نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دست یابی به folder

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    42

    Red face دست یابی به folder

    سلام
    می شه کمکم کنید!
    من داخل یک دراید 100 تا folder تا دارم با نام های یک تا 100
    بعد می خوام یک textbox داشته باشم که هر عددی از 1-100 زده شد folder اون عدد را برامون باز کنه تو هر کدوم ار این folder ها هم 200 تا فایل txt وجود داره دوباره توی text box عدد بنویسیم فایل txt مورد نظر برامون باز شه
    تورو خدا هرکی بلده کمکم کنه
    مرسسسسسسسسسسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    http://colerbaneh.ir/
    پست
    50

    نقل قول: دست یابی به folder

    در مورد باز کردن فولدر فکر نمی کنم مشکل زیادی وجود داشته باشه . اما برای باز کردن فایل میتونی اسم اون فایل رو بگیری و با استفاده از System.IO.File.ReadAllText اون فایل رو بخونی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: دست یابی به folder

    دو تا textbox روی فرمت بزار که اولی واسه اسم فولدر و دومی واسه اسم فایل تکست باشه

    یه دونه هم دکمه بزار رو فرمت

    داخل دکمه کد زیر را بنویس

    System.Diagnostics.Process.Start("d:\\"+textBox1.T  ext.ToString()+"\\"+textBox2.Text.ToString()+".txt  ");


    اسم درایو را هم می تونی از کاربر بگیری

    من درایو d را نوشتم . شما می تونی اسم درایو مورد نظرتو بنویسی

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    42

    نقل قول: دست یابی به folder

    خیلی خیلی ممنون من یه سوال دیگه هم دارم
    شما ها می دونید فایل mp3 قابلیت پخش تو فرم C#‎ داره یا نه؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    http://colerbaneh.ir/
    پست
    50

    نقل قول: دست یابی به folder

    بله میتونی فایل mp3 رو پخش کنی. حتی از منوی project/add reference میتونی Media player رو به
    برنامه ات اضافه کنی فقط باید کدهایی که لازم داری رو دانلود کنی.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    42

    نقل قول: دست یابی به folder

    نه ببینید من نمی خوام media palyer بیاد
    حقیقت امر اینجاست که می خوام با زدن یک دگمه صدا قطع و وصل شه
    چون مخاطب نابیناست

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    http://colerbaneh.ir/
    پست
    50

    نقل قول: دست یابی به folder

    میتونی از media palyer استفاده کنی و یه کلیدی تعریف کنی (مثلا کلید Esc) که با زدنش آهنگ پخش یا قطع بشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •