مشاهده دست آورد نظرسنجی: این تایپک از نظر شما مفیده یا نه ؟

رای دهنده
326. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    315 96.63%
  • خیر

    11 3.37%
صفحه 6 از 7 اولاول ... 4567 آخرآخر
نمایش نتایج 201 تا 240 از 275

نام تاپیک: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

  1. #201
    کاربر دائمی آواتار نیلوفر66
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خونه
    پست
    175

    نقل قول: بخش نمونه کدهای VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    سلام به همه .
    تاسوعای حسینی رو خدمت همه شما دوستان تسلیت عرض می کنم .
    یه کد دیگه واستون آماده کردم . خیلی از برنامه نویسا واسه اینکه تاریخ شمسی رو در برنامشون ایجاد کنند از کامپوننت های مختلف و زیادی استفاده میکنن ، در صورتی که در خود VB.Net میتونید خیلی راحت تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنید . بوسیله کد زیر میتونید این کار رو انجام بدید .

    Public Function Shamsi_Date() As String
    Dim DT As Date = Date.Now
    Dim Year, Month, Day As String
    Dim Glob As New Globalization.PersianCalendar
    Year = Glob.GetYear(DT)
    Month = Glob.GetMonth(DT)
    Day = Glob.GetDayOfMonth(DT)
    Shamsi_Date = Year & "\" & Month & "\" & Day
    MsgBox(Shamsi_Date)
    End Function


    امیدوارم استفاده کنید .......................

    با اين كد هم ميتونيد تاريخ شمسي داخله تكست باكس بزاريد

    در رويداد فوكوس كنترل جعبه متن كد زير را قرار دهيد البته فكركنم يه import نيازدارهالان خاطرم نيست اگه لازم داشت بعدا ميزارم






    Dim p As New Globalization.PersianCalendar
    TextBox2.Text = p.GetYear(Now).ToString & "/" & p.GetMonth(Now).ToString & "/" & p.GetDayOfMonth(Now).ToString



  2. #202
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    86

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    با سلام( فکر کنم تکراري باشه)
    اين دوتا textBox هست که يکي فقط عدد مي‌گيره و اون‌ يکي فقط حرف
    فقط اين‌ دو تا User COntrol هستن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #203
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام.
    از شما هم تکراریه من یه کلاس کامل تکست باکس نوشتم.(حدود 10 قابلیت به جز قابلیت های تکست معمولی) که شما میتونید اونو توی نوار ایزار Add کنید و مثل بقیه کامپونت ها ازش استفاده کنید :
    Dlltextbox پیشرفته

  4. #204

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    با سلام خدمت دوستان گرام چرا از ديتا بيس در اين تاپيك جايي نيست
    دوستان اگر سورسي در اين مورد داريد حتما بگذاريد تا همه استفاده كنند
    البته من خودم دنبال يك سورس آموزشي خوب مي گردم تا بگذارم ولي شما هم ....

  5. #205
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    80

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    اینم یک کد برای حذف مقادیر اشیاء یک فرم

    Public Function fnClearScr(frmObj As Form) As Boolean
    'To clear the object
    On Error GoTo LOCALERRORHANDLER
    '------------------------------------------
    'To clear the Text box flxgrid form as parameter
    '------------------------------------------
    Dim objCLR
    For Each objCLR In frmObj
    '-----------------------------------------
    'If Text Box/Combo Box/Masked Edit Control/List Box
    '-----------------------------------------
    If TypeOf objCLR Is TextBox Or _
    TypeOf objCLR Is ComboBox Or _
    TypeOf objCLR Is MaskEdBox Then
    'To clear Text Box Combo
    objCLR.Text = ""
    '-----------------------------------------
    'If Grid Control
    '-----------------------------------------
    ElseIf TypeOf objCLR Is MSFlexGrid Then
    objCLR.Clear
    '-----------------------------------------
    'If Label
    '-----------------------------------------
    ElseIf objCLR.Name = Label Then
    objCLR.Caption = ""
    End If
    Next
    Exit Function
    LOCALERRORHANDLER:
    End Function

  6. #206
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    35
    پست
    130

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    جناب NetSky عزیز و نیلوفر66 درباره تبدیل تاریخ میلادی به شمسی مطالبی نوشته بودن
    نمی دونم آقای مدیر بخش این مطلب رو حذف می کنن یا نه ولی حدس می زنم این تابع که نوشتم می تونه مفید باشه:

    PublicFunction PersianDate(ByVal inDate AsDate) AsString
    Dim psDate AsNew System.Globalization.PersianCalendar
    PersianDate = psDate.GetYear(inDate) & "/" & psDate.GetMonth(inDate) & "/" & psDate.GetDayOfMonth(inDate)
    EndFunction

  7. #207
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام دوستان.....

    با توجه به راهنمایی های مدیران محترم تالار ، تصمیم گرفتم که نمونه برنامه ها رو در این تایپیک قرار بدم.

    دوستان توجه کنید که اگر سورس کد و یا کامپوننت دارین . اول از اون یه نمونه برنامه بسازین و بعد در این قسمت قرار بدین.....

    هر برنامه ای که فکر می کنین مورد نیاز دیگران باشه رو می تونین در این قسمت قرار بدین.....در ضمن لطفاً همه کاربران محترم سایت در موضوع شرکت کرده تا از این به بعد اگه به مشکلی برخورد کردیم . یه نمونه برنامه واسه اون در این تاپیک قرار داشته باشه....

    در صورت لزوم ( اگر برنامه مورد نظر روی اینترنت قرار داره ) بجای UP کردن برنامه در سایت از قرار دادن لینک اون استفاده کنید تا فضای ذخیره سازی سایت زیاد از حد اشغال نشه....

    متشکرم .......موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله nasim bahari : جمعه 12 شهریور 1389 در 12:45 عصر

  8. #208
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه Print گرفتن یه عکس و یا PDF

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=243697

    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله nasim bahari : جمعه 12 شهریور 1389 در 12:44 عصر دلیل: .

  9. #209
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    .......................

    --------------------
    سلام

    این هم یه منو که برای آیتم هاش می تونه Icon داشته باشه

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=243729

    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله nasim bahari : جمعه 12 شهریور 1389 در 12:51 عصر دلیل: .

  10. #210
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام

    این هم یه کامبو باکس که برای آیتم هاش می تونه عکس داشته باشه

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=243641

    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله nasim bahari : جمعه 12 شهریور 1389 در 12:56 عصر دلیل: .

  11. #211
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    .؟.؟

    سلام

    این هم یه نمونه برنامه بسیار عالی برای کار با عکس

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=243981


    نظرات و همچنین همکاری برای ادامه این کار فراموش نشه........

    موفق باشین

  12. #212
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    ..?..

    سلام........دوستان

    یه نمونه برنامه گذاشتم که عملیات Copy و Paste رو برای Image و Html و Rtf و Text و Object و File انجام می ده.....

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=243476

    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله nasim bahari : جمعه 12 شهریور 1389 در 13:14 عصر دلیل: .

  13. #213
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    ...؟....

    سلام

    دوستان ، این هم یه کامون دیالوگ کاملاً فارسی

    اگه شما برچسب ها و دکمه ها رو با فونت فارسی توی برنامه می زارین و کاربرانتون هم افراد مبتدی هستند ......بنابراین بکار بردن این کامپوننت کاملاً ضروری هستش......

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=242786

    موفق باشین

  14. #214
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    ......؟؟؟؟

    سلام..دوست عزیز

    یه نمون برنامه می زارم ...... که اطلاعات بسیار جالبی رو از یه فایل Exe به شما میده....

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=242640


    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله nasim bahari : جمعه 12 شهریور 1389 در 13:34 عصر دلیل: .

  15. #215
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    ../؟

    سلام............

    یه برنامه گذاشتم در مورد رشته هستش.....هر عمل و کاری که امکان داره بخواین با رشته انجام بدین از مبتدی تا حرفه ای در این برنامه هستش.........دانلود کنید.

    شامل تمامی توابع رشته ای و دستورات کار با رشته.............

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=242350

    موفق باشین

  16. #216
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    »««؟؟

    سلام دوستان............

    اینم یه نمونه برنامه برای پخش موزیک..........

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=242071

    موفق باشین

  17. #217
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    .و.و

    سلام

    اینم یه نمونه برنامه که با کلیک بروی دکمه ای که در فرم قرار گرفته رزولیشن رو به 1024 * 768 تغییر می ده . البته شما می تونین این رزولیشن رو تغییر بدین...

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=241984


    موفق باشین

  18. #218
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    .و.>

    سلام دوستان........

    یه برنامه می زارم که یه کامبو باکس هستش که وقتی اونو باز می کنید یه TreeView در اختیار شما میزاره........

    حتماً Down کنید............

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=241825

    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله nasim bahari : جمعه 12 شهریور 1389 در 14:11 عصر دلیل: .

  19. #219
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    >>

    سلام............

    یه نمونه برنامه واسه اسکن توسط وب کم می زارم امیدوارم کمکت کنه.........

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=239026

    موفق باشین...

  20. #220
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    MessageBox فارسی با پیاده سازی با Class

    سلام دوستان

    این هم یه Message Box فارسی که از یه Class برای پیاده سازی اون استفاده شده .....شما می تونین دکمه های فارسی بجای دکمه های فینگلیش داشته باشین.



    موفق باشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #221
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: سورس کدهای مفید و کاربردی VB.Net

    سلام
    یک برنامه برای اتصال به
    Map Network Drive (API)





    توضیحات
    دانلود
    ------------
    اطلاعات بیشتر
    http://www.dotnet4all.com/dotnet-cod...e-in-code.html

  22. #222
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    محدودیت اجرای برنامه

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه برای محدودیت اجرای برنامه.....

    این برنامه فقط 56 بار اجرا میشه و بعد از 5 بار دیگه اجرا نمیشه......

    موفق باشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #223
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Folder Lock

    سلام دوستان

    فکر می کنم عنوان این پست کاملاً گویا باشه....این برنامه بروی فولدر ها رمز می گذارد

    برو حالشو ببر........

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #224
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    ADO_NET_in_VB_NET_2008

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه تست بانک اطلاعاتی و همچنین ساخت کانکشن استرینگ

    خیلی کامله حتماً Down کنید

    موفق باشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #225
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Alarm Clock

    سلام دوستان

    فکر می کنم که از عنوان تایپیک مشخص باشه که ایت نونمه برنامه چیکار می کنه......
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #226
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Alarm Clock 2

    سلام دوستان

    این هم یه برنامه دیگه واسه زنگ هشدار..............


    -----------------------------


    دوستان عزیز خواهشمندم اگه می خواین این نمونه برنامه ها و نمونه برنامه های دیگر کاربران که درون سایت قرار می گیره به صورت پراکنده نباشن.....لطفاً از مدیریت محترم تالار به صورت ایجاد پست ( البته بهتر به صورت پیغام خصوصی باشه ) درخواست کرده تا یه تایپیک جداگانه مبتنی بر تایپیک نمونه برنامه ها و یا یه تایپیک قدیمی که قبلاً وجود داشته و با این موضوع ( نمونه برنامه ها ) مرتبط هستش مشخص نمایند ( البته در صورت پیشنهاد یه تایپیک قدیمی باید اون تایپیک در قسمت بالای صفحه باشد که با وارد شدن تایپیک های جدید به پایین صفحه و بعد به صفحه های بعدی تنزل پیدا نکنه.....هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

    خواهشمندم......ثابت کنید که این سایت برای دو سه نفر نیست و به همه تعلق داره....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #227
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    apiFormEffectsNet

    سلام

    در این نمونه برنامه می تونین افکت هایی رو برای باز و بسته شدن فرموتون بزارین....و ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #228
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    bounceBall

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه شروع نوشتن بازی bounceBall


    موفق باشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #229
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    ماشین حساب ساده

    سلام دوستان

    این هم یه ماشین حساب ساده واسه مبتدی های مثل خود من..........

    دوستان، درخواست تاپیک نمونه برنامه ها یادتون نره


    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #230
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    وضعیت کلیدهای Caps and NumLock

    سلام دوستان

    فکر می کنم که عنوان کاملاً گویا باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #231
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    برنامه کار با CD و DVD

    سلام

    این هم یه برنامه از آنیل کومار ( برنامه نویس معروف هندی ) کار های زیادی در مورد کار با CD و DVD انجام میده......

    حتماً Down کنید...........


    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #232
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    باز و بسته کردن درایو CD و DVD

    سلام دوستان

    این برنامه هم برای باز کردن و بستن تمام و تک تک درایو های CD و DVD سیستم هست


    امید وارم که دوستان درخواست ایجاد تایپیک نمونه برنامه ها رو از مدیران تالار از یاد نبرند


    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #233
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    تغییر عکس پس زمینه DeskTop

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه تغییر عکس پس زمینه DeskTop ویندوز

    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #234
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Color_Memory

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه بازی حافظه....میتونه واستون جالب باشه


    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #235
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    Computer Name Current User

    سلام

    عنوان تاپیک گویا بوده و نیاز به توضیح ندارد............


    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #236
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    cpu_Monitor

    سلام

    این هم نمونه برنامه واسه مانیتور کردن Cpu



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #237
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    مانیتور CPU

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه بدست آوردن میزان استفاده از CPU


    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar cpu.rar‏ (48.6 کیلوبایت, 115 دیدار)

  38. #238
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    کرنومتر دارای لیست

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه کامل واسه کرنومتر




    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #239
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    crop_Images

    سلام دوستان

    این هم یه نمونه برنامه واسه Load و Crop و Save عکس



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  40. #240
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    cropImages با استفاده از ماوس

    سلام دوستان

    این نمونه برنامه با استفاده از ماوس عمل crop Images رو انجام می ده.....



    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 6 از 7 اولاول ... 4567 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •