مشاهده دست آورد نظرسنجی: این تایپک از نظر شما مفیده یا نه ؟

رای دهنده
325. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    314 96.62%
  • خیر

    11 3.38%
صفحه 7 از 7 اولاول ... 567
نمایش نتایج 241 تا 275 از 275

نام تاپیک: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

  1. #241
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    AutoRun_Maker

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه ساختن فایل AutoRun



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #242
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Stop Watch

    سلام

    فکر میکنم که عنوان تایپیک گویا باشه و نیازی به توضیح نداشته باشه.........

    با دقت ( یک میلیونم ثانیه )



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #243
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    برنامه واژه پرداز بسیار کامل

    سلام دوستان

    این هم یه برنامه واسه کار با فایل های TXT,RTF,DOC .......یه برنامه پایه واسه نوشتن واژه پرداز هستش....

    موفق باشین


    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #244
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    System Tray

    سلام دوستان

    این برنامه یه TEXT رو در System Tray قرار میده......فکر میکنم نیاز به توضیح نداشته باشه



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #245
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    download_File

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه دانلود فایل از اینترت ..........



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #246
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Empty RecycleBin

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه هستش که کارش خالی کردن RecycleBin هستش


    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #247
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    File_Downloader

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه دیگر واسه دانلود فایل.....تاکید می کنم که از قبلی که گذاشتم پیشرفته تر است...........




    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #248
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Filter Records

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه هستش که دارای یه بانکه که اطلاعات درون اون با یه تاریخ مشخص ذخیره شده......این برنامه امکان انتخاب دو تاریخ مختلف رو میده تا DataGridView مورد نظر رو طبق اون تاریخ ها فیلتر کنه.....البته امکان نوشتن نتیجه در یک فایل XML هم هست....

    موفق باشین



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #249
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Firewall_Blocker

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه ON و یا Off کردن Firewall ویندوز



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #250
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    ساختن تم برای فرم توسط خودتون

    سلام دوستان

    توسط این نمونه برنامه یاد می گیرین که چطوری برای فرم های خودتون تم بسازین....




    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #251
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نمایش و تنظیم خصوصیات فایل ها

    سلام دوستان

    توسط این نمونه برنامه می تونین خصوصیات فایل رو مثل آدرس اون و ReadOnly بودن و ...... رو نمایش بدین و یا تنظیم کنید




    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #252
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Graph_Performance

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه فوق العاده عالی و البته نیمه حرفه ای واسه نمایش کارکرد CPU و حافظه به صورت نموداری...کاری مشابه خود ویندوز

    شک نکنید که باید Down کنید


    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #253
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    رسم نمودار های حرفه ای

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه رسم نمودار های حرفه به صورت Sinus و یا Bar

    برو حالشو ببر........



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #254
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    چک کردن کد ملی با استاندارد ثبت احوال
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=247714

  15. #255
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط oliya24 مشاهده تاپیک
    سلام دنبال یه سورس کد هستم که به کاربر این امکان رو بده که بتونه صدای ولوم کامپیوتر ولومی که در تسکبار هست رو کم و زیاد کنه اگه ممکنه یه پروژه برام بگذارید جدا ممنون میشم بسیار فوریه
    http://www.barnamenevis.org/sh...17&postcount=4

  16. #256
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام !
    تمامی دستورات تابع Environ (تابع ای که آمار سیستم میزبان رو میگیره)!

    https://barnamenevis.org/showthread.p...ردبخور)

  17. #257

    اعداد اول

    به کمک این برنامه هم میتونید تشخیص بدید که یک عدد اول هست یا نه و هم این که اعداد اول بین یک بازه رو به همراه تعدادشون بدست بیارین

    به امید اینکه دوباره این پست مثل قبل فعال بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #258

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام خدمت عزیزان با این سورس میتونید بعد از دادن زمان مشخص کامپیوتر رو به حالت خواب ببرید

    دانلود

  19. #259

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    این هم یک سورس شاخ و حرفه ای که بوسیله این برنامه میتونید هرچقد دکمه که دوست دارید بر روی تایتل بار فرمتون ایجاد کنید این برنامه به کمک توابع API نوشته شده

    دانلود

  20. #260

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    با این سورس میتونید یک پوشه رو به برنامه بدید و میزان زمان نمایش یک عکس رو تایین کنید و سپس تنطیم رو کلیک کنید تا صفحه دستکاپ بطور خودکار عکسش رو عوض کنه سپس برروی مخفی کلیک کنید تا برنامه مزاحم شما نشه

    دانلود

  21. #261
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Post نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام خدمت عزیزان ...
    مدت پانزده سال با FoxPro و Visual FoxPro برنامه نویسی کردم. اما بعلت عدم گسترش این زیان شیرین برنامه نویسی ، به ویژوال بیسک روی آوردم.
    اولین قطعه کد زیر مربوط میشه به کار با اعداد در TextBox ...
    برام خیلی جالب بود .. کلیدهای ویرایشی به راحتی داخل TextBox کار می کنند.
    امتحانش کنید .. ضرر نداره ..... امیدوارم که خوشتون بیاد ...


    Private Sub TextBox1_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles TextBox1.KeyPress
    'ONLY ALLOW CONTROL CHARS (LIKE BACKSPACE) AND NUMBERS TO BE ENTERED
    Select Case Char.GetUnicodeCategory(e.KeyChar)
    Case Globalization.UnicodeCategory.Control, Globalization.UnicodeCategory.DecimalDigitNumber
    Case Else
    e.Handled = True
    End Select
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : چهارشنبه 17 آبان 1391 در 03:51 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  22. #262

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    تغییر مکان کنترل ها در زمان اجرا با درگ کردن با موس

    با سلام خدمت دوستان عزیز ...

    این برنامه ای رو که اینجا برای دوستان قرار میدم ، برای یکی از دانشجویان نوشتم ....

    واسه همین هم این برنامه رو اینجا گذاشتم که دوستان زیادی به دنبال این برنامه هستن و میتونه نکات آموزشی خوبی رو در بر داشته باشه...سوالی بود در خدمتم..

    لینک دانلود :

    http://www.up.98ia.com/images/cjrnovdha46eic7p75y1.rar

    دوستان اگه براتون مفید بود فقط دکمه تشکر رو فشار بدین...

    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : پنج شنبه 09 آذر 1391 در 13:24 عصر

  23. #263

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    برنامه ریختن تاس که میشه تو بازیهایی که با تاس انجام میشه استفاده کرد
    خودم نوشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip Tas.zip‏ (71.9 کیلوبایت, 101 دیدار)

  24. #264
    کاربر جدید آواتار Poria.Net
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    البرز - هشتگرد
    پست
    25

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام به همه گی

    سرس خارج نشدن فرم از صفحه مانیتور
    این کد رو توی رویداد "Mouse UP" فرمتون بنویسید


    If Me.Right >= Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width Then
    Me.Left = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width - Me.Width
    End If
    If Me.Bottom >= Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height - 35 Then
    Me.Top = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height - Me.Height - 35
    End If
    If Me.Top <= 0 Then Me.Top = 0
    If Me.Left <= 0 Then Me.Left = 0


  25. #265
    کاربر جدید آواتار Poria.Net
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    البرز - هشتگرد
    پست
    25

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    کنترل فرم با استفاده از خاصیت های "Me.Right" و "Me.bottom" بر عکس خاصیت های "Me.Left" و "Me.top"


    Sub MeRight(ByVal Number As Integer)
    Dim A = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width
    Me.Left = A - Me.Width - Number
    End Sub

    Sub MeBottom(ByVal Number As Integer)
    Dim A = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height
    Me.Top = A - Me.Height - Number
    End Sub

  26. #266
    کاربر تازه وارد آواتار en-keramat
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    80

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    تابعي براي جمع كردن دو ماتريس


    #Region "Add Matrices"
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''
    ' Add two matrices, their dimensions should be compatible!
    ' Function returns the summation or errors due to
    ' dimensions incompatibility

    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''
    Public Shared Function Add(ByVal Mat1(,) As Double, ByVal Mat2(,) As Double) As Double(,)
    Dim sol(,) As Double
    Dim i, j As Integer
    Dim Rows1, Cols1 As Integer
    Dim Rows2, Cols2 As Integer

    On Error GoTo Error_Handler

    Find_R_C(Mat1, Rows1, Cols1)
    Find_R_C(Mat2, Rows2, Cols2)

    If Rows1 <> Rows2 Or Cols1 <> Cols2 Then
    GoTo Error_Dimension
    End If

    ReDim sol(Rows1, Cols1)
    For i = 0 To Rows1
    For j = 0 To Cols1
    sol(i, j) = Mat1(i, j) + Mat2(i, j)
    Next j
    Next i

    Return sol

    Error_Dimension:
    Err.Raise("5005", , "Dimensions of the two matrices do not match !")

    Error_Handler:
    If Err.Number = 5005 Then
    Err.Raise("5005", , "Dimensions of the two matrices do not match !")
    Else
    Err.Raise("5022", , "One or both of the matrices are null, this operation cannot be done !!")
    End If

    End Function
    #End Region


  27. #267
    کاربر تازه وارد آواتار en-keramat
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    80

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    تابعي براي تفريق كردن دو ماتريس

    #Region "Subtract Matrices"
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''
    ' Subtracts two matrices from each other, their
    ' dimensions should be compatible!
    ' Function returns the solution or errors due to
    ' dimensions incompatibility

    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''
    Public Shared Function Subtract(ByVal Mat1(,) As Double, ByVal Mat2(,) As Double) As Double(,)
    Dim i, j As Integer
    Dim sol(,) As Double
    Dim Rows1, Cols1 As Integer
    Dim Rows2, Cols2 As Integer

    On Error GoTo Error_Handler

    Find_R_C(Mat1, Rows1, Cols1)
    Find_R_C(Mat2, Rows2, Cols2)

    If Rows1 <> Rows2 Or Cols1 <> Cols2 Then
    GoTo Error_Dimension
    End If

    ReDim sol(Rows1, Cols1)

    For i = 0 To Rows1
    For j = 0 To Cols1
    sol(i, j) = Mat1(i, j) - Mat2(i, j)
    Next j
    Next i

    Return sol

    Error_Dimension:
    Err.Raise("5007", , "Dimensions of the two matrices do not match !")

    Error_Handler:
    If Err.Number = 5007 Then
    Err.Raise("5007", , "Dimensions of the two matrices do not match !")
    Else
    Err.Raise("5022", , "One or both of the matrices are null, this operation cannot be done !!")
    End If

    End Function

    #End Region

  28. #268
    کاربر تازه وارد آواتار en-keramat
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    80

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    و اينم برا ضرب اش

    #Region "Multiply Matrices"
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''
    ' Multiply two matrices, their dimensions should be compatible!
    ' Function returns the solution or errors due to
    ' dimensions incompatibility

    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''
    Public Shared Function Multiply(ByVal Mat1(,) As Double, ByVal Mat2(,) As Double) As Double(,)
    Dim l, i, j As Integer
    Dim OptiString As String
    Dim sol(,) As Double, MulAdd As Double
    Dim Rows1, Cols1 As Integer
    Dim Rows2, Cols2 As Integer

    On Error GoTo Error_Handler

    MulAdd = 0

    Find_R_C(Mat1, Rows1, Cols1)
    Find_R_C(Mat2, Rows2, Cols2)

    If Cols1 <> Rows2 Then
    GoTo Error_Dimension
    End If

    ReDim sol(Rows1, Cols2)

    For i = 0 To Rows1
    For j = 0 To Cols2
    For l = 0 To Cols1
    MulAdd = MulAdd + Mat1(i, l) * Mat2(l, j)
    Next l
    sol(i, j) = MulAdd
    MulAdd = 0
    Next j
    Next i

    Return sol

    Error_Dimension:
    Err.Raise("5009", , "Dimensions of the two matrices not suitable for multiplication !")

    Error_Handler:
    If Err.Number = 5009 Then
    Err.Raise("5009", , "Dimensions of the two matrices not suitable for multiplication !")
    Else
    Err.Raise("5022", , "One or both of the matrices are null, this operation cannot be done !!")
    End If

    End Function

    #End Region

  29. #269
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر لب تاب
    سن
    30
    پست
    38

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    با تیکه کد زیر میشه از انتقال اطلاعات به درایو usb جلوگیری کرد
    پس از قفل کردن usb یک بار سیستم عامل خود را ری استارت کنید.

    Public Function LockUSB()
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePoli cies\", "writeProtect", 1, Microsoft.Win32.RegistryValueKind.DWord)
    End Function

    اینک کد غیر فعال کردنش

    Public Function UnlockUSB()
    My.Computer.Registry.LocalMachine.DeleteSubKey("SY STEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolici es")
    End Function

  30. #270
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر لب تاب
    سن
    30
    پست
    38

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    اینم یه برنامه جالب و آموزنده که کار ذره بین ویندوز رو شبیه سازی می کنه
    منبع سرس برنامه هم سایت کدپروژه هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #271

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    خودم ساختمش توپه توپه میره اون گوشه ی دسکتاپ کاری هم با کسی نداره می تونید خیلی از کارای جالبی که فکرش رو هم نمی کردید انجام بدید
    امکانات کلیدی نرم افزار:
    ١_ ارسال ایمیل ساده و هم ایمیل با کد html برای ارسال ایمیل های تبلیغاتی زیبا
    ٢_ مخفی کردن فایل در عکس یعنی وقتی عکس را باز می کنید تصویر دلخاهتان نمایش میدهد و وقتی با winrar باز کنید فایل هایتان را نمایش می دهد
    ٣_ قفل یا غیر فعال کردن موس و کیبورد برای زمان معین شده برای جلوگیری از خرابکاری هایی که بچه ها وقتی سراغ کامپیوتر می آیند
    ٤_ یک عکس یا متن موس را دنبال کند برای سرگرمی هر عکسی که دوست داشته باشید با اندازه ای که به آن می دهید موس را دنبال می کند متن هم همینطور
    ٥_ ساختن آموزش هر کلیکی که با موس می کنید عکسی از صفحه می گیرد و در یک پوشه ذخیره می کند
    ٦_ ذخیره ی اسکرین شات هایی که میگیرید و متن هایی که کپی میکنید
    ٧_ ضبط حرکات موس و کلید فشرده شده ی موس و اجرای مجدد آن
    ٨_ نشان دادن اطلاعات کامپیوتر در اسرع وقت
    ٩_ تغییر رمز ویندوز بدون دانستن رمز قبلی
    ١٠_ زندانی کردن موس در یک مربع (مدت حبس بر حسب ثانیه)
    ١١_ پر کردن حا فظه ی یک درایو بدون حتی باقی ماندن یک بایت خالی
    ١٢_ گذاشتن یک نرم افزار در محیط قفل ویندوز که در آن محیط با فشردن ٥ بار کلید شیفت می توانید آن را باز کنید
    ١٣_ متن صفحه ی خوش آمد گویی قبل از وارد کردن پسورد ویندوز (خیلی باحاله بیننده رو شوکه می کنه)
    ١٤_ ذخیره ی سریع یک متن در یک فایل با پسوند دلخواه برای امنیت بالا
    اینم لینکش
    http://uploadboy.com/unu9gcsquppu.html
    آخرین ویرایش به وسیله javaty20 : شنبه 02 آبان 1394 در 20:31 عصر

  32. #272

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.

    امیدوارم که خوب باشید.

    ممنون بخاطر این تاپیک خوب و مفید.

    بنده برنامه ای ساختم که حالت Notepad رو داره اما با امکانات برنامه Word البته به صورت مختصر.

    توش به جای TextBox از RichTextBox استفاده کردم که قابلیت های بیشتری نسبت به TextBox داشته باشه. به عنوان مثال عکس میشه گذاشت که به شخصه برام مفیده این خاصیت.

    ایده در کل این بود که حالت Notepad داشته باشه با امکانات حدودی Word.

    البته برنامه نسخه 1 داشت، که خیلی خیلی ضعیف بود. توی نسخه 2 یعنی این نسخه سعی کردم خیلی بهترش کنم و ارتقاش بدم. نسخه 3 برنامه رو هم خواهم داد.

    این عکس برنامه:



    این فایل نصب:

    http://s6.picofile.com/file/82302578...d_Pro.rar.html

    و این هم سورس کد:

    http://s3.picofile.com/file/82302579...ource.rar.html
    __________________________________________________ __________

    امیدوارم که به استفادتون بیاد و باگی هم نداشته باشه

    اگر مشکلی داشت یا پیشنهادی واسه بهتر کردنش داشتید خوش حال میشم بهم بگید اینم ایملم: Sosha.m.1996@gmail.com
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Sosha1996 : دوشنبه 07 دی 1394 در 02:53 صبح

  33. #273

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    این هم یک سورس کد و برنامه که کارش معدل گیری نمرات دانشگاهه.

    نمره هر درس رو ضربدر واحد درس می کنه و اعداد به دست اومده هر تکست باکس رو جمع می کنه و تقسیم بر واحد کل می کنه.

    برنامه سبکیه اما همه جوره فیکسش کردم که اگه کسی خواست استفادش کنه، واقعا خیالش راحت باشه.


    عکس برنامه: این فایل نصب:

    http://s7.picofile.com/file/82342741...Setup.rar.html

    و این هم سورس کد:

    http://s6.picofile.com/file/82342740...oadel.rar.html

  34. #274

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    تابعی برای اصلاح تاریخ های بدون صفر : مثلا تبدیل 1388/8/8 به 1388/08/08

        Public Function EslahTarikh(ByVal Tarikh As String) As String
    Dim TarikhArry = Split(Tarikh, "/")
    If TarikhArry(1).Length < 2 Then
    TarikhArry(1) = "0" & TarikhArry(1)
    End If
    If TarikhArry(2).Length < 2 Then
    TarikhArry(2) = "0" & TarikhArry(2)
    End If
    Return TarikhArry(0) & "/" & TarikhArry(1) & "/" & TarikhArry(2)
    End Function
    ساده ترین روش کد زیر
    TextBox2.Text = String.Format("{0:yyyy/MM/dd}", Convert.ToDateTime(TextBox1.Text))
    بجای تکس باکس 1 منبع تاریخ خودتان را وارد کنید

  35. #275
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    109

    Post نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net از کار انداختن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .
    نظر شما درسته . البته چون کد کوتاه بود نمیخواستم درگیر پیچیدگی های زیاد بشه .
    انشالله گفته شما رو در یه سورس کد کامل عملی میکنم .
    با تشکر از نظر شما ....................

    سلام دوست من ای کاش قولی که داده بودید عملی می کردید واقعا مفیده

صفحه 7 از 7 اولاول ... 567

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •