نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درگ دروپ کردن کنترل های ایجاد شده در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    141

    درگ دروپ کردن کنترل های ایجاد شده در زمان اجرا

    درود به همه
    من در برنامه ام با دستورات زیر یک کنترل در زمان اجرا ایجاد میکنم

    a = System.Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    b = System.Convert.ToInt32(textBox2.Text);
    Button bt = new Button();
    bt.Name = "bt";
    bt.Text = "button";
    bt.Size = new Size(90, 25);
    bt.Location = new Point(a, b);
    this.Controls.Add(bt);

    رویداد کلیک هم به آن اضافه کردم و مشکلی نداشت -حالا می خواهم کاری کنم که کاربر بتواند آن کنترل را روی فرم جابجا کند یعنی Drag & Drop انجام بشه.کسی میتونه راهنمایی کنه .باید چکار کنم
    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    141

    نقل قول: درگ دروپ کردن کنترل های ایجاد شده در زمان اجرا

    دوستان لاقل اگه سر نخی هم بدید خودم میرم دنبالش لطفا" هر چی که بلدید عنوان کنید
    فکر نمی کنم خیلی دشوار باشه

  3. #3

    نقل قول: درگ دروپ کردن کنترل های ایجاد شده در زمان اجرا

    سلام دوست عزیز
    در تاپیک های زیر در مورد درگ کردن تصویر و مقادیر بحث شده آدرس قرار می دهم شاید کمکت کنه.
    https://barnamenevis.org/showpo...7&postcount=53
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?p=489338

    این هم یک لینکه دیگه که فکر کنم خیلی کمکت کنه
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?p=485305

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •