صفحه 2 از 10 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 396

نام تاپیک: backup and restore گرفتن پشتیبان از دیتابیس و بازگردانی آن

  1. #41

    مشکل در ریستور

    من برای ریستور از دستور زیر استفاده میکنم

    ALTER DATABASE SandoghFamily SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIAT use master; RESTORE DATABASE SandoghFamily FROM DISK='" + openFileDialog1.FileName + "'");

    ولی خطای زیر رو میده

    The tail of the log for the database "SandoghFamily" has not been backed up. Use BACKUP LOG WITH NORECOVERY to backup the log if it contains work you do not want to lose. Use the WITH REPLACE or WITH STOPAT clause of the RESTORE statement to just overwrite the contents of the log.
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.

    چی کار کنم؟

  2. #42

    نقل قول: مشکل در ریستور

    خواهش میکنم کمک کنید
    مشکل حیاتیه

  3. #43

    نقل قول: مشکل در ریستور

    بک آپ دیگه ای رو امتحان کن این بک آپ ناقص و یا در حالاستفاده در جای دیگه ای هست .
    راستی بک آپو با چی میگیری.

  4. #44

    نقل قول: مشکل در ریستور

    نقل قول نوشته شده توسط pooyasd مشاهده تاپیک
    بک آپ دیگه ای رو امتحان کن این بک آپ ناقص و یا در حالاستفاده در جای دیگه ای هست .
    راستی بک آپو با چی میگیری.
    کد بکاپ گیری

    backup database SandoghFamily to disk='" + saveFileDialog1.FileName + "'"

  5. #45

    Back up درسته ولي restore ارور ميده

    سلام به همه عزيزان
    يادآوري مهم : من ديتابيس خودم را در مسير bin\Debug كپي كردم و از كانكشن استرينگ اون استفاده مي كنم .
    من با كد زير از ديتابيسم back up گرفتم


    if (DialogResult.Yes == MessageBox.Show("كليك كنيدوباپشتيباني نرم افزارتماس بگيريدno كليك كنيدازاطلاعاتي كه تاامروز تهيه كرديدنسخه پشتيبان تهيه ميگردددرصورتيكه ازاين دكمه اطلاعي نداريدرويyes اگرروي", "اخطار", MessageBoxButtons.YesNo))
    {
    MessageBox.Show("در ح?ن عمل?ات به چ?ز? دست نزن?د");
    if (!Directory.Exists("c:\\backup banketelaat"))
    {
    Directory.CreateDirectory("c:\\backup banketelaat");
    }
    try
    {
    con.Open();
    string query = "BACKUP DATABASE master TO DISK = 'C:\\backup banketelaat\\ensani.MDF'";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("پشت?بان گ?ر? به درست? انجام شد");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("اشکال در ارتباط با بانک اطلاعات?");
    }
    }


    كه بدون مشكل اجرا شده ولي با كد زير كه از سايت جستجو كردم restore مي كنم ارور مي ده

    con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\ensani.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    try
    {
    con.Open();
    string s1 = "ALTER DATABASE ensani SET OFFLINE WITH ROLLBACK IMMEDIATE";
    string s2 = "ALTER DATABASE ensani SET MULTI_USER";
    string query = "RESTORE DATABASE ensani FROM DISK ='C:\\backup banketelaat\\ensani.MDF' WITH RECOVERY,REPLACE";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandText = s1;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    cmd.CommandText = s2;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    cmd.CommandText = query;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    con.Close();
    MessageBox.Show("restor به درستی انجام شد");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("اشکال در ارتباط با بانک اطلاعاتی");

    }


    دوستان لطف كنن و پاك نكنن چون جستجو كردم واين كدها را از سايت گرفتم البته همين كد restor زماني كه در مسير خود sql وجود دارد يعني بانك را در مسير bin\Debug كپي نكردم بدون مشكل اجرا ميشود .
    ارور صادره :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    سلام
    فایل بک اپ ساخته میشه ؟

  7. #47

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام
    فایل بک اپ ساخته میشه ؟
    سلام
    تشكر كه جواب دادي
    بله back up بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه ولي restor ارور ميده

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    دوست عزیز این پیغام میگه شما یا اجازه دسترسی به دیتابیس رو نداری یا فایل دیتا بیس وجود نداره !
    توی بک اپ و ریستور از یه کانکشن استرینگ استفاده می کنی ؟

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    فکر کنم کاربری که ساختی تو دیتابیست ، دسترسی به تغییر اساسی در DDL رو نداره

    کاربرتو ادمین کن بعد یه بار دیگه امتحان کن

    اگه جواب داد می تونی توسط دوستان متخصص DBMS یه نوع یوزر مجاز و خاص درست کنی که کارت راه بیوفته

  10. #50

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    بله از يك كانكشن استرينگ استفاده مي كنم البته يوزر خاصي تعريف نكردم دوست من به اين نكته توجه كن كه در حالتي كه ديتابيس را اتچ و در مسير bin\Debug كپي نكرده بودم و از اس كيوال استفاده مي كردم مشكلي نداشت و درست اجرا ميشد

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده


    con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+Application .StartupPath+"\ensani.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")

  12. #52

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک

    con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+Application .StartupPath+"\ensani.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")
    دوست من كانكشن شمارا هم نوشتم نشد

    cmd.CommandText = s1;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    روي اين قسمت ارور بالارا صادر مي كنه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:50 عصر

  13. #53

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    دوستان تو را به خد ا بررسي كنيد

  14. #54

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    دوستان تو را به خد ا بررسي كنيد
    backup:

    #region CreateBackup
    public static bool CreateBackup(string filename)
    {
    bool sign = false;
    string file = Path.GetFileName(filename);
    string backupDir = "";
    RegistryKey registry;
    try
    {
    registry = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SOFTWARE").OpenS ubKey("Microsoft").OpenSubKey("Microsoft SQL Server").OpenSubKey("MSSQL.1").OpenSubKey("MSSQLSe rver");
    backupDir = registry.GetValue("BackupDirectory").ToString();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Error = ex.Message;
    //throw new Exception(" .\n .", ex);
    }
    string dbName = GetDatabaseName();
    //server = GetDatabaseServer();
    try
    {
    IDbConnection connection = newSqlConnection(string.Format("Server={1};initial catalog={0};Integrated Security=SSPI", dbName, server));
    connection.Open();
    IDbCommand command = connection.CreateCommand();
    command.CommandText = "BACKUP DATABASE " + dbName + " TO DISK=N'" + file + "' WITH FORMAT";
    command.ExecuteNonQuery();
    File.Copy(backupDir + "\\" + file, filename, true);
    File.Delete(backupDir + "\\" + file);
    connection.Close();
    sign = true;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Error += ex.Message;
    sign = false;
    }
    //finally
    //{
    // try
    // { connection.Close(); }
    // catch (Exception ex) { }
    //}
    return sign;
    }
    #endregion





    restore

    #region RestoreBackup
    public static bool RestoreBackup(string filename, string Database_Name)
    {
    bool sign = false;
    // server = ".\\SQLEXPRESS";
    string file = Path.GetFileName(filename);
    string backupDir = "";
    RegistryKey registry;
    try
    {
    registry = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SOFTWARE").OpenS ubKey("Microsoft").OpenSubKey("Microsoft SQL Server").OpenSubKey("MSSQL.1").OpenSubKey("MSSQLSe rver");
    backupDir = registry.GetValue("BackupDirectory").ToString();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Error = ex.Message;
    //throw new Exception(" .\n .", ex);
    }
    string dbName = GetDatabaseName();
    IDbConnection connection = newSqlConnection(string.Format("Server={1};initial catalog={0};Integrated Security=SSPI", dbName, server));
    connection.Open();
    IDbCommand command = connection.CreateCommand();
    string defaultDB = connection.Database;
    string tmpBackupFile = backupDir + "\\" + file;
    System.Data.IDbTransaction tran;
    try
    {
    //System.Data.SqlClient.SqlTransaction transaction;
    //tran = connection.BeginTransaction(IsolationLevel.ReadCom mitted);
    //command.Transaction = tran;
    SqlCommand Cmd_Single = newSqlCommand();
    //Cmd_Single.Connection = con;
    string Cmd_Singletext = "ALTER DATABASE " + dbName + " SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIATE";
    command.CommandText = Cmd_Singletext;
    command.ExecuteNonQuery();

    File.Copy(filename, tmpBackupFile, true);
    connection.ChangeDatabase("master");
    command.CommandText = "RESTORE DATABASE " + defaultDB + " FROM DISK=N'" + tmpBackupFile + "' WITH REPLACE";
    command.ExecuteNonQuery();
    connection.ChangeDatabase(defaultDB);
    File.Delete(tmpBackupFile);

    Cmd_Singletext = "ALTER DATABASE " + dbName + " SET MULTI_USER";
    command.CommandText = Cmd_Singletext;
    command.ExecuteNonQuery();
    sign = true;
    // tran.Commit();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Error = ex.Message;
    sign = false;
    // Attempt to roll back the transaction.
    try
    {
    // tran.Rollback();
    }
    catch (Exception ex2)
    {
    Error += ex2.Message;
    // This catch block will handle any errors that may have occurred
    // on the server that would cause the rollback to fail, such as
    // a closed connection.
    Console.WriteLine("Rollback Exception Type: {0}", ex2.GetType());
    Console.WriteLine(" Message: {0}", ex2.Message);
    }
    }
    connection.Close();
    return sign;
    }
    #endregion
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:52 عصر

  15. #55

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    برادر از كد شما هيچي نفهميدم لطفا اگر امكان داره مثل كد من تغييرش بديد با تشكر
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:53 عصر

  16. #56

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    مثل کد شما تغییرش بدم؟؟؟؟؟؟
    چطور؟؟

  17. #57
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    بک آپ گیری ایشون که همون کد شماست ، فرقی نمی کنه ، فقط با در نظر گرفتن این که به تعداد افراد برنامه نویس روش کد نویسی وجود داره

    این دوستمون اول از رجیستری آدرس محل دایکتوری بک آپ اس کیو سرور رو گیر آورده ، اونجا بک آپ گرفته و بعد کپی کرده به جایی که می خواد

    رستورشو هنوز بررسی نکردم ، فردا یه نگا میندازم ، الان کار دارم

    موفق باشی

  18. #58

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    نقل قول نوشته شده توسط hojjatshariffam مشاهده تاپیک
    بک آپ گیری ایشون که همون کد شماست ، فرقی نمی کنه ، فقط با در نظر گرفتن این که به تعداد افراد برنامه نویس روش کد نویسی وجود داره

    این دوستمون اول از رجیستری آدرس محل دایکتوری بک آپ اس کیو سرور رو گیر آورده ، اونجا بک آپ گرفته و بعد کپی کرده به جایی که می خواد

    رستورشو هنوز بررسی نکردم ، فردا یه نگا میندازم ، الان کار دارم

    موفق باشی
    دوست عزيز اگر امكان داره كمك كنيد چون جستجو هم مي كنم نمي تونم مشكل خودم را حل كنم

  19. #59
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    سلام به همه دوستان و اساتید محترم.
    این کمپوننتی که من قرار داده ام حاصل تغییراتی است که در ماژول اصلی که از همین سایت گرفتم ، می باشد. برای بکاپ گرفتن و ریستور کردن دیتابیس ها بصورت Online و تحت شبکه با Sql Server 2008 جواب گرفتم .
    تغییراتی که من به ماژول اولیه دادم این بودش که یه event بهش اضافه کردم که لحظه پایان فعالیت فایر می شود . همچنین با استفاده از ایجاد deletege ، روند پیش رفت کار را در یک فرم بصورت فراخوانی فرم با روال ShowDialog نمایش دادم که برای برنامه نویسهای حرفه ای قابل توجه می باشد . چون که نمی خواند در هنگام گرفتن بک آپ و یا ریستور کردن دیتابیس ، کاربر فعالیت دیگری انجام دهد.
    یاد آور می شوم که تکنیک بکار رفته در این کمپوننت برای بکاپ گیری و .. استفاده از smo می باشد .
    امیدوارم که به درد بخور باشه.
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip SMG.zip‏ (485.6 کیلوبایت, 217 دیدار)

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    دوستان اگه دیتابیس بسته نشده باشه ریستور نمیکنه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:54 عصر

  21. #61
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    با سلام به شما دوست عزیز.
    دوست من شما یه نگاهی به کامپوننت من بکنید. متوجه می شوید که حتی در حالت Online نیز Restore انجام می شه!
    همچنین تحت شبکه هم جواب می ده . به نقل قول از نویسنده اصلی این کامپوننت که گفتند " بیاد داشته باشید که مسیر Backup و یا فایل Restore درون کامپیوتری هستش که Sql Server و دیتابیس روی اون نصبه"

  22. #62

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    نقل قول نوشته شده توسط amirghazali مشاهده تاپیک
    با سلام به شما دوست عزیز.
    دوست من شما یه نگاهی به کامپوننت من بکنید. متوجه می شوید که حتی در حالت Online نیز Restore انجام می شه!
    همچنین تحت شبکه هم جواب می ده . به نقل قول از نویسنده اصلی این کامپوننت که گفتند " بیاد داشته باشید که مسیر Backup و یا فایل Restore درون کامپیوتری هستش که Sql Server و دیتابیس روی اون نصبه"
    دوست من كامپوننت شما را دانلود كردم ولي متاسفانه اجرا نمي شه و خطا مي گيره دوست عزيز من زياد وقت ندارم خواهشا به كد من در صفحه قبل نگاهي بياندازيد به اين نكته مهم هم توجه كنيد كه من در حالتي كه ديتابيس را كنار فايل exe قرار نداده بودم و كانكشن استرينگ آن را نيز تغيير نداده بودم درست اجرا مي شد

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    شما باید توی بازیابی به یک نکته اساسی توجه کنی اونم اینه که نباید به همون دیتابیسی وصل بشی که میخوای بازیابیش کنی
    من یک کد برات میذارم اگه کارایی که میگمو درست انجام بدی مطمنم درست کار می کنه :

    con = newSqlConnection("Data Source=اسم سرور;Initial Catalog=Security;Integrated Security=True");
    try
    {
    con.Open();
    string s1 = "ALTER DATABASE اسم دیتابیست SET OFFLINE WITH ROLLBACK IMMEDIATE";
    string s2 = "ALTER DATABASE اسم دیتابیستSET MULTI_USER";
    string query = "RESTORE DATABASE اسم دیتابیست FROM DISK ='" + Masir + "' WITH RECOVERY,REPLACE";
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    cmd.CommandText = s1;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.CommandText = s2;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("بازیابی با موفقیت انجام شد ");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("اشکال در ارتباط با دیتابیس ");
    }

    Masir : مسیر فایل پشتیبانت هست که می تونی از یک opendialogbox بگیریش
    حله؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:55 عصر

  24. #64

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    نقل قول نوشته شده توسط navid1n2000 مشاهده تاپیک
    شما باید توی بازیابی به یک نکته اساسی توجه کنی اونم اینه که نباید به همون دیتابیسی وصل بشی که میخوای بازیابیش کنی
    من یک کد برات میذارم اگه کارایی که میگمو درست انجام بدی مطمنم درست کار می کنه :

    con = newSqlConnection("Data Source=اسم سرور;Initial Catalog=Security;Integrated Security=True");
    try
    {
    con.Open();
    string s1 = "ALTER DATABASE اسم دیتابیست SET OFFLINE WITH ROLLBACK IMMEDIATE";
    string s2 = "ALTER DATABASE اسم دیتابیستSET MULTI_USER";
    string query = "RESTORE DATABASE اسم دیتابیست FROM DISK ='" + Masir + "' WITH RECOVERY,REPLACE";
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    cmd.CommandText = s1;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.CommandText = s2;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("بازیابی با موفقیت انجام شد ");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("اشکال در ارتباط با دیتابیس ");
    }

    Masir : مسیر فایل پشتیبانت هست که می تونی از یک opendialogbox بگیریش
    حله؟
    برادر من شما پست اول و بقيه پست هاي منو خونديد يا نه . ايني كه برام فرستاديد زماني كه من ديتابيس را در مسير فايل exe قرار ندادم و طبيعي است كه قبل از اينكه كانكشن استرينگ را تغيير بدم درست كار مي كنه ولي من در پست هاي قبل هم گفتم كه ديتابيس را در مسير فايل exe قرار دادم و كد اروري كه در پست يك فرستادم را مي ده
    دوست عزيز در مورد اي بيشتر توضيح بده :
    شما باید توی بازیابی به یک نکته اساسی توجه کنی اونم اینه که نباید به همون دیتابیسی وصل بشی که میخوای بازیابیش کنی
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:55 عصر

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    دوست عزيز در مورد اي بيشتر توضيح بده :
    شما باید توی بازیابی به یک نکته اساسی توجه کنی اونم اینه که نباید به همون دیتابیسی وصل بشی که میخوای بازیابیش کنی
    با یه مثال مشخصش می کنیم .
    ببین این کانکشن استرینگ من برای کارهای معمولیه مثل درج در دیتابیس یا حذف :

    "Data Source=NIK-23B9FE4055B\\NIK;Initial Catalog=VamDB;Integrated Security=True"


    یعنی دیتابیسی که من باهاش کار می کنم VamDB
    ولی وقتی میخوام این دیتابیسمو بازیابی کنم (restor) نباید از طریق همین کانکشن استرینگ وصل بشم بلکه :

    "Data Source=NIK-23B9FE4055B\\NIK;Initial Catalog=Security;Integrated Security=True"


    دیدی؟چون نمیشه وصل بشی به یک دیتابیس و بخوای همونم رستور کنی
    حلهههههههههه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:56 عصر

  26. #66

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    نقل قول نوشته شده توسط navid1n2000 مشاهده تاپیک
    با یه مثال مشخصش می کنیم .
    ببین این کانکشن استرینگ من برای کارهای معمولیه مثل درج در دیتابیس یا حذف :

    "Data Source=NIK-23B9FE4055B\\NIK;Initial Catalog=VamDB;Integrated Security=True"
    ;

    یعنی دیتابیسی که من باهاش کار می کنم VamDB
    ولی وقتی میخوام این دیتابیسمو بازیابی کنم (restor) نباید از طریق همین کانکشن استرینگ وصل بشم بلکه :

    "Data Source=NIK-23B9FE4055B\\NIK;Initial Catalog=Security;Integrated Security=True"
    ;

    دیدی؟چون نمیشه وصل بشی به یک دیتابیس و بخوای همونم رستور کنی
    حلهههههههههه؟
    دوست من بازم همون ارور را مي ده
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:57 عصر

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    چه اروری؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    شاید توی sql server تو دیتابیس Security وجود نداشته باشه
    عوضش کن
    ارور رو بگو که چیه

  28. #68

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    نقل قول نوشته شده توسط navid1n2000 مشاهده تاپیک
    چه اروری؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    شاید توی sql server تو دیتابیس Security وجود نداشته باشه
    عوضش کن
    ارور رو بگو که چیه
    دوست من با اين پستي كه فرستاديد معلوم اصلا پست صفحه قبل منو نخونديد خواهشا يك نگاه به پست هاي صفحه قبل بياندازيد

  29. #69
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    با سلام. از تاخیری که داشتم شرمنده .
    کد من را بصورت زیر استفاده کنید .(برای Restore کردن و backup مثل هم هستش)

    database = "نام دیتابیس خود";
    file_name = "مسیر فایل بک آپ گرفته شده";
    if (Sql_Management.ConnectToServer("اینجا باید کانکشن استرینگ را برگردونید"))
    {
    Sql_Management.RestoreDataBase(database, file_name);
    Sql_Management.Dicconnect();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:59 عصر

  30. #70
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    با سلام مجدد .
    این SQL_Management نام شی ساخته شده هستش که باید از قسمت Toolbox اون را به فرم اضافه کنید .

  31. #71
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: Back up درسته ولي restore ارور ميده

    سلام . شرمنده . یک چیز دیگه یادم اومد .
    اگه کد خطای زمان کمپایل میده ، توی لیست رفرنس ها ، فایلهای dll مربوط به SqlServr را از نو load کنید .

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question backup گیری از اطلاعات در برنامه

    با سلام
    من تا حالا برای بک آپ گرفتن از اطلاعاتم می رفتم به مسیر sql و دو تا فایل mdf و ldf رو کپی می کردم تو یه درایو دیگه
    حالا برای اینکه کاربر مجبور نباشه این مسیر رو طی کنه و بتونه از طریق همین برنامه به بک آپ گیری از اطلاعات دسترسی داشته باشه باید چکار کنم ؟ چه دستوری می تونه منو کمک کنه؟
    ممنون

  33. #73

    نقل قول: backup گیری از اطلاعات در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط neda_dela مشاهده تاپیک
    با سلام
    من تا حالا برای بک آپ گرفتن از اطلاعاتم می رفتم به مسیر sql و دو تا فایل mdf و ldf رو کپی می کردم تو یه درایو دیگه
    حالا برای اینکه کاربر مجبور نباشه این مسیر رو طی کنه و بتونه از طریق همین برنامه به بک آپ گیری از اطلاعات دسترسی داشته باشه باید چکار کنم ؟ چه دستوری می تونه منو کمک کنه؟
    ممنون
    من با این دستور sql بکاپ میکیرم

    backup database your databse name to disk="مسیر بکاپ"

  34. #74
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848
    وقتی فایل ها رو کپی میکردی سرویس SQL Service در حال اجرا بود ؟
    و دیتابیس Attach شده بود ؟
    در این صورت باید بگویم کپی و پیست گرفتن در اغلب موارد غیر ممکنه و خطالی File in Use میده.
    و در مواردی هم که کپی میشه؛ فایل کپی شده کار نمیکنه.
    اگه این طوری بود که شما میگفتی ؛ هر کسی میومد پشت سرور و بدون این که نیاز به Login خاصی داشته باشه ؛ کل دیتابیس ها رو میبرد.
    البته من این رو تست نکردم؛ و شکر خدا دیتابیس رو با TDE رمزنگاری میکنم.
    شما یه تست کن ببین این به اصطلاح بک آپ ها کار هم میکنند.
    ممنون میشم.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 20:28 عصر

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question نقل قول: backup گیری از اطلاعات در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    نمونه کدتون رو دیدم خیلی به دردم خورد ممنون
    بک آپش کار می کنه و درسته. من برای مسیری که باید مشخص کنم درایو g و توی یه پوشه از قبل ساخته شده ، تعیین کردم
    ولی ری استور درست کار نمی کنه خطای اشکال در ارتباط رو میده
    البته مسیر ری استور رو هم همون درایو g و همون پوشه تعیین کردم
    این کارم درسته ؟
    اصلا این بازیابی کی به درد می خوره؟
    من اومدم برای امتحان بانک اصلی که توی مسیر sql هست رو پاک کردم تا بیام و با استفاده از دکمه بازیابی که توی برنامه گذاشتم بانکم رو از درایو g بازیابی کنم اما اصلا برنامه اجرا نمیشه که طبیعی هم هست
    حالا میخام بدونم اگه یه زمونی به هر دلیلی بانک اصلی پرید و برنامه اجرا نشد این گزینه بازیابی که اصلا به در نمی خوره

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: backup گیری از اطلاعات در برنامه

    سلام
    بک اپش هم کار می کنه مشکلی نداره .
    بازیابی صرفا برای بازگشت دیتابیس حذف شده به درد نمی خوره . برای بازیافت بخشی از اطلاعات خیلی به درد میخوره (زمانی که کاربر به اشتباه مثلا یه مشتری رو از یه سیستم فروش حذف می کنه و شاید برنامه شما هم ازش بپرسه که آیا میخواهید تمام خرید های این مشتری رو هم پاک کنید و اون هم بله رو انتخاب می کنه . پس بک اپ به درد می خوره )
    برای بازیابی کل دیتابیس هم شما میتونید یه برنامه کوچیک ، جدا از برنامه اصلی داشته باشید که دیتابیس بسازه یا ریستور کنه . که در زمان نبودن دیتابیس هم بالا بیاد .
    من توی برنامه هام مسیر بک اپ رو در اختیار کاربر میزارم تا هر جا خواست ذخیره کنه .

    موفق باشید .

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    نقل قول: backup گیری از اطلاعات در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام
    بک اپش هم کار می کنه مشکلی نداره .
    بازیابی صرفا برای بازگشت دیتابیس حذف شده به درد نمی خوره . برای بازیافت بخشی از اطلاعات خیلی به درد میخوره (زمانی که کاربر به اشتباه مثلا یه مشتری رو از یه سیستم فروش حذف می کنه و شاید برنامه شما هم ازش بپرسه که آیا میخواهید تمام خرید های این مشتری رو هم پاک کنید و اون هم بله رو انتخاب می کنه . پس بک اپ به درد می خوره )
    برای بازیابی کل دیتابیس هم شما میتونید یه برنامه کوچیک ، جدا از برنامه اصلی داشته باشید که دیتابیس بسازه یا ریستور کنه . که در زمان نبودن دیتابیس هم بالا بیاد .
    من توی برنامه هام مسیر بک اپ رو در اختیار کاربر میزارم تا هر جا خواست ذخیره کنه .

    موفق باشید .
    مرسی دوست من
    آره بک آپش برای منم کار می کنه . اما ری استور کار نمی کنه و خطای اشکال در ارتباط میده
    آره خیلی خوبه که کاربر خودش مسیر رو انتخاب کنه . می تونی بیشتر کمک کنی
    ممنون میشم

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: backup گیری از اطلاعات در برنامه

    من منظورم ری استور بود معذرت می خوام.
    آره خیلی خوبه که کاربر خودش مسیر رو انتخاب کنه . می تونی بیشتر کمک کنی
    این کد رو نگاه کن . مسیر رو از کاربر می گیره

    string strFileName = string.Empty;
    openFileDialog1.Filter = @"sql backup file (*.bak) | *.bak|all files (*.*) |*.*";
    openFileDialog1.FilterIndex = 1;
    openFileDialog1.Title = "استفاده از فایل پشتیبان";
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (MessageBox.Show("آیا میخواهید سیستم را بازیابی کنید؟", "حراست همگام", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    Application.DoEvents();
    strFileName = openFileDialog1.FileName;
    restore(strFileName);
    }
    }


    متن ارور رو هم بزارید بهتر میشه اظهار نظر کرد .

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    نقل قول: backup گیری از اطلاعات در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    متن ارور رو هم بزارید بهتر میشه اظهار نظر کرد .
    همون پیغامی که توی کش گذاشته شده بود رو برای ارور نشون میده
    "اشکال در ارتباط با بانک اطلاعاتی"
    خیلی متشکرم از پیگیری شما

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: backup گیری از اطلاعات در برنامه

    try catch رو بردارید و متن ارور رو بزارید .

صفحه 2 از 10 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. Backup And Restore دیتابیس SQLite
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1394, 14:51 عصر
  2. Backup and Restore از داخل برنامه
    نوشته شده توسط s.k711 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 17:15 عصر
  3. backup and restor
    نوشته شده توسط ghulam yahya ayobi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 07:05 صبح
  4. Backup AND Restore
    نوشته شده توسط look in future1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 21:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •