صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 62 از 62

نام تاپیک: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    268

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها) : استخراج اطلاعات از پایگاه داده و نمایش در datagrid

    سلام
    بعد از نمایش اطلاعات در دیتاگرید شما می توانید عملیات درج و حذف و ویرایش را بدون کد نویسی درون دیتاگرید انجام دهید و بر روی بانک اطلاعاتی خود ذخیره کنید
    دانلود : LINQ.zip
    امیدوارم مفید باشه...
    آخرین ویرایش به وسیله pedramfj : دوشنبه 02 مرداد 1391 در 17:31 عصر

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    یجورایی منم همین سوالو دارم.

    سواله من اینه که وقتی linq to sql مینویسم چطور کاربر و لاگین کنم.یعنی ما تو sql با SqlDataReader اینکارو میکردیم که میفهمیدیم کاربر هویت داره یا نه.اما نمیدونم وقتی میخوام linq to sql کار کنم چطور بنویسم.

    برنامه نویسان عزیز لطفا یه تیکه کد ساده بزارید کاره من راه بیافته.

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    دوستان یه سوال:
    من 3 تا entity به اسم های: f1 f2 f3 دارم
    که f2 موجودیت میانی برای دسترسی f1 و f3 می باشد
    حالا به دستورات لینک میخوام از طریق f1 به f3 هم دسترسی داشته باشم یکی میتنوه کمکک کنه؟
    چجوری باید Join بزنم؟

  4. #44

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    دوستان یه سوال:
    من 3 تا entity به اسم های: f1 f2 f3 دارم
    که f2 موجودیت میانی برای دسترسی f1 و f3 می باشد
    حالا به دستورات لینک میخوام از طریق f1 به f3 هم دسترسی داشته باشم یکی میتنوه کمکک کنه؟
    چجوری باید Join بزنم؟
    سلام بفرما اینم یک join ببخش به صورت عکس : با استفاده از کلید ها join گرفتم.

  5. #45
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    join
    پست
    2

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    سلام
    این روشیه که من تو پروژها استفاده می کنم...
    شما یایستی یک DataContext درست کنی همان کلاسی که به دیتا بیس اشاره داره. بعد از جدول مورد نظرت بصورت (کلاس و فیلد) استفاده کنی :
    این هم در نظر داشته باش که به ازای هر جدول یک کلاس Partial به برنامه ات اضافه می شود.
    این کد رو داخل رویداد کلیک یک باتن بنویس.

    DataContext db= New DataContex()
    Student Stu = new Student();
    Stu.User=textbox1.text;
    stu.pass=textbox2.text;
    db.InsertOnSubmite(stu);
    db.submitChange();


  6. #46

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    سلام دوستان
    sql 2008
    یک داده جدید به نام Hierarchical داره که برای نگهداری داده های سلسله مراتبی مثل tree view ازش استفاده می شه . سوالم اینجاست که وقتی جدولی دارای فیلدی با این نوع داده باشه و بخوای جدولو درگ کنی داخل محیط linq خطا می ده :
    "On or more selected items contain a data type that is not supported by the designer"
    می گه این نوع داده توسط لینکیو پشتیابنی نمی شه !!!

    در اصل به چه طریقی می توان از Hierarchical در linq to sql استفاده کرد ؟ بنده جداول پایگاهم رو داخل خود ویژوال استادیو 2010ساخته ام .

  7. #47
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    به نام خدا
    سلام ببینید در این این لینک به جوابتون میرسید ؟
    http://ken-coder.blogspot.com/2009/1...nq-to-sql.html

  8. #48
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    نقل قول نوشته شده توسط aliyan_mm مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    sql 2008
    یک داده جدید به نام Hierarchical داره که برای نگهداری داده های سلسله مراتبی مثل tree view ازش استفاده می شه . سوالم اینجاست که وقتی جدولی دارای فیلدی با این نوع داده باشه و بخوای جدولو درگ کنی داخل محیط linq خطا می ده :
    "On or more selected items contain a data type that is not supported by the designer"
    می گه این نوع داده توسط لینکیو پشتیابنی نمی شه !!!

    در اصل به چه طریقی می توان از Hierarchical در linq to sql استفاده کرد ؟ بنده جداول پایگاهم رو داخل خود ویژوال استادیو 2010ساخته ام .
    به نام خدا
    سلام ببینید در این این لینک به جوابتون میرسید ؟
    http://ken-coder.blogspot.com/2009/1...nq-to-sql.html

  9. #49
    کاربر جدید آواتار pr0tector
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    22

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    سلام
    دوستان بنده یه مقاله چند صفحه ای آماده کردم که Linq To Sql رو آموزش میده + یک مثال برای
    اضافه کردن ، بروزرسانی،حذف،جستجو،نمایش هست.
    امیدوارم مفید باشه
    لطفا دوستان نظرات خودشون رو بگن
    ممنون
    http://code-project.ir/download_linq_c_eduaction_pdf/
    آخرین ویرایش به وسیله pr0tector : چهارشنبه 23 اسفند 1391 در 13:06 عصر دلیل: اصلاح لینک

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    کتاب آموزش جامع LINQ نوشته علی اقدم هم از منابعی هست که می تونید برای مطالعه بیشتر ازش استفاده کنید

  11. #51

    نقل قول: جایگزین کردن LINQ به جای روش های سنتی

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    جایگزین کردن LINQ به جای روش های سنتی
    LINQ برای از بین بردن کاستی هایی است که در پرس و جو های قبلی دیدیم. به جای آنکه شما برای رسیدن به هدفتون(پرس و جوهای پیچیده) منابع زیدی رو درگیر کنید و همچنین کدهای زیادی را بنویسید میتوانید از LINQ استفاده کنید. LINQ به شما قدرت میدهد تا به سادگی به آن چیزی که از یک پرس و جو میخواهید برسید بدون آنکه خود را درگیر کنید. دات نت و کامپایلرش تمام کار ها را انجام میدهند و پرس و جو را اجرا میکنند.
    در این پست نگاهی به LINQ داریم و خواهیم دید که چگونه با استفاده از آن میتوان نمایش داده ها را بسیار ساده کرد.
    برای درک سادگی کار ، ما همان مثال های قبلی را که بدون استفاده از LINQ با حجم کد بالا و استفاده از منابع دیگر نوشتیم ، این بار با استفاده از LINQ خواهیم نوشت و خواهیم دید که استفاده از LINQ چگونه باعث آسان تر شده کار ما شد.
    پایه و اساس پرس و جو های LINQ
    برای استفاده از LINQ باید کتابخانه ی مربوطه را به برنامه ی خود اضافه کنید. این کتابخانه در آدرس زیر قرار دارد:

    اضافه کردن فضا نام LINQ

    using System.Linq;

    اضافه کردن این فضای نام امکان دسترسی به تمام عملکرد LINQ را میدهد.
    حالا می توانیم با تغییر کدهای مثال 2 شروع کنیم.
    اگر به یاد داشته باشید ، در آن مثال ما یک نمونه از لیست عمومی فیلم ها را ایجاد و آن را به کنترل گرید ویو متصل کردیم.
    مثال 5 چگونگی تغییر کد ها را با استفاده از LINQ و نمایش اطلاعات آن را در یک گریدویو نشان میدهد.
    مثال 5 : ایجاد پرس و جو با LINQ
    کد های VB :

    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Dim movies = GetMovies()
    Dim query = From m In movies _
    Select m
    Me.GridView1.DataSource = query
    Me.GridView1.DataBind()
    End Sub

    کد های C-Sharp :

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var movies = GetMovies();
    var query = from m in movies
    select m;
    this.GridView1.DataSource = query;
    this.GridView1.DataBind();
    }

    مثال بالا به سه قسمت تقسیم می شود.
    ابتدا : کد های استفاده شده برای بدست آوردن لیست فیلم ها »» GetMovies()
    سپس : کد های استفاده شده برای ایجاد یک پرس و جوی بسیار ساده LINQ به منظور اتنخاب تمام اطلاعات لیست فیلم ها
    در انتها : اتصال query به گریدویو برای نمایش اطلاعات مورد نظر
    توجه داشته باشید که LINQ از کلمات کلیدی خاصی همچون from و یا select در یک پرس و جو استفاده میکند.
    در Visual Studio 2008 امکاناتی اضافه شده که خطاهای نوشتاری LINQ را به کاربر گزارش می دهد و شما میتوانید خطا های پرس و جو های نوشته شده را به راحتی پیدا کنید و آن ها را رفع کنید.
    در پرس و جو متغیر جدید m تعریف شده است. (نام این متغییر همانند نام تمام متغیر ها انتخابی است.)این متغیر در پرس و جو ها دو کاربرد دارد.
    کاربرد اول : به عنوان منبعی که پرس و جو بر روی آن گرفته شده و بعد از کلمه کلیدی from آورده میشود.(همانند نام جدول در دستورات SQL) که در این مورد به مجموعه ی فیلم ها اشاره می کند. (در مثال 5 ملاحظه کنید)
    کاربرد دوم : در قسمت select یک پرس و جو استفاده میشود و هدف آن انتخاب ستون ها برای نمایش در خروجی است. (در پست بعد ملاحظه خواهید کرد.)
    هر کار می کنم این کار نمیکنه !

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    نقل قول نوشته شده توسط malloc مشاهده تاپیک
    یجورایی منم همین سوالو دارم.

    سواله من اینه که وقتی linq to sql مینویسم چطور کاربر و لاگین کنم.یعنی ما تو sql با SqlDataReader اینکارو میکردیم که میفهمیدیم کاربر هویت داره یا نه.اما نمیدونم وقتی میخوام linq to sql کار کنم چطور بنویسم.

    برنامه نویسان عزیز لطفا یه تیکه کد ساده بزارید کاره من راه بیافته.



    string username = txtusername.Text;
    string pass = txtpass.Text;
    var db = new myclasslinqDataContext();
    var query = db.tbl_users.Where(c => c.UName ==username && c.password ==pass)
    if (query.count()==0)
    {
    MessageBox.Show("Invalid username and password");
    }
    else
    {
    // Log in Transactions
    }
    آخرین ویرایش به وسیله kablayi : جمعه 25 اسفند 1391 در 02:55 صبح

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    سلام
    ببخشید اشکال این کد حذف کجاست


    var DELETE = from h in Amomi.con.Tbl_Companies where h.CompanyID == int.Parse(txtCompanyID.Text) select h;
    Amomi.con.Tbl_Companies.DeleteAllOnSubmit(DELETE);
    Amomi.con.SubmitChanges();

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    ممنون ارتاپیکی که گذاشتید.من نمیخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم بنابراین سوالمو اینجا مطرح میکنم شاید سوال خیلی یا باشه
    نجوه گزارش گیری با کریستال رپورت در تکنولوژی جدید LINQرو توضیح دهید.
    با تشکر

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    لطفا نحوه پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات رو هم فراموش نکنید متشکریم

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    چراتعطیل شد

  17. #57
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    سلام دوست گرامی
    لینک باز نمی شه اگه می تونی یک لینک دیگه قرار بدهید ممنون می شم .

  18. #58
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    نقل قول نوشته شده توسط pr0tector مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان بنده یه مقاله چند صفحه ای آماده کردم که Linq To Sql رو آموزش میده + یک مثال برای
    اضافه کردن ، بروزرسانی،حذف،جستجو،نمایش هست.
    امیدوارم مفید باشه
    لطفا دوستان نظرات خودشون رو بگن
    ممنون
    http://code-project.ir/download_linq_c_eduaction_pdf/

    سلام
    لینک شما دانلود نمی شه اگه زحمتی نیست یک لینک دیگه از اموزشتون قرار بدهید

  19. #59

    Exclamation نقل قول: پیوند در LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    پیوند در LINQ
    LINQ همچنین از unioning داده ها از مجموعه های مختلف پشتیبانی میکند. (چیزی شبیه به join در SQL)
    برای مثال : در داده هایی که ما تا کنون از آن ها پرس و جو تهیه کردیم تنها قادر بودند ژانر فیلم ها به صورت کد عددیشان نشان دهند. به وسیله "پیوند" میتوانیم در خروجی نام هر ژانر را به جای کد عددیشان نمایش دهیم.
    چنین کاری در LINQ به راحتی امکانپذیر است.
    برای انجام چنین کاری یک کلاس با نام Genre ایجاد خواهیم کرد.
    مثال 13 : کلاس ژانر
    کد های VB.NET

    Public Class Genre
    Private _id As Integer
    Private _name As String
    Public Property ID() As Integer
    Get
    Return _id
    End Get
    Set(ByVal value As Integer)
    _id = value
    End Set
    End Property
    Public Property Name() As String
    Get
    Return _name
    End Get
    Set(ByVal value As String)
    _name = value
    End Set
    End Property
    End Class

    کد های C#‎‎‎
    public class Genre
    {
    public int ID { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    }

    حالا شما باید متد GetGenres را به کد هایتان اضافه کنید تا لیست ژانر ها را برگرداند.

    مثال 14 : برگرداندن مجموعه ی ژانر ها
    کد های VB.Net
    Public Function GetGenres() As List(Of Genre)
    Dim genres As Genre() = { _
    New Genre With {.ID = 0, .Name = "Comedy"}, _
    New Genre With {.ID = 1, .Name = "Drama"}, _
    New Genre With {.ID = 2, .Name = "Action"} _
    }
    Return New List(Of Genre)(genres)
    End Function

    کد های C#‎‎‎
    public List<Genre> GetGenres()
    {
    return new List<Genre> {
    new Genre { ID=0, Name="Comedy" } ,
    new Genre { ID=1, Name="Drama" } ,
    new Genre { ID=2, Name="Action" }
    };
    }

    سرانجام شما باید رویداد Page Load را به صورت زیر تغییر رهید. این رویداد شامل یک پرس و جو برای برگرداندن لسیت ژانر ها و پیوند آن با لیست فیلم ها است. این تغییرات را در مثال 15 نشان داده شده است.
    مثال 15 : پیوند لیست ژانر و لیست فیلم با استفاده از LINQ
    کد های VB.NET
    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Dim movies = GetMovies()
    Dim genres = GetGenres()
    Dim query = From m In movies Join g In genres _
    On m.Genre Equals g.ID _
    Select New With {.Title = m.Title, .Genre = g.Name}
    GridView1.DataSource = query
    GridView1.DataBind()
    End Sub

    کد های C#‎‎‎

    همانطور که در مثال بالا میبینید نحوه ی پیوند دو لیست نسبتا ساده است.
    سلام، تشکر از مطالب خوبتون
    کد #C این مطلب نیومده، یعنی نیست!!!

  20. #60

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    void display()
    {
    SqlConnection con1 = new SqlConnection();
    con1.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS; AttachDbFilename=|DataDirectory|\Book.mdf;Integrat ed Security=True; User Instance=True";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from books", con1);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "books");
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables["books"].DefaultView;
    con1.Close();
    }

    سلام خدمت دوستان عزيزم
    من ميخواستم كد بالا كه نمايش فيلد هاي جدول books درون dataGridView هست رو با linq بنويسم كه ديگه نيازي به تعريف sqlconnection نباشه،آيا امكانش هست ؟؟

  21. #61
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    بله میتونید به راحتی اطلاعات جدولتونو داخل گرید نمایش بدید
    dataGridView1.DataSource =db.books.tolist()
    و بسیار روش سریع تر و بهتری هست
    و تمام خطاهای اسکیول میشه هنگام کد نویسی رفع کرد
    و این باعث بالا رفتن سرعت در ایجاد برنامه میشه

  22. #62

    نقل قول: آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)

    سلام , linq فقط کار select در sql را انجام می دهد؟ یعنی کار delete و update را کلا با linq نمیشه انجام داد؟!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •