نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن کوئری از دو جدول در دو دیتابیس مختلف

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار reza-abi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Always in front of computer
    سن
    34
    پست
    35

    گرفتن کوئری از دو جدول در دو دیتابیس مختلف

    شرح مسئله:
    ما دو جدول در دو دیتا بیس مختلف داریم و می خواهیم رکورد هایی رو برگردونیم
    که مقدار کلید های خارجی جداولشون با هم برابر هستش

    مثلا:
    database1: Reg ,Table:Reg ,Columns:ID,Name
    database2: Sabt,Table:Amanat ,Columns:Code,ID,Date
    کلید خارجی :ID

    رکورد های برگشتی باید حاوی فیلد های زیر باشه:
    Columns:Code,Amanat.ID,Name,Date

    تو رو خدا اگه کسی میدونه کوتاهی نکنه

    تقریبا یه این جور چیزی:


    [IMG]https://barnamenevis.org/attach...1&d=1259387053[/IMG]
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (87.3 کیلوبایت, 10 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: گرفتن کوئری از دو جدول در دو دیتابیس مختلف

    در بخش sql مطرح کنید

    به نظرم باید از join استفاده کنید

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: گرفتن کوئری از دو جدول در دو دیتابیس مختلف

    من متوجه نمیشم که چرا تو دو تا دیتابیسه ولی در کل چند کار به ذهنم میرسه :
    1. راه بی خودی = اطلاعات هر دو جدول رو واکشی کنی تو C#‎ و بعد اونجا بریزی مثلا تو دو تا DataSet یا هر چیز دیگه و بعد اونجا هر کار می خوای بکنی .

    2. راه بهتر = یک جدول واکشی کنی و بعد مقادیرشو در کویری برای جدول دیگر بکار ببری .

    3. راه نمی دونم شدنیه یا نه = با استفاده از StoredProcedure ها ، داخل خود SQL کویری بنویسی و ارتباط دو تا جدول از دو تا دیتابیست رو برقرار کنی .

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    http://colerbaneh.ir/
    پست
    50

    نقل قول: گرفتن کوئری از دو جدول در دو دیتابیس مختلف

    میتونی از Join دو تا جدول استفاده کنی فقط کافی توی دستور Join بنویسی
    SELECT * FROM database1
    INNER Join database2
    On database1.id=database2.id

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار reza-abi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Always in front of computer
    سن
    34
    پست
    35

    نقل قول: گرفتن کوئری از دو جدول در دو دیتابیس مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط hamidsolat مشاهده تاپیک
    میتونی از Join دو تا جدول استفاده کنی فقط کافی توی دستور Join بنویسی
    SELECT * FROM database1
    INNER Join database2
    On database1.id=database2.id
    خب حالا من چطور بصورت همزمان به این دو دیتابیس ارتباط برقرار کنم و با این کوئری اطلاعات رو دریافت کنم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •