مشاهده دست آورد نظرسنجی: این تایپک از نظر شما مفیده یا نه ؟

رای دهنده
325. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    314 96.62%
  • خیر

    11 3.38%
صفحه 5 از 7 اولاول ... 34567 آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 275

نام تاپیک: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

  1. #161
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    این هم یک برنامه که مرلین و انواع شکلک ها رو که در برنامه های حرفه ای استفاده میشه میتونه اجرا کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #162

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    بازم سلام .
    با تشکر از همه دوستانی که در این چند روزه فعال بودند و برنامه ها و یا کدهای مفیدشون رو به اشتراک گذاشتن . راستش در گیر یه پروژه بسیار خفن هستم که بعد از تموم شدنش به صورت اپن سورس داخل سایت میزارمش . فعلا این یکی رو دانلود کنید . با این برنامه میتونید تصویری رو که وبکمتون داره میگیره داخل برنامتون مشاهده کنید . امیدوارم خوشتون بیاد .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #163
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    یک برنامه توپ واستون گزاشتم امید وارم خوشتون بیاد یه حقه است
    بااین برنامه میتونید یک یوزر برای کامپیوتر تون بسازید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #164

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام و درود ...........
    با تشکر از جمیع دوستان و مخصوصا iman_me عزیز که در این مدت تاپیک رو رونق بخشیدن .
    یه برنامه دیگه نوشتم که تقدیم دوستان عزیز و بزرگوار میشه . تا حالا حتما پیش اومده که بخاید آیکون یه فولدر رو عوض کنید . این برنامه به شما این امکان رو میده که آیکون فولدر مورد نظرتون رو عوض کنید . خیلی راحت با زدن دکمه انتخاب فولدر در برنامه و انتخاب فولدر از دیالوگی که باز میشه و سپس انتخاب یک فایل آیکون میتونید این کار رو انجام بدید .
    موفق و موید باشید .........
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #165
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    بستن نرم افزار های در حال اجرا
    کد:

    Dim processList() As Process
    processList = Process.GetProcessesByName("notepad") 'بجای نودپد اسم نرم افزار را بنویسید
    For Each proc As Process In processList
    If MsgBox("Terminate " & proc.ProcessName & "یاداشت ها", MsgBoxStyle.YesNo, "Terminate?") = MsgBoxResult.Yes Then
    proc.Kill()
    End If
    Next

  6. #166
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    مثل اینکه هیچکس غیر از ما نمیخواد برنامه بزاره به هر حال یه برنامه توپ
    9تا تصویر میگیره و اونها رو پشت زمینه ویندوز قرار میده و بین اونها سویچ میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #167

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    ســــــلام ... سرسبزترین بهار تقدیم شما دوستان عزیز باد .
    دیشب بیل گیتس اومد به خوابم و گفت که این کد رو واسه دوستای عزیزت بنویس . من گفتم به روی چشم !!!
    خب ، با این کد میتونید خصوصیات کنترل هایی که داخل فرمتون دارید رو به صورت دسته جمعی تغییر بدید . مثلا من در این مثال خواستم که خاصیت Text کنترل TextBox رو تغییر بدم . فرض کنید 20 تا TextBox روی فرمم دارم . حالا میخام هر متنی رو که توی 20 تا TextBox هست رو پاک کنم . حالا شاید این سوال در ذهن شما پیش بیاد و بگید که این یارو ( یعنی بنده ) چقدر بی مغزه ؟؟ این کار رو که میشه با متد Clear هر تکست باکس انجام داد . این حرف شما در مواقعی درسته که تعداد TextBox ها کم باشه مثلا در حد 4 الی 5 تا . ولی در برنامه ای که مثلا 20 تا TextBox داشته باشه دیگه نمیشه به اینصورت عمل کرد . پس باید یه راه حل دیگه پیدا کنیم . کد زیر هر چی TextBox توی برنامه هست رو میگیره و خاصیتی رو که شما براش تعریف میکنید تغییر میده .

    Dim item as Object
    For Each item In Me.Controls
    If item.GetType() Is GetType(TextBox) Then
    DirectCast(item, TextBox).Clear()
    End If
    Next

    احتمالا امشب استیو بالمر میاد به خوابم . چون وقت قبلی گرفته .
    موفق باشید ...........

  8. #168
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    این کلاس رو قبلاً در یکی از تاپیک ها در پاسخ به یکی از دوستان گذاشته بودم. اما از اونجا که کاربردش زیاده گفتم اینجا هم بگذارم بلکه به درد کسی بخوره!
    کلاس ارسال و دریافت sms در مود pdu، برقراری تماس و یه مشت at-command دیگه. دوستان می تونن دستوارت at بیشتری داخلش قرار بدن و برای استفاده دیگران بگذارند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #169
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    مثل همیشه زیاد حرف نمیزنم خوب
    برنامه ای واسه چاپ دیتا گرید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #170
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    روال مرتب سازی آرایه‏ها به صورت حبابی


    'Bubble Sort
    Sub BubbleSort(ByVal enterArray As Integer())
    For index1 As Integer = 1 To enterArray.GetUpperBound(0)
    For index2 As Integer = 0 To enterArray.GetUpperBound(0) - 1
    If enterArray(index2) > enterArray(index2 + 1) Then
    Swap(enterArray, index2)
    End If
    Next
    Next
    End Sub

    'Swap two array elements
    Sub Swap(ByVal swapArray As Integer(), ByVal first As Integer)
    Dim hold As Integer

    hold = swapArray(first)
    swapArray(first) = swapArray(first + 1)
    swapArray(first + 1) = hold
    End Sub


    در صورت نیاز به راهنمایی و توضیح پیام خصوصی بفرستید. ;)
    آخرین ویرایش به وسیله Parham.D : سه شنبه 24 فروردین 1389 در 07:27 صبح

  11. #171
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    جستجوی آرایه به روش خطی

     
    Function linearSearch(ByVal key As Integer, ByVal array As Integer()) As Integer
    For index As Integer = 0 To array.GetUpperBound(0)
    If array(index) = key Then
    Return index
    End If
    Next
    End Function

    جستجوی آرایه به روش باینری

     
    Function binarySearch(ByVal array As Integer(), ByVal key As Integer) As Integer
    Dim low As Integer = 0
    Dim hight As Integer = array.GetUpperBound(0)
    Dim middle As Integer
    While low <= hight
    middle = (low + hight) \ 2
    If key = array(middle) Then 'Match
    Return middle
    ElseIf key < array(middle) Then 'Search low end of array
    hight = middle - 1
    Else
    low = middle + 1
    End If
    End While
    Return -1
    End Function

    جستجوی خطی مقایسه هر عنصر آرایه با کلید است، و جستجوی باینری عنصر میانی آرایه را با کلید جستجو میکند و اگر کلید با عنصر میانی آرایه یکی نبود بسته به اینکه، اگر عنصر میانی از کلید کوچکتر باشد آرایه نصف شده و جستجو در نیمه اول و اگر بزرگتر باشد، آرایه نصف شده و در نیمه دوم جستجو ادامه پیدا میکند. جستجوی باینری در آرایه‏ای که مرتب شده باشد کاربرد دارد. (روش مرتب سازی در پست قبل آورده‏ام). سرعت جستجوی باینری بسیار سریعتر از خطی است. برای اطلاعات بیشتر و راهنمایی پیغام خصوصی بفرستید. ;)

  12. #172
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    این هم یه کد واسه مرتب کردن ارایه

    Dim a() As String = {"iman", "amin", "javad"}
    Array.Sort(a)
    Dim i As String
    For Each i In a
    ListBox1.Items.Add(i)
    Next i

  13. #173
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    ارسال تعدادی مشخص از یک آرایه به یک روال.

    با استفاده از کلمه کلیدی ParamArray میشود این کار را انجام داد.


    Module Module1
    Sub Main()
    AnyNumberArguments()
    AnyNumberArguments(2, 3)
    AnyNumberArguments(7, 8, 9, 10, 11, 12)
    End Sub

    Sub AnyNumberArguments(ByVal ParamArray array As Integer())

    End Sub
    End Module

  14. #174
    کاربر دائمی آواتار sina26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    165

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سورس تبدیل اعداد مبنای 10 به اعداد باینری
    سلام دوستان فایل تقدیمی سورس تبدیل عداد ده دهی به اعداد باینری و آموزش آن تقدیم میگردد

    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله sina26 : پنج شنبه 26 فروردین 1389 در 13:34 عصر

  15. #175

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    بازم سلام . بعد از چند هفته اي دوباره اومدم .
    اين بار واستون يه كد نوشتم كه خيلي هم سادست . البته در بعضي مواقع بدرد بخوره . با اين كد ميتونيد تعداد كلمات يه متن رو بدست بياريد . فقط يه تكست باكس روي فرمتون بندازيد و كد رو امتحان كنيد :
    Dim Word_Counter As Integer = 0
    Dim My_Array As String() = TextBox1.Text.Split(" ")
    For i As Integer = 0 To My_Array.Length - 1
    If My_Array(i).ToString() <> "" Then
    Word_Counter += 1
    End If
    Next
    MessageBox.Show(Word_Counter.ToString())

    راستي اين كد رو ديشب استيو بالمر اومد به خوابم و بهم گفت تا واسه شما دوستاي عزيز بنويسم . ( كلك برنامه نويسيش هم خوبه ها ) . احتمالا دفعه بعدي نوبت گردن كلفت برنامه نويسيشونه . ( فكر كنم اسكات گاتري باشه ) .

  16. #176
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    در تاپیک زیر من مبحثی را باز کردم که دوستانی که کلاسهای خاصی دارند ( خودشان نوشته اند یا از جایی دانلود کرده اند ) به اشتراک بذارند اما متاسفانه استقبال نشد و من خودم دو کلاس را معرفی کردم که یکیش را همینجا دوباره معرفی میکنیم

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=118097

    امیدوارم دوستان هم کلاسهای خودشان را به اشتراک بذارند.

    در محیط ویرایشگر وی بی یا سی شارپ کلمان مختلف به رنگهای مختلف نمایش داده میشوند مثلا کلمه Private با رنگ آبی و غیره .
    کلاس زیر همین کار را با Richtextbox انجام میدهد.

    کلاس زیر را به پروژه اضافه کنید و در Form_Load مقدار زیر را قرار دهید
    m_ColorRTB = New ColorRichTextBox.clsColorRichTextBox(rtbMain)

    و متغییر m_ColorRTB را به شکل زیر در قسمت اعلانات معرفی نمائید .
    Private m_ColorRTB As ColorRichTextBox.clsColorRichTextBox

    حال کد زیر کلمات را رنگی
    m_ColorRTB.ColorCode = True
    m_ColorRTB.RecolorEntireText()

    کد زیر رنگ کلمات را میگیرد:
    m_ColorRTB.ColorCode = False

    در ضمن باید از RichTextBox به جای TextBox استفاده کنید که در اینجا نام آنرا rtbMain قرار داده است.
    در ضمن این کلاس را من از اینترنت دانلود کرده ام
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #177

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    اينم يه كد واسه گرفتن يه عدد تصادفي بين مثلا 1 تا 10 :
    Dim Rand As New Random
    MessageBox.Show(Rand.Next(1, 11))

    اگه خواستيد 10 هم جزو اعدادتون باشه بايد اون عدد حداكثري رو بعلاوه 1 كنيد . مثل مثال بالا كه شد 11 .
    موفق باشيد ........

  18. #178
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    چیزه سختی نیست ولی جالبه
    ببینید متوجه میشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #179
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    یه کلاس برای کد و دی کد کردن به روش DES که برای ذخیره کردن رمز عبور در رجیستری یا در دیتا بیس خیلی به درد می خوره.

    Imports System
    Imports System.IO
    Imports System.Text
    Imports System.Security.Cryptography

    Public Class Class_TripleDES
    Private key() As Byte = {2, 4, 3, 32, 9, 13, 45, 86, 11, 110, 60, 12, 16, 0, 15, 19, 170, 121, 20, 118, 15, 25, 93, 99}
    Private iv() As Byte = {35, 215, 10, 68, 14, 891, 200, 30}

    Public Function Encrypt(ByVal plainText As String) As Byte()
    ' Declare a UTF8Encoding object so we may use the GetByte
    ' method to transform the plainText into a Byte array.
    Dim utf8encoder As UTF8Encoding = New UTF8Encoding()
    Dim inputInBytes() As Byte = utf8encoder.GetBytes(plainText)

    ' Create a new TripleDES service provider
    Dim tdesProvider As TripleDESCryptoServiceProvider = New TripleDESCryptoServiceProvider()

    ' The ICryptTransform interface uses the TripleDES
    ' crypt provider along with encryption key and init vector
    ' information
    Dim cryptoTransform As ICryptoTransform = tdesProvider.CreateEncryptor(Me.key, Me.iv)

    ' All cryptographic functions need a stream to output the
    ' encrypted information. Here we declare a memory stream
    ' for this purpose.
    Dim encryptedStream As MemoryStream = New MemoryStream()
    Dim cryptStream As CryptoStream = New CryptoStream(encryptedStream, cryptoTransform, CryptoStreamMode.Write)

    ' Write the encrypted information to the stream. Flush the information
    ' when done to ensure everything is out of the buffer.
    cryptStream.Write(inputInBytes, 0, inputInBytes.Length)
    cryptStream.FlushFinalBlock()
    encryptedStream.Position = 0

    ' Read the stream back into a Byte array and return it to the calling
    ' method.
    Dim result(encryptedStream.Length - 1) As Byte
    encryptedStream.Read(result, 0, encryptedStream.Length)
    cryptStream.Close()
    Return result
    End Function

    Public Function Decrypt(ByVal inputInBytes() As Byte) As String
    ' UTFEncoding is used to transform the decrypted Byte Array
    ' information back into a string.
    Dim utf8encoder As UTF8Encoding = New UTF8Encoding()
    Dim tdesProvider As TripleDESCryptoServiceProvider = New TripleDESCryptoServiceProvider()

    ' As before we must provide the encryption/decryption key along with
    ' the init vector.
    Dim cryptoTransform As ICryptoTransform = tdesProvider.CreateDecryptor(Me.key, Me.iv)

    ' Provide a memory stream to decrypt information into
    Dim decryptedStream As MemoryStream = New MemoryStream()
    Dim cryptStream As CryptoStream = New CryptoStream(decryptedStream, cryptoTransform, CryptoStreamMode.Write)
    cryptStream.Write(inputInBytes, 0, inputInBytes.Length)
    cryptStream.FlushFinalBlock()
    decryptedStream.Position = 0

    ' Read the memory stream and convert it back into a string
    Dim result(decryptedStream.Length - 1) As Byte
    decryptedStream.Read(result, 0, decryptedStream.Length)
    cryptStream.Close()
    Dim myutf As UTF8Encoding = New UTF8Encoding()
    Return myutf.GetString(result)
    End Function

    End Class

    اعداد داخل آرایه های iv و key رو می تونید به دلخواه تغییر بدید. در واقع اون اعداد کلید رمزگذاری شما هستند

  20. #180
    کاربر تازه وارد آواتار رضا نانوا
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    66

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    برنامه ای برای معکوس کردن اعداد و یا کلمات
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #181
    کاربر تازه وارد آواتار رضا نانوا
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    66

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    برنامه مخفی کردن درایوها
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله رضا نانوا : شنبه 01 خرداد 1389 در 01:04 صبح دلیل: عدم ضمیمه بقیه سورس برنامه

  22. #182
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    حالا که همه دارند قطعه کد مي ذارند بذار من هم چند تا از کدهاي کوتاه و کاربردي رو بذارم شايد هم بقيه بلد باشند
    1.اگر بخواهيم بدانيم يک کلمه در يک رشته هست يا نه؟
    Str1.contains(Word1)

    2. اگر بخواهيم محتويات يک فايل متني رو مستقيما وارد ليست کنيم
     
    Listbox1.Items.addrange(Io.File.ReadAllLines("c:\m yFile.txt"))
    3. تبديل رنگ معمولي به رنگ HTML
     

    Private Function GetWebColor(ByVal Colour As Color) As String

    Dim wc As String = ColorTranslator.ToHtml(Colour).ToString()
    Return wc
    End Function

  23. #183
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    سه بار کليک

    اگر بخواهيد رويداد سه بار کليک رو داشته باشيد، از اين کد استفاده کنيد.
    در ضمن مي تونيد رويدادهاي ديگر هم بر همين منوال بسازيد

    Dim WithEvents Click3 As New TripleClick
    Private Sub Buttolick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Click3.Click()
    End Sub
    Private Sub Click3_TplClick(ByVal Text As String) Handles Click3.TplClick
    TextBox1.Text = Text
    End Sub
    Public Class TripleClick
    Dim WithEvents TMR As New Timers.Timer With {.Interval = 1000, .Enabled = True}
    Public Event TplClick(ByVal Text As String)
    Dim intCount As Integer = 0
    Public Sub Click()
    intCount += 1
    If intCount >= 3 Then
    intCount = 0
    RaiseEvent TplClick("The Button was triple clicked.")
    End If
    End Sub
    Private Sub TripleClick_TplClick(ByVal Text As String) Handles Me.TplClick
    MsgBox("ط³ظ‡ ط¨ط§ط± ع©ظ„ظٹع© ط´ط¯!")
    End Sub
    Private Sub Timer1_Elapsed(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Timers.ElapsedEventArgs) Handles TMR.Elapsed
    intCount = 0
    End Sub
    End Class

  24. #184
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    با اين کد مي تونيد اطلاعات رو در ديتاگريد فراخواني کرده و يا اطلاعات رو به بانک اضافه،‌ ويرايش و حذف نماييد.
    کد اسنيپت اون در اين تاپيک هست:

    #Region "SQL Declaration"
    Dim CnnStr As String = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|\db.accdb"
    Dim da As OleDbDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    Dim cnn As New OleDbConnection(CnnStr)
    Dim ra As Integer
    Dim DG As New DataGridView With {.parent = Me, .visible = False}
    end region
    #Region "SQL Codes"
    ''' <summary>
    ''' ÇÖÇÝå ˜ÑÏä í˜ Ñ˜æÑÏ Èå ÈÇä˜
    ''' </summary>
    ''' <param name="Filds">äÇã ÝíáÏåÇ: Èíä ÂäåÇ æíѐæá(¡) ȐÐÇÑíÏ</param>
    ''' <param name="Valus">ãÞÇÏíÑ (ãÞÏÇÑ1¡ãÞÏÇÑ2 ¡...)Èå ÊÑÊíÈ äÇã ÝíáÏåÇ</param>
    ''' <remarks></remarks>
    Private Sub AddFields(ByVal Filds As String, ByVal Valus As String)
    cnn.Open()
    Dim sql As String = "Insert INTO Pro (" & Filds & ")VALUES ('" & Valus & ")"
    Dim cmd As New OleDbCommand(sql, cnn)
    ra = cmd.ExecuteNonQuery()
    cnn.Close()
    End Sub
    ''' <summary>
    ''' ÝÑÇÎæÇäí ãÞÇÏíÑí ÇÒ ÏíÊÇÈíÓ
    ''' </summary>
    ''' <param name="table">äÇã ÍÏæá</param>
    ''' <param name="Fields">äÇã ÝíáÏåÇíí ˜å ÈÇÑ ÔæäÏ. (*) ÈÑÇí ÈÇѐÒÇÑí åãå</param>
    ''' <param name="where">ÔÑØí ˜å ÇÚãÇá ãí ÔæÏ ãËáÇ Id=35</param>
    ''' <remarks>
    ''' Ó ÇÒ ÇíÇä ÚãáíÇÊ¡ ÊãÇã äÊÇíÌ ÏÑ ÏíÊǐÑíÏí Èå äÇã ÑíÎÊå ãí ÔæÏ Èå äÇã
    ''' DG</remarks>
    Private Sub Search(ByVal table As String, ByVal Fields As String, ByVal where As String)
    Dim cnn As OleDbConnection
    cnn = New OleDbConnection(CnnStr)
    cnn.Open()
    Da = New OleDbDataAdapter("Select " & Fields & " from " & table & " Where " & where, cnn)
    DS.Clear()
    Da.Fill(DS, table)
    DG.DataSource = DS.Tables(table)
    cnn.Close()
    'For Each R As DataGridViewRow In DG.Rows
    ' If R.Cells(0).Value = Nothing Then Exit For
    ' txId.Text = R.Cells(0).Value
    ' tx1.Text = R.Cells(1).Value
    ' tx2.Text = R.Cells(2).Value
    ' tx3.Text = R.Cells(3).Value
    ' '...
    'Next
    End Sub
    ''' <summary>
    ''' Èå ÑæÒÑÓÇäí ÌÏæá æ ÏíÊ Âä
    ''' </summary>
    ''' <param name="table">äÇã ÌÏæáí ˜å ÈÇíÏ ÂÏíÊ ÔæÏ.</param>
    ''' <param name="Fields">ÂÑÇíå Çí ÇÒ äÇã ÝíáÏåÇ</param>
    ''' <param name="values">ãÞÇÏíÑ ãØÇÈÞ ÈÇ äÇã ÝíáÏåÇ(ÈÑÇí ãÞÇÏíÑ ãÊäí ˜ÇÑǘÊÑ 'ÑÇ äíÒ Èå ÏæØÑÝ Âä ÈíÝÒÇííÏ ãËá 'äÇã'æ ÛíÑå</param>
    ''' <param name="Where">ÔÑØ ãæÑÏ äÙÑ</param>
    ''' <remarks></remarks>
    Private Sub Update(ByVal table As String, ByVal Fields() As String, ByVal values() As Object, ByVal Where As String)
    Dim fld As String = ""
    For i As Short = 0 To Fields.Length - 1
    fld &= Fields(i) & "=" & values(i) & ","
    Next
    fld &= "|\|"
    fld = fld.Replace(",|\|", "")
    cnn.Open()
    Dim sql As String = "Update " & table & " Set " & fld & " Where " & Where
    Dim cmd As New OleDbCommand(sql, cnn)
    ra = cmd.ExecuteNonQuery()
    cnn.Close()
    End Sub
    ''' <summary>
    ''' ÍÐÝ í˜ Ñ˜æÑÏ ÇÒ ÌÏæá
    ''' </summary>
    ''' <param name="table">äÇã ÌÏæáí ˜å í˜ ÑÏíÝ ÇÒ Âä ÍÐÝ ãí ÔæÏ</param>
    ''' <param name="Where">ÔÑØ ãæÑÏ äÙÑ ãËá
    ''' Id=35</param>
    ''' <remarks></remarks>
    Private Sub Delete(ByVal table As String, ByVal Where As String)
    cnn.Open()
    Dim sql As String = "Delete From " & table & " Where " & Where
    Dim cmd As New OleDbCommand(sql, cnn)
    ra = cmd.ExecuteNonQuery()
    cnn.Close()
    End Sub
    #End Region

  25. #185
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    تبديل رشته حاوي نام فرم به خود فرم

    براي تبديل رشته حاوي نام فرم به خود فرم ميتونيد از اين كد استفاده كنيد:
            Dim frm As New Form
    Dim strformName As String = "FormName"
    strformName = [Assembly].GetEntryAssembly.GetName.Name & "." & strformName
    frm = DirectCast([Assembly].GetEntryAssembly.CreateInstance(strformName), Form)
    frm.Show()

  26. #186
    کاربر دائمی آواتار srfarzad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    244

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    کد درگ کردن فرم در vb.net 2008 & 2005

    ____________________________
    Private Sub frm_Main_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles MyBase.MouseDown
    If (e.Button = MouseButtons.Left) Then
    p1 = New Point(e.X, e.Y)
    End If
    End Sub



    Private Sub frm_Main_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles MyBase.MouseMove
    If (e.Button = MouseButtons.Left) Then
    Dim MousePos As Point = Control.MousePosition
    MousePos.X = MousePos.X - p1.X
    MousePos.Y = MousePos.Y - p1.Y
    Me.Location = MousePos
    End If
    End Sub

  27. #187
    کاربر دائمی آواتار sina26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    165

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    سورس فایل جهت جستجوی نقشه جفرافیائی کشور و شهر بر روی اینترنت تقدیم میگردد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #188
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    آیا تا بحال به نيازي به مکث و توقف برنامه داشته ايد؟؟
    براي ديدن بهترين راهکار به اين تاپيک برويد
    https://barnamenevis.org/showpo...29&postcount=4

  29. #189

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سورس فایل غیر فعال کردن دگمه close در فرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #190
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    44

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    با سلام خدمت دوستان عزيز و برنامه نويسان گرامي

    ممنونم از دوستان كه در اين تاپيك برنامه ها و سورس هاي كاربردي و مفيد رو قرار مي دهند.
    گفتم كه با فعاليت و همكاري زياد دوستان منم از اين همكاري بي نصيب نمانم.
    برنامه اي كه نوشته ام يك Player هستش كه با كامپوننت WMP كار مي كنه و امكانات و قابليت هاي زير رو داره:
    1- قابليت پخش فايل هاي mp3 ، wma و wav
    2- قابليت ذخيره و باز كردن فايل Playlist (m3u)
    3- امكان ويرايش فايل m3u از قبيل:
    - اضافه كردن
    - حذف كردن
    - جا به جايي فايل ها به صورت Drag & Drop
    4- امكان باز كردن فايل ها از طريق:
    - اضافه كردن فايل به صورت تك تك
    - اضافه كردن فولدر
    - Drag & Drop
    5- قابليت پخش به صورت Shuffle و Repeat
    البته اين رو بگم كه براي ظاهر برنامه زياد كار نكردم و از كنترل هاي خود VS استفاده كردم.
    برنامه رو به همراه سورسش مي ذارم تا دوستان بهتر بتونن با روش كار آشنا بشوند.
    از دوستان عزيز خواهش دارم كه هر گونه نظر يا پيشنهادي دارند دريغ نكنند.

    با تشكر
    GhaisarD@yahoo.com
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #191
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad.moosaei
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    kernel32.dll
    سن
    36
    پست
    79

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    سلام دوستان :

    این دو تا برنامه رو براتون گذاشتم که اولی یک نوع پازله که همش با استفاده از تکنیک Linq نوشته شده امیدوارم کمکتون کنه . دومی هم یک برنامه search هستش که اینم برای کار با فایها و فولدرها و آشنایی با Threading بد نیست . امیدوارم که از این برنامه هایی که نوشتم هم خوشتون بیاد و هم به دردتون بخوره .

    راستی منتظره انتقادها و پیشنهاداتون هستم.

    لینکها:

    Puzzle:
    http://www.4shared.com/file/og6nwdHW...al_Puzzel.html

    Win Search:

    http://www.4shared.com/file/36t3Szlw/TurboSearcher.html

  32. #192
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    برای کار با excel
    ابتدا دو refrence زیر را اضافه کنید
    Microsoft Excel 12.0 Object Library
    Microsoft Excel 5.0 Object Library
    سپس از کد زیر استفاده کنید

    Dim xlApp As Microsoft.Office.Interop.Excel.Application
    Dim xlBook As Microsoft.Office.Interop.Excel.Workbook
    Dim xlSheet As Microsoft.Office.Interop.Excel.Worksheet
    Dim i, j As Integer
    xlApp = CType(CreateObject("Excel.Application"), _
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Application)
    xlBook = CType(xlApp.Workbooks.Add, _
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Workbook)
    xlSheet = CType(xlBook.Worksheets(1), _
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Worksheet)
    ' The following statement puts text in the second row of the sheet.
    xlSheet.Cells(1, 1) ="خانه 1و1"
    xlSheet.Cells(1, 2) = "خانه 1و2"
    xlSheet.Cells(1, 3) = "خانه 1و3"
    xlSheet.Cells(2, 1) = "خانه 2و1"
    xlSheet.Cells(2, 2) = "خانه 2و2"

    'و الی آخر همینطور ادامه دهید
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen12345 : پنج شنبه 07 مرداد 1389 در 00:07 صبح

  33. #193

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    یه برنامه دیکشنری نوشتم که از لینک زیر میتونید ببینیدش:

    http://www.lupforum.com/index.php/topic,853.0.html

  34. #194
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام.
    میتونید از کد زیر برای لود کردن تصاویر به صورت اسلایدی در پکچر باکس استفاده کنید :

    Dim DirInfo As New System.IO.DirectoryInfo("Your path")
    Dim FileInfo As System.IO.FileSystemInfo
    For Each FileInfo In DirInfo.GetFileSystemInfos
    If Mid(FileInfo.Name, FileInfo.Name.Length - 3, 4) = ".jpg" Or Mid(FileInfo.Name, FileInfo.Name.Length - 3, 4) = ".png" Then
    Application.DoEvents()
    PictureBox1.Load(FileInfo.FullName)
    System.Threading.Thread.Sleep(500)
    End If
    Next FileInfo

    جای Your path آدرس پوشه ای که تصاویر توی اون هست رو بدید و جای عدد 500 هم زمان مکث به میلی ثانیه.

  35. #195
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    با این این کد می تونید از فورمتون عکس بگیرین و اونو ذخیره کنید :

    Function GetScreen(Optional ByVal Full As Boolean = False)
    If Full = True Then
    SendKeys.SendWait("{Prtsc}")
    Else
    SendKeys.SendWait("%{Prtsc}")
    End If
    Dim ObjData As IDataObject = Clipboard.GetDataObject
    Return ObjData.GetData(DataFormats.Bitmap)
    End Function
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.BackgroundImageLayout = ImageLayout.Stretch
    End Sub

    Private Sub BtnPicture_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BtnPicture.Click
    Dim Im As Image = GetScreen(True)
    Im.Save("Yor path and name")
    End Sub

    جای Your path مسیر ذخیره و نام فایل رو بنویسید.

  36. #196
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    با استفاده از این کد میتونید فورمتون رو با دورنگ رنگ کنید امتحان کنید جالبه :

    Public Sub DrawForm(ByVal TopC As Color, ByVal BottomC As Color)

    Dim ObjB As New Drawing2D.LinearGradientBrush(Me.DisplayRectangle, TopC, BottomC, Drawing2D.LinearGradientMode.Vertical)
    Dim ObjG As Graphics = Me.CreateGraphics
    ObjG.FillRectangle(ObjB, Me.DisplayRectangle)
    ObjB.Dispose()
    ObjG.Dispose()
    End Sub

    Private Sub Form1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles Me.Paint
    DrawForm(Color.Blue, Color.Azure)
    End Sub

  37. #197
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام به همه دوستان.
    یک نمونه کد ضمیمه کردم که با اون می تونید حجم دانلود را محدود کنید.
    منبع و اطلاعات بیشتر.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #198
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    ساختن Header سفارشی برای Datagridview
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #199
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net


  40. #200
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    یک مقاله از CodeProject که خیلی به درد می خوره.
    ویژگی های جدید ویندوز 7 در VB.NET
    دانلود سورس
    لینک مقاله.



صفحه 5 از 7 اولاول ... 34567 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •