClass_Value : Integer // یک متغیر برای کار داخلی کلاس
    public
    class function Value : Integer;
    class procedure SetValue( v : Integer );
    end;


    پیاده سازی کلاس :

    class function MyClass.Value : Integer;
    begin
    SharedValue:=MyClass_SharedValue
    end;

    class procedure MyClass.SetValue( v : Integer );
    begin
    MyClass_SharedValue:=v
    end;


    استفاده از کلاس بطور مستقیم :

    a:=MyClass.Value*100;
    MyClass.SetValue( a );






    موفق باشید .

    اینپرایز پاسخ تشریحی :roll:

تاپیک های مشابه

  1. The procedure entry point@sysutils@checkwin32version$qqrii could not be located in the dynamic link
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 فروردین 1389, 21:10 عصر
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. make .exe file from .class file
    نوشته شده توسط navid_ad در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1383, 22:47 عصر
  4. struct , class
    نوشته شده توسط همان مهمان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 00:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •