مشاهده دست آورد نظرسنجی: این تایپک از نظر شما مفیده یا نه ؟

رای دهنده
325. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    314 96.62%
  • خیر

    11 3.38%
صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 275

نام تاپیک: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

  1. #1

    Smile سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    با سلام به همه کاربران گرامی سایت برنامه نویس .
    با توجه به این که بنده تاپیکی جامع در مورد سورس کدهای VB.NET ندیدم ، تصمیم گرفتم تا یک تاپیک در این رابطه راه اندازی کنم و از این به بعد نمونه کدهای کاربردی رو در اینجا قرار بدیم .
    با کمک و یاری دوستان انشاالله تاپیک پر محتوایی خواهد شد .
    دوستان عزیز ، برای جلوگیری از هرج و مرج و بهم ریختگی تاپیک از شما عزیزان درخواست میکنم که به نکات زیر توجه کنید :
    1- از سوال کردن در این تاپیک خودداری کنید . سوالات خود را در تاپیک جداگانه مطرح کنید . در صورتی هم که در مورد یک سورس کد سوالی دارید از فرد ارسال کننده سوال خود به صورت پیام خصوصی بپرسید .
    2- از پرداختن به بحث های حاشیه ای و مشاجره لفظی با دیگر کاربران اکیدا خودداری کنید .
    3- از قرار دادن فایل اجرایی ( Exe ) بدون سورس کد امتنا کنید .
    4- برای تشکر کردن از سورس کدهای دیگران نیز از دکمه تشکر استفاده کنید و پست بیهوده ارسال نکنید .

    5- سورس کدهای خود را در فضایی که سایت به شما ارائه میدهد آپلود کنید و در صورتی که فایل شما حجیم تر از فضای ارائه شده است ، فایل خود را در مکانی دیگر آپلود و سپس لینک را در سایت قرار دهید . از درخواست ایمیل کاربران برای فرستادن سورس کد که باعث بوجود آمدن پست های بیهوده (حاوی آدرس ایمیل ها) میشود خودداری کنید .

    6- در هر پست یک سورس ارسال کنید و از قرار دادن دسته جمعی سورس کدها در یک پست که باعث سردرگم شدن کاربر میشود خودداری کنید .


    در پایان از همه دست اندرکاران سایت برنامه نویس و کاربران فهیم و گرامی کمال تشکر را دارم.
    امید ما ، سورس کدهای خوب و مفید شما .........
    با تشکر ...........

  2. #2

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    اولین برنامه رو هم خودم میزارم . با این برنامه میتونید آیکون درایوهاتون رو عوض کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همگی .
    اینم برنامه بعدی که واستون میزام . آموزش کامل انجام کارهای گرافیکی در vb.net
    20 تابع در مورد کارهای گرافیکی در این برنامه بررسی شدن .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    بابا دمتون گرم . اینقدر همکاری میکنید یهو خسته شنید . بابا یه کدی ، یه چیزی بزارین .
    خب ، در هر صورت برنامه بعدی که واستون نوشتم رو معرفی میکنم .
    با این برنامه میتونید اطلاعات مفید هر درایو رو بگیرید . مثل :
    1- فضای کلی
    2- فضای خالی
    3- فضای استفاده شده
    4- نوع درایو
    5- فرمت درایو
    امیدوارم خوشتون بیاد .
    بای بای ...................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام
    اینم برنامه کرنومتر که با یه روش جالب نوشتم که امیدوارم به دردتون بخوره.

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    یه برنامه دیگه واستون نوشتم . با این برنامه میتونید اطلاعات دمربوط به یک فایل رو استخراج کنید :
    1- آدرس کامل فایل
    2- ساعت ساخته شدن فایل
    3- تاریخ ساخته شدن فایل
    4- پسوند فایل
    5- زمان آخرین دسترسی به فایل
    6- زمان آخرین ویرایش فایل
    7- اندازه فایل
    امیدوارم خوشتون بیاد .
    بای بای ..............
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام عرض میکنم خدمت تمام برنامه نویسای عزیز .
    یه کد نوشتم که گفتم شاید واستون جالب باشه و براتون گذاشتم .
    کد زیر رو در Form_Load کپی کنید . و نتیجه رو مشاهده کنید :

    Dim g As New Drawing2D.GraphicsPath
    g.AddEllipse(10, 10, 200, 200)
    Me.Region = New System.Drawing.Region(g)



  8. #8

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همه دوستان .
    بابا خیلی با مرامین . این همه استاد و دریغ از یک سورس کد . البته باید از armin8651 تشکر کنم که حداقل یه سورس گذاشت .
    خب حالا بگذریم . کد بعدی که میزارم میتونه واستون یه متن رو به صورت Vertical ( عمودی ) روی فرم چاپ کنه . امیدوارم خوشتون بیاد :

    Dim formgraphic As System.Drawing.Graphics = Me.CreateGraphics
    Dim drawstring As String = "N e t s k y"
    Dim drawfont As New Font("Tahoma", 25)
    Dim drawbrush As New SolidBrush(Color.Blue)
    Dim x As Single = 150.0
    Dim y As Single = 50.0
    Dim drawformat As New StringFormat
    drawformat.FormatFlags = StringFormatFlags.DirectionVertical
    formgraphic.DrawString(drawstring, drawfont, drawbrush, x, y, drawformat)
    drawfont.Dispose()
    drawbrush.Dispose()
    formgraphic.Dispose()

  9. #9

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    خواهش میکنم Netsky
    اینم یک برنامه که عکس اسکن شده از اسکنر رو مستقیم میاره تو یک پیکچر باکس.

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    اینم یه برنامه باحال دیگه واسه دوستای خودم .
    با این برنامه میتونید درایوهای USB کامپیوترتون رو پیدا کنید .
    امیدوارم خوشتون بیاد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    اساتید گرامی ، لطفا در پربار شدن این تاپیک کمک کنید .
    بابا از بس که گفتم زبونم مو در آورد .
    خب از این بحث ها بگذریم و بریم سراغ کد بعدی . کار این کد اینه که عکس مورد نظرتون رو Rotate ( چرخش ) میکنه .
    اگه خواستید زاویه رو هم تغییر بدید توی اعدادی که داخل کد هست ، دست ببرید .

    Dim Graphic As Graphics
    Graphic = Me.CreateGraphics
    '---------------------------
    Dim DestPoint As Point() = {New Point(100, 0), New Point(260, 50), New Point(100, 200)}
    'DestPoint = Destination Point
    '----------------------------
    'Adrese Aks Mored Nazare Khodetoon Ro Be Jaye ("c:\Your_Image.jpg") Bezarid .
    Dim NewImage As Image = Image.FromFile("C:\Your_Image.jpg")
    '-------------------------------------------------
    Graphic.DrawImage(NewImage, DestPoint)


  12. #12

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    یه سورس کد دیگه واستون دارم . اینو از سایت Code Project دانلود کردم . خیلی باحاله . میتونید به عکس هاتون افکت های بسیار زیبای انیمیشنی بدید . اگه دانلود نکنید ضرر کردید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام منم می خوام تو این تاپیک فعالیت کنم
    با این کد میشه سری اطلاعات رو یه جای خاص از رجیستری ذخیره کنید که مثلا برای ثبت تنظیمات کاربر میتونید مورد استفاده قرار بدید
    ذخیره اطلاعات

    SaveSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Appearance", "Font", FontName)
    SaveSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Appearance", "Color", ColorName)

    بازیابی اطلاعات

    FontName=GetSetting(My.Application.Info.AssemblyNa me, "Appearance", "Font","")
    ColorName=GetSetting(My.Application.Info.AssemblyN ame, "Appearance", "Color","")

    HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings محل ذخیره سازی اطلاعات
    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : پنج شنبه 03 دی 1388 در 10:52 صبح

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام دوباره
    با این کد می تونید یک فایل رو در شبکه با استفاده از وینسوک ارسال کنید.

    Public Sub SendData(ByVal sFile As String, ByVal sSaveAs As String, ByVal tcpSend As Winsock)
    On Error GoTo ErrHandler
    Dim sSend As String, sBuf As String
    Dim ifreefile As Integer
    Dim lRead As Long, lLen As Long, lThisRead As Long, lLastRead As Long
    Dim strData As String
    tcpSend.GetData(strData)
    ifreefile = FreeFile

    ' Open file for binary access:
    Open sFile For Binary Access Read As #ifreefile
    lLen = LOF(ifreefile)

    ' Loop through the file, loading it up in chunks of 64k:
    Do While lRead < lLen
    lThisRead = 65536
    If lThisRead + lRead > lLen Then
    lThisRead = lLen - lRead
    End If
    If Not lThisRead = lLastRead Then
    sBuf = Space$(lThisRead)
    End If
    Get #ifreefile, , sBuf
    lRead = lRead + lThisRead
    sSend = sSend & sBuf
    sBuf = Space$(0)
    Loop
    lTotal = lLen
    Close(ifreefile)
    bSendingFile = True
    '// Send the file notification
    tcpSend.SendData("FILE" & sSaveAs)
    DoEvents()
    '// Send the file
    tcpServer.SendData(sSend)
    DoEvents()
    '// Finished
    tcpSend.SendData("FILEEND")
    bSendingFile = False
    MMControl1.FileName = "FileDone.wav"
    MMControl1.Command = "Open"
    MMControl1.Command = "Play"
    Exit Sub
    ErrHandler:
    MsgBox "Err " & Err & " : " & Error
    End Sub

    Private Sub tcpServer_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
    Dim strData As String
    Dim ifreefile

    ' DoEvents
    tcpServer.GetData(strData)
    If Right$(strData, 7) = "FILEEND" Then
    bFileArriving = False
    lblProgress = "Saving File to " & App.Path & "\" & sFile
    sArriving = sArriving & Left$(strData, Len(strData) - 7)
    ifreefile = FreeFile
    MMControl1.FileName = "File.wav"
    MMControl1.Command = "Open"
    MMControl1.Command = "Play"
    Open sFile For Binary Access Write As #ifreefile
    Put #ifreefile, 1, sArriving
    Close #ifreefile
    ShellExecute 0, vbNullString, App.Path & "\" & sFile,
    vbNullString, vbNullString, vbNormalFocus
    lblProgress = "Complete"
    ElseIf Left$(strData, 4) = "FILE" Then
    bFileArriving = True
    sFile = Right$(strData, Len(strData) - 4)
    ElseIf bFileArriving Then
    lblProgress = "Receiving " & bytesTotal & " bytes for " & sFile & ""
    >from " & tcpServer.RemoteHostIP
    sArriving = sArriving & strData
    MMControl1.FileName = "FileDone.wav"
    MMControl1.Command = "Open"
    MMControl1.Command = "Play"
    End If
    End Sub

    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : پنج شنبه 03 دی 1388 در 10:58 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    انجام اعمال متداول در رجیستری

    Imports Microsoft.Win32


    Private Sub button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles Button1.Click
    ' // Create SubKey
    Registry.LocalMachine.CreateSubKey("Software\Sinpi n", RegistryKeyPermissionCheck.ReadWriteSubTree)

    '//Create Key and Set Value
    Dim reg As RegistryKey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("Software\Sinpin" , True)
    reg.SetValue("DWord", "1", RegistryValueKind.DWord)
    reg.SetValue("ExpandString", "1", RegistryValueKind.ExpandString)
    reg.SetValue("QWord", "1", RegistryValueKind.QWord)
    reg.SetValue("String", "1", RegistryValueKind.String)
    reg.SetValue("Unknown", "1", RegistryValueKind.Unknown)

    '// Delete Key
    reg.DeleteValue("DWOrd")

    '// Delete SubKey
    Registry.LocalMachine.DeleteSubKey("Software\Sinpi n")

    '// Read Key Value
    Dim val As String = reg.GetValue("QWord").ToString()

    '// Retrieve All Keys
    For Each s As String In reg.GetValueNames()
    MessageBox.Show(s)
    Next

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : پنج شنبه 03 دی 1388 در 10:50 صبح

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    اجرا کردن یک فایل اجرایی با کدنویسی

    System.Diagnostics.Process.Start("mspaint.exe")


    چنانچه فایل اجرایی نیاز به آرگومان خط فرمان داشته باشد:

    System.Diagnostics.Process.Start("mspaint.exe", "c:\Test.bmp")




    تغییر خواص یک فایل

    Imports System.IO


    Public Class Form1

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim file As FileInfo = New FileInfo("C:\test.txt")
    file.Attributes = file.Attributes Or FileAttributes.ReadOnly Or FileAttributes.Hidden
    End Sub
    End Class
    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : پنج شنبه 03 دی 1388 در 10:49 صبح

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام چاپ متنی بر روی عکس

    Dim bim AsNew Bitmap(PictureBox1.Image)
    Dim g As Graphics = Graphics.FromImage(bim)
    PictureBox1.CreateGraphics.DrawString(TextBox1.Tex t, Me.Font, Brushes.Black, 10, 10)
    g.DrawString(TextBox1.Text, Me.Font, Brushes.Black, 10, 10)
    bim.Save("e:\test.jpg")
    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : پنج شنبه 03 دی 1388 در 10:46 صبح

  18. #18

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همگی .
    یک کد فوق العاده دیگه واستون آماده کردم .
    با این کد میتونید انتقال هرگونه اطلاعات به USB درایوها غیر ممکن کنید .
    البته نگران نباشید . کد واسه غیرفعال کردنش رو هم گذاشتم .

    خب ، اول کد واسه فعال سازی :

    Public Function Lock_USB()
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePoli cies\", "writeProtect", 1, Microsoft.Win32.RegistryValueKind.DWord)
    End Function



    کد غیر فعال کردن :

    Public Function Unlock_USB()
    My.Computer.Registry.LocalMachine.DeleteSubKey("SY STEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolici es")
    End Function

    امیدوارم حالشو ببرید ...............

  19. #19

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    سلام به همگی .
    یک کد فوق العاده دیگه واستون آماده کردم .
    با این کد میتونید انتقال هرگونه اطلاعات به USB درایوها غیر ممکن کنید .
    البته نگران نباشید . کد واسه غیرفعال کردنش رو هم گذاشتم .

    خب ، اول کد واسه فعال سازی :

    Public Function Lock_USB()
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePoli cies\", "writeProtect", 1, Microsoft.Win32.RegistryValueKind.DWord)
    End Function



    کد غیر فعال کردن :

    Public Function Unlock_USB()
    My.Computer.Registry.LocalMachine.DeleteSubKey("SY STEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolici es")
    End Function

    امیدوارم حالشو ببرید ...............
    مبحث داره میره توی ترفند های رجیستری

    این تغییر تو رجیستری خوبه.
    ولی وقتی فلش برای بار اول به سیستم وصل میشه جواب نمیده.

  20. #20

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    اگه بعد از انجام تغییر توی ریجستری سیستم رو ریست کنید ، کاملا درست کار میکنه .
    بای بای .............

  21. #21

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همه برنامه نویسای عزیز .
    بازم اومدم با چندتا کد دیگه تا بتونم کمکی هرچند ناچیز کرده باشم .
    خب بریم سراغ کدها :
    1- اولی واسه بدست آوردن درایو ویندوز هستش :

    Public Function Windows_Drive()
    MsgBox(My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\Volatile Environment", "HOMEDRIVE", 0), MsgBoxStyle.Information, "Windows Drive")
    End Function

    2- کد دوم واسه بدست آوردن مسیر فولدر Application Data :

    Public Function AppData_Path()
    MsgBox(My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\Volatile Environment", "APPDATA", 0), MsgBoxStyle.Information, "Application Data Folder")
    End Function
    3- کد شماره 3 واستون مسیر فولدر یوزر برمیگردونه :

    Public Function UserFolder_Path()
    Dim win_drv As String
    win_drv = My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\Volatile Environment", "HOMEDRIVE", 0)
    MsgBox(win_drv + My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\Volatile Environment", "HOMEPATH", 0), MsgBoxStyle.Information, "User Folder")
    End Function
    امیدوارم استفاده کنید ...........




  22. #22

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همه .
    تاسوعای حسینی رو خدمت همه شما دوستان تسلیت عرض می کنم .
    یه کد دیگه واستون آماده کردم . خیلی از برنامه نویسا واسه اینکه تاریخ شمسی رو در برنامشون ایجاد کنند از کامپوننت های مختلف و زیادی استفاده میکنن ، در صورتی که در خود VB.Net میتونید خیلی راحت تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنید . بوسیله کد زیر میتونید این کار رو انجام بدید .

    Public Function Shamsi_Date() As String
    Dim DT As Date = Date.Now
    Dim Year, Month, Day As String
    Dim Glob As New Globalization.PersianCalendar
    Year = Glob.GetYear(DT)
    Month = Glob.GetMonth(DT)
    Day = Glob.GetDayOfMonth(DT)
    Shamsi_Date = Year & "\" & Month & "\" & Day
    MsgBox(Shamsi_Date)
    End Function

    امیدوارم استفاده کنید .......................

  23. #23

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همه دوستان برنامه نویس .
    یه کد دیگه واستون نوشتم . با این کد میتونید برنامه رو با 5 بار اجرا از کار بندازید .
    نکته : این کد رو باید در رویداد Form_Load کپی کنید .

    Dim verify
    verify = GetSetting(Application.CompanyName, "ST", "ST")
    If verify = "" Then
    SaveSetting(Application.CompanyName, "ST", "ST", 5)
    Else
    If verify <= 0 Then
    MsgBox("The Beta Period is Over!!!", MsgBoxStyle.Critical, "Beta Period")
    End
    End If
    verify = Val(verify) - 1
    SaveSetting(Application.CompanyName, "ST", "ST", verify)
    End If

    البته نکته ای که باید بگم ، این روش رو خیلی راحت میشه دور زد . کافیه کاربر یکم با ریجستری آشنا باشه .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار maminb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    132

    Post نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    البته نکته ای که باید بگم ، این روش رو خیلی راحت میشه دور زد . کافیه کاربر یکم با ریجستری آشنا باشه .
    برای جلوگیری از دور زدن، میتونین مقادیر رو به صورت encrypt شده ذخیره کنید و بعدا استفاده کنید. یه شرط هم بذارین اگه کلید پاک شده بود کلا برنامه از کار بیفته.

    نظرتون چیه؟

  25. #25

    Smile نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط maminb مشاهده تاپیک
    برای جلوگیری از دور زدن، میتونین مقادیر رو به صورت encrypt شده ذخیره کنید و بعدا استفاده کنید. یه شرط هم بذارین اگه کلید پاک شده بود کلا برنامه از کار بیفته.

    نظرتون چیه؟
    سلام دوست عزیز .
    نظر شما درسته . البته چون کد کوتاه بود نمیخواستم درگیر پیچیدگی های زیاد بشه .
    انشالله گفته شما رو در یه سورس کد کامل عملی میکنم .
    با تشکر از نظر شما ....................

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار maminb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    132

    Post نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .
    نظر شما درسته . البته چون کد کوتاه بود نمیخواستم درگیر پیچیدگی های زیاد بشه .
    انشالله گفته شما رو در یه سورس کد کامل عملی میکنم .
    با تشکر از نظر شما ....................
    موافقم. خیلی خوب میشه. پس منتظریم!!!

  27. #27

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همه دوستان عزیز .
    عاشورای حسینی رو به تمامی هموطنان عزیز تسلیت عرض میکنم .
    یه کد دیگه واستون آماده کردم .
    با استفاده از این کد میتونید خیلی راحت صفحه Welcome Screen ویندوز رو تغییر بدید . فقط کافیه آدرس عکس رو بدید .

    Public Function Change_WelcomeScreen()
    'Change Welcome Screen.
    'Note : You Must Select Bitmap (BMP Format) File.
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_USERS\.DEFAULT \Control Panel\Desktop\", "Wallpaper", "C:\Your_Image.bmp")
    End Function


    امیدوارم از این کد استفاده لازم رو ببرید .

  28. #28

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    Hi To All .
    انگلیسی نوشتم که تنوع باشه .
    خب با یه کد دیگه در خدمت شما هستیم . این کد میتونه سرویس پک ویندوز رو واستون پیدا کنه .

    Public Function ServicePack()
    MsgBox(My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_M ACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION", "CSDVersion", 0))
    End Function

  29. #29

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام سلام سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه .
    یه کد باحال دیگه نوشتم که تقدیم میکنم . با این کد میتونید اطلاعات مربوط به CPU رو استخراج کنید .
    اطلاعاتی از قبیل :
    1- نام شرکت سازنده
    2- مدل و قدرت CPU
    3- نام CPU

    Public Function GetInfo_CPU()
    Dim VendorIdentifier, Identifier, ProcessorName As String
    VendorIdentifier = My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\ HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\0", "VendorIdentifier", 0)
    Identifier = My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\ HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\0", "Identifier", 0)
    ProcessorName = My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\ HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\0", "ProcessorNameString", 0)
    MsgBox("Vendor : " & VendorIdentifier & vbCrLf & _
    "Model : " & Identifier & vbCrLf & _
    "Processor Name : " & Trim(ProcessorName))
    End Function

  30. #30

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    HI To You
    یک کد دیگه نوشتم تا بتونید باهاش مدل Hard Disk رو در بیارید .

    Public Function HardDisk_Model()
    MsgBox(My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_M ACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 0\Scsi Bus 0\Target Id 0\Logical Unit Id 0", "Identifier", 0), MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Model")
    End Function

  31. #31

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    خب . یک کد دیگه نوشتم که باهاش میتونید Task Manager رو غیر فعال کنید .
    کد واسه غیر فعال کردن :

    Public Function Disable_TakManager()
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\ System", "DisableTaskMgr", 1, Microsoft.Win32.RegistryValueKind.DWord)
    End Function

    این کد هم واسه فعال کردنه :

    Public Function Enable_TaskManager()
    My.Computer.Registry.CurrentUser.DeleteSubKey("Sof tware\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Sy stem")
    End Function

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    یه کرونو متر ساده با استفاده از کلاس datetime , timespan ... برای مبتدی ها چیز خوبیه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #33

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    ciao
    یکم از این تایپک برنامه VB توی بخش ویژوال بیسیک یاد بگیرید . چقدر کاربرای فعالی داره !!!!
    بخش VB.Net هم که چی بگم ..............
    خب گذشته از این حرفا بریم سراغ کد بعدی .
    با این کد یه سری اطلاعات کلی رو در مورد بایوس بگیرید .
    اطلاعاتی از قبیل :
    1- ورژن بایوس
    2- شماره ساخت
    3- Caption
    4- کد شناسه
    5- کارخانه سازنده
    6- نام بایوس
    7- شماره سریال
    نکته : ابتدا باید رفرنس System.Managment رو اضافه کنید .

    Public Function GetInfo_BIOS()
    Dim Bios_ID As String
    Dim BiosClass As New Management.ManagementClass("Win32_BIOS")
    Dim Bioss As Management.ManagementObjectCollection = BiosClass.GetInstances()
    Dim BiossEnumerator As _
    Management.ManagementObjectCollection.ManagementOb jectEnumerator = _
    Bioss.GetEnumerator()
    Bios_ID = "1"
    While BiossEnumerator.MoveNext()
    Dim Bios As Management.ManagementObject = _
    CType(BiossEnumerator.Current, Management.ManagementObject)
    ' Bios_ID = Bios("BiosCharacteristics")

    Bios_ID = Join(Bios("BIOSVersion"))
    Bios_ID &= Bios("BuildNumber")
    Bios_ID &= Bios("Caption")
    Bios_ID &= Bios("IdentificationCode")
    Bios_ID &= Bios("Manufacturer")
    Bios_ID &= Bios("Name")
    Bios_ID &= Bios("SerialNumber")

    End While
    MessageBox.Show(Bios_ID, "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation)
    End Function


  34. #34

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلامی گرم در این فصل سرد .
    امیدوارم حال خودتون و CPU تون خوب باشه .
    راستی گفتم CPU ، خب امروز هم یک سری کد باحال در مورد CPU دارم .
    خب کد اول :
    این کد معماری پردازنده رو برمیگردونه .
    مثلا x86 - MIPS - Alpha - Intel Itanuim Processor - PowePC - x64 :
    نکته : باید رفرنس System.Management رو اضافه کنید .
    البته همه شما که استادید ولی یه توضیح در مورد اضافه کردن رفرنس ها میدم ( شاید یکی تازه کار باشه ).
    خب شما اگه بخاید یه رفرنس رو اضافه کنید باید در محیط ویژوال استدیو اینطوری عمل کنید :
    به منوی Project برید و گزینه Add Reference رو بزنید . حالا در کادری که واستون باز میشه میتونید رفرنس دلخواه خودتون رو اضافه کنید. از داخل لیست گزینه System.Management رو اضافه کنید .
    اگه هم سوالی داشتید من دربست در خدمتم .
    خب کد زیر هم منتظر شماست .


    Dim Architecture As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_Processor")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If Architecture = String.Empty Then
    Architecture = obj.Properties("Architecture").Value.ToString
    End If
    Next
    Select Case Architecture
    Case "0"
    MsgBox("x86")
    Case "1"
    MsgBox("MIPS")
    Case "2"
    MsgBox("Alpha")
    Case "3"
    MsgBox("PowerPC")
    Case "6"
    MsgBox("Intel Itanuim Processor Family")
    Case "9"
    MsgBox("x64")
    End Select

  35. #35

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    کد دوم :
    بوسیله کد زیر میتونید بفهمید سیستمی که برنامه داره روش اجرا میشه چند بیتی هستش . 32 یا 64 .

    Dim AdrsWidth As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_Processor")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If AdrsWidth = String.Empty Then
    AdrsWidth = obj.Properties("AddressWidth").Value.ToString
    End If
    Next
    Select Case AdrsWidth
    Case "32"
    MsgBox("32-Bit")
    Case "64"
    MsgBox("64-Bit")
    End Select

  36. #36

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سومین کد :
    خب با این کد هم میتونید وضعیت CPU رو بدست بیارید .
    وضعیت های CPU عبارتند از :
    1- Unknow : شناخته نشده .
    2- CPU Enabled : سی پی یو فعال است .
    3- CPU Disabled By User Via BIOS Setup: سی پی یو بوسیله کاربر از طریق بایوس غیر فعال شده است .
    4- CPU Disabled By BIOS (POST Error): سی پی یو بوسیله بایوس غیر فعال شده است ( خطای روال POST ) .
    5- CPU Is Idle : سی پی یو در حالت بیکاری است .
    6- Reserved : رزرو شده .
    7- Other : دیگر حالات

    Dim CPUStatus As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_Processor")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If CPUStatus = String.Empty Then
    CPUStatus = obj.Properties("CPUStatus").Value.ToString
    End If
    Next
    Select Case CPUStatus
    Case "0"
    MsgBox("Unknow")
    Case "1"
    MsgBox("CPU Enabled")
    Case "2"
    MsgBox("CPU Disabled by User via BIOS Setup")
    Case "3"
    MsgBox("CPU Disabled by BIOS (POST Error)")
    Case "4"
    MsgBox("CPU Is Idle")
    Case "5"
    MsgBox("Reserved")
    Case "6"
    MsgBox("Reserved")
    Case "7"
    MsgBox("Other")
    End Select

  37. #37

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلامی به گرمی وجودتان .
    خب دوستان عزیز چندتا کد دیگه دارم در رابطه با سخت افزار و این بار HARD DISK !!!
    حدودا یه 10 تایی کد هست که در 10 پست تقدیمتون میشه .
    خب ، بوسیله کد اول میتونید بفهمید که نحوه اتصال هارددیسک از چه نوعیه .

    Dim HDD_Connection As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If HDD_Connection = String.Empty Then
    HDD_Connection = obj.Properties("InterfaceType").Value.ToString
    End If
    Next
    MsgBox(HDD_Connection, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Connection")

  38. #38

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net


    کد دوم :
    این کد هم بهتون کمک میکنه تا متوجه بشید که هارد سیستمتون از چه نوعیه .
    ثابت یا قابل حمل .

    Dim HDD_Type As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If HDD_Type = String.Empty Then
    HDD_Type = obj.Properties("MediaType").Value.ToString
    End If
    Next
    MsgBox(HDD_Type, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Type")


  39. #39

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    کد سوم :
    این کد تعداد پارتیشن های هارددیسکتون رو بر میگردونه . مثلا 6

    Dim HDD_Partitions As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If HDD_Partitions = String.Empty Then
    HDD_Partitions = obj.Properties("Partitions").Value.ToString
    End If
    Next
    MsgBox(HDD_Partitions, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Partitions Number")

  40. #40

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    کد پنجم :
    خب ، این کد میتونه خیلی بهتون کمک کنه . بدون هیچ گونه دردسری میتونید میزان فضای کلی هارددیسک رو محاسبه کنید .

    Dim HDD_Size As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If HDD_Size = String.Empty Then
    HDD_Size = obj.Properties("Size").Value.ToString
    End If
    Next
    MsgBox(Math.Round(HDD_Size / 1073741724) & " GB", MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Total Size")

صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •