مشاهده دست آورد نظرسنجی: این تایپک از نظر شما مفیده یا نه ؟

رای دهنده
325. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    314 96.62%
  • خیر

    11 3.38%
صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 275

نام تاپیک: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

  1. #41

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    تابعی برای تغییر زبان فعلی کیبورد :

    Public Sub SetLanguage(ByVal LabgugeName As Labguage)
    If Labguage.FA_Persian = LabgugeName Then
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New System.Globalization.CultureInfo("Fa"))
    ElseIf Labguage.EN_English = LabgugeName Then
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New System.Globalization.CultureInfo("En"))
    End If
    End Sub
    Public Enum Labguage
    FA_Persian = 0
    EN_English = 1
    End Enum


    روش استفاده :

    SetLanguage(Labguage.FA_Persian)

  2. #42

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    تابعی برای اصلاح تاریخ های بدون صفر : مثلا تبدیل 1388/8/8 به 1388/08/08

        Public Function EslahTarikh(ByVal Tarikh As String) As String
    Dim TarikhArry = Split(Tarikh, "/")
    If TarikhArry(1).Length < 2 Then
    TarikhArry(1) = "0" & TarikhArry(1)
    End If
    If TarikhArry(2).Length < 2 Then
    TarikhArry(2) = "0" & TarikhArry(2)
    End If
    Return TarikhArry(0) & "/" & TarikhArry(1) & "/" & TarikhArry(2)
    End Function

  3. #43

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    این تابع یه عکس رو میگیره و اندازه اون رو به سایز دلخواه تغییر میده .

        Public Function resize(ByVal img As Image, ByVal w As Integer, ByVal h As Integer) As Image
    Using bmp2 As New System.Drawing.Bitmap(img, New System.Drawing.Size(w, h))
    bmp2.Save(My.Application.Info.DirectoryPath & "\Files\img.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)
    PictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromFile(My.Application.Info. DirectoryPath & "\Files\img.jpg")
    Return System.Drawing.Image.FromFile(My.Application.Info. DirectoryPath & "\Files\img.jpg")
    End Using
    End Function

  4. #44

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    تغییر ساعت فعلی سیستم :

    TimeOfDay = TimeSerial(10, 10, 10)

  5. #45

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    تغییر تاریخ فعلی سیستم :

    Today = DateSerial(1990, 10, 22)

  6. #46

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    یه سورس کد توپ دیگه واسه دوستای خوب خودم آماده کردم که تقدیم میکنم .
    کار این سورس خیلی جالبه . ساعت رو به صورت حروف فارسی واستون مینویسه . حتما دانلودش کنید .
    عکس زیر گویای همه چیزه.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #47

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام دوستان
    تا حالا شده بخواهيد از API تو VB.Net استفاده كنيد.
    كد زير يه نمونه براي اينكاره كه دايركتوري سيستم رو نشون ميده


    Put this at the top of your module.
    'Required in all cases when calling API functions
    Imports System.Runtime.InteropServices

    'Required in this example and any API function which
    'use a string buffer. Provides the StringBuilder class

    Imports System.Text

    'Put these declarations right under the class declaration
    '(e.g., in a Form, right under Public Class Form1)

    <DllImport("KERNEL32.DLL", EntryPoint:="GetSystemDirectoryW", _
    SetLastError:=True, CharSet:=CharSet.Unicode, _
    ExactSpelling:=True, _
    CallingConvention:=CallingConvention.StdCall)> _
    Public Shared Function GetSystemDirectory(ByVal Buffer _
    As StringBuilder, ByVal Size As Integer) As Long
    ' Leave function empty - DLLImport attribute
    ' forces calls to GetSystemDirectory to
    ' be forwarded to GetSystemDirectory in KERNEL32.DLL
    End Function

    Public Const MAX_PATH As Integer = 256



    'How to call the API function:


    Dim s As New StringBuilder(MAX_PATH)

    GetSystemDirectory(s, MAX_PATH)
    msgbox(s.ToString(), , "System Directory")
    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : یک شنبه 13 دی 1388 در 08:20 صبح

  8. #48

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همه دوستان عزیز .
    بازم با یه برنامه باحال دیگه در خدمتتون هستم .
    یه ساعت بسیار زیبا که اگه در برنامتون ازش استفاده کنید نظر همه رو جلب میکنه .
    حتما حتما دانلودش کنید . دانلود نکردن = ضرر.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #49

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    حالا كه پاي ساعت وسط كشيده شد منم يه ساعت عقربه اي خوشكل ميزارم:
    يكي از امكانات جالبي كه داره ميتونيد اسم خودتون يا شركت رو روي ساعت بندازين
    البته بايد توي كامپوننت ها گذاشته ميشد ولي به دليل ارتباطش با مبحث فعلي همينجا قراردادم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #50

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همه دوستان عزیز .
    یه بار دیگه با یه برنامه باحال دیگه در خدمت شما هستم .
    این برنامه یه جور ابزار کمکی به حساب میاد برای مواقعی که غیر قابل پیشبینی هستند . مثل موقعی که یه ویروس وارد کامپیوتر شما میشه و ریجستری - تسک منیجر و فولدر آپشن رو به درک واصل میکنه .
    خب با این برنامه میتونید همه چی رو به حالت عادی برگردونید . البته اگه هم خودتون خواستید میتونید همون سه مورد بالا رو دوباره غیر فعال کنید .
    حتما دانلودش کنید و مطمئن باشید روزی به دردتون میخوره .
    راستی داشت یادم میرفت . شما عزیزان باید هر دو فایل رو دانلود کنید . چون ادامه همدیگه هستند و واسه Extract کامل به هردو نیاز هستش.
    اینم یه اسکرین شات از برنامه :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Netsky : جمعه 18 دی 1388 در 20:29 عصر

  11. #51

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام سلام سلام . حالتون خوبه ؟ انشالله که خوب نباشه ، بلکه عالی باشه .
    یه برنامه باحال دیگه واستون آماده کردم . یه ساعت زنگی با رابط کاربری ساده ولی بسیار زیبا . ازقابلیت های دیگه این ساعت زنگی اینکه شما میتونید با انتخاب یه فایل موسیقی از نوع wav اون رو به عنوان زنگ هشدار انتخاب کنید . یه چندتا قابلیت دیگه هم به اون اضافه کردم . مثلا نگه داشتن آخرین زمان تعیین شده توسط شما برای زمان هشدار و یا نگه داشتن مسیر فایل موسیقی که انتخاب کردید . از داخل سورس کد این برنامه چیزای خیلی خوبی دستگیرتون میشه .
    اینم یه اسکرین شات از برنامه :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #52

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    این تابع یه تاریخ رو به عنوان ورودی میگیره و فردای اون رو حساب میکنه :

     Public Function Farda(ByVal Tarikh_shoro As String) As String
    Dim PerDate As New System.Globalization.PersianCalendar
    Dim Tarikh, Roz, Mah, Sal As String
    Dim a = Split(Tarikh_shoro, "/")
    Roz = a(2)
    Mah = a(1)
    Sal = a(0)
    If Mah > 0 And Mah < 7 Then
    If Roz > 1 And Roz < 31 Then
    Roz = Roz + 1
    ElseIf Roz = 31 Then
    Roz = 1
    Mah = Mah + 1
    End If
    ElseIf Mah > 6 And Mah < 12 Then
    If Roz > 0 And Roz < 30 Then
    Roz = Roz + 1
    ElseIf Roz = 30 Then
    Roz = 1
    Mah = Mah + 1
    End If
    ElseIf Mah = 12 Then
    Dim R As Integer = 29
    If PerDate.IsLeapYear(Sal) Then
    R = 30
    End If
    If Roz > 0 And Roz < R Then
    Roz = Roz + 1
    Else
    Roz = 1
    Mah = 1
    Sal = Sal + 1
    End If
    End If

    If Roz.Length < 2 Then
    Roz = "0" + Roz
    End If

    If Mah.Length < 2 Then
    Mah = "0" + Mah
    End If
    Tarikh = Sal + "/" + Mah + "/" + Roz
    Return Tarikh
    End Function

  13. #53

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    تابع چک سرویس پک 2 بودن ویندوز:


    Public Shared Function ServicePack2Installed() As Boolean
    Dim flag As Boolean = False
    Dim key As RegistryKey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SOFTWARE\Microso ft\Windows NT\CurrentVersion")
    If (Not key Is Nothing) Then
    Dim obj2 As Object = key.GetValue("CSDVersion")
    If (Not obj2 Is Nothing) Then
    flag = obj2.Equals("Service Pack 2")
    End If
    End If
    Return flag
    End Function



    عملکرد تابع خیلی سادست. در مسیر رجیستری که میبینید اطلاعات خیلی خوبی هست که یکیش همین مشخصات ویندوز هست. خیلی راحت با این تابع مقدار CSDVersion رو میخونید و چک می کنید که اگر Service Pack 2 بود تابع مقدار true برگردونه در غیر اینصورت مقدار Flase برگردونده بشه
    اگه فرصت کردید به این مسیر در رجیستری سری بزنید میتونید تابع های دیگری رو راحت بنویسید . مثلا نام و ورژن ویندوز - مشخصات نصاب ویندوز - محل نصب ویندوز و ...


    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    Talking نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    تابعی برای تغییر زبان فعلی کیبورد :

    Public Sub SetLanguage(ByVal LabgugeName As Labguage)
    If Labguage.FA_Persian = LabgugeName Then
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New System.Globalization.CultureInfo("Fa"))
    ElseIf Labguage.EN_English = LabgugeName Then
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New System.Globalization.CultureInfo("En"))
    End If
    End Sub
    Public Enum Labguage
    FA_Persian = 0
    EN_English = 1
    End Enum
    روش استفاده :

    SetLanguage(Labguage.FA_Persian)
    Language صحیح است!

  15. #55

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک

    Language صحیح است!
    اشتباه تایپی بود برادر این قدر موهاتو نکش .

  16. #56

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام ..............
    یه برنامه دیگه واستون نوشتم که امیدوارم بدردتون بخوره که انشالله میخوره .
    این برنامه یه برنامه واسه چرخوندن عکس هاست . البته خیلی متفاوت تر از Rotator خود ویندوز که فقط 4 حالت بیشتر عکس ها رو نمیچرخونه . این برنامه 16 حالت عکس ها رو میچرخونه .
    روش کار برنامه هم به اینصورته :
    1 – از منوی فایل گزینه Open رو انتخاب و عکس مورد نظرتون رو باز کنید .
    2- از قسمت Degree یک حالت رو انتخاب کنید .
    3- واسه Save کردن عکس هم اول باید از قسمت Save Format یک گزینه رو انتخاب کنید و سپس دکمه Save رو از منوی File بزنید . مسیر ذخیره شدن فایل عکس هم درایو C هستش .
    اگه دانلود نکنید مطمئن مطمئن باشید که ضرر کردید .
    راستی اگه خوشتون اومد یه تشکر هم بکنید . البته این آیتم دلخواه شماست .
    نکته : دوستان سی شارپ کار هم میتونن از اینجا دانلود کننن .
    قربون همه شما دوستای عزیز .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #57

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همگی .
    یه چندتایی کد دیگه نوشتم که میدونم واقعا کاربردیه . امیدوارم که حداکثر استفاده رو از این کدها ببرید .

    قبل از اینکه بریم سراغ کدها این NameSpace رو باید در برنامتون Import کنید .
    بنابر این در قسمت General کد زیر رو بنویسید :

    Imports System.Media

    خب ، حالا بریم سراغ کدها :

    کد شماره 1 : با این کد میتونید خیلی راحت یه فایل موزیک از نوع .WAV رو در برنامتون اجرا کنید .

    Public Function Sound_Player()
    ' Play Your Sound File (Extension .WAV)
    Dim SUND_PLY As SoundPlayer = New SoundPlayer("C:\Your_File.wav")
    SUND_PLY.Play()
    End Function

    کد شماره 2 : حالا اگه یه موقعی خواستید موزیکی رو که با کد بالا اجرا کردید و در حال اجرا هم هست متوقف کنید از کد زیر استفاده کنید :

    Public Function Sound_Stop()
    ' Stop Played Sound.
    Dim SUND_PLY As SoundPlayer = New SoundPlayer
    SUND_PLY.Stop()
    End Function

    کد شماره 3 : بعضی مواقع پیش میاد که بخایم یه موزیک رو تکرار کنیم . یه چیزی مثل خاصیت Repeat در برنامه Media Player . کد زیر این کار رو واستون انجام میده :

    Public Function Sound_Play_Looping()
    ' Play Your Sound File , Looping Status.
    Dim SUND_PLY As SoundPlayer = New SoundPlayer("C:\Your_File.wav")
    SUND_PLY.PlayLooping()
    End Function

    کد شماره 4 : اگه خواستید یه موزیک رو به عنوان موزیک خوش آمدگویی یا چیزی شبیه به این در برنامتون قرار بدید ، از این کد استفاده کنید . چون قبل از اینکه فرم بارگذاری بشه ، موزیک پخش میشه و بعد از اون فرم ظاهر میشه . اینم کد :

    Public Function Sound_Play_Sync()
    ' Play Your Sound File Before Form Load.
    Dim SUND_PLY As SoundPlayer = New SoundPlayer("C:\Your_File.wav")
    SUND_PLY.PlaySync()
    End Function

    دوستان عزیز فقط به یک نکته توجه کنید ، به جای این آدرس C:\Your_File.wav ، آدرس فایل خودتون رو جایگزین کنید .

  18. #58

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز.
    این بار واستون یه کلاس نوشتم . بوسیله ی این کلاس میتونید محاسبه کنید که مثلا 2 قرن ، چند دهه ، سال ، ماه ، هفته ، روز ، ساعت ، دقیقه و ثانیه است . شما میتونید تا 999 تریلیارد قرن رو محاسبه کنید . روش استفاده هم به این صورته :

    Dim CC As New Century
    CC.Century_Calculations(100)
    شما میتونید به جای 100 تا 999 تریلیارد رو محاسبه کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #59

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام دوستان
    من دنبال يه كدي هستم كه درقالب يه كلاس يا Dll باشه و بتونه كليه كارهاي بانك اطلاعاتي رو مثل درج،ويرايش،حذف و واكشي اطلاعات رو انجام بده مثلانامSTORE PROCEDURE رو با پارامترها بگيره و اونو EXECUTE كنه البته من قبلا تو VB6 اين كارو در قالب يه كلاس انجام دادم

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    Thumbs up نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام یکی از دوستان گرامی برای به دست آوردن تاریخ روز بعد کلی کد نوشته بودن در حالی که نیاز به این همه کد نیست.

    روز بعد

    Dim Md AsDate = Now.Date.Add(New System.TimeSpan(1, 0, 0, 0))


    روز قبل

    Dim Md AsDate = Now.Date.Add(New System.TimeSpan(-1, 0, 0, 0))

    دو روز بعد

    Dim Md AsDate = Now.Date.Add(New System.TimeSpan(2, 0, 0, 0))

    4 روز قبل

    Dim Md AsDate = Now.Date.Add(New System.TimeSpan(-4, 0, 0, 0))
    آخرین ویرایش به وسیله ebrahimv : چهارشنبه 30 دی 1388 در 18:48 عصر

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    تغيير زبان به فارسي يا هر زبان ديگري كه دلتان خواست

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(
    New System.Globalization.CultureInfo("Fa"))

  22. #62

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimv مشاهده تاپیک
    تغییر زبان به فارسی یا هر زبان دیگری که دلتان خواست

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(
    New System.Globalization.CultureInfo("Fa"))
    سلام دوست عزیز ، این کد تکراریه ، توی همین تایپیک اومده .

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار oggiii
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    108

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    دوستان این بخش خیلی مفید و جالب هست لطفا از دیتابس اس کیو ال هم سورس بزارید ممنون میشیم

  24. #64

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #65

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام . یک برنامه آنتی ویروس با vb.net واقعا عالیه برای شروع نوشتن یک آنتی ویروس .. چون حجمش زیاد بود یه جا دیگه Uploadesh کردم .. ببخشید دیگه

    Download Update.rar for free on uploading.com
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    Thumbs up نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net ( تقویم)

    سلام
    این کلاسی که برای دوستان آپلود کردم مناسبت های تاریخ شمسی و قمری و میلادی را نمایش میدهد در کل یه تقویم هست
    برای تمام سال ها جواب میده مگر این که مناسبت های جدیدی اضافه بشه
    درسته که نوشتنش وقت زیادی گرفت اما قابل شما دوستان عزیز را ندارد
    حالا نحوه استفاده
    اول این کلاس را دانلود کرده و به پرژه خود اضافه کنید
    بعد یه نمونه از کلاس ایجاد کرده و به ترتیب زیر استفاهده کنید

    Dim urgs AsNew Urge
    Dim clf AsBoolean = False
    Label1.Text = String.Empty
    'مناسبت تاريخ قمري
    If urgs.UrgeGamari <> "-1"Then
    Label1.Text = urgs.UrgeGamari
    clf = True
    EndIf
    Dim gModel = urgs.GetModel
    'مناسبت تاريخ شمسي
    If urgs.UrgeShamsi <> "-1"Then
    If clf = TrueThen
    Label1.Text &= vbCrLf & urgs.UrgeShamsi
    Else
    Label1.Text = urgs.UrgeShamsi
    clf = True
    EndIf
    EndIf
    Dim SModel = urgs.GetModel
    'مناسبت تاريخ قمري
    If urgs.UrgeMiladi <> "-1"Then
    If clf = TrueThen
    Label1.Text &= vbCrLf & urgs.UrgeMiladi
    Else
    Label1.Text = urgs.UrgeMiladi
    EndIf
    EndIf
    'آن روز تعطيل هست
    If urgs.GetHaliDay = TrueThen
    Label1.ForeColor = Color.Red
    EndIf
    'روز غم هست يا نه
    If gModel = 2 Or SModel = 2 Then
    'روز شادي
    ElseIf gModel = 1 Or SModel = 1 Then
    'روز غم
    EndIf

    راستی این تاپیک به نظر خیلی خوب شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #67

    دزدگیر

    این برنامه به وبکم شما وصل می شه و عکس رو پردازش می کنه وقتی کسی از جلوش رد شه .. از طرف عکس می گیره ، یا آژیر میکشه یا حتی به شماره خاصی تماس میگیره .. اگه سوالی در باره کار کردن پردازش تصویرش داشتین در خدمتمم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #68
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Changes selected Tab on DragOver



    Private Sub myTabControl_DragOver(ByVal sender As Object, ByVal e As _
    System.Windows.Forms.DragEventArgs) Handles myTabControl.DragOver
    Dim myTabs As TabControl = sender

    'Get the position of the mouse, relative to the tab control
    Dim pt As Point = _
    myTabs.PointToClient(New Point(e.X, e.Y))
    Dim IndexOld As Integer = myTabs.SelectedIndex

    ' !!Call The function!!
    Dim IndexNew As Integer = GetTabPageIndex(pt, myTabs)

    'Check the previously selected index
    'and the return index numbers for equality
    If IndexNew <> IndexOld Then

    'Changes the selected index of the Tab Control
    myTabs.SelectedIndex = IndexNew
    myTabs.Focus()

    'The next lines center the mouse up on the tab
    Dim tr As Rectangle = myTabs.GetTabRect(IndexNew)
    Windows.Forms.Cursor.Position = myTabs.PointToScreen _
    (New Point(tr.X + (tr.Width / 2), tr.Y + (tr.Height / 2)))
    End If
    End Sub

    '////////////////////////////////////////////////////////
    '''''''This function returns an index number for the tab
    '''''''your mouse is over
    '////////////////////////////////////////////////////////
    Private Function GetTabPageIndex( _
    ByVal p As Point, _
    ByVal myTabs As TabControl) As Integer
    Dim index As Integer = 0

    'Check all the Tabs
    For index = 0 To myTabs.TabCount - 1

    'This gets the rectangle of the Tab
    Dim TabRect As Rectangle = _
    myTabs.GetTabRect(index)

    'The checks if the mouse position
    'is inside the Tab Rectangle
    If TabRect.Contains(p.X, p.Y) Then
    Return index
    End If
    Next
    Return index
    End Functio

    Src

  29. #69

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    Winamp 2.5

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #70

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    Mp3 Info

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #71

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    MyPaint


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #72

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    MyComputer

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #73

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام به همه دوستان عزیز .
    بعد از چند روز یه کد واستون نوشتم . اینو بزارید توی From_Load ببینید چی میشه !!!!!!!!

    Dim g As New Drawing2D.GraphicsPath
    '------------------------
    Dim Rect As RectangleF
    With Rect
    .Height = 100
    .Width = 150
    .X = 100
    .Y = 100
    End With
    '---------------------
    g.AddRectangle(Rect)
    Me.Region = New System.Drawing.Region(g)

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان عزیز .
    بعد از چند روز یه کد واستون نوشتم . اینو بزارید توی From_Load ببینید چی میشه !!!!!!!!
    خوب چی میشه؟؟؟
    ببخشید من نمی تونم امتحانش کنم چون VS رو نصب ندارم؟؟

  35. #75

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    خوب چی میشه؟؟؟
    ببخشید من نمی تونم امتحانش کنم چون VS رو نصب ندارم؟؟
    شکل فرم رو تغییر میده .

  36. #76

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    ســــــــــــــــلام .
    اینم یه کد واسه خاموش کردن سیستم بعد از 1 دقیقه .

    System.Diagnostics.Process.Start("shutdown.exe", " -s -t 60")
    خب اگه خاستید عملیات خاموش شدن رو متوقف کنید Command Prompt رو باز کنید و کد زیر رو وارد کنید :

    shutdown -a
    بای بای ........................
    آخرین ویرایش به وسیله Netsky : یک شنبه 11 بهمن 1388 در 00:10 صبح

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    با تشکر و سپاس از شما آیا میشه از این کد ها در vs استفاده کرد یعنی دات نتی کردش یا نه

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط jingiliboyz مشاهده تاپیک
    با تشکر و سپاس از شما آیا میشه از این کد ها در vs استفاده کرد یعنی دات نتی کردش یا نه
    یعنی چی؟
    این کدا خب به زبان ویبی دات نت هست دیگه!

  39. #79

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام یه کد میخوام برای سرچ فایل ها در vb.net

  40. #80

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام .
    به کد دیگه تقدیم دوستان عزیز میکنم .
    بوسیله این کد میتونید با استفاده از PID یک پروسس نام اون پروسس رو بدست بیارید .

    MsgBox(System.Diagnostics.Process.GetProcessById(4 000).ToString())

صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •