صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 62 از 62

نام تاپیک: بانک کد ASP کلاسیک

  1. #41
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    631

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    نقل قول نوشته شده توسط behrouz_n مشاهده تاپیک
    سلام
    در اولین پست این قسمت در بالای بعضی از نمونه کدها، جمله زیر نوشته شده.




    میشه لطف کنید و توضیح کاملی در این مورد بدید. چون در اجرای کدها اروری در رابطه با همین permission دریافت میکنم.
    سلام
    دسترسی Write رو موقعی باید تعریف کنید که میخواهید فایلی رو در یک فولدر آپلود و یا ویرایش کنید.
    دسترسی Delete رو موقعی باید تعریف کنید که میخواهید فایلی رو در یک فولدر حذف کنید.
    این دسترسی ها برای فایل دیتا بیس اکسس هم کاربرد دارند.
    اگر سوالی بود بپرسید.
    موفق باشید.
    بخواب، پرواز کن، بیارام،
    دریا نیز می‌میرد.
    ~ لورکا

  2. #42

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    نقل قول نوشته شده توسط aryaei2000 مشاهده تاپیک
    سلام
    دسترسی Write رو موقعی باید تعریف کنید که میخواهید فایلی رو در یک فولدر آپلود و یا ویرایش کنید.
    دسترسی Delete رو موقعی باید تعریف کنید که میخواهید فایلی رو در یک فولدر حذف کنید.
    این دسترسی ها برای فایل دیتا بیس اکسس هم کاربرد دارند.
    اگر سوالی بود بپرسید.
    موفق باشید.
    میشه دقیقا توضیح بدید که دسترسی به write و delete را کجا و چطوری باید تعریف کرد؟
    مرسی.

  3. #43
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    631

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    در سرور از طریق کنترل پنل هاستینگ و در لوکال هم از طریق iis
    http://barnamenevis.org/showthread.php?t=21245
    موفق باشید
    بخواب، پرواز کن، بیارام،
    دریا نیز می‌میرد.
    ~ لورکا

  4. #44

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    سلام
    اگه آب دستتونه بذارين زمين جواب منو بدين، چون خييييييييييييييييييلي فوريه!
    ببخشيد من يه سايت دارم كه كاربرها مي تونن توش عكس آپلود كنن كه بعد در قسمت گالري نمايش داده بشه، ولي يه مشكل هست و اون اينه كه هنوز نتونستم كدي پيدا كنم كه از عكسها موقع آپلود شدن يه Thumbnail بسازه و ذخيره كنه (تا مجبور نشم تو صفحه گالري عكس اصلي رو با همون حجم زياد كوچك كنم)
    حالا يه كد ASP ميخوام (نه ASP‎‎‎‎‎.Net) كه بدون نياز به هيچ كامپوننت و چيز ديگه اي اين كار رو برام انجام بده.
    البته چندتا نمونه هم پيدا كردم ولي هيچكدوم كار نميده.
    شما بگيد چه خاكي به سرم بريزم

  5. #45
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    631

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    من با asp کلاسیک چیزی پیدا نکردم و آخر سر مجبور شدم یکی با دت نت بنویسم.
    بخواب، پرواز کن، بیارام،
    دریا نیز می‌میرد.
    ~ لورکا

  6. #46

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    نقل قول نوشته شده توسط aryaei2000 مشاهده تاپیک
    من با asp کلاسیک چیزی پیدا نکردم و آخر سر مجبور شدم یکی با دت نت بنویسم.
    من كه با asp مي خواستم ولي حالا اين كه نوشتيد كجاست؟!!
    --------------
    تورو خدا يكي به داد من برسه؟ ثواب داره تو اين ماه مبارك!

  7. #47

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    كسي نبود؟!!
    آهاااااااااااااااااااي!!!!!

  8. #48

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    ماه رمضان هم تمام شدا !!!
    يكي جواب منو بده؟!

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    دوست عزیز
    برای تولید تصاویر کوچک یا به اصطلاح thumbnail ها از تصویر اصلی می توانید از کامپننت Asp Jpeg استفاده کنید. جهت اطلاع بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید
    http://barnamenevis.org/showpo...5&postcount=10

    موفق باشی

  10. #50

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    سرور(server) من، اين کامپوننت را ساپورت نميكنه وگرنه مشكل حل بود!
    توي درخواست اوليه هم نوشته بودم.!
    لطفا راهنمايي كنيد.
    حالا اگه نشد با asp.net هم بشه اشكالي نداره ( البته با asp بهتره!)
    --------
    ممنون كه جواب دادي ولي مشكل همچنان باقي است!!

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    حضور درساعات اداري غيرتعطيل8-14
    پست
    285

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    بنام خدا
    با سلام
    اين از امكانات هاست مي باشد مثلا من كه مسوول كامل سايت اداره از هاست تا ديتا هستم هر وقت ميخام مثلا كلمه عبور ftp‌درست كنم نوع اجازه رو مشخص مي كنم
    براي كاربران عادي كه دسترسي كامل به هاست و امكاناتش ندارن نميشه - ميتونيد با مسوول سايت يا هاست صحبت كنيد- در مورد localhost هم نگاه كنيد به موارد iis‌ و مورد properties فايل و فلدرتون كه Readonly نباشه
    براي لوكال هاست عكس قسمتهاي مجوز سايت و فلدر رو ضميمه كردم


    هزينه كپي رايت اين پست ي صلوات
    براي سلامتي و تعجيل در ظهور آقا امام زمان عليه السلام مي باشد
    فراموش نشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  12. #52
    کاربر تازه وارد آواتار danijoon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    31
    پست
    93

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    میشه کد سی شارپ ارتباط با sql رو بذارید

  13. #53
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    631

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    نقل قول نوشته شده توسط danijoon مشاهده تاپیک
    میشه کد سی شارپ ارتباط با sql رو بذارید
    لطفا سوالتون رو در انجمن مربوط به C#‎ مطرح كنيد.

  14. #54

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    سلام به همه دوستای گلم.

    من نیاز شدید به کدی دارم که با استفاده از asp نوشته شده باشد بطوری که اطلاعات را در زمان و تاریخ تعیین شده نمایش دهد یا حذف نماید " اطلاعات را از بانک اطلاعاتی access دریافت نماید

  15. #55

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    سلام دوستان
    میشه یه سورس لوگین و رجیستر هم بزارین . asp classic

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار V0R73X
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    Houston, TX
    پست
    192

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    سلام.
    کسی میدونه تگ مورد استفاده برای کد ASP Classic تحت VB چیه؟ من تو این تاپیک دیدم همه تگ <% %> رو استفاده میکنن و توش کد C#‎ مینویسن، آیا تگ دیگری هست تا استفاده کنیم و کد VB بنویسیم؟

  17. #57

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    سلام
    من میخوام یک فایل asp کوچولو برای آپلود فایل بنویسم
    فقط تو local host آپلود کنه واسه سایتم نمیخوام .

    * تو کد نوع فایل رو تعیین کنم
    * اندازه فایل رو تعیین کنم. حجم
    * نام فایل رو خودم با یک متغییری تغییر بدم
    * امنیت خوبی برقرار باشه

    ممنون میشم منو راهنمایی کنید

  18. #58
    کاربر جدید آواتار Celestial Girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کنار کتابام
    سن
    28
    پست
    15

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    salam doostan ye kod mikham be zabane C#‎ v database sql k too ye jadval meghdare state ro pishfarz 0 negah dare , bad vaghti modir dokmeye taid ro zad oon state meghdaresh 1 beshe . in karo ba id-e jadval anjam bede

  19. #59

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    با سلام من می خواستم نحوه اتصال دیتابیس اکسس رو بدونم . آپلود کردم ولی ارور 500 میده ؟!!

  20. #60

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    مرسی دوست من واقعا با حال بود مرسی barnamenevis...
    آخرین ویرایش به وسیله tara.b : شنبه 27 مهر 1392 در 00:50 صبح

  21. #61

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    کد درج ویرایش و حذف خبر رو بزارید لطفا

  22. #62

    نقل قول: بانک کد ASP کلاسیک

    برای تبدیل میلادی به قمری هم کدی سراغ دارید؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •