نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه باز کردن Table در Switchboard در Access 2003 به چه صورت است؟

  1. #1

    نحوه باز کردن Table در Switchboard در Access 2003 به چه صورت است؟

    با سلام خدمت دوستان عزيز

    من مي خواهم يک جدول را به يکی از دکمه های Switchboard متصل کنم که با کليک بر روي آن همانند کليک بر روی خود table در بخش Table در Access عمل شود. Switchboard از من گزينه های Form يا Report را برای اتصال می خواهد ، برای Table چه کنم؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه باز کردن Table در Switchboard در Access 2003 به چه صورت است؟

    يك كواري بنويس و كليه فيلدها را بياور مثلا به نام query1
    در on click باتن بنويس
    Dim stDocName As String

    stDocName = "Query1"
    DoCmd.OpenQuery stDocName, acNormal, acEdit

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •