نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    Question کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    سلام . من میخوام یک رشته ارسال کنم ارسال هم میشه مشکلی نیست دریافت هم میشه ولی من میخوام تو یک رشته هم آی پی و هم نوع ارسال رو مشخص کنم و دستورات مربوط به نوع خوب بزار بشتر توضیح بدم من میخوام یک رشته که مثلا شامل ( یک کاراکتر ویژه است )
    IP:127.0.0.1 Status:CheckLogin UserName:Ali Password:11 TimeLogin:13:43 Limit:Admin
    مثلا رشته بالا ارسال میشه (طول نا مشخص) حالا چطوری قسمت عملاتی رو از داده جداکنم مثل عملیاتی : IP و داده ای : 127.0.0.1 راه حلی سراق دارین .
    توجه آرایه قابل ارسال نیست (استفاده از کامپننت IPWork) فقط رشته اونم نه به صورت آرایه.
    دیگه کلافه شدم
    آخرین ویرایش به وسیله arman_Delta2002 : یک شنبه 29 آذر 1388 در 10:47 صبح

  2. #2

    نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط arman_Delta2002 مشاهده تاپیک
    سلام . من میخوام یک رشته ارسال کنم ارسال هم میشه مشکلی نیست دریافت هم میشه ولی من میخوام تو یک رشته هم آی پی و هم نوع ارسال رو مشخص کنم و دستورات مربوط به نوع خوب بزار بشتر توضیح بدم من میخوام یک رشته که مثلا شامل ( یک کاراکتر ویژه است )
    IP:127.0.0.1 Status:CheckLogin UserName:Ali Password:11 TimeLogin:13:43 Limit:Admin
    مثلا رشته بالا ارسال میشه (طول نا مشخص) حالا چطوری قسمت عملاتی رو از داده جداکنم مثل عملیاتی : IP و داده ای : 127.0.0.1 راه حلی سراق دارین .
    توجه آرایه قابل ارسال نیست (استفاده از کامپننت IPWork) فقط رشته اونم نه به صورت آرایه.
    دیگه کلافه شدم
    سلام.
    خوب چرا سعی میکنید داده ها رو بصورت ASCII ارسال کنید؟ شما میتونید براحتی یک XML بسازید، و کاراکترهای کنترلی خودتون رو هم در قالب همون XML بصورت CDATA و Base64 شده قرار بدید، سپس XML رو روی Wire ارسال کنید. در سمت دیگه، دریافت کننده، اطلاعات رو از رو Wire بر میداره، اونو Deserialize میکنه و از XML استفاده می کنه.

    روش دیگه اینه که یک Structure بسازید، اونو به Binary سریالایز کنید و روی سیم ارسال کنید. سمت دیگه هم برعکس اینکارو انجام بدید تا بتونید از داده ها استفاده کنید.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    به این میگن فکر آسوده مرسی . ولی برنامه من شبیه سازی نت متینگ ویندوزه . فکر کنم اگه این روش رو در چت بین کلایت ها استفاده کنم برنامه پیچیدگی بیخودی پیدا میکنه

  4. #4

    نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط arman_Delta2002 مشاهده تاپیک
    به این میگن فکر آسوده مرسی . ولی برنامه من شبیه سازی نت متینگ ویندوزه . فکر کنم اگه این روش رو در چت بین کلایت ها استفاده کنم برنامه پیچیدگی بیخودی پیدا میکنه

    آهان. اگر اینطوری هستش چرا از یکی از پروتکلهای استاندارد موجود استفاده نمیکنید تا بتونید با بقیه Client ها هم در ارتباط باشید؟ مثلا اگر از Jabber Protocol استفاده کنید، اونوقت میتونید با خیلی از Client های Chat موجود هم در ارتباط باشید. توصیه من استفاده از یک Protocol استاندارد برای انجام اینکار هستش.

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    Red face نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    چطوری میشه یک Structure رو به یک آرایه از نوع Byte فرستاد ؟ Structure از نوع های مختلفی شامل شود.

  6. #6

    نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط arman_Delta2002 مشاهده تاپیک
    چطوری میشه یک Structure رو به یک آرایه از نوع Byte فرستاد ؟ Structure از نوع های مختلفی شامل شود.
    سلام.
    میتونید از BinaryFormatter استفاده کنید تا Structure رو بع یک Byte Array تبدیل کنید.

    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    بازم مرسی هرچی تلاش کردم نتونسم بازم کارم رو راه بندازم شرمنده ام.
    من دقیقن این کارو میخوام این کار انجام شه پروژم راه افتاده لنگ این کارم. بازم بابت توجهت ممنونم فراوان .

    Public Structure Send1
    Dim FName As String
    Dim LName As String
    Dim Age As Integer
    End Structure

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Dim SR As Send1
    Dim TextB() As Byte
    SR.FName = "Arman"
    SR.LName = "Bay"
    SR.Age = 22
    TextB = SR
    IPport.Send(TextB)
    End Sub

  8. #8

    نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط arman_Delta2002 مشاهده تاپیک
    بازم مرسی هرچی تلاش کردم نتونسم بازم کارم رو راه بندازم شرمنده ام. من دقیقن این کارو میخوام این کار انجام شه پروژم راه افتاده لنگ این کارم. بازم بابت توجهت ممنونم فراوان.
    میتونید به این شکل عمل کنید:

    public static byte[] Serialize(T graph)
    {
    if (graph == null)
    throw new ArgumentNullException("graph");

    using (MemoryStream ms = new MemoryStream())
    {
    BinaryFormatter fmt = new BinaryFormatter();
    fmt.Serialize(ms, graph);
    return ms.ToArray();
    }
    }


    میتونید این متود رو با Instance مورد نظرتون از Structure فراخوانی کنید تا Byte Array متناظر رو بگیرید.

    موفق باشید.

    پاورقی: من VB بلد نیستم، بهمین دلیل کد فوق رو براتون به C#‎‎ گذاشتم.

  9. #9

    نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    البته میتونستید از پردازش رشته نیز استفاده کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    باز هم ممنون از کمک فراوان شما دوست گرامی
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    [source="csharp"]public static byte[] Serialize(T graph)
    (T graph)

    میتونین بگین T از کجا اومد ؟ فکر کنم T نام ساختار باشه !

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa_shaeri_tj مشاهده تاپیک
    البته میتونستید از پردازش رشته نیز استفاده کنید.
    میتونین بیشتر توضیح بدید؟
    آخرین ویرایش به وسیله arman_Delta2002 : شنبه 05 دی 1388 در 09:12 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: کمک - ارسال رشته های تو در تو در شبکه

    باز هم ممنون از کمک فراوان شما دوست گرامی
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    [source="csharp"]public static byte[] Serialize(T graph)
    (T graph)

    میتونین بگین T از کجا اومد ؟ فکر کنم T نام ساختار باشه !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •