نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Ereorr های عجیب در هنگام اجرا کردن برنامه

  1. #1

    Ereorr های عجیب در هنگام اجرا کردن برنامه

    من بعضی وقتها که می خواهم برنامه را در دلفی کمپایل کنم با پیغامهایی روبه رو می شوم که مربوط به حافظه و یااز Dll ها می باشد پیغامها اینجوریند

    out of memory while expanding Memory Stream
    بعد که این پیغام خطا را کلیک می کنم یک پیغام دیگه می آد
    Access violation at address 005239c7 in module coreide60.bpl Read of address 00000008
    و بعضی وقتها هم این یکی می آد
    access violation at address in madule ntdll.dll .read of address 0a39a010
    لطفا راهنمایی کنید اشکال از برنامه من است یا از دلفی
    آخه من دلفی را بر روی چندین دستگاه نصب کردم و این پیغام را می دهد
    البته باید بگم که همیشه این پیغام را نمی دهد و گاها اتفاق می افتد و وقتی این پیغام می آید تا ریست نکنم بی خیال نمی شود ، راستی برنامه ای که رویش کار می کنم حدود 150 تا فرم دارد ، ممکن است به خاطر این باشد؟
    متشکرم[/code]

  2. #2
    راستی برنامه ای که رویش کار می کنم حدود 150 تا فرم دارد ، ممکن است به خاطر این باشد؟
    دلایل متعددی برای خطاهای فوق میشه ذکر کرد.
    بعنوان مثال آزاد نشدن حافظه فرمهایی که در زمان اجرای برنامه ایجاد می شوند و ..........

    access violation at address in madule ntdll.dll .read of address 0a39a010
    این خطا هم مربوط به عدم مدیریت صحیح عملکرد برنامه در شبکه است.

  3. #3
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    شما فرمهاتون رو runtime ایجاد میکنید یا design time؟

    این تعداد فرم برای ایجاد در لحظه اجرا برنامه حافظه و زمان بسیاری میطلبد بنابراین بهتره است که هر فرم را در زمانی که نیاز دارید ایجاد کرده و بعد از استفاده تخریب کنید.
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  4. #4
    راستش من فرمها را وقتی ایجاد می کنم که پروژه داره اجرا می شود یعنی همان ابتدای پروژه
    راه دیگری که جناب مدیر بخش (HR100) بیان کرده اید را می شود کمی بیشتر توضیح بدهید
    متشکرم

  5. #5
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    راستش من فرمها را وقتی ایجاد می کنم که پروژه داره اجرا می شود یعنی همان ابتدای پروژه
    شما هر زمان که نیاز دارید فرمتان را ایجاد و سپس تخریب کنید به این شکل:

    Application.CreateForm(TForm1,Form1);
    Form1.SetParams;
    Form1.ShowModal;
    Form1.Free;
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  6. #6
    متشکرم امتحان می کنم

  7. #7
    آقا راستی یادم رفت بهتان بگم
    من در برنامه ام یک splash دارم که با توجه به کارش قبل از اینکه هیچ فرمی ایجاد شود این فرم ایجاد می شود
    این ایرادهایی که دلفی می گیرد درست است که در زمان اجرا کردن برنامه می باشد ، ولی باور کنید فرم splash من ظاهر نمی شود ، تازه وقتی که این ایرادها را با ok رد می کنم بعضی وقتها حتی نمی توانم پروژه ام را ذخیره کنم ( save) و با زدن این دکمه باز هم همان پیغامها داده می شود و تا از برنامه خارج نشوم و سیستم را logoff نکنم درست نمی شود .
    چرا :(

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •