مشاهده دست آورد نظرسنجی: این تایپک از نظر شما مفیده یا نه ؟

رای دهنده
326. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    315 96.63%
  • خیر

    11 3.37%
صفحه 4 از 7 اولاول ... 23456 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 275

نام تاپیک: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

  1. #121

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    از همه خيلي ممنونم


  2. #122
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    برنامه ای برای انتقال فایلهای یک مسیر به یک مسیر مقصد،
    (این برنامه رو قبلا خودم از اینترنت دانلود کرده بودم ولی منبعش یادم نیست! )
    امیدوارم قابل استفاده دوستان باشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #123
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    با سلام به دوستان گلم
    چند وقتی بود به دنبال برنامه بودم که بتونه برای اطلاعات یا همون پسورد برنامه به صورت یک رشته از کاربر دریافت کنه جوری تبدیلش کنه که قابل خواندن نباشه

    زیاد به دنبال ابن برنامه گستم که به زبون C#‎‎ گیرش آوردم تبدلیش کردم
    گفتم برنامه رو براتون بزارم شاید دوستان از برنامه واقعا مفید استفاده کنند



    موفق باشید


    dcode.rar‏

  4. #124
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    با سلام به دوستان گلم
    این برنامه زیبا درباره ساعت های عقربه ای که بسیار بسیار زیباست
    واقعا اگر برنامه رو ببیندی به قول ما مشهدی ها طلبه اش مشی
    از همین سایت گیرش اوردم به زبون C#‎‎‎‎ بود با کمی دردسر 2 ساعت طول کشید تا تبدیلش کردم
    حیفم اومد شما دوستان هم از این برنامه بهره نبرید
    پس بادزن دکمه تشکر از ما قدردانی کنید

    نمونه عکس هایی از این برنامه :




    بدلیل سنگین بودن برنامه نتونستم توی این سایت آپلودش کنم
    دوستان این برنامه رو 3 بار فشرده اش کردم
    خارج کردن فایل با شما





    موفق باشید.


    راستی یک چیز دیگه ای برنامه رو من درست نکردم سو تفاهم برای بعضی از دوستان نشه
    مال همین سایت البته به زبون C#‎‎
    آخرین ویرایش به وسیله karim orooji : سه شنبه 11 اسفند 1388 در 22:08 عصر

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار amin_iman82
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Visual Studio.net
    پست
    205

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    فهمیدن اینکه برنامه با کاربر Administrator ویندوز اجرا شده یا نه؟


    Public Function isAdministrator() As Boolean
    If My.User.IsAuthenticated Then
    If My.User.IsInRole("Administrators") Then
    Return True
    Exit Function
    End If
    End If
    Return False
    End Function
    برای استفاده از تابع

    MessageBox.Show(isAdministrator())

  6. #126
    کاربر دائمی آواتار amin_iman82
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Visual Studio.net
    پست
    205

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    تبدیل اعداد در مبناهای مختلف به یکدیگر

    اگه کدهای من تکراری بود ببخشید ، وقت نکردم برم تمام صفحه هارو نگاه بندازم.


    dim i as integer= 33;

    dim binary as string = Convert.ToString(i, 2);
    dim hex as string = Convert.ToString(i, 16);

    dim binaryToInt as integer = Convert.ToInt32(binary, 2);
    dim hexToInt as integer= Convert.ToInt32(hex, 16);

  7. #127
    کاربر دائمی آواتار amin_iman82
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Visual Studio.net
    پست
    205

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    بدست آوردن لیست جدولهای دیتابیس


    'Variable to hold path to database
    Dim DatabasePath As String = "Database Path Here;" 'DO NOT FORGET THE SEMICOLON(;) AT THE END

    'SQL String to connect to database
    Dim ConnString As String = _
    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _
    "Data Source=" & DatabasePath & _
    "Persist Security Info=False"

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    Dim SchemaTable As DataTable

    'Connect to the database
    Dim conn As New System.Data.OleDb.OleDbConnection(ConnString)

    Try
    ListBox1.Items.Clear()

    conn.Open()

    'Get table and view names
    SchemaTable = conn.GetOleDbSchemaTable(System.Data.OleDb.OleDbSc hemaGuid.Tables, New Object() {Nothing, Nothing, Nothing, Nothing})

    Dim int As Integer
    For int = 0 To SchemaTable.Rows.Count - 1
    If SchemaTable.Rows(int)!TABLE_TYPE.ToString = "TABLE" Then
    'Add items to list box
    ListBox1.Items.Add(SchemaTable.Rows(int)!TABLE_NAM E.ToString())
    End If
    Next

    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message.ToString(), "Data Load Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation)
    End Try

    conn.Close()

    End Sub


  8. #128
    کاربر دائمی آواتار amin_iman82
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Visual Studio.net
    پست
    205

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    رجیستر کردن کامپوننت در ویندوز


    System.Diagnostics.Process.Start("RegSvr32", "Component.Dll")

  9. #129
    کاربر دائمی آواتار maminb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    132

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    میتونم بپرسم رجیستر کردن یک کامپوننت به چه دردی میخوره؟ (در چه مواقعی استفاده میشه؟)

  10. #130

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    یه کلاس برای تبدیل اعداد به حروف :
    Public Class AdadToHoroof
    Public Function adad(ByVal Number As Double) As String
    If Number = 0 Then
    Return "صفر"
    End If
    Dim Flag As Boolean
    Dim S As String
    Dim I, L As Byte
    Dim K(0 To 5) As Double
    S = Trim(Str(Number))
    L = Len(S)
    If L > 15 Then
    adad = "بسيار بزرگ"
    Exit Function
    End If
    For I = 1 To 15 - L
    S = "0" & S
    Next I
    For I = 1 To Int((L / 3) + 0.99)
    K(5 - I + 1) = Val(Mid(S, 3 * (5 - I) + 1, 3))
    Next I
    Flag = False
    S = ""
    For I = 1 To 5
    If K(I) <> 0 Then
    Select Case I
    Case 1
    S = S & Three(K(I)) & " تريليون"
    Flag = True
    Case 2
    S = S & IIf(Flag = True, " و ", "") & Three(K(I)) & " ميليارد"
    Flag = True
    Case 3
    S = S & IIf(Flag = True, " و ", "") & Three(K(I)) & " ميليون"
    Flag = True
    Case 4
    S = S & IIf(Flag = True, " و ", "") & Three(K(I)) & " هزار"
    Flag = True
    Case 5
    S = S & IIf(Flag = True, " و ", "") & Three(K(I))
    End Select
    End If
    Next I
    adad = S
    End Function
    Function Three(ByVal Number As Integer) As String
    Dim S As String
    Dim I, L As Long
    Dim h(0 To 3) As Byte
    Dim flaq As Boolean
    L = Len(Trim(Str(Number)))
    If Number = 0 Then
    Three = ""
    Exit Function
    End If
    If Number = 100 Then
    Three = "يكصد"
    Exit Function
    End If
    If L = 2 Then h(1) = 0
    If L = 1 Then
    h(1) = 0
    h(2) = 0
    End If
    For I = 1 To L
    h(3 - I + 1) = Mid(Trim(Str(Number)), L - I + 1, 1)
    Next I
    Select Case h(1)
    Case 1
    S = "يكصد"
    Case 2
    S = "دويست"
    Case 3
    S = "سيصد"
    Case 4
    S = "چهارصد"
    Case 5
    S = "پانصد"
    Case 6
    S = "ششصد"
    Case 7
    S = "هفتصد"
    Case 8
    S = "هشتصد"
    Case 9
    S = "نهصد"
    End Select
    Select Case h(2)
    Case 1
    Select Case h(3)
    Case 0
    S = S & " و " & "ده"
    Case 1
    S = S & " و " & "يازده"
    Case 2
    S = S & " و " & "دوازده"
    Case 3
    S = S & " و " & "سيزده"
    Case 4
    S = S & " و " & "چهارده"
    Case 5
    S = S & " و " & "پانزده"
    Case 6
    S = S & " و " & "شانزده"
    Case 7
    S = S & " و " & "هفده"
    Case 8
    S = S & " و " & "هجده"
    Case 9
    S = S & " و " & "نوزده"
    End Select
    Case 2
    S = S & " و " & "بيست"
    Case 3
    S = S & " و " & "سي"
    Case 4
    S = S & " و " & "چهل"
    Case 5
    S = S & " و " & "پنجاه"
    Case 6
    S = S & " و " & "شصت"
    Case 7
    S = S & " و " & "هفتاد"
    Case 8
    S = S & " و " & "هشتاد"
    Case 9
    S = S & " و " & "نود"
    End Select
    If h(2) <> 1 Then
    Select Case h(3)
    Case 1
    S = S & " و " & "يك"
    Case 2
    S = S & " و " & "دو"
    Case 3
    S = S & " و " & "سه"
    Case 4
    S = S & " و " & "چهار"
    Case 5
    S = S & " و " & "پنج"
    Case 6
    S = S & " و " & "شش"
    Case 7
    S = S & " و " & "هفت"
    Case 8
    S = S & " و " & "هشت"
    Case 9
    S = S & " و " & "نه"
    End Select
    End If
    S = IIf(L < 3, Right(S, Len(S) - 3), S)
    Three = S
    End Function
    End Class

  11. #131
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    update برنامه با تکنولوژی clickonce

    https://barnamenevis.org/attach...7&d=1267938202

  12. #132
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    چند نخی
    یا Multithreading
    https://barnamenevis.org/attach...8&d=1267938273

  13. #133
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    پرینت گرفتن از فرم
    https://barnamenevis.org/attach...9&d=1267938328

  14. #134
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net


  15. #135
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net


  16. #136
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net


  17. #137
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    74

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    این هم یک مجموعه کد نسبتا کامل از نمونه کدهای
    ++C
    #C
    VB
    منبع microsoft
    http://vssample.4shared.com/

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار maminb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    132

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    میتونم بپرسم رجیستر کردن یک کامپوننت به چه دردی میخوره؟ (در چه مواقعی استفاده میشه؟)

  19. #139
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط maminb مشاهده تاپیک
    میتونم بپرسم رجیستر کردن یک کامپوننت به چه دردی میخوره؟ (در چه مواقعی استفاده میشه؟)
    دوست من اخه این تاپیک جای این سوال هست؟ 2 بارم پرسیدین!

  20. #140
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    لابد براي برنامه نويسي بدرد ميخوره كه ميخواد نرم افزارشو بفروشه و خريدار پيغامهايي در رابطه با استفاده غير مجاز برنامه نويس از كامپوننتهاي تجاري رو نبينه

  21. #141
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    Lightbulb رمزگذاری متن با استفاده از Xor.

    از عملگر Xor میتوان برای به رمز درآوردن متن استفاده کرد. ویژگی کار این عملگر این است که اگر یک عدد را دوبار متوالی با عددی دیگر Xor کنید، دوباره به همان عدد اولیه خواهید رسید. برای مثال کد اسکی حرف A را که 65 است با عدد 50 Xor میکنیم. حاصل این عمل عدد 115 است. حال اگر این عدد 115 را دوباره با 50 Xor کنیم به عدد 65 میرسیم. در مثال زیر نمونه کدی را که متن یک TextBox با Xor به حالت رمز درمی‏آورد و از آن خارج میکند بررسی میکنیم.



    If TextBox.Text <> "" Then
    If SaveFileDialog.ShowDialog = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    FileOpen(1, SaveFileDialog.FileName, OpenMode.Output)
    'Encryption codes.
    For index As Integer = 0 To TextBox.TextLength - 1
    eachLetter = TextBox.Text.Substring(index, 1)
    Print(1, Asc(eachLetter) Xor 369)
    Next
    End IfEnd If

    در حلقه For Next به اندازه طول متن در TextBox یکی یکی حروف آن خوانده میشوند و بعد از استخراج کد اسکی هر یک در عدد 369 Xor میشوند و عدد حاصل در فایل نوشته میشود. کد از رمز خارج کردن فایل در زیر آمده.




    If OpenFileDialog.ShowDialog = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    FileOpen(1, OpenFileDialog.FileName, OpenMode.Input)
    'Read encrypted numbers from file, convert with Xor and build the string.
    Do Until EOF(1)
    Input(1, encryptedNumber)
    decryptedChr = Chr(encryptedNumber Xor 369)
    TextBox.Text &= decryptedChr
    Loop
    End If

    در حلقه Do Until تا زمانی که فایل به انتها نرسیده با دستور Input یکی یکی از آن می‏خواند و در متغیری از نوع Short به نام encryptedNumber دخیره میکند. سپس در خط بعد عدد ذخیره شده دوباره با 369 Xor میشود و همزمان به نوع Char تبدیل میشود. در تصویر زیر نمونه رمزگذاری شده نوشته "Hello World, Just for testing" را مشاهده می‏کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  22. #142

    Cool نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام یه کلاسی من توی سایت به همراه نمونه کد هاش گذاشتم چون هر روز نمونه کد استفاده از اون فایل رو تغییر میدم و میشه گفت اضافه میکنم میتونین از این لینک مشاهده کنین ...
    ((((( مربوط به کار با فایلهای Zip - Rar و .. و Unzip کردن و میشه گفت ساخت این فایلها میشه که خیلی هم کلاس کار رو برامون راحت کرده ! ))))
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=210178
    البته لینک تو امضام هم فعلا هست !

    موفق باشین

  23. #143

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    بازم سلام .
    سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک عرض میکنم . این اولین پست من در سال 1389 در این تایپک هستش .
    ضمن تشکر از همه دوستانی که در این مدت توی این تاپیک فعالیت کردن و سروس کدهای خوب خودشون رو گذاشتن ، بنده هم برنامه ای رو که همین دیروز نوشتم رو تقدیمتون میکنم .
    این برنامه یه کرونومتره که قابلیت جداسازی هم داره . یعنی چی ؟؟؟ فرض کنید که بین دوستاتون یه مسابقه گذاشتید و میخاید ببینید که کدومشون (مثلا ) میتونه بیشتر نفسش رو در سینه جبس کنه ( فرض بر اینه که میخاید به صورت همزمان مسابقه رو بین دوستاتون برگزار کنید ) . مطمئنا اگه بخاید به صورت متوالی دکمه توقف رو بزنید و زمان بدست اومده رو یادداشت کنید ، نتایج اشتباه میشن . بنابراین میتونید خیلی راحت دکمه جدا سازی رو بزنید و نتیجه بدست اومده توسط هریک از دوستانتون رو در لیست باکس برنامه یادداشت کنید . آخرش هم به برنده یه جایزه بدید !!!

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #144
    کاربر دائمی آواتار sina26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    165

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام
    با تشکر از دوست خوب جناب Netsky از کار زیباشون چون این کرنومتر برای شرو مجدد از صفر دکمه ریست نداشت با اجازه منم اونو اضافه کردم و تقدیم میدارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #145

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    با تشکر از sina 26 . اصلا به طور کل یادم رفت دکمه Reset رو بزارم . بازم از آقا سینا تشکر میکنم .
    آخرین ویرایش به وسیله Netsky : دوشنبه 09 فروردین 1389 در 12:57 عصر

  26. #146
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    محو شدن فرم در هنگام بسته شدن. یا به زبان شیرین فارسی fade out شدن فرم!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #147

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام دوست عزيز.
    ممنون كه زحمت گذاشتن سورس كدها رو كشيدي. باور كن يكي از بزرگترين آموزشها و راهنمائيها در برنامه نويسي استفاده از سورس كدهاست. لطفاً از اينكه كسي كدي نمي ذاره دلسرد نشو مطمئن باش كه تعداد زيادي وارد اين بخش ميشن و اونها رو دانلود مي كنن. من يكمي گرفتارم ولي سعي مي كنم كه منم همكاري كنم و اطلاعات و كدهاي خودم رو بذارم.
    ممنون
    حسن
    hasanvaez@gmail.com
    آخرین ویرایش به وسیله vaezhasan : یک شنبه 19 اردیبهشت 1389 در 23:25 عصر

  28. #148
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    کمبوباکس با قابلیت افزودن تصویر (کمبوباکس تصویری)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #149
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    35
    پست
    130

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام به همه دوستان
    من امروز به جمعتون اضافه شدم
    یعنی همین چند دقیقه پیش ثبت نام کردم
    اولین تاپیکی هم که سر زدم این تاپیک بود
    خیلی خوشم اومد از برنامه ها
    منم حتما برنامه می ذارم، به نظر من بهترین زبان برنامه نویسی حال حاضر VB.NET

  30. #150
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    جمع و تفریق اعداد صحیح بسیار بزرگ
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #151
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    برنامه ای برای ارسال sms و missed call انداختن!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #152

    کار با sql

    سلام خدمت همه اساتید
    این ماژول رو خودم نوشتم واسه کار با دیتابیس sql هستش شما کافی دستور sql رو بهش بدین


    Module Module1
    Public str_con As String = ""
    Public con As New SqlClient.SqlConnection(str_con)
    Public com As New SqlClient.SqlCommand
    Public con2 As New SqlClient.SqlConnection(str_con)
    Public com2 As New SqlClient.SqlCommand

    Public Sub exe(ByVal s As String)
    Try
    If con.State = ConnectionState.Open Then con.Close()
    con.Open()
    com = con.CreateCommand
    com.CommandText = s
    com.ExecuteReader()

    Catch ex As Exception

    End Try
    End Sub
    Public Sub exe2(ByVal s As String)
    Try
    If con2.State = ConnectionState.Open Then con2.Close()
    con2.Open()
    com2 = con2.CreateCommand
    com2.CommandText = s
    com2.ExecuteReader()

    Catch ex As Exception

    End Try
    End Sub
    Public Function exe_r(ByVal s As String) As SqlClient.SqlDataReader
    Try
    If con.State = ConnectionState.Open Then con.Close()
    con.Open()
    com = con.CreateCommand
    com.CommandText = s
    Return com.ExecuteReader

    Catch ex As Exception

    End Try
    End Function


    Public Function exe_s(ByVal s As String) As Object
    Try
    If con.State = ConnectionState.Open Then con.Close()
    con.Open()
    com = con.CreateCommand
    com.CommandText = s
    Return com.ExecuteScalar

    Catch ex As Exception

    End Try
    End Function
    End Module
    مثلا در برنامه برای اجرای sqldatareader:
    Dim dr As SqlClient.SqlDataReader = exe_r("select top 1 * from ads_b_posts where snd=0 and gpr>0 and end_post>0 order by gpr desc ")



    یا:
    exe("update ads_b_posts set snd=1 where id=" + txtid.Text)

  33. #153

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    برای نشان دادن تاریخ بصورت فارسی



     Public Structure fullpersian
    Dim dow_to_int As Integer
    Dim day As Integer
    Dim month As Integer
    Dim year As Integer
    Dim dow As String
    Dim moyear As String
    Dim str_day As String
    Dim str_month As String
    End Structure

    Public Function convertdayofweek(ByVal tarikh As Date) As fullpersian
    Dim pc As New Globalization.PersianCalendar
    Dim fp As New fullpersian
    Dim dow As DayOfWeek = pc.GetDayOfWeek(tarikh)
    If dow = DayOfWeek.Saturday Then fp.dow = "شنبه" : fp.dow_to_int = 1
    If dow = DayOfWeek.Sunday Then fp.dow = "یک شنبه" : fp.dow_to_int = 2
    If dow = DayOfWeek.Monday Then fp.dow = "دو شنبه" : fp.dow_to_int = 3
    If dow = DayOfWeek.Tuesday Then fp.dow = "سه شنبه" : fp.dow_to_int = 4
    If dow = DayOfWeek.Wednesday Then fp.dow = "چهار شنبه" : fp.dow_to_int = 5
    If dow = DayOfWeek.Thursday Then fp.dow = "پنج شنبه" : fp.dow_to_int = 6
    If dow = DayOfWeek.Friday Then fp.dow = "جمعه" : fp.dow_to_int = 7
    fp.year = pc.GetYear(tarikh)
    Dim moyear As Integer = pc.GetMonth(tarikh)
    fp.month = moyear
    If moyear = 1 Then fp.moyear = "فروردین"
    If moyear = 2 Then fp.moyear = "اردیبهشت"
    If moyear = 3 Then fp.moyear = "خرداد"
    If moyear = 4 Then fp.moyear = "تیر"
    If moyear = 5 Then fp.moyear = "مرداد"
    If moyear = 6 Then fp.moyear = "شهریور"
    If moyear = 7 Then fp.moyear = "مهر"
    If moyear = 8 Then fp.moyear = "آبان"
    If moyear = 9 Then fp.moyear = "آذر"
    If moyear = 10 Then fp.moyear = "دی"
    If moyear = 11 Then fp.moyear = "بهمن"
    If moyear = 12 Then fp.moyear = "اسفند"
    fp.day = pc.GetDayOfMonth(tarikh)
    If fp.day < 10 Then fp.str_day = "0" & fp.day Else fp.str_day = fp.day
    If fp.month < 10 Then fp.str_month = "0" & fp.month Else fp.str_month = fp.month
    Return fp
    End Function
    Public Function m2fa() As String
    Dim fpp As fullpersian = convertdayofweek(Date.Now)
    Return fpp.year & "/" & fpp.str_month & "/" & fpp.str_day
    End Function
    آخرین ویرایش به وسیله saeidcd : شنبه 14 فروردین 1389 در 16:05 عصر

  34. #154
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    این برنامه بعد از گرفتن عکس و درایو تون عکس رو پس زمینه قرار میده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله iman_me : دوشنبه 16 فروردین 1389 در 21:13 عصر

  35. #155
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    متدی برای تشخیص صحت کد ملی :
        Public Shared Function Check(ByVal Melli_Code As String) As Boolean
    If (Melli_Code.Length = 10) And IsNumeric(Melli_Code) Then
    Dim sum As Integer = 0
    Dim _mod As Integer = 0
    For i As Byte = 0 To 8
    sum += Convert.ToByte(Melli_Code(i).ToString) * (10 - i)
    Next
    _mod = sum Mod 11
    If _mod < 2 Then
    If _mod.ToString = Melli_Code(9).ToString Then Return True Else Return False
    Else
    _mod = 11 - _mod
    If _mod.ToString = Melli_Code(9).ToString Then Return True Else Return False
    End If
    Else
    Return False
    End If
    End Function

    این متد رو بر اساس الگوریت ارائه شده در این آدرس تهیه کردم. نکته جالب اینجاست که خودش تو مثالش اشتباه محاسباتی داشت!!!
    http://www.aliarash.com/article/codemeli/codemeli.htm

  36. #156

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام

    این کد فرم رو به صورت افکتی باز میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #157

    فرستادن ایمیل

    با این برنامه شما از طریق gmail میتونید ایمیل ارسال کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #158
    کاربر دائمی آواتار sina26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    165

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    شناسائی اعداد اول ریاضی
    سورس فایل تقدیمی جهت شناسائی اعداد اول ریاضی استفاده میشه امیدوارم برایتان مفید باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #159
    کاربر دائمی آواتار maminb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    132

    Post نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sina26 مشاهده تاپیک
    شناسائی اعداد اول ریاضی
    سورس فایل تقدیمی جهت شناسائی اعداد اول ریاضی استفاده میشه امیدوارم برایتان مفید باشه
    برنامه ی شما یه مشکل داره.

    وقتی 1 رو وارد کنید، مینویسه اوله. (درحالیکه 1 نه اوله نه مرکب)

    که میشه با یه if ساده درستش کرد.

    موفق باشید.

    ممنون.

  40. #160
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    این برنامه از صفحه مانیتور عکس میگیره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 4 از 7 اولاول ... 23456 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •