نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جستجوي يك رشته متغير در يك رشته ديگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    جستجوي يك رشته متغير در يك رشته ديگر

    چطوري ميشه زشته زير را جستجو كرد

    http://X.persianblog.ir

    بجاي X معلوم نيست چي قراره نوشته بشه و چند حرفي باشه

    حالا اين رشته را چطوري ميشه جستجو كرد مثلا توي كد يك صفحه html

    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: جستجوي يك رشته متغير در يك رشته ديگر

    سلام
    فکر کنم بهترین راه استفاده از Regular expressions باشه
    توی سایت جستجو کنی نمونه هاشو پیدا میکنی
    در این سایت هم توضیحات مفیدی داده:http://vahidnasiri.blogspot.com/sear...%20expressions

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: جستجوي يك رشته متغير در يك رشته ديگر

    كسي راه ديگه اي سراغ داره ؟؟

    ايا اصلا روش من درسته (بايد اينطوري ادرس وبلاگها را به دست اورد ؟)

    يا براي استخراج ادرس وبلاگ يا سايت روش ديگري وجود دارد

    Regular expressions از لحاظ درك كد خيلي دشوار است. معلوم نيست اون خرچنگ قورباغه ها چطوري مي نويسن !!!!!!!!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: جستجوي يك رشته متغير در يك رشته ديگر

    كي مي تونه با Regular expressions كد اينو بنويسه

  5. #5

    نقل قول: جستجوي يك رشته متغير در يك رشته ديگر

    من میدونم با regular expresion میشه نوشت
    ولی توابعش رو تو C#‎ نمیدونم
    تو PHP مثل فرفره میشه نوشت!

  6. #6

    نقل قول: جستجوي يك رشته متغير در يك رشته ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    كي مي تونه با Regular expressions كد اينو بنويسه
    کاری نداره که

    ^(http://)[a-zA-Z\-]+[\.](persianblog.ir)$

  7. #7

    نقل قول: جستجوی یک رشته متغیر در یک رشته دیگر

    یه مثال خیلی ساده :

    فرض کن یک کد Html مثل زیر رو داری :


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa-IR">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <meta name="generator" content="vBulletin 3.8.0" />

    <meta name="keywords" content=" جستجوی یک رشته متغیر در یک رشته دیگر, برنامه نویس,,تالار برنامه نویس, انجمن,انجمن برنامه نویس, برنامه نویس ایرانی,برنامه نویس فارسی,فارسی,توسعه,نرم افزار" />
    <meta name="description" content=" جستجوی یک رشته متغیر در یک رشته دیگر برنامه نویسی در C#‎‎‎" />


    <!-- CSS Stylesheet -->
    <style type="text/css" id="vbulletin_css">
    /**
    * vBulletin 3.8.0 CSS
    * Style: 'اصلی'; Style ID: 1
    */
    @import url("clientscript/vbulletin_css/style-37f27b94-00001.css");
    </style>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="clientscript/vbulletin_important.css?v=380" />
    http://cpp.persianblog.ir

    <!-- / CSS Stylesheet -->
    حال یک متود واسه جستجو :


    bool Find_str(string source, string key)
    {
    string s1 = "http://" + key + ".persianblog.ir";
    if (source.Contains(s1))
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }
    }
    نحوه استفاده :


    string source = System.IO.File.ReadAllText(@"D:\html.txt");
    MessageBox.Show(Find_str(source, "cpp").ToString());
    موفق باشید .
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : جمعه 09 بهمن 1388 در 15:06 عصر دلیل: تکمیل






  8. #8

    نقل قول: جستجوی یک رشته متغیر در یک رشته دیگر

    اینم کدش با regex



    using System.IO;
    using System.Text.RegularExpressions;
    using System.Text;

    public static void ExtractEmails(string path)
    {
    string HTML = File.ReadAllText(path);
    Regex urlRegex = new Regex(@"^(http://)[a-zA-Z\-]+[\.](persianblog.ir)$");
    MatchCollection urlMatches = urlRegex.Matches(HTML);
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    foreach (Match aMatch in urlMatches)
    {
    sb.AppendLine(aMatch.Value);
    }

    File.WriteAllText('output.txt', sb.ToString());
    }


    استفاده
    ExtractEmails('c:\sourceHTML.txt');
    از sourceHTML.txt میخونه و میریزه تو output.txt

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •