نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چنتا سوال نسبتا ساده در مورد Java Script

  1. #1

    Question چنتا سوال نسبتا ساده در مورد Java Script

    سلام

    1 - چطوری میتونم با Java Script یک registry key ساخت و خوند؟

    2 - چطوری میتونم با Java Script به CMD دست پیدا کنم ؟

    3 - چطوری Email بفرستم ؟

    احتمالا حدس میزنید برای چه کاری این سوالاتو پرسیدم پس اگه حدس زدید بیان نکنید واگه دوست داشتید یه منت بزارید بر سر من و بگید

    با تشکر

    Woeful

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: چنتا سوال نسبتا ساده در مورد Java Script

    با جاوا اسکریپت هیچ یک از کارهای مذکور را نمی توانید انجام دهید. زیرا جاوا اسکریپت فقط به شیء های درون پنجره Browser دسترسی دارد و امکان هیچ گونه دسترسی به چیزی خارج از پنجره Browser توسط هیچ یک از زبان های Scripting مبتنی بر وب وجود ندارد.

  3. #3

    Talking نقل قول: چنتا سوال نسبتا ساده در مورد Java Script

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    با جاوا اسکریپت هیچ یک از کارهای مذکور را نمی توانید انجام دهید. زیرا جاوا اسکریپت فقط به شیء های درون پنجره Browser دسترسی دارد و امکان هیچ گونه دسترسی به چیزی خارج از پنجره Browser توسط هیچ یک از زبان های Scripting مبتنی بر وب وجود ندارد.
    اول از اینکه به سوالم جواب دادید خیلی خیلی ممنونم چون اولین فرم اینترنتی بود که جواب دادن


    ولی من با نظر شما موافق نیستم یه نگاه به کدهای زیر بندازید
    accessing registry using javascript
    Wednesday, January 10, 2007
    <body onload="windowonload()" onunload="windowonunload()">
    ...
    </body>

    ...

    //************************************************** ************************************************'
    // Window Onunload, last to execute, manage registry
    function windowonunload()
    {
    if (dontshowagain.checked != true)
    {
    /* show */
    var wsh = new ActiveXObject("WScript.Shell");
    var key = "HKCU\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersio n\\Run\\my-script";
    wsh.RegWrite (key, sWorkingPath + "my-script.hta", "REG_SZ");
    }
    }

    ...

    to remove this key you can use:
    wsh.RegDelete ("HKCU\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersi on\\Run\\my-script");

    to read the value of this key you can use:
    var key = wsh.RegRead("HKCU\\Software\\Microsoft\\Windows\\C urrentVersion\\Run\\my-script");
    ولی نمیدونم چرا درست کار نمیکنه
    اگه به انگلیسی عبارت accessing registry using javascript رو سرچ کنید (google ) به نتایج زیادی میرسید ولی من به خوندن اونا به نتیجه نرسیدم ( انگلیسی زیاد بلد نیستم )

    و با JAVA SCRIPT باید بشه ایمیل فرستاد یعنی با web نمیشه email فرستاد

    اگه فرمایشات شما درست باشه امنیت در browser ها و ایمیل ها از نظر java script معنا نداره
    آخرین ویرایش به وسیله woeful : شنبه 21 آذر 1388 در 22:32 عصر

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: چنتا سوال نسبتا ساده در مورد Java Script

    کد زیر فقط در Browser های خیلی قدیمی مثل IE 3 و 4 کار میکنه، از IE 5 ببعد دسترسی به ActiveX های از طریق صفحه وب بخاطر مسائل امنیتی ممنوع شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •