نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خاندن زمان جاری سیستم

  1. #1

    خاندن زمان جاری سیستم

    سلام به همه اساتید
    یه سوال مبتدیانه داشتم
    میخاستم توی برنامم اولش زمان جاری سیستم رو بخونم و در آخر برنامه دوباره زمان سیستم رو بخونم که طول مدت زمان برنامه رو چاپ کنم
    اما نیدونم چهجوری
    میشه راهنماییم کنید؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: خاندن زمان جاری سیستم

    کافیه در ابتدای برنامه متد زیر رو فراخوانی کنید مقدارش رو توی یک متغییر سراسری ذخیره کنید در آخر

    برنامه هم یک بار دیگه متد زیر رو فراخوانی کنید و مقدار اون هم رو بگیرد و از مقدار متغییر قبلی کم کنید

    تا میزان حضور کاربر محاسبه بشه.


    import java.util.Date;
    import java.text.DateFormat;
    import java.text.SimpleDateFormat;

    private String getDateTime() {
    DateFormat dateFormat = new SimpleDateFormat("HH:mm:ss");
    Date date = new Date();
    return dateFormat.format(date);
    }

  3. #3

    نقل قول: خاندن زمان جاری سیستم

    import java.util.*;

    Calendar calendar = new GregorianCalendar();
    int second1 = calendar.get(Calendar.SECOND);
    System.out.println("second1 is : "+ second1 + "");

    Calendar cal = new GregorianCalendar();
    int second2 = cal.get(Calendar.SECOND);
    System.out.println("second2 is : "+ second2 + "");

    int s = (cal.get(Calendar.SECOND) - calendar.get(Calendar.SECOND));

    System.out.println("Duration is : "+ s + "");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •