مشاهده دست آورد نظرسنجی: این تایپک از نظر شما مفیده یا نه ؟

رای دهنده
311. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    301 96.78%
  • خیر

    10 3.22%
صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 273

نام تاپیک: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نوشتن در یک فایل متنی هم با این کد انجام میشه .

    Dim Writter As StreamWriter = File.AppendText("C:\Test1.txt")
    With Writter
    .WriteLine("I'm a Text File and Created By Your Program")
    .Flush()
    .Close()
    End With

  2. 5 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  3. #82
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    140
    تشکر کردن
    405
    259 بار تشکر شده در 49 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net


  4. 15 کاربر از EhsanAvr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  5. #83
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338
    تشکر کردن
    13
    549 بار تشکر شده در 252 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام بچه ها من هم ميخوام تو اين تاپيك شركت كنم
    ولي كد هاي اينجا رو داشتم مرور ميكردم كه ديدم كدهاي شما خيلي طولاني چرا ايقدر برنامه نويسي رو
    پيچيده ميكنيد با كدهاي راحت تري ميتونيد كار كنيد

  6. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید iman_me از وی تشکر کرده‌اند:


  7. #84
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همگی ..........
    بازم با یه کد کاربردی در خدمت شما هستم . با استفاده از این کد میتونید نام فولدرهای داخل یه درایو ( و یا یک فولدر ) رو بدست بیارید .

    Public Function Get_Folders(ByVal Folder_OR_Drive)
    Dim strFolders As String
    '----------------------------
    Dim LSTBOX As New ListBox
    LSTBOX.Size = New Size(400, 400)
    Me.Controls.Add(LSTBOX)
    '----------------------------
    If Directory.Exists(Folder_OR_Drive) = False Then
    MessageBox.Show("Invalid This Folder : " & Folder_OR_Drive, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
    Else

    For Each strFolders In System.IO.Directory.GetDirectories(Folder_OR_Drive )
    LSTBOX.Items.Add(strFolders)
    Next

    End If

    End Function

  8. 9 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  9. #85
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    ســــــــــــــلام .
    خب ، یه کد دیگه نوشتم که تقدیم میکنم . با این کد میتونید یه Drive Box به صورت Runtime ( در زمان اجرا ) داشته باشید .

    Public Function DriveBox_RunTime()
    Dim Drive_Box As New ComboBox
    Drive_Box.Size = New Size(100, 0)
    Drive_Box.DropDownStyle = ComboBoxStyle.DropDownList
    Me.Controls.Add(Drive_Box)
    '================================================= ===
    Dim Drives As DriveInfo
    '-------------------------
    For Each Drives In System.IO.DriveInfo.GetDrives()
    Drive_Box.Items.Add(Drives.Name)
    Next
    End Function

  10. 7 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  11. #86
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    با این کد میتونید فایل های داخل یه فولدر ( یا یک درایو ) رو بدست بیارید .

    Public Function Get_Files(ByVal Folder As String)
    Dim strFiles As String
    '-----------------------
    Dim LSTBOX As New ListBox
    LSTBOX.Size = New Size(400, 400)
    Me.Controls.Add(LSTBOX)
    '-----------------------
    If Directory.Exists(Folder) = False Then
    MessageBox.Show("Invalid This Folder : " & Folder, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
    Else
    For Each strFiles In System.IO.Directory.GetFiles(Folder)
    LSTBOX.Items.Add(strFiles)
    Next

    End If
    End Function

  12. 7 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  13. #87
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    1
    تشکر کردن
    6
    2 بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    با سلام
    خیلی وقت بود دنبال برنامه ای در vb.net بودم که بتونه عملیات اسکن انجام بده ، این برنامه مشکل منو حل کرد

    با تشکر

  14. 2 کاربر از sadegpour به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  15. #88
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    بازم سلام .
    خب این دفعه یه کد واقعا کاربردی واستون نوشتم که در بعضی مواقع واقعا به برنامه کمک زیادی میکنه ( به من که تابحال خیلی کمک کرده ).
    در بعضی مواقع لازمه که کاربر رو از نوشتن هرچیزی به جز اعداد در TextBox منع کنیم . این کد به شما کمک میکنه که این کار رو انجام بدید . البته واسه کلید Backspace هم شرطی در نظر گرفته شده تا این کلید کار کنه . کد زیر رو در داخل رویداد KeyPress مربوط به تکست باکستون بنویسید :

    If e.KeyChar = "8" Then
    e.Handled = False
    End If

    Select Case e.KeyChar
    Case "*"
    e.Handled = True
    Case "-"
    e.Handled = True
    Case "/"
    e.Handled = True
    Case "!"
    e.Handled = True
    Case "#"
    e.Handled = True
    Case "$"
    e.Handled = True
    Case "%"
    e.Handled = True
    Case "^"
    e.Handled = True
    Case "&"
    e.Handled = True
    Case "("
    e.Handled = True
    Case ")"
    e.Handled = True
    Case "+"
    e.Handled = True
    End Select

    If (e.KeyChar >= "0") And (e.KeyChar <= "9") = False Then
    e.Handled = True
    End If
    در کد بالا فقط نوشتن کاراکتر نقطه منع نشده ( به خاطر نوشتن اعشار ) که در صورت که صلاح دیدید میتونید کاراکتر نقطه رو هم به ساختار Select-Case ی که در کد هست اضافه کنید . برای اینکار میتونید کد زیر رو بعد از یکی از Case ها بنویسید :

    Case "."
    e.Handled = True
    اگه بازم مشکلی بود من در خدمتم ......

  16. 14 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  17. #89
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    خب اینم یه کد دیگه که کاربردش رو در ادامه میخونید .....
    بعضی مواقع پیش میاد که بخایم از داخل یه فولدر ( یا درایو ) یه سری فایل با فرمت خاص ( مثلا exe یا jpg ) رو بدست بیاریم .
    نیازی نیست زحمتی به خودتون بدید ، چون بنده کد آماده ش رو در اختیارتون قرار میدم . کد زیر رو ملاحظه بفرمایید :

    Public Function Get_Files_Special_Extention(ByVal Folder As String)
    Dim strFiles, Extention As String
    Dim Case_Sens As Integer
    '-----------------------
    Dim LSTBOX As New ListBox
    LSTBOX.Size = New Size(400, 400)
    Me.Controls.Add(LSTBOX)
    '-----------------------
    If Directory.Exists(Folder) = False Then
    MessageBox.Show("Invalid This Folder : " & Folder, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
    Else
    For Each strFiles In System.IO.Directory.GetFiles(Folder)
    Extention = Path.GetExtension(strFiles)

    Case_Sens = String.Compare(Extention, ".EXE", True)
    If Case_Sens = 0 Then
    LSTBOX.Items.Add(strFiles)
    End If

    Next

    End If
    End Function
    البته کد خیلی واضح نوشته شده ولی احیانا اگه دوست عزیزی چیزی رو از داخل کد متوجه نشد ، اصلا اشکالی نداره ، به صورت پیام خصوصی مشکلش رو باهام در میون بگذاره . من نوکرش هم هستم .......

  18. 5 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  19. #90
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همه دوستان عزیز . امیدوارم حال خودتون و کامپیوترتون (مخصوصا برنامه ویژوال استدیو) خوب باشه !!!
    خب یه کد دیگه واستون نوشتم که در ادامه تقدیم شما برنامه نویسای عزیز میشه .
    ممکنه درحال نوشتن یه برنامه باشید و بخاید Process های ( پردازش ) که الان در سیستم درحال اجرا هستند رو بدست بیارید . بوسیله کد زیر میتونید خیلی راحت این کار رو انجام بدید . البته اضافه بر نام پروسس ها شماره پردازش شون ( PID ) رو میتونید ملاحظه کنید :

    Public Function Get_Processes()
    Dim LSTBOX As New ListBox
    LSTBOX.Size = New Size(300, 380)
    Me.Controls.Add(LSTBOX)
    '========================
    Dim Processes As System.Diagnostics.Process
    For Each Processes In System.Diagnostics.Process.GetProcesses()
    LSTBOX.Items.Add(Processes.ProcessName & " ( " & Processes.Id & " ) ")
    LSTBOX.Items.Add("")
    Next
    End Function

  20. 4 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  21. #91
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    روشی بسیار ساده واسه بدست آوردن درایوهای Removable ( فلش ها – مموری کارت گوشی ها و ... ) .

    Public Function Get_Removable_Drive()
    Dim RMDRV As String
    Dim Drive As DriveInfo

    For Each Drive In System.IO.DriveInfo.GetDrives()
    RMDRV = Drive.DriveType.ToString()

    If RMDRV = "Removable" Then
    MessageBox.Show(Drive.Name, "Removable Drive")
    End If
    Next
    End Function

  22. 7 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  23. #92
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    43
    پست
    285
    تشکر کردن
    192
    191 بار تشکر شده در 60 پست

    نحوه ايجاد uninstall در ساخت setup با VB.NET

    با سلام . در چندين تاپيك ديدم كه دوستان نحوه ايجاد uninstall در ساخت setup با VB.NET رو پرسيدن . اينجا جواب رو كامل ميذارم كه در دسترس دوستان باشه :
    در بخش ساخت setup در فولدر user's programs menu یا هر جای دیگه ای که می خواین یک shortcut جدید اضافه کنین با نام uninstall myProject (یا هر اسمی که دوست دارین)
    فایلی که ازش shortcut می سازین همون primary output هست (همون فایل اجرایی که از مسیر application folder می ریم) همونطور که می بینین این دقیقا همون فایلی هستش که برای اجرای برنامه مون ازش استفاده می کنیم.
    روی shortcut جدیدی که ساختین راست کلیک کنین و properties رو انتخاب کنین و این تغییرات رو بدین:
    مقدار گزینه Arguments رو برابر کد:
    /u=[ProductCode]
    بذارین
    Name و توضیحات Description مربوط به uninstall رو به دلخواه خودتون تغییر بدین .

    حالادر ماژول ()Main کد زیر رو بنویسین :

    Dim arguments As String() = Environment.GetCommandLineArgs()
    Dim myArgument As String()
    Dim myString As String
    For Each argument As String In arguments
    Dim myChar As Char() = {"="c}
    myArgument = argument.Split(myChar)
    myString = myArgument(0)

    If myString.ToLower() = "/u" Then
    Dim guid As String = myArgument(1)

    Dim path As String = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.System)
    Dim si As ProcessStartInfo
    si = New ProcessStartInfo(path + "\\msiexec.exe", "/i " + guid)
    Dim myProcess As Process
    myProcess = Process.Start(si)
    myProcess.Close()
    Application.Exit()
    End
    End If
    Next



    اینم منبع :
    http://www.codeproject.com/KB/instal...Uninstall.aspx
    موفق باشيد

  24. 9 کاربر از Sharif Lotfi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  25. #93
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,665
    تشکر کردن
    312
    567 بار تشکر شده در 390 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    بازم سلام .
    خب این دفعه یه کد واقعا کاربردی واستون نوشتم که در بعضی مواقع واقعا به برنامه کمک زیادی میکنه ( به من که تابحال خیلی کمک کرده ).
    در بعضی مواقع لازمه که کاربر رو از نوشتن هرچیزی به جز اعداد در TextBox منع کنیم . ......
    به قول دوستمون لازم نیست این قدر پیچیده و طولانی کنیم
    یک شرط می ذاریم اگه کاراکتر ورودی ، عدد نبود ، وارد نشود
     
    if not isnumbric(e.KeyChar) and e.KeyChar <>"." then e.handled=true
    و یا به این صورت
     
    dim N as string="0123456789."
    if instr(n,e.KeyChar )<=0 then e.handled=true

  26. 9 کاربر از Hossis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  27. #94
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,665
    تشکر کردن
    312
    567 بار تشکر شده در 390 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    این کد، متن خالص رو از میان کدهای اچ تی ام ال صفحات وب جدا می کند:

    Function RemoveTags(HTML As String) As String
    Dim buf As String, pos As Integer
    pos = InStr(HTML, "<")
    'check for no tags situation
    If pos = 0 Then
    RemoveTags = HTML
    Exit Function
    End If
    Do
    ' Add text before the first tag to beffer
    buf = buf & Left(HTML, pos - 1)
    ' Find end of tag
    pos = InStr(HTML, ">")
    ' Remove everythin up to the
    ' end of the tag from text
    If pos = 0 Then Exit Do
    HTML = Mid(HTML, pos + 1)
    ' Find the start of the next tag
    pos = InStr(HTML, "<")
    If pos = 0 Then Exit Do
    Loop While True
    RemoveTags = buf
    End Function

  28. 8 کاربر از Hossis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  29. #95
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    43
    پست
    285
    تشکر کردن
    192
    191 بار تشکر شده در 60 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    بعضي از دوستان در مورد خواندن داده ها از يك فايل Excel سوال كرده بودن.
    با مثالي كه ضميمه كردم بدون استفاده از dll هاي آفيس مي توانيد :
    داده ها را از اكسل بخوانيد (در اين مثال از شيت اول فايل C:\1.xls )
    آنها را در يك DataGridView ببينيد
    يك ستون مشخص (با عنوان 'نام مشترك') را مشخص كرده و تمام رديفهاي مربوطه را در يك آرايه بريزيد
    محتواي ستون فوق را در يك ListBox ببينيد.
    فرضيات فوق را براي كم حجم شدم و خوانا شدن برنامه انجام داده ام . شما به سليقه و ذوق خودتان مي توانيد فايل ، شيت و ستون دلخواه را انتخاب كنيد و يا بصورت ران تايم بعهده كاربر بگذاريد.
    موفق و سبز باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  30. #96
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    69
    تشکر کردن
    36
    10 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    آقا خیلی ممنون دمت گرم حال کردم

  31. 2 کاربر از sajjad etemadfar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  32. #97
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    43
    پست
    285
    تشکر کردن
    192
    191 بار تشکر شده در 60 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad etemadfar مشاهده تاپیک
    آقا خیلی ممنون دمت گرم حال کردم
    كليد تشكر باعث كم كردن زحمت شما در تايپ و بالا رفتن امتياز طرف مقابل مي شود
    از اين كليد استفاده كنيد
    آخرین ویرایش به وسیله Sharif Lotfi : جمعه 30 بهمن 1388 در 12:27 عصر

  33. 11 کاربر از Sharif Lotfi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  34. #98
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط armin8651 مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم Netsky
    اینم یک برنامه که عکس اسکن شده از اسکنر رو مستقیم میاره تو یک پیکچر باکس.




    دوست عزیز فکر کنم شما از کامپوننت خاصی استفاده کردید که نذاشتی. اگه می شه کمک کن.
    واسم این قسمتو خطا میده:
    Private
    WiaClass As WIALib.WiaClass

  35. 2 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  36. #99
    کاربر دائمی آواتار armin8651
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    285
    تشکر کردن
    82
    196 بار تشکر شده در 79 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط A.R.M.N مشاهده تاپیک
    دوست عزیز فکر کنم شما از کامپوننت خاصی استفاده کردید که نذاشتی. اگه می شه کمک کن.
    واسم این قسمتو خطا میده:
    Private
    WiaClass As WIALib.WiaClass
    reference به نام microsoft windows image acquisition1.01 type library رو به پروژه خودت اضافه كن ، از این reference استفاده شده. جز refrence های com هستش.

  37. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید armin8651 از وی تشکر کرده‌اند:


  38. #100
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط armin8651 مشاهده تاپیک
    reference به نام microsoft windows image acquisition1.01 type library رو به پروژه خودت اضافه كن ، از این reference استفاده شده. جز refrence های com هستش.
    ولی توی پوشه Com من همچین چیزی نیست. احتمالا شما برنامه خاصی روی سیستمتون نصب کردید یا اینکه شاید برنامه اسکنرتون. در هر صورت ممنون

    یک DLL هم توی سورس هست ولی اونم که ADD می کنم ارور میده.

    راه دیگه ای برای اینکار نیست؟؟ من دقیقاً باید همین کارو که این پروژه می کنه توی پروژم انجام بدم.

  39. #101
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلامی دوباره عرض میکنم خدمت تمامی دوستان خوبم .
    یک بار دیگه با یک برنامه دیگه در خدمت¬تون هستم . این یکی دیگه واقعا کاربردیه و در خیلی زمینه ها مثل امنیت برنامه هاتون به شما کمک میکنه . این برنامه به شما کمک میکنه که یکی متن رو رمزنگاری کنید . حالا این متن میتونه رمز عبور برنامه شما باشه که در یه جا ذخیره¬ش میکنید یا اطلاعات مهم دیگه¬ای از این قبیل .
    در این برنامه از الگوریتم رمزنگاری کلید متقارن Rijendael استفاده شده که یک الگوریتم بسیار قدرتمند در زمینه رمزنگاریه .
    خب حالا یک اسکرین شات از برنامه ببینید . از همین اسکرین شات میشه روش کار برنامه رو متوجه شد ، ولی من خودم هم یک توضیح میدم .


    شما یک متن دارید که میخاید اون رو رمزنگاری کنید . متن مورد نظرتون رو در تکست باکس بالا بنویسید .
    حالا یک کلمه یا عدد رو به عنوان کلید در تکست باکس وسط برنامه وارد کنید .
    دکمه Encryption رو بزنید و میبینید که در تکست باکس پایین برنامه متن مورد نظر شما به صورت رمز شده ظاهر میشه .
    یه نکته بسیار مهم : اگه متنی رو با این روش رمز کردید حتما کلمه ای که به عنوان کلید در برنامه وارد کردید رو یه جایی یادداشت کنید تا اگه خواستید متن رمز شده رو به حالت عادی برگردونید ( Decryption ) از کلید خودش استفاده کنید . در غیر اینصورت متن شما غیرقابل بازیابیه .
    خب حالا فرض کنید خواستید متنی رو که یه روزی رمز کردید به حالت عادی برگردونید . متن رمز شده رو داخل تکست باکس پایین برنامه مینویسید و کلید رو هم در تکست باکس وسط برنامه . حالا دکمه Decryption رو بزنید و میبینید که متن شما در تکست باکس بالا نمایش داده خواهد شد .
    امیدوارم که از این برنامه استفاده کافی رو ببرید .

    چون فضای آپلود سایت یه چندکیلوبایتی کمتر بود مجبور شدم فایل رو دوتکه کنم . هردو فایل ادامه هم هستن . پس موقعی که خواستید اونا رو Extract کنید کنار هم بزاریدشون .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  40. 13 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  41. #102
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    یه بازی ساده که شاید خوشتون بیاد!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  42. 6 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  43. #103
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    اگه کسی می خواد فایروال سیستم رو غیر فعال کنه می تونه از این استفاده کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  44. 3 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  45. #104
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    اینم یه برنامه جالب که EN رو به عربی تبدیل می کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  46. 3 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  47. #105
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    اینم یه موزیک پلیز زیبا که امیدوارم بدردتون بخوره!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  48. 4 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  49. #106
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    اینم یه پروژه فوق العاده که موزیک پلیر و MyComputer و IE همه با هم رو توی خودش داره!!!

    پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  50. 4 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  51. #107
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    اینم یه برنامه جامع برای کسانی که دوست دارن با GDI+ یا مد گرافیک کار کنن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  52. 4 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  53. #108
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    برنامه کامل سیستم رزرواسیون هتل که حتما بدردتون می خوره!!

    http://www.divshare.com/download/10564519-8a0

  54. 4 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  55. #109
    کاربر دائمی آواتار Netsky
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    1,033
    تشکر کردن
    539
    2,149 بار تشکر شده در 538 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام . آرزوی بهترین¬ها برای شما که بهترین هستید .
    برنامه ¬ی دیگه ای نوشتم که تقدیم شما سروران عزیز میشه .
    بوسیله این برنامه میتونید میزان استفاده از CPU یا همون CPU Usage و فضای قابل استفاده از حافظه اصلی سیستم ( RAM ) رو بدست بیارید . اطلاعاتی که در برنامه میبینید به صورت Dynamic هستش و هر 1 ثانیه آپدیت میشه .
    اینم نمایی از برنامه :



    امیدوارم مفید واقع بشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  56. 9 کاربر از Netsky به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  57. #110
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    یه دیتاگرید که میتونید داخلش سرچ کنید و فایل باز کنید!! واسه تازه کارا بد نیست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  58. 11 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  59. #111
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,665
    تشکر کردن
    312
    567 بار تشکر شده در 390 پست

    Wink نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط A.R.M.N مشاهده تاپیک
    یه بازی ساده که شاید خوشتون بیاد!!
    شما هم تو اين هيري ويري با اين همه مشکلاتِ برنامه نويسي بازي گذاشتي
    نقل قول نوشته شده توسط A.R.M.N مشاهده تاپیک
    اینم یه برنامه جالب که EN رو به عربی تبدیل می کنه
    اين وسط چي به ما مي رسه؟؟ (يعني ما فارسي زبون ها)
    نقل قول نوشته شده توسط A.R.M.N مشاهده تاپیک
    اینم یه موزیک پلیز زیبا که امیدوارم بدردتون بخوره!!
    MP3 هم پخش مي کنه يا نه؟؟

  60. #112
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376
    تشکر کردن
    233
    543 بار تشکر شده در 307 پست

    تغییر سایز عکس

    با سلام به دوستان گلم

    اینم برنامه برای تغییر سایز عکس به دلخواه

    البته با کمک دوست گلم آقایی amin_iman82

    روش کار :
    ابتدا با اجرا شدن برنامه یک پوشه با نام pic در Debug برنامه ایجاد کرده و پس از تغییر سایز اون رو در پوشه Debug\pic ذخیره میکنه

    موفق باشید

    resize pic.rar‏

  61. 10 کاربر از karim orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  62. #113
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    شما هم تو اين هيري ويري با اين همه مشکلاتِ برنامه نويسي بازي گذاشتي

    اين وسط چي به ما مي رسه؟؟ (يعني ما فارسي زبون ها)

    MP3 هم پخش مي کنه يا نه؟؟

    دوست عزیز این برنامه ها اکثرا جنبه آموزشی داره!! اگه شما خدای VB هستی و اینا برات پیش پا افتاده هستن باش ولی من اینارو گذاشتم که شاید به درد کسی غیر از شما بخوره.

    اون آخریم اگه DL میکردی میدیدی که MP3 هم پخش می کنه.

  63. 7 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  64. #114
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    یه برنامه پردازش تصویر که پیشنهاد می کنم دانلود کنید!!! ZOOM - Rotate - Process...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  65. 7 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  66. #115
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    یه برنامه که اطلاعات کاملی از درایو هاتون همراه با چارت نشون می ده .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  67. 6 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  68. #116
    کاربر دائمی آواتار amin_iman82
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Visual Studio.net
    پست
    205
    تشکر کردن
    33
    158 بار تشکر شده در 80 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    Radiobutton در DataGridview


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  69. 5 کاربر از amin_iman82 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  70. #117
    کاربر جدید آواتار A.R.M.N
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شهر فرهنگی
    پست
    27
    تشکر کردن
    12
    67 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط amin_iman82 مشاهده تاپیک
    Radiobutton در DataGridview




    این لینک دانلودش کجاست؟؟

  71. 2 کاربر از A.R.M.N به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  72. #118
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,665
    تشکر کردن
    312
    567 بار تشکر شده در 390 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    اين کد هم ليست عددي رو بر اساس عدد مرتب مي کنه‌( د رحالت معمولي،‌ فقط براساس حروف مرتب شده و اعضاي ليست باکس به عنوان رشته فرض مي شوند نه عدد مثلا اين طور ميشه
    1
    10
    12
    2
    20
    22
    30
    ....
    ولي با اين کد اين طور
    1
    2
    3
    ..
    10
    ..
    20
    اين هم نمونه کد(در اين کد،‌ "Lst" يک ليست باکس هست)

    Dim Nn AsNew List(OfInteger)

    For k As Int32 = 0 To Lst.Items.Count - 1
    Nn.Add(Lst.Items(k))
    Next
    Nn.Sort()
    Lst.Items.Clear()
    ForEach itm In Nn
    Lst.Items.Add(itm)
    Next

  73. 6 کاربر از Hossis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  74. #119
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    558
    تشکر کردن
    81
    396 بار تشکر شده در 221 پست

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    لطفا در مورد پایگاه داده هم سورس بگذارین !

  75. 2 کاربر از morrning به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  76. #120
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15
    تشکر کردن
    7
    11 بار تشکر شده در 2 پست

    تابعی برای برگرداندن فریم های یک فایل tif

    با سلام و با تشکر از کدهای کاربردی بسیار خوب این تاپیک:
    فایلهای چند صفحه ای که توسط دستگاه فکس دریافت می شوند، معمولا به صورت یک فایل چند صفحه ای tif ذخیره می شوند که برای جدا کردن هر کدام از این صفحات در یک فایل مجزا ، کد زیر قابل استفاده است:
    PublicShared sub GetFramesFromFile(ByVal TmpPath AsString)
    IfNot IO.File.Exists(TmpPath) Then
    exit sub
    EndIf
    IfNot IO.File.Exists(TmpPath) Then
    exit sub
    EndIf
    Dim myImg As Image
    Dim TmpFullPath AsString
    myImg = System.Drawing.Image.FromFile(TmpPath)
    Dim intPages AsInteger = myImg.GetFrameCount(System.Drawing.Imaging.FrameDi mension.Page)
    For i AsInteger = 0 To intPages - 1
    myImg.SelectActiveFrame(System.Drawing.Imaging.Fra meDimension.Page, i)
    TmpFullPath = System.IO.Path.GetTempFileName()
    myImg.Save(TmpFullPath)

    Next

    End sub


  77. 4 کاربر از saranaseri به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •