نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پیدا کردن یک آیتم از یک رکورد در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    Question پیدا کردن یک آیتم از یک رکورد در دیتابیس

    سلام دوستان

    با چه کدی می تونم یک آیتم در رکورد پیدا کنم و آیا این آیتم وجود دارد یا نه؟

    مثلاً کد شماره 200 در جدول هست یا نه اگر هست شماره ID برگردونه


    و این سوالم رو جوری دیگه مطرح می کنم

    من می خوام سفارشی را از خریدار بگیرم و در جدولی دیگر ثبت کنم حال اگر خریدار به من 20 تا کتاب سفارش داد من درج می کنم در آن جدول و همچنین سفارشات بعدی او

    اما هنگامی که خریدار در سفارشش اشتباه می کنه و باید آن سفارش یعنی 20 کتاب به 5 کتاب تبدیل شود
    اگر این کار رو بکنم یک بار دیگه 5 تا کتاب ثبت می شه و این عمل تکراری هست یعنی در جدول دو سفارش تکراری دارم
    و من می خوام برای ویرایش همان 20 تا کتاب در جای خودش ویرایش شود

    پس واسه همین آی دی آن رکورد را لازم دارم که آیا این کد وجود دارد یا نه

    ببخشید سرتون رو درد آوردم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: پیدا کردن یک آیتم از یک رکورد در دیتابیس

    بهتر بگم که

    وقتی یک رکوردی ذخیره میشه چک بشه که اگر این رکورد با این کد وجود ندارد ذخیره کند و گرنه همان را ویرایش کنه.

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن یک آیتم از یک رکورد در دیتابیس


    Imports
    System.Data.OleDb
    PublicClass Form1
    Dim Da AsNew OleDbDataAdapter
    Dim com AsNew OleDbCommand
    Dim con AsNew OleDbConnection(Str)
    Dim Ds AsNew DataSet
    Dim Tb AsNew DataTable
    Const Str AsString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source = Data.mdb"
    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Tb =
    New DataTable
    If con.State = ConnectionState.Closed Then con.Open()
    Da =
    New OleDbDataAdapter("select * from kharid where id=" + TextBox1.Text, Str)
    Da.Fill(Tb)
    con.Close()
    If Tb.Rows.Count Then
    If con.State = ConnectionState.Closed Then con.Open()
    Try
    com = New OleDbCommand _
    (
    "update kharid set name=@name,kala=@kala,tedad=@tedad,baha=@baha where id=@id ", con)
    With com.Parameters
    .Clear()
    .AddWithValue(
    "@id", Val(TextBox1.Text))
    .AddWithValue(
    "@name", TextBox2.Text)
    .AddWithValue(
    "@kala", TextBox3.Text)
    .AddWithValue(
    "@tedad", Val(TextBox4.Text))
    .AddWithValue(
    "@baha", CType(TextBox5.Text, Double))
    EndWith
    com.ExecuteNonQuery()
    MsgBox(
    "ok")
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    EndTry
    con.Close()
    fill()
    Else
    If con.State = ConnectionState.Closed Then con.Open()
    com =
    New OleDbCommand("insert into kharid(id,name,kala,tedad,baha) values(@id,@name,@kala,@tedad,@baha)", con)
    With com.Parameters
    .Clear()
    .AddWithValue(
    "@id", Val(TextBox1.Text))
    .AddWithValue(
    "@name", TextBox2.Text)
    .AddWithValue(
    "@kala", TextBox3.Text)
    .AddWithValue(
    "@tedad", Val(TextBox4.Text))
    .AddWithValue(
    "@baha", CType(TextBox5.Text, Double))
    EndWith
    com.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    fill()
    EndIf
    EndSub

    Sub fill()
    Ds =
    New DataSet
    If con.State = ConnectionState.Closed Then con.Open()
    Da =
    New OleDbDataAdapter("select * from kharid", Str)
    Da.Fill(Ds,
    "kharid")
    con.Close()
    Me.DataGridView1.DataBindings.Clear()
    Me.DataGridView1.DataSource = Ds.Tables("kharid")
    EndSub
    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    fill()
    EndSub
    End
    Class

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: پیدا کردن یک آیتم از یک رکورد در دیتابیس

    Saadi جان ممنون

    ولی من اطلاعات رو از چند جدول می گیرم و در جدولی دیگه درج می کنم و Id هاشون AutoNumber هستند پس فیلدی واسه آی دی آن ندارم

    برای همین با این کد نمی شه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •