نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ماژول mysql

  1. #1
    خاموش
    مهمان

    Tick ماژول mysql

    سلام
    کسی هست که تا به حال از ماژول mysql استفاده کرده باشد؟
    موقع استفاده از این ماژول این خط را متوجه نمی شود:


    $databasename = "webnergy";

    $host = "infobsun2.infoboard.net";

    $dbh = Msql->connect($host,$databasename);


    متشکرم

  2. #2
    خاموش
    مهمان
    سلام
    کسی نیست به سوال من جواب بدهد؟
    :oops: :cry:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    یک فوروم حرفه ای MySQL :
    http://forums.devshed.com/forumdispl...9967&forumid=4

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    خوب دوست عزیز، ما تا ندونیم مشکل چیه که نمیتونیم کمکتون کنیم.
    شما خطایی رو که برنامه موقع اجرا نشان میده اینجا برای ما بنویس تا یه فکری براش بکنیم.

  5. #5
    خاموش
    مهمان
    سلام
    مشکل من هم این است که اصلا پیغام خطایی ظاهر نمی شود
    فقط یک صفحه سفید نمایش داده می شود
    اینکه چرا می گویم که از این خط خطا می گیرد برای این است که وقتی از یک دستور پرینت قبل از این خط استفاده می کنم عبارت مورد نظر را نمایش می دهد ولی اگر دستور پرینت را بعد از این خط بگذارم دیگر هیچ چیز نمایش داده نمی شود

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    خوب، سورس برنامه را بصورت یک فایل Zip اینجا Attach کنید تا یک نگاهی بهش بیاندازیم.

  7. #7
    خاموش
    مهمان
    سلام
    یک ماژول بهتر پیدا کردم ولی آن هم جواب نمی دهد

    use Net::MySQL;
    my $mysql = Net::MySQL->new(
    hostname => 'main.azmteam.com',
    # hostname => 'mysql.example.jp',
    database => 'Carpet',
    user => 'root',
    password => ''
    );

    # Insert Exp

    $mysql->query(q{
    INSERT INTO tcarpet (ID) VALUES ('5555') # first & last
    });
    print "Affected row: %d\n", $mysql->get_affected_rows_length;

    # Select Exp

    $mysql->query(q{SELECT * FROM tcarpet});
    my $record_set = $mysql->create_record_iterator;
    while (my $record = $record_set->each) {
    printf "Host: %s\n",
    $record->[0];
    }
    $mysql->close;

  8. #8
    خاموش
    مهمان
    کسی اینجا نیست که یک کد که مستقیم به یک بانک mysql وصل می شود را به من بدهد؟



    متشکرم

  9. #9
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    PHP برای اتصال به MySQL نیاز به ماژول خاصی نداره. اینو ببین:
    <?php
    // open the connection
    $conn = mysql_connect("localhost", "joeuser", "somepass");
    // pick the database to use
    mysql_select_db("testDB",$conn);
    // create the SQL statement
    $sql = "INSERT INTO testTable values ('', 'some value')";
    // execute the SQL statement
    $result = mysql_query($sql, $conn) or die(mysql_error());
    // echo the result identifier
    echo $result;
    ?>

  10. #10
    سلام
    ولی من با perl می خواهم این کار را انجام دهم

    (خاموش)
    ممنون

  11. #11
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    ولی فکر کنم اینجا بخش PHP باشه.

  12. #12
    سلام

    می شود بگویید که بخش perl در این سایت کجاست؟

    (من نزدیکترین موضوع به perl یعنی php را انتخاب کردم)

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •