نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل دمای هوا سانتی گراد به فارنهایت

  1. #1

    Question تبدیل دمای هوا سانتی گراد به فارنهایت

    با سلام و خسته نباشید

    دوستان عزیز میخواستم یه برنامه بنویسم که دمای هوا رو بگیره و به فارنهایت تبدیل کنه ممنون میشم اگر کمکم کنید.

    در ضمن یه برنامه هم نوشتم ولی اشتباه بود اونم اینه

    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim count AsInteger

    Dim print AsInteger

    count = Val(TextBox1.Text)
    print = 32 + 9 / 5 * count

    Label3.Text = Str(print)
    EndSub

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    Thumbs up نقل قول: تبدیل دمای هوا سانتی گراد به فارنهایت

    سلام. خوبی عزیز ؟

     
    Sub Main()
    Dim Result As Double

    CToF(value As Double,Result)
    Console.WriteLine("{0} Celsius Degree is {1} Fahrenheit Degree", value, Result)
    FToC(value As Double,Result)
    Console.WriteLine("{0} Fahrenheit Degree is {1} Celsius Degree", value, Result)
    End Sub

    'Celsius To Fahrenheit Convertor
    Private Sub CToF(ByVal CelsiusDegree As Double, ByRef Result As Double)
    Result = ((CelsiusDegree * 9) / 5) + 32
    End Sub

    'Fahrenheit To Celsius Convertor
    Private Sub FToC(ByVal FahrenheitDegree As Double, ByRef Result As Double)
    Result = ((FahrenheitDegree - 32) * 5) / 9
    End Sub

    حالا صفر رو گرفتی یا نه ؟ موفق باشی !!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    Thumbs up نقل قول: تبدیل دمای هوا سانتی گراد به فارنهایت

    به نقل از پست قبلیم باید عرض کنم:
    value As Double
    value یه عددی هست که باید بفرستین به تابع !!!


    در ضمن در Net. از Val برای گرفتن ارزش عددی یک رشته استفاده نمیشه و شما باید از شکل کلی زیر استفاده کنین:
     
    DataType.Parse(value As String)

    که در مثالی که ما زدیم باید اینجوری بشه:
     
    Dim value As Double = Double.Parse(Textbox1.Text)

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار pershengkurd
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    58

    نقل قول: تبدیل دمای هوا سانتی گراد به فارنهایت

    ببینید این تابع به دردتون می خوره ؟

    Public Function fortocel(ByVal strfar As String) As String
    Dim stroutput As String
    Dim deccel As Decimal
    deccel = (((Convert.ToDecimal(strfar) - 32) / 9) * 5)
    deccel = Math.Round(deccel, 2)
    stroutput = Convert.ToString(deccel)
    Return stroutput

    End Function

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار pershengkurd
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    58

    نقل قول: تبدیل دمای هوا سانتی گراد به فارنهایت

    البته این تابع تبدیل فارنهایت به سلسیوس
    فقط فرمول رو این جوری تغییر بده
    تقسیم بر 5 ، ضربدر 9 ، به علاوه 32

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •