نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ااشکال در رسم 2 تا عکس بر روی هم !!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    ااشکال در رسم 2 تا عکس بر روی هم !!!

    سلام
    من میخوام دو تا عکس رو هم رسم کنم برای این کار x, y آنها یکی در نظر میگیرم
    g.drawImage(img1,getWidth()/2,getHeigth()/2-50,3)
    g.drawImage(img2,getWidth()/2,x,3)

    که متغییر x هم از نوع int و برابر getHeight()/2-50
    ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم img 2 خیلی بالاتر از img1 رسم میشه یعنی با 35 تا اختلاف !!!
    برای اینکه رو هم بیوفتن باید x=getHeigth()/2-15 باشه!!!
    اگه به جای x مستقیما مقدار بنویسم درست رس میشه !!!
    من که سر در نیاوردن به نظر شما چرا اینجوری میشه ؟؟؟
    متشکرم
    _______

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: ااشکال در رسم 2 تا عکس بر روی هم !!!

    سلام
    این مشکل به خاطر آخرین پارامتر، یا همون Anchor است.

    Anchor اولی رو Graphics.LEFT | Graphics.TOP بذار، برای دومی هم بذار Graphics.BOTTOM|Graphics.RIGHT

    البته باز هم بهت قول نمیدم کاملا درست بشه!

    درضمن مطمئنی که x رو به اندازه یه getHeigth()/2-50 میذاری!

    یه مورد دیگه، اگر از عکس img1 به عنوان Background استفاده میکنی:
    1- عکس رو همه صفحه بنداز
    2- از layerManager یا tiledLayer استفاده کن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ااشکال در رسم 2 تا عکس بر روی هم !!!

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام دو تا عکس رو هم رسم کنم برای این کار x, y آنها یکی در نظر میگیرم
    g.drawImage(img1,getWidth()/2,getHeigth()/2-50,3)
    g.drawImage(img2,getWidth()/2,x,3)

    که متغییر x هم از نوع int و برابر getHeight()/2-50
    ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم img 2 خیلی بالاتر از img1 رسم میشه یعنی با 35 تا اختلاف !!!
    برای اینکه رو هم بیوفتن باید x=getHeigth()/2-15 باشه!!!
    اگه به جای x مستقیما مقدار بنویسم درست رس میشه !!!
    من که سر در نیاوردن به نظر شما چرا اینجوری میشه ؟؟؟
    متشکرم
    _______
    شما مطمین هستی که X رو جای دیگه مقدارش رو عوض نمی کنی؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •