نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای [object] با اجرای دستور window.open()

  1. #1

    خطای [object] با اجرای دستور window.open()

    سلام
    آقا من یه نمایشگاه مجازی طراحی کردم با فلش. روی هر غرفه کلیک میکنی دستور زیر اجرا میشه.

    javascript:window.open('index.php?i=parametr1','_b lank','titlebar=no,toolbar=0,resizable=0,width=400 px,height=500px');

    حالا مشکل اینجاست که وقطی اجرا میشه صفحه فلش سفید میشه و پیغام [object] روی اینترنت اکپلورر نمایش داده میشه!!! باید چیکار کنم ؟

    آدرس فلش هم اینجاست خودتون ببینید
    آخرین ویرایش به وسیله mehran-kakoolaki : دوشنبه 16 آذر 1388 در 18:06 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    553

    نقل قول: خطای [object] با اجرای دستور window.open()

    سلام
    نوستن دستور window.open در لينك منطقي نيست
    چون هنگامي كه شما از فرمان getUrl در فلش استفاده مي كنيد همان حالت تگ <a> در HTML را دارد كه استفاده از window.openدر تگ <a> مجاز نيست
    براي حل اين مشكل دستور window.open را در يك تابع javascript در فايل html كه فايل فلش در آن لود مي شود قرار دهيد و سپس نام آن تابع را در getUrl وارد كنيد به جاي دستور window.open
    البته نام تابع بعد از كلمه javascript قرار دهيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •