نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: بازي با حروف

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Talking بازي با حروف

    بازي با حروف
    وقتي بچه بوديم يه بازيي مي كرديم كه تو اون يه نفر يه كلمه اي رو در نظر مي گرفت و نفر دوم بايد حروف اونو حدس ميزد.
    خوب من سعي كردم اين بازي رو طراحي كنم
    گرافيكش بد نيست
    و كدش هم بجز چند جا كم اشتباهه
    روش صدا هم گذاشتم
    حتما دانلود كنين
    اگه كسي توش مشكلي پيدا كرد حتما راهنماييم كنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: بازي با حروف

    موقع بازی اسم درنظر گرفته شده مخفی نیست و نمایش داده میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: بازي با حروف

    کاره خوبی اما چندتا باگ داره
    - کلمه مورد نظر رو نشون میده!!!
    - س
    عی کن تعداد کلمات اشتباهی رو که وارد می کنه رو نشون بده..
    - یک نکته ای تو پیاده سازی این بازی ر
    عایت نکردی اینکه تعداد حس بر اساس تعداد حروف اون کلمه هستش..
    اما برنامه شما یکی بیشتر حق انتخاب می ده


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: بازي با حروف

    مرسي از انتقاد/پيشنهادتون
    در مورد اينكه حروف نشون داده مي شن اينكه : يادم رفت مخفي شون كنم
    اين ورژن 2 سعي كردم باگ ها رو فِرت كنم
    حالا چه طوره؟
    یک نکته ای تو پیاده سازی این بازی رعایت نکردی اینکه تعداد حس بر اساس تعداد حروف اون کلمه هستش..
    اما برنامه شما یکی بیشتر حق انتخاب می ده

    منظورت اينه كه در كلمه"مثل" به جاي 3 بار مي توني 4 بار اشتباه كني؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: بازي با حروف

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    منظورت اينه كه در كلمه"مثل" به جاي 3 بار مي توني 4 بار اشتباه كني؟
    آره ..تو نسخه قدیمی که اینجوری بود... الان دارم جدید رو می بینم..

    تو نسخه جدید هم اینجوریه...
    شمارش کلمات اشتباه رو هم که نذاشتی!!!
    چندتا سوال:
    1- چرا گروه بندی کردی؟؟؟؟
    2- چرا پس از انتخاب حروف دکمه ها رنگی میشن؟؟
    3- اون صفر اون پایین بغل آدمکه چیه؟

    - راستی رنگ بندی برنامتو هم حرفه ای تر کن!!! اینجوری چشم آدم در میاد!!!
    - راست چین نکردی groupbox هاتو
    - در کل UI جالب نیست.


    کلا اگر از دست ناراحت شدی سره نظر دادنم شرمنده... همه حقایق رو میگم که خوب درستش کنی..
    موفق باشی....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: بازي با حروف

    مرسي حسين جون از نظرت
    حتما درستش مي كنم
    1-توي بازي كه ما وقتي بچه بوديم مي كرديم مي گفتيم يك حيوان 6 حرفي تا نفر دوم بتونه حدس بزنه
    2- چون معلوم بشه روي چه دكمه اي كليك كرده و آيا درست بود يا نه(درست با سبز غلط با قرمز)
    3-دو تا صفر هست يكي سمت راست و ديگري سمت چپ كه امتياز بازي كنان را نشان مي دهد

    خوب در باره رنگبندي كمكم كن راستي بابام هم هميشه ميگه من رنگ هاي خوبي رو انتخاب نمي كنم
    گروه ها رو اگه راست چين كنم بد در مياد ميزنه تو ذوق طرف

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Red face نقل قول: بازي با حروف

    حسين جون
    من 3،4 بار امتحان كردم
    تو اين بازي شما فقط به اندازه تعداد حروف كلمه مي توانيد اشتباه كنين در غير اين صورت مي بازيد
    اگر مي گي غير اينه بگو دقيقا كجاي كد رو اشتباه نوشتم من حاليم نميشه
    از ريز بينيت متشكرم
    قربون تو پوريا
    تماس فرت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: بازي با حروف

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    مرسي حسين جون از نظرت
    حتما درستش مي كنم
    1-توي بازي كه ما وقتي بچه بوديم مي كرديم مي گفتيم يك حيوان 6 حرفي تا نفر دوم بتونه حدس بزنه
    2- چون معلوم بشه روي چه دكمه اي كليك كرده و آيا درست بود يا نه(درست با سبز غلط با قرمز)
    3-دو تا صفر هست يكي سمت راست و ديگري سمت چپ كه امتياز بازي كنان را نشان مي دهد

    خوب در باره رنگبندي كمكم كن راستي بابام هم هميشه ميگه من رنگ هاي خوبي رو انتخاب نمي كنم
    گروه ها رو اگه راست چين كنم بد در مياد ميزنه تو ذوق طرف
    خودتم داري ميگي مي گفتيم!!! اما اين مي گفتيم رو پياده سازي نكردي تو برنامه...
    و چرا كسي كه داره كلمه رو وارد مي كنه به صورت * مي بينه؟؟
    اينجوري نمي تونه ببينه چي وارد كرده!!!

    نسخه جديدت كو؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Talking نقل قول: بازي با حروف

    نميدونم ايرادش چيه ولي اگه از پيش فرض هاي كومبو باكس استفاده نكني و خو دت يه گروه بسازي جواب مي ده
    راستش من الآن نبايد آنلاين باشم بايد درس بخونم فردا دين زندگي ازم مي پرسه بعد تو ميگي نسخه جديد مگه من تراكتورم؟
    و چرا كسي كه داره كلمه رو وارد مي كنه به صورت * مي بينه؟؟
    چون اون كسي كه نفر دومه كلمه رو نبينه و لو نره
    یک نکته ای تو پیاده سازی این بازی رعایت نکردی اینکه تعداد حس بر اساس تعداد حروف اون کلمه هستش..
    اما برنامه شما یکی بیشتر حق انتخاب می ده

    اين چي شد؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: بازي با حروف

    سلام
    اين هم ورژن3
    چند تا بخش هم اضافه شد مثل نتيجه و وضعيت
    90% معايب حذف شد
    گرافيك بالا رفت UI توپ گشت.
    فقط اينكه دو فايل ضميمه شده كه اولي خود اصل فايل دومي اكتيواكس و فايل EXE

    اگه كسي توش مشكلي پيدا كرد حتما راهنماييم كنه

    دانلود نكردن+نظر ندادن=ضرر كردن+من رو كنف كردن
    باي باي
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: بازي با حروف

    1- دفعه قبل فقط یک بار بیشتر میزاشت که حدس بزنه..ایندفعه ترکوندیش شد 2 بار!!!
    2- به نظر من حرکتی که گذاشتی که طرف داره * میبینه وقتی داره کلمه وارد می کنه واسه کاربر مشکل باشه... چون شاید یک کلمه یادش بره و بخواد دوباره وارد کنه مجبوره همه رو پاک کنه!!!
    3- گرافیکت بهتره شده و اما هنوز کار داره
    4- سعی کن دقیقا بازی رو پیاده سازی کنی ... نه ایده خودتو!!
    مثلا تو بازی بر اساس تعداد حروف خط می کشیم و کلمه های اشتباه رو زیر خط می نویسیم و درست ها رو بالای خط و در جای صحیح!!
    و اینکه دکمه ها رو قرمز و سبز می کنی فکر می کنم که جالب نباشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Smile نقل قول: بازي با حروف

    نقل قول نوشته شده توسط powerboy2988 مشاهده تاپیک
    1- دفعه قبل فقط یک بار بیشتر میزاشت که حدس بزنه..ایندفعه ترکوندیش شد 2 بار!!!
    2- به نظر من حرکتی که گذاشتی که طرف داره * میبینه وقتی داره کلمه وارد می کنه واسه کاربر مشکل باشه... چون شاید یک کلمه یادش بره و بخواد دوباره وارد کنه مجبوره همه رو پاک کنه!!!
    3- گرافیکت بهتره شده و اما هنوز کار داره
    4- سعی کن دقیقا بازی رو پیاده سازی کنی ... نه ایده خودتو!!
    سلام حسين آقا
    اصلا نمي دونم درباره چي صحبت مي كني تو پروژه خودم اصلا همچين چيزي نيست
    لطفا راهنماييم كن
    گفتم كه اگه طرف بتونه كلمه رو ببينه نفر دوم هم ميبينه
    آخرین ویرایش به وسیله earse+erse : یک شنبه 22 آذر 1388 در 12:45 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: بازي با حروف

    سلام من ميخوام براي برنامه بازي با حروف ليست بهترين امتيازات بزارم بصورتي كه در يك فايل متني ذخيره شه و به صورت بيشترين تا كمترين امتياز نمايش داده شه
    با يك پيشنهاد خوب كمكم كنين

    مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: بازي با حروف

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    سلام حسين آقا
    فكر نمي كنم كد رو خونده باشي اگه نخوندي بخون
    اصلا نمي دونم درباره چي صحبت مي كني تو پروژه خودم اصلا همچين چيزي نيست بگو كجاي كد رو اشتباه نوشتم اين كه نشد تو هي ميگي اشتباهه درست درمون راهنمايي كن
    گفتم كه اگه طرف بتونه كلمه رو ببينه نفر دوم هم ميبينه تازه مگه وقتي ما داريم رمز عبور ميديم* نمي بينيم؟ها ها ها ؟!
    ميشه بگين كجاش كار داره ؟ من كه نمي خوام بازي گرافيكي بسازم در حد خودش خوبه ديگه هي گير ميده مگه چشه؟
    خوب اگه يك خط ميزاشتم به نظر خودت ضايع نمي شد رو كاغذ كه نميشه Textbox درست كرد ولي تو VB ميشه مگه نه خوب بايد از امكانات استفاده كرد هميشه نبايد سنتي بود.

    خيلي خيلي ببخشيد اگه يكم بد حرف زدم(تايپ كردم)
    چجوري راهنمايي كنم؟؟؟
    رمز عبور رو داري مقايسه مي كني؟؟
    كدتو مي خوام چيكار؟؟

    اين گيرهايي كه دادم بابت اين بود كه سيستمتو بهتر كني...

    من اشتباه كردم.... كارتم خيلي خوبه

    شرمنده نظر دادم...

    موفق باشي

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Red face نقل قول: بازي با حروف

    سلام powerboy2988 عزيز
    اميد وارم حالتون خوب باشه

    تازه منظور شما رو فهميدم

    در مورد تعداد غلط ها هم من اشتباه مي كردم و هم شما و هم هيچ كدوم اشتباه نمي كرديم
    اگه كاربر يه حرف اشتباه بزنه دكمه اون حرف قرمز ميشه و اگر درست باشه سبز ميشه
    من كدي كه نوشتم به اين صورت بود كه اگه تعداد حروف درست يا غلط برابر با تعداد حروف كلمه مي شد بازي تمام مي شد
    و اين خلاف بازي اصلي بود چون نظر خودم بود
    و شما هم سعي مي كردين به من بگين كه اگه تعداد حروف درست به علاوه غلط برابر با تعداد حروف كلمه بشه بايد بازي تمام بشه كه من اين كار رو نكرده بودم
    در كل ببخشيد

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: بازي با حروف

    سلام اين هم ورژن 4
    جالب ترين
    + بخش هاي اضافه
    +رفع اشكال
    + نا محدود شدن بازي
    دانلود نكردن+نظر ندادن=ضرر كردن+من رو كنف كردن
    هر سه فايل رو دانلود كنين
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: بازي با حروف

    مشكل بهترين امتياز رفع شد

    Private Sub Timer1_Timer()

    For I = 0 To H.ListCount

    If Val(H.List(I)) > lbl(0).Caption Then
    lbl(0).Caption = H.List(I)
    End If

    If Val(H.List(I)) < lbl(0).Caption And Val(H.List(I)) > lbl(1).Caption Then
    lbl(1).Caption = H.List(I)
    End If

    If Val(H.List(I)) < lbl(1).Caption And Val(H.List(I)) > lbl(2).Caption Then
    lbl(2).Caption = H.List(I)
    End If

    If Val(H.List(I)) < lbl(2).Caption And Val(H.List(I)) > lbl(3).Caption Then
    lbl(3).Caption = H.List(I)
    End If

    If Val(H.List(I)) < lbl(3).Caption And Val(H.List(I)) > lbl(4).Caption Then
    lbl(4).Caption = H.List(I)
    End If

    Next I

    End Sub

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Smile نقل قول: بازي با حروف

    بازي با حروف 5
    درست شد
    كامل كامل به قول معروف زيبا جادار مطمئن
    مشكل در ذخيره بهترين امتيازات حل شد
    حتما دانلود كنين
    خواهش مي كنم اگه اشكالي داشت به من كمك كنين
    مرسي
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: بازي با حروف

    جورینو3

    یکدفعه به سرم زد که برم بهترش کنم.اسمش رو هم از "بازی با حروف" به "جورینو" تغییر دادم.

    از جمله امکانات که بهش اضافه کردم:

    • اضافه کردن امکان ذخیره بازی
    • فراخوانی بازی های ذخیره شده
    • باز کردن بازی به طور مستقیم از فایل ذخیره شده (باحال)
    • رفع مشکل امتیاز دهی بازی
    • افزایش رگرافیک بازی به طور محسوس(ولی جای کار داره)
    • اضافه کردن زمان برای حدس زدن
    • اضافه کردن Help
    • ...

    توجه:
    یک کامپونت شرکت کدجاک با نام Codejock.Controls.v12.0.0.ocx هم نیاز داره که چون وارز بود آپلود نکردم برای دانلود به Codejock12@gmail.com میل بزنید.

    ضمیمه اول فایل اجرایی همراه با موزیک است
    ضمیمه دوم هم سورس بازی هست


    اینم دو تا عکس از محیط بازی:





    امیدوارم خوشتون بیاد.

    باتشکر از آقا حسین.


    فایل های ضمیمه Exe Jurino3.rar
    Source Jurino.rar‏

  20. #20

    كمك كمك

    من سورس بازي و فايل اجرايي آن را اجرا كردم هر دو با مشكل مواجه مي شود كه تصوير آن تقديم مي شود لطفا راهنمايي بفرماييد.
    با تشكر فراوان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: كمك كمك

    نقل قول نوشته شده توسط فردان فردان مشاهده تاپیک
    من سورس بازي و فايل اجرايي آن را اجرا كردم هر دو با مشكل مواجه مي شود كه تصوير آن تقديم مي شود لطفا راهنمايي بفرماييد.
    با تشكر فراوان
    سلام همون طور که در پست قبل گفتم:

    توجه:
    یک کامپونت شرکت کدجاک با نام Codejock.Controls.v12.0.0.ocx هم نیاز داره که چون وارز بود آپلود نکردم برای دانلود به Codejock12@gmail.com میل بزنید.
    باز هم اگه مشکلی هست بگین.

  22. #22

    برنامه ديگر

    سلام بر دوستان
    به عرض برسانم برنامه فوق را نتوانستم اجرا كنم. خوب است اگر برنامه اي نوشته مي شود آنقدر وابسته به چيزهايي نباشد كه مشكل ساز باشد.
    در ضمن من خودم برنامه اي در اين رابطه نوشته ام كه به نظر شما مي رسانم. اميدوارم توسط دوستان تكميل گردد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •