نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اجرای برنامه با تابع Main

  1. #1

    اجرای برنامه با تابع Main

    سلام به دوستان

    من می خوام که برنامه ام با تابع main شروع بشه اما باید نوع پروژه از نوع Windows application باشه.

    اینکار در C#‎‎ بصورت خودکار انجام می شه. یعنی اولین قسمت برنامه که اجرا می شه تابع main هست و در این تابع فرم اصلی برنامه فراخوانی میشه؟

    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    نقل قول نوشته شده توسط BestLover مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان

    من می خوام که برنامه ام با تابع main شروع بشه اما باید نوع پروژه از نوع Windows application باشه.

    اینکار در C#‎‎‎‎ بصورت خودکار انجام می شه. یعنی اولین قسمت برنامه که اجرا می شه تابع main هست و در این تابع فرم اصلی برنامه فراخوانی میشه؟

    لطفا راهنمایی کنید
    مگه در VB چی کار می کنه که می خوای از Main لود بشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله viper2009 : چهارشنبه 18 آذر 1388 در 19:02 عصر

  3. #3

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    میشه خیلی کار کرد...

    لطفا به اصل سوال دقت کنید

  4. #4

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    در قسمتی از کدها این تابع را تعریف کن :

     
    Public Sub New()

    End Sub


    این تابع قبل از تابع فرم لود فراخوانی می شود.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    164

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    دلیل جواب های متفاوت گنگ بودن سوالتونه. لطفاً بیشتر توضیح بدید

  6. #6

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    سلام

    متشکر از جوابتون

    اما به نظر من سوال ساده هست. فقط کافیه که یک پروژه ازنوع C#‎ ایجاد کنید اونوقت می بینید که روال شروع کننده پروژه تابع Main هست اما اگه یک پروژه VB ایجاد کنید مشاهده میکنید که روال شروع کننده از فرم اصلی فراخوانی میشه.

    حالا من می خوام که همین کار رو در VB انجام بدم.

    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    دوست عزیز
    اول باید یک ماژول ایجاد کنید و یک تابع در اون ایجاد کنید به نام Main به این صورت
      
    Module Module1
    Public Sub Main()
    Form1.Show()
    End Sub
    End Module

    بعد هم با راست کلیک بر روی آیتم پروژه و انتخاب پروپرتیس،‌ وارد قسمت ویژگیهای پروژه شوید
    در قسمت StartUp Form باید گزینه Sub Main را انتخاب کنید
    به همین سادگی

  8. #8

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    در قسمتی از کدها این تابع را تعریف کن :

     
    Public Sub New()

    End Sub


    این تابع قبل از تابع فرم لود فراخوانی می شود.
    دوست عزیز؟ من که پاسخ شما را در بالا داده بودم!
    این روش را امتحان کنید.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    164

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    اول باید یک ماژول ایجاد کنید و یک تابع در اون ایجاد کنید به نام Main به این صورت
      
    Module Module1
    Public Sub Main()
    Form1.Show()
    End Sub
    End Module

    بعد هم با راست کلیک بر روی آیتم پروژه و انتخاب پروپرتیس،‌ وارد قسمت ویژگیهای پروژه شوید
    در قسمت StartUp Form باید گزینه Sub Main را انتخاب کنید
    به همین سادگی
    حق با آقا حسین هستش. البته یک راه دیگه هم برای این کار وجود داره که به نظر من جالبتره اونم استفاده از کلاس MyApplication هستش. که در این کلاس می تونید با Overrides کردن متد OnCreateMainForm فرم Main رو مدیریت کنید. علاوه بر این از رویدادهای دیگش مثل Startup یا StartupNextInstance و ... می تونید استفاده کنید.

    موفق باشی

  10. #10

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    با تشکر از جوابتون

    اما من نتونستم که اینکار رو با توجه به توضیحات شما انجام بدم
    اگه امکان داره یه مثال اینجا بذارید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    164

    نقل قول: اجرای برنامه با تابع Main

    نقل قول نوشته شده توسط BestLover مشاهده تاپیک
    با تشکر از جوابتون

    اما من نتونستم که اینکار رو با توجه به توضیحات شما انجام بدم
    اگه امکان داره یه مثال اینجا بذارید
    دوست عزیز مشکل شما چیزی نیست که بخوام براتون مثال بذارم. این کار به صورت آماده در VS وجود داره. راهنماییتون می کنم تا چه طور به این کلاس (MyApplication) دسترسی داشته باشید.

    در Solution Explorer روی پروژۀ مد نظر کلیک کنید و سپس از منوی این پنجره دکمۀ Show All File رو بزنید. حالا زیر شاخۀ MyProject را باز نمایید. زیر شاخۀ Application.myapp را نیز باز نمایید. حالا فایل Application.Designer.vb رو باز کنید در صورتی که پروژۀ شما از نوع Windows Application باشد کدها را مشاهده می کنید. حالا نگاهی به ساب OnCreateMainForm بیاندازید. فرم main با پراپرتی MainForm برای Application معرفی شده است که شما می توانید این فرم را مدیریت نمایید و کدهای آن را در همین روال بنویسید. درباره آن رویدادها هم که قبلاً گفتم اگر نگاهی به لیست رویدادهای کلاس MyApplication بندازید آنها را هم مشاهده می کنید. و می تونید از اونها استفاده کنید.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •