نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با SQLDMO و SQL SMO

  1. #1

    مشکل با SQLDMO و SQL SMO

    با سلام
    لطفا راهنمایی فرمایید. مشکل قطعه کدهای ذیل چیست؟ هیچ خروجی ای به من نمی دهد.
    یک بار به این طریق امتحان نموده ام:




    Private Sub SQL_SMO_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    '//just list local servers, set to false if you want to see all servers

    Dim dt As DataTable = Microsoft.SqlServer.Management.Smo.SmoApplication. EnumAvailableSqlServers(True)
    lstServers.ValueMember = "Name"
    lstServers.DataSource = dt

    End Sub





    و بار دیگر به این شکل:


    private void btnRetrieve_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    SQLDMO.NameList sqlList = null;
    SQLDMO.Application sqlApp = null;

    lstServers.Items.Clear();

    try
    {
    sqlApp = new SQLDMO.Application();
    sqlList = sqlApp.ListAvailableSQLServers();

    for(int ctr = 1; ctr <= sqlList.Count; ctr++)
    {
    lstServers.Items.Add(sqlList.Item(ctr));
    }
    }
    catch(Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    finally
    {
    if(sqlList != null)
    sqlList = null;

    if(sqlApp != null)
    sqlApp = null;
    }
    }

    در هر دو شیوه پاسخی نگرفتم. هیچی.
    با شرایط ذیل:
    در شیوه نخست، برای پروژه Refence ای به دو کتابخانه :
    Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo

    قرار داده ام.
    و در شیوه دوم، من SQL Server 2008 را نصب دارم و به :
    C:\Program Files\Microsoft SQL Server\80\Tools\Binn\SQLDMO.DLL
    رفرنس قرار داده ام.
    روی یک لپ تاپ تکی امتحان می نمایم.
    کارت شبکه را هم نصب نموده ام.
    در سرویس های Local ام، در Services(Local)، هر چی که با SQL Server آغاز گردد، Status آن Started می باشد.
    حتی Microsoft SQL Server Management Studio را هم باز نموده و با کاربر sa لاگین نموده ام.
    آنتی ویروسم را هم غیر فعال نموده ام. فایروال ویندوز را هم آف نموده ام.

    ولی نمی دانم چرا SQL Server لوکالم را نشان نمی دهد؟
    لطفا راهنمایی فرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: مشکل با SQLDMO و SQL SMO

    سلام
    من با اين كد ليست سرورهاي موجود را در يك كومبو باكس ريختم . گفتم شايد به رفع مشكل برنامت كمك كنه. (با sqlDMO نوشتم)
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim I As Integer
    Dim oNames As NameList
    Dim oSQLApp As Application = New Application
    oNames = oSQLApp.ListAvailableSQLServers
    For I = 1 To oNames.Count
    cboListServer.Items.Add(oNames.Item(I).ToString)
    Next
    cboListServer.Text = cboListServer.Items(0)
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: مشکل با SQLDMO و SQL SMO

    خیر متاسفانه، نشد، آقا شهاب
    نمی دونم چرا.
    شاید مطلبی که نگفته باشم اینه که از اس کیو ال سرور 2008 استفاده می نمایم و کولیشن تازه افزوده شده پرشین.
    آیا ممکنه ربطی داشته باشه؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •