صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 93

نام تاپیک: روش کار با دیتا گرید DataGride

  1. #41
    کاربر جدید آواتار farrokhi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    چطور کاری کنم وقتی فرم باز میشه از دیتاگرید هیچ سطری(همیشه سطر اول در حالت انتخاب است) انتخاب نشده باشه

  2. #42

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    نقل قول نوشته شده توسط farrokhi مشاهده تاپیک
    چطور کاری کنم وقتی فرم باز میشه از دیتاگرید هیچ سطری(همیشه سطر اول در حالت انتخاب است) انتخاب نشده باشه


    DataGridView1.ClearSelection()

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    با سلام به دوستان
    دوستان به كمكتون نياز فوري دام
    من يك گريد دارم كه حدود 200تا اسم داره كه از بانك ميخونه . توي گريد ميريزه ميخوام از اون اسم ها برام حدود 25 نفر انتخاب كنه و توي listbox و يا توي textbox و يا label جداگانه برام بريزه
    نكته : اين اسامي كه انتخاب ميشند بار دوم كه نفرات ديگه انتخاب ميشند نبايد تكراري نباشند

    زماني كه رو يكي از سطرهاي گريد كليد كنم بياد محتواي برام توي كادر نشون بده
    مثل نام و نام خانوادگي و....

  4. #44

  5. #45

  6. #46

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    رنگي كردن يك كلر يا فونت ديتاگريد در شرايط خاص

    تعویض رنگ پس زمینه ستونهایی با اطلاعات خاص


  7. #47
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    رنگي كردن رديفهاي ديتاگريد يعني يكي در ميان AlternatingRows

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=195769

  8. #48

  9. #49

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    ذخیره کردن اطلاعات دیتاگرید در بانک


  10. #50

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    ديتا گريد ويو و مقدار عددي

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    آخرین ویرایش به وسیله sh2007 : پنج شنبه 10 دی 1388 در 10:17 صبح

  12. #52

  13. #53

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    سلام خدمت دوستان عزیز
    من می خوام اطلاعات یک سطر از یک datagride رو بردارم یعنی به میخوام آخرین مقدار کلید اصلی رو بریزم توی یک lable.text البته (توی C#‎)
    با تشکر

  14. #54

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    سوال دیگه ای هم داشتم اونم اینه که توی یک فرم از دو تا datagrideview استفاده کردم و اسماشم متفاوت انتخاب کردم ولی اطلاعات اولی رو توی دومی میاره (نه به طور کامل) مثلا وقتی توی دومی select می کنم که دو تا از ستونها نمایش داده شود بازم همه ستونا نمایش داده میشوند.

  15. #55

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    ممکنه يک DGV رو طوري از بانک مقدار دهي کنيم که فقط برخي از فيلدها رو بگيره و بقيه رو کاري نداشته باشه
    اين رو مي دونم که مي شه اول همه رو بارگذاري کرده و بعد ستونهاي دلخواه رو حذف کنيم ولي چون يک فيلد از من ، حجمش خيلي زياده، بايد کاري کنم که از همون اول بارگزاري نشه و گرنه برنامه هنگ مي کنه ،‌ بنابراين در حين بارگزاري بايد برخي فيلدها استثنا بشن؟

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    پرینت گرفتن از دیتا گرید ویو

    آقا ما یه کلاس از تو codeproject پیدا کردیم واسه پرینت گرفتن از دیتا گرید. البته واسه پرینت گرفتن از داده های لاتین طراحی شده بود. من یه چیزایی به اون اضافه کردم به شرح زیر :
    - راست به چپش کردم
    - امکان پرینت گرفتن landscape رو بهش اضافه کردم
    - امکان رنگی کردن یکی در میون ردیف ها رو براش ایجاد کردم
    - ...
    خلاصه یه ابزار گزارش گیری ساده است. امیدوارم دوستان کامل ترش کنند و واسه استفاده بقیه بگذارند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Shahram_Shobeiri : سه شنبه 25 اسفند 1388 در 12:08 عصر

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    سلام
    کسی میدونه چطور میشه سطر های دیتا گرید رو به صورت الفبای فارسی مرتب کرد
    اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه

  19. #59

  20. #60

  21. #61

    نقل قول: پرینت گرفتن از دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط Shahram_Shobeiri مشاهده تاپیک
    آقا ما یه کلاس از تو codeproject پیدا کردیم واسه پرینت گرفتن از دیتا گرید. البته واسه پرینت گرفتن از داده های لاتین طراحی شده بود. من یه چیزایی به اون اضافه کردم به شرح زیر :
    - راست به چپش کردم
    - امکان پرینت گرفتن landscape رو بهش اضافه کردم
    - امکان رنگی کردن یکی در میون ردیف ها رو براش ایجاد کردم
    - ...
    خلاصه یه ابزار گزارش گیری ساده است. امیدوارم دوستان کامل ترش کنند و واسه استفاده بقیه بگذارند.
    یه برنامه کوچیک از نحوه استفادش بذاری خیلی خوب میشه ، ممنون

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

            Dim Columns_List As New List(Of String)
    Columns_List.Add("نام عملیات")
    Columns_List.Add("درصد از کل")
    Columns_List.Add("هزینه")
    Columns_List.Add("درصد پیشرفت")
    Columns_List.Add("هزینه شده")
    PrintDGV.Print_DataGridView(DataGridView_form_bazd id, TextBox_title.Text, True, True, Columns_List, CheckBox_landscape.Checked)


    نام عملیات، درصد از کل و ... اسم ستون هایی از datagridview هستند که می خواهید در نسخه چاپی دیده بشوند. باقیش هم که فکر کنم معلوم باشه

  23. #63

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    سلام به دوستان
    من یه دیتاگرید دارم که ستون اولش رو ازنوع DataGridViewButtonColumn قرار دادم. توی تنظیمات خود ستون هم مقدار text اون رو برابر با "انتخاب" قرار دادم. قصدم اینه که اول هر سطری یک دکمه انتخاب باشه که کاربر با زدن اون دکمه ..... کدانتخاب متن رو نوشتم و کار می کنه. مشکل من اینه که روی دکمه های اول سطرها هیچی نمی نویسه در صورتی که باید روی اونها متن "انتخاب" نوشنه بشه.
    ممنون بابت راهنماییتون.

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    سلام.
    چند ساعت هست که دارم دنبال این میگردم که دیتا گرید (dataGridView) را چطور رفرش کنم. اما هر جور که جستجو و امتحان کردم نتیجه ی درستی نداد ؛خیلی از کد ها را نیز امتحان کردم!
    خواهش میکنم کمک کنید.
    بنده یک دیتا گرید دارم که به یک دیتا ست متصل است و پس از تغییرات میخواهم رفرش شود!

    پیشاپیش ممنون.

  25. #65

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    نقل قول نوشته شده توسط Hell Lord مشاهده تاپیک
    سلام.
    چند ساعت هست که دارم دنبال این میگردم که دیتا گرید (dataGridView) را چطور رفرش کنم. اما هر جور که جستجو و امتحان کردم نتیجه ی درستی نداد ؛خیلی از کد ها را نیز امتحان کردم!
    خواهش میکنم کمک کنید.
    بنده یک دیتا گرید دارم که به یک دیتا ست متصل است و پس از تغییرات میخواهم رفرش شود!

    پیشاپیش ممنون.
    چرا دوباره بایندش نمیکنی؟

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    چرا دوباره بایندش نمیکنی؟
    دیتا گرید خالی تحویلمان میدهد این وی بی پدر سگ!

  27. #67

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    نقل قول نوشته شده توسط Hell Lord مشاهده تاپیک
    دیتا گرید خالی تحویلمان میدهد این وی بی پدر سگ!
    خودتو کنترل کن
    دیتابیس چک کن اگر داده داری باید نشون بده!
    نام دیتاگرید که بایند کردی و select رو چک بکن ...
    کدت رو بزار چون همچین چیزی ممکن نیست باید یک خطا تو کدت داشته باشی ...

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    همه چیز درست است، عملیات حذف هم انجام میشود ....
    دیتا ست که توسط ویژوال ساخته شده، دیتاگرید هم که اطلاعاتش را دستی وارد کردم. (کدی در کار نیست)
    فقط زمانی که این کد را برای بعد از عملیات Query مینویسم، دیتاگرید تغییر میکند، اما، خالی میشود!
    Query ها هم اجرا میشود.
    datagridview1.datasource = projectDataSet1

    این باید باشد؟

  29. #69

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    نقل قول نوشته شده توسط Hell Lord مشاهده تاپیک
    دیتا ست که توسط ویژوال ساخته شده، دیتاگرید هم که اطلاعاتش را دستی وارد کردم. (کدی در کار نیست)
    اگر منظورتون اینه که ویزاردی کار کردید که باید بعد از حذف بایند کنید باز ... ( نبایدم مشکلی باشه!)
    یک تستی بکنید و گرید رو با کد بایند کنید و در EditCoulmn گرید فیلدها رو در DataProperty مشخص کنید

    کد بایند:

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from RegCustomer", new myConnection().Cnn);
    myDataSet ds = new myDataSet();
    SqlCommandBuilder scb = new SqlCommandBuilder(da);
    da.Fill(ds.RegCustomer);
    dataGridViewSpesific1.DataSource = ds.RegCustomer;

  30. #70
    کاربر تازه وارد آواتار Mehdi6052
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    با سلام

    آقای Hell Lord برای اینکه تغییرات در دیتاگرید اعمال شود باید بعداز عمل ذخیره، دیتاست را Clear نمایی و دوباره آن را از اطلاعات پر نمایی.

  31. #71

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    آقا دستور اضافه کردن یه Button به یکی از ستون های دیتا گرید چیه؟؟
    می خوام هروقت روی سلولی کلیک کرد به شکل دکمه درآد

  32. #72

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    من یه برنامه دیدم وقتی جستجو میکردیم دیتا گرید رکوردهاش به ترتیب های لایت میشد و این انتخاب به سمت رکورد جستجو شده حرکت میکرد و وقتی به رکورد مورد نظر می رسید STOP میکرد اگه میشه بگید چه کار کنم که وقتی جستجو میکنم به جای اینکه فقط رکورد مورد نظرم فیلتر بشه و نمایش داده بشه همه رکوردها باشن و فقط انتخاب بره روی رکورد مذکور ، ضمنا با روشی که توی اون برنامه توضیح دادم
    ضمنا" من با این کد جستجو میکنم:

    loaddata(" where (" + search + " like N'%" + TextBox1.Text + "%')")

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    ببخشید بنده باز مزاحم شدم، من اگر دیتا گریدم به هیچ دیتا سورسی متصل نباشد و بخواهم ردیف اضاف کنم به صورت دستی، چطور هستش؟
    یک ردیف را فکر کنم میتوانم ایجاد کنم، اما ستون هایش چی!؟
    با توجه به اینکه از قبل 3 سطر در بالا ایجاد کرده ام ( همان ردیفی که ستون های مشخصه ی اطلاعات درش وجود دارند(ستون های دیفالت دیتا گرید))
    ممنون میشم ، کلی گشتم اما گیج شدم فقط

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    سلام.......

    دوست عزیز برای اضافه کردن سطر و ستون از کد زیر استفاده کن.....

    البت باید بدونی که برای ساختن یه سطر باید حتماً حداقل یه ستون داشته باشی........پس اول ستون رو بساز و بعد سطر رو........


       Me.DataGridView1.Columns.Add("name", "header")
    Me.DataGridView1.Rows.Add()


    موفق باشی

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    سلام دوستان!

    میشه در یک خانه از دیتاگرید، Progress bar گذاشت؟

  36. #76

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi1373 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان!

    میشه در یک خانه از دیتاگرید، Progress bar گذاشت؟
    بله میشه نمونه ای از لیست ویو رو براتون میزارم میتونید ازش ایده بگیرید یا اصلا همین رو استفاده کنید ...
    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #77

    Wink نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    سلام بر اساتید

    من یک DataGrid دارم که ستون های مختلفی دارد. یکی از این ستون ها مربوط به "قیمت فروش" میشود.

    من چند تا Text Box و یک Command Button گذاشتم برای جستجو گذاشتم.

    حالا میخوام یک وضعیتی درست کنم که وقتی کاربر اون جنس مورد نظر را جستجو کرد مجموع قیمت های فروخته شده از اون جنس در یک Text Box نمایش داده شود.

    مثلا کاربر وارد کند:

    نام جنس : کاغذ از تاریخ : 1387/12/6 تا تاریخ : 1389/12/6 محاسبه :


    میخوام که کاربر بعد از وارد کردن اطلاعاتی از قبیل نام جنس،از تاریخ،تا تاریخ در قسمت محاسبه ج
    قیمت تمام کاغذ های فروخته شده از تاریخی که کاربر وارد کرده تا تاریخ مورد نظری که وارد کرده،مجموعشون نمایش داده بشه.

    مقلا در قسمت محاسبه بنویسه : 20000

    من تمام کارهای این برنامه را انجام دادم و DataBase درست کردم فقط مشکل من این محاسبه
    جزئی اجناس است.

    (عکس زیر گویای همه چیز هست)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 12.JPG‏ (43.3 کیلوبایت, 255 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Juventus FC : دوشنبه 15 شهریور 1389 در 00:54 صبح

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار mehdad.koulab
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    345

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    سلام به اين تاپيك هم نگاهي بكنين

    Data Grid View Update

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    دوستان ، بنده اگر بخواهم یک شرط در dataset ام بیاورم که این شرط بایک یک متغیر برنامه داخلش باشد، چطور باید انجام دهم؟ آخه داخل دیتا ست که میروم، کوئری را میتوانم تغییر دهم، اما خب متغییری از درون برنامه نویشود داخلش گذاشت!...
    راه حل چیست؟

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: روش کار با دیتا گرید DataGride

    در ادامه ی سوال قبل :
    این قسمت را که دوست خوبم دادن را خواستم بزنم :
    SqlDataAdapter    da = new SqlDataAdapter("select * from RegCustomer", new myConnection().Cnn);
    myDataSet ds = new myDataSet();
    SqlCommandBuilder scb = new SqlCommandBuilder(da);
    da.Fill(ds.RegCustomer);

    dataGridViewSpesific1.DataSource = ds.RegCustomer;
    اما نوع SqlDataAdapter وجود ندارد که! ...لطفا یکی کمکم کنه...

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •