نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: منابع فارسی برای یادگیری JQuery را در اینجا معرفی کنید!

  1. #1

    Question منابع فارسی برای یادگیری JQuery را در اینجا معرفی کنید!

    دوستان عزیز اگر منابع فارسی ای (کتاب، سی دی، E-book و...) برای یادگیری JQuery میشناسید، لطفاَ در این تاپیک معرفی کنید تا علاقه مندان از آنها بهره مند گردند.
    با تشکر

  2. #2
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: منابع فارسی برای یادگیری JQuery را در اینجا معرفی کنید!

    من هم تا حالا مرجع فارسی ندیدم.
    به هر حال باید یاد بگیریم که زبان اصلی بخونیم.
    یکی از دوستام کتاب فرسی رو با قیمیت 25 هزار تومان خرید تنها برای اینکه نمیخواست زحمت بکشه و زبان اصلی بخونه.
    در ضمن تا بخواد یه تکنولوژی (حالا هر چی میخواد باشه) کتاب فارسیش بیاد ، تکنولوژی های جدید تری از اون اومده.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار famarini
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    137

    Smile نقل قول: منابع فارسی برای یادگیری JQuery را در اینجا معرفی کنید!

    اين يه آموزش كوچك فقط من جمع و جورش كردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار J.Masomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    dataargham.com
    سن
    37
    پست
    95

    Talking نقل قول: منابع فارسی برای یادگیری JQuery را در اینجا معرفی کنید!

    با سلام خدمت برنامه نویسان خ ف ن (خسیس،فنی،نوآور)
    فارسی چیز خوبی پیدا نکردم ولی این سایت خیلی بدردم خورد:
    اینم از این سایت : http://www.how2learnasp.netآموزش کار با کتابخانه Jquery - قسمت اول - کار با المان های صفحه
    در این مقاله نحوه آموزش کار با Jquery و چگونگی استفاه از آن در Asp.NET می پردازم.
    پیش نیاز این مقاله :

    • آشنایی در حد مطلوب با جاوا اسکریپت
    • تسلط به Html
    • تسلط به Css

    قبل از هر چیز نسخه آخر کتابخانه Jquery را از اینجا دانلود نمایید و پس از خارج کردن فایل از حالت فشرده آن را به پروژه خود اضافه نمایید ، سپس آن را به تگ Head اضافه نمایید :

    <head runat="server">
    <title>آموش کا با Jquery</title>

    <script src="JQuery/jquery-1.3.2.min.js" type="text/javascript"></script>

    </head>

    دقت نمایید که بنده کتابخانه را داخل پوشه JQuery ذخیره نموده ام .
    کار با المان های صفحه :
    فرض کنید یک المان Div و یک کنترل Textbox و یک کنترل Image در صفحه به صورت زیر داشته باشیم که ID و Class آن مشخص شده است :
    ...
    بقیه اش را در این لینک ببینید :
    http://how2learnasp.net/article.aspx...8-990964c3b0ff

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Radmard_Rad
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان - سپاهانشهر
    سن
    35
    پست
    30

    نقل قول: منابع فارسی برای یادگیری JQuery را در اینجا معرفی کنید!

    اینجا یک چیز هایی داره می گذاره که روی هم رفته بد نیست .
    یک کتاب خوب هم این جا هست به زبان اصلی .
    من امروز شروع کردم به خوندن و داره خوشحالم می کنه واقعا .

  6. #6

    نقل قول: منابع فارسی برای یادگیری JQuery را در اینجا معرفی کنید!

    میتونید آموزش قدم به قدم jQuery به زبان فارسی همراه مثال و سورس کدها را در اینجا ببینید . البته دوره تموم نشده و تا نصف راه رفته :
    لینک ورود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: منابع فارسی برای یادگیری JQuery را در اینجا معرفی کنید!

    با احترام به دوستان . در این مورد تا حدودی بحث شده :
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=174409

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •