نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: لیست در C++‎

  1. #1

    Post لیست در C++‎

    در مورد لیست تو C++‎‎ یه توضیحی بفرمائید .
    فقط ساده باشه که من هم بتونم متوجه بشم .
    از کتاب که میخونم چیز زیادی دستگیرم نمیشه .
    یه تمرینی هم پیدا کرده ام که مصمم هستم واسش سورس بنویسم .
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله #Elahe# : چهارشنبه 11 آذر 1388 در 20:42 عصر

  2. #2

    نقل قول: لیست در C++‎

    لیست ها در ++C شامل نوع های مختلفی هستند :

    Vector ها ، List ها و ...

    یک مثال :


    #include <iostream>

    #include <vector>

    using namespace std;

    int main()

    {

    vector<double> student_marks (20);

    for (int i = 0; i < 20; i++)

    {

    cout << "Enter marks for student #" << i+1 << ": ";

    cin >> student_marks[i];

    }

    return 0;

    }



    موفق باشید .






  3. #3

    نقل قول: لیست در C++‎

    آقا این کدها چیه گذاشتین اینجا ؟ :دی
    من میخام توضیحی باشه که بتونم این مبحث رو درک کنم . همین !!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار a.gh.n
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    سن
    34
    پست
    40

    نقل قول: لیست در C++‎

    نقل قول نوشته شده توسط #Elahe# مشاهده تاپیک
    آقا این کدها چیه گذاشتین اینجا ؟ :دی
    من میخام توضیحی باشه که بتونم این مبحث رو درک کنم . همین !!
    آرایه به خاطر ساختار داده ای که دارن معایب یا مزایایی دارن. بسته به الگوریتم برنامه می تونه استفاده از آرایه مفید یا مضر باشه. یکی از مشکلات (اگر اسمش رو بذاریم مشکل نه ویژگی) آرایه ها این هست که یک بار تخصیص حافظه داریم. این برای برنامه هایی که از آرایه به عنوان یک container برای رنج متفاوتی از داده ها کار می کنن جالب نیست. حتما تو برنامه نویسی به این نکته برخورد کردید که یک ثابت با عنوانی شبیه MAXSIZE تعریف کنید و آرایه ای با این سایز بسازید. در این موارد باید مقدار MAXSIZE را برابر بدترین حالت در نظر بگیرید. حالا اگر MAXSIZE مقدار بسیار بزرگی باشه و ما در یک برنامه مقادیر خیلی کمی از این حافظه را مصرف کنیم، حافظه رو هدر دادیم.
    حتی اگر یک بار حافظه رو به درستی مصرف کنیم، (مثلا مقدار را از کاربر بگیریم و بعد از new استفاده کنیم) آرایه امکان تغییر سایز به ما نمی دهد.
    در این موارد استفاده از لیست ها می تونه بهتر باشه. لیست ها این امکان رو به ما می دن که هر جا خواستیم حافظه رو آزاد کنیم یا بگیریم. چرا؟ چون برخلاف آرایه خونه های پشت سر همی از حافظه نیستند. عناصر بعدی (یا قبلی در بعضی موارد) توسط اشاره گر ها قابل دسترسی هستن. پس پیمایش عناصر یک لیست به صورت ترتیبی هست ولی پیمایش عناصر آرایه به صورت تصادفی (بر حسب اندیس) بسته به الگوریتم مسئله استفاده از هرکدوم می تونه بهتر باشه.
    http://hpkclasses.ir/Courses/DataStructure/ds0300.html
    http://hpkclasses.ir/Courses/DataStructure/ds0500.html

  5. #5

    نقل قول: لیست در C++‎

    سلام
    یک مجموع کامل فیلم برنامه نویسی سی پلاس رایگان داخل این ادرس قرار دادیم که برنامه نویسی لیست و درخت و فایل و گرافیک هم به صورت پرژه ای
    از اول تا اخر هست
    ادرس www.pfr.blogfa.com

  6. #6

    نقل قول: لیست در C++‎

    سلام.
    ببین این به کارت میآد:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AA%D9%87%D8%A7

  7. #7

    نقل قول: لیست در C++‎

    تاريخ تاپيک
    چهارشنبه 11 آذر 1388

  8. #8

    نقل قول: لیست در C++‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
    تاريخ تاپيک
    چهارشنبه 11 آذر 1388

    راست میگیآ

    ولی ماهی رو هروقت از آب بگیری میمیره.

  9. #9

    نقل قول: لیست در C++‎

    شما زحمت کشيدی, تقصير اين دوست اسپمر هست که برای تبليغ وبلاگش تاپيک چند سال پيش رو کشيده بالا .

  10. #10

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •