نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: پيش نيازها و ابزارهاي لازم براي نوشتن جاوا

  1. #1

    Unhappy پيش نيازها و ابزارهاي لازم براي نوشتن جاوا

    عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه شما دوستان و اساتید محترم

    من به تازگی تصمیم گرفتم که برنامه نویسی به زبان جاوا را یاد بگیرم تا حالا چندین منبع و کتاب رو هم به صورت کلی نگاه کردم ولی تو هیچ کدوم از این کتاب ها نیازمندیها رو توضیح نداده همینطور یهو رفته شروع کرده گفته این برنامه رو بنویسید این دستور را بزنید و ... الی آخر

    خواستم اینجا از شما دوستان درخواست راهنمایی داشته باشم که ببینم برای اینکه من بتونم یک برنامه جاوا را بنویسم به چه برنامه هایی احتیاج دارم؟؟؟

    به عنوان مثال من الان یک برنامه کوچولو تو notepad نوشتم و موقع SAVE کردن نام اون رو two1.java قرار دادم و بعد کلید Save رو زدم حالا وقتی میام تو محیط cmd و دستور javac رو میزنم در جواب میده



    حالا به نظر شما باید چیکار کنم ؟؟؟؟

    راستی تو همون محیط cmd دستور java -version رو که میزنم این رو میده



    در نهایت اینکه از نوت بوک استفاده میکنم و OS هم که رو دستگاه نصبه Vista می باشد. این توضیحات رو دادم که گفتم شاید در نتیجه تاثیر گذار باشد !!!

    قبلاً از راهنمایی شما عزیزان کمال تشکر را دارم.

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (8.4 کیلوبایت, 116 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (9.9 کیلوبایت, 115 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    مطابق شکلی که گذاشتید حتمن روی این ماشین که میگید JRE نصب هست. اما معلوم نیست که JDK هم نصب باشه. برید تو مثلن Program Files\java بگردید ببینید آیا فولدر نصب jdk هم هست یا نه!؟ اگر نه باید نصب کنید. بعد مسیر شاخه bin اون رو در متغیر PATH سیستم عامل تعریف کنید تا بتونید از دستور javac استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    ممنونم دوست گلم بابت توضیحتون ...

    باید خدمتتون عرض کنم که JDK رو نصب کردم اما این توضیحی رو که در آخر فرمودید متوجه نشدم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    باید خدمتتون عرض کنم که JDK رو نصب کردم اما این توضیحی رو که در آخر فرمودید متوجه نشدم
    منظور اینه که ممکنه javac احتیاج به فایلهای کمکی هم داسته باشد که به همراه کامپایل لینک بشود.

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    نقل قول نوشته شده توسط محمدابراهیم مشاهده تاپیک
    ممنونم دوست گلم بابت توضیحتون ...

    باید خدمتتون عرض کنم که JDK رو نصب کردم اما این توضیحی رو که در آخر فرمودید متوجه نشدم
    روی MY COMPUTERتون راست کلیک کنید و
    PROPERTIES>ADVANCED>ENVIRONMENT VARIABLES>SYSTEM VARIABLES>
    در لیست به دنبال PATH بگردید و دکمه EDIT رو کلیک کنید و به انتهای VARIABLE VALUE مسیر ریشه JDK رو اضافه کنید.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  6. #6

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    نقل قول نوشته شده توسط mazdadoost مشاهده تاپیک
    روی MY COMPUTERتون راست کلیک کنید و
    PROPERTIES>ADVANCED>ENVIRONMENT VARIABLES>SYSTEM VARIABLES>
    در لیست به دنبال PATH بگردید و دکمه EDIT رو کلیک کنید و به انتهای VARIABLE VALUE مسیر ریشه JDK رو اضافه کنید.

    دوست عزیز همونطوری که در پست اول هم گفته بودم ویندوزی که روی سیستم نصب میباشد ویستا است ... این توضیحاتی رو که شما فرمودید من نتونستم پیدا کنم
    کسی میدونه تو ویستا چطور میشه Path رو پیدا کرد ؟؟؟
    راستی
    منظورتون از ریشه JDK چیه ؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    نقل قول نوشته شده توسط محمدابراهیم مشاهده تاپیک

    دوست عزیز همونطوری که در پست اول هم گفته بودم ویندوزی که روی سیستم نصب میباشد ویستا است ... این توضیحاتی رو که شما فرمودید من نتونستم پیدا کنم
    کسی میدونه تو ویستا چطور میشه Path رو پیدا کرد ؟؟؟
    راستی
    منظورتون از ریشه JDK چیه ؟؟؟
    دوست عزیز بهتره قبل از شروع به جاوا یک مقداری پایه سیستم عاملتون رو قوی کنید.
    موفق باشید.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  8. #8

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    نقل قول نوشته شده توسط mazdadoost مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بهتره قبل از شروع به جاوا یک مقداری پایه سیستم عاملتون رو قوی کنید.
    موفق باشید.

    مرسی از راهنماییتون ...

  9. #9

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    متاسفانه مدیران اینجا به جای اینکه جواب سوال آدم رو بدهند ترجیح میدهند آدم رو به گمراهه راهنمایی کنند ... در هر صورت اگر برای بعضی از عزیزان دشوار نیست و باز به یادگیری مسائل دیگری آدم رو نمی خواهند تشویق کنند لطف کنید بفرمایید علت اینکه این پیغام را میدهد چه چیز میتواند باشد ؟؟؟



    توضیح اینکه آدرس فایل java.exe
    در متغیر Path
    و همچنین tools.jar
    در متغیر classpath
    قرار داده ام حالا کار دیگری هم باید انجام بشه ؟؟؟

    لطفاً در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمایید.
    ممنونم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    متاسفانه مدیران اینجا به جای اینکه جواب سوال آدم رو بدهند ترجیح میدهند آدم رو به گمراهه راهنمایی کنند
    دوست عزيز اينجا فقط جناب مزدادوست به شما پيشنهادي كرده بود كه كاملا و كاملا هم به جا بود، ايرادات بالا رو هم كه گذاشتيد مربوط ميشه به اشتباهات سينتكسي و حتي املايي در متن برنامتون ، كه كامپايلر ازتون ايراد گرفته شما String رو با s كوچيك معرفي كرديد در خط آخر هم System رو Sysyem تايپ فرموديد. دوستان عزيز قبل از شاكي شدن به اين نكته توجه كنن كه مديران اين بخش ديگه قرار نيست نقش كامپايلر رو هم ايفا كنن.

    باز به یادگیری مسائل دیگری آدم رو نمی خواهند تشویق کنند
    دوست عزيز با توجه به سوالاتي كه فرموديد پيشنهاد دوستان پر بي راه هم نبوده!
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    براي اجراي برنامه پس از نصب شما بايد اين متغير ها رو مطابق زير مقدار دهي كني :
    اولينش كه JAVA_HOME هست و مسيري رو كه فايل jdk بهش اشاره مي كنه رو ميدي

    JAVA_HOME=C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_18
    دوميش CLASSPATH هست كه مسير jar فايلهاتو ميدي مثل اين :

    CLASSPATH=C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_18\jre\lib\rt.jar;
    و سوميش مسير فايل bin رو تو متغير PATH قرار مي دي :

    PATH=%PATH%;C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_18\bin;

    شما همچنين مشكل code convention هم دارين دوست عزيز..
    تو زبان برنامه نويسي جاوا براي syntax جاوا يكسري قوانيني وجود داره كه حتما حتما اونو مطالعه كن...
    تو اينترنت سرچ كني پيدا مي كني

    همه اين نكات تو كتاب thinking in java گفته شده!!! براش شروع هم مي توني از اين كتاب استفاده كني...
    البته منم آموزش جاوا رو بر اساس همين كتاب تو تالار جاوا شروع كردم

    و اينكه جناب mazdadoost حرف كاملا درستي زدند چون تا وقتي بعضي از مفاهيم و معلومات رو ندوني تو دنياي جاوا غرق ميشي و سريع جبهه نگير ..

    موفق باشي

  12. #12

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    مدیر محترم از راهنمایی شما متشکرم. حقیقت امر اینکه من به تازگی دارم از ویستا استفاده میکنم و محیطش قدری برام ناآشناست بخاطر همین تو پیدا کردن بعضی موارد مشکل دارم اما این واقعاً نباید باعث این بشه یکی از مدیران اینقدر راحت از قضیه بگذره و از سر باز کنه ... در هر صورت چندان مهم نیست.

    از راهنمایی شما خیلی خیلی ممنونم. طبق گفته شما همان مشکلات تایپی بود و عدم capital نوشتن کلمه String که با راهنمایی شما برطرف گردید. حالا وقتی دستور( java.نام فایل javac ) رو می نویسم بدون هیچ ایرادی میاد خط بعدی و
    هیچ پیغامی رو نمیده و طبیعتاً باید بدون هیچ نقصی برنامه اجرا بشه اما وقتی می خوام برنامه رو اجرا کنم این پیغام رو میده



    powerboy2988 عزیز از شما هم متشکرم. در ضمن من جبهه نگرفتم فقط از مدیران عزیز انتظار میره که لطف کنند و من رو که تازه می خوام با این زبان برنامه نویسی آشنا بشم هدایت کنند.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    کد برنامه‌ای رو که نوشتید بزارید تا ببینیم مشکل از چی هست.صرفآ‌ الان از روی خطا نمی‌شه گفت.

    البته احتمالآ اسم کلاس با نام فایل یکسان نیست.

    کدها رو بزارید تا بررسی کنیم.

    بعد اینکه توی این تالار مطمئن باشید بهتون کمک می‌کنیم.حالا اگه از پاسخ یک نفر خوشتون نیومد

    دلزده نشید بقیه هم میان بهتون کمک می‌کنن :).

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    منظوم از نام کلاس و فایل هم اینجوریه هست که :

    الان که فایل شما اسمش first.java هست باید نام کلاس درون کد شما اینجوری باشه :



    public class first {


    }


  15. #15

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    دوست عزیز خیلی خیلی از شما ممنونم ...

    والا این اولین مثالی هست که تو این کتاب که شروع به خوندن کردم زده شده و میدونم که خیلی ساده و احمقانه است اما لطفاً من رو مسخره نکنید چون تازه کارم دیگه ...
    انشاء ا... اگر خدا بخواهد با کمک شما عزیزان من هم تا چند ماه آینده راه می افتم چون پشت کارم خوبه

    public class first
    {
    public static void main(String[] args)
    {
    System.out.print("Java is a Powerful Language");
    }
    }
    حالا مشکل از چی می تونه باشه ؟؟؟
    راستی اسم فایل هم هست first.java

    من تمام کارهایی رو که دوستان گفتند انجام دادم، بعضی از موارد را هم از سایت دیگه پیدا کردم و لحاظ کردم اما باز هم همین ارور را میده



  16. #16
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    مشکل شما همچنان از classpath هست.حالا اینجوری اجرا کنید ببینید درست می شه یعنی دستور

    زیر رو اجرا کنید :



    java -classpath . first



    توجه کنید دقیقآ بین عبارت classpath فاصله بزارید و بعد علامت نقطه (.) و بعد با فاصله اسم فایل

    کامپایل شده.

  17. #17

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    میدونم که خیلی ساده و احمقانه است اما لطفاً من رو مسخره نکنید
    دوست عزيز دچار سو تفاهم نشيد، به هيچ وجه كسي اينجا قصد مسخره كردن شما رو نداره ، و به تلاش شما براي اومدن تو اين راه هم احترام مي ذاريم.

    حالا من يه سوال دارم شما چرا براي شروع ار IDE هاي خوبي مثل netbeans يا eclips استفاده نمي كني هم سرعتت ميره بالا هم يه سري از ايرادات جزيي رو برات مي گيره لينك دانلودش هم اينجا هست توي همين فروم
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  18. #18

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    دوست گلم خیلی خیلی ممنونم ...

    این شد نتیجه کار




    من تو همون قسمت Environment Variables چون متغیر Classpath وجود نداشت با استفاده از گزینه ی New متغیر جدیدی با همین نام ایجاد کردم و در قسمت Variable value آدرس فایل کلاس جاوا (tools. jar) و همچنین پس از قرار دادن یک «;» آدرس rt.jar را نوشتم آیا باید کار دیگری هم میکردم ؟؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (4.0 کیلوبایت, 46 دیدار)

  19. #19

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    نقل قول نوشته شده توسط manvaputra مشاهده تاپیک
    دوست عزيز دچار سو تفاهم نشيد، به هيچ وجه كسي اينجا قصد مسخره كردن شما رو نداره ، و به تلاش شما براي اومدن تو اين راه هم احترام مي ذاريم.

    حالا من يه سوال دارم شما چرا براي شروع ار IDE هاي خوبي مثل netbeans يا eclips استفاده نمي كني هم سرعتت ميره بالا هم يه سري از ايرادات جزيي رو برات مي گيره لينك دانلودش هم اينجا هست توي همين فروم

    مدیر محترم امکانش هست قدری بیشتر برام توضیح بدین ؟؟؟؟

  20. #20

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    مدیر محترم امکانش هست قدری بیشتر برام توضیح بدین ؟؟؟؟
    نت بينز و اي كليپس هر دو محيطهايي هستند براي نوشتن برنامه هاي جاوا كه مي توني از اونا استفاده كني خودشون هم تا حدود زيادي برايت عيب يابي مي كنن ساختار برنام ها هم اصولي تر و خوانا تر ميشه حتي هم از لحاظ نوشتم و هم عيب يابي و هم اجرا
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  21. #21

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    نقل قول نوشته شده توسط manvaputra مشاهده تاپیک
    نت بينز و اي كليپس هر دو محيطهايي هستند براي نوشتن برنامه هاي جاوا كه مي توني از اونا استفاده كني خودشون هم تا حدود زيادي برايت عيب يابي مي كنن ساختار برنام ها هم اصولي تر و خوانا تر ميشه حتي هم از لحاظ نوشتم و هم عيب يابي و هم اجرا

    خیلی ممنون از راهنمایی شما مدیر محترم
    جسارتاً کار کردن با این گونه برنامه ها هم اصولی می باشد. دوست ندارم برای زودتر به نتیجه رسیدن راه اشتباهی رو برم !!!
    اگر مشکلی نیست از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟؟؟

    ممنونم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    خب حالا که دستور رو اجرا کردی و برنامه اجرا شد یعنی مشکل از path های جاوا هست.من چون

    خودم ویستا نداشتم دنبال کردم تا برات یه عکس پیدا کنم و خب مسیرهای که باید طی کنی تا

    مسیر جاوا رو درست به ویستا معرفی کنی.کارهای زیر رو مرحله به مرحله انجام بده اگه قبلآ هم خودت

    چیز اشتباهی ساختی رو پاک کن:

    1 - وارد control panel بشو.

    2 - از کنترل پنل گزینه System رو انتخاب کن.

    3 - در پنجره باز شده و منوهای سمت راست گزینه Advanced System settings رو انتخاب کن.

    4 - خب حالا یه پنجره کوچیک باز می شه به اسم System Properties . از این پنجره و از تب های[Tab]

    پنجره گزینه Advanced رو انتخاب کن.حالا در همین بخش روی دکمه Environment Variables کلیک کن.

    5 - مجدد پنجره ای باز می شه به اسم Environment Variables . در این پنجره دو بخش

    وجود داره یکی نوشته User Variables و یکی هم نوشته System Variables. ما با بخش

    System Variables کار داریم . در اونجا گزینه Path رو روش کلیک کن تا یه پنجره کوچیک تر باز

    بشه.این پنجره در اصل تمام مسیرهای مورد نیاز سیستم عامل توش هست نباید پاکشون کنی !

    6 - برو آخر خط و اول یک نقطه سیمی کالون [;] بزار به این منظور که آخر خط معلوم باشه

    حالا آدرس پوشه ای که JDK رو نصب کردی به شکل کامل بده به اینجا.یعنی فرضآ آدرس زیر

    رو :



    c:\jdk1.6\bin



    توجه کن که باید تا خود پوشه bin که داخل JDK هست رو مسیر بدی.و تمام !

    همه پنجره ها رو OK کن و کامپیوتر رو حتمآ یک بار Restart کن.

    تمام چیزای گفته شده باید مثل تصویر زیر باشه البته به جز اون آدرسی که دست آخر داده :

    [img]
    https://barnamenevis.org/attach...1&d=1261480563
    [/img]
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  23. #23

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    دست شما درد نکنه. جداً که من رو شرمنده خودتون کردید.
    طبق توضیحات داده شده من کارها رو انجام دادم. تا زمانی که این کارهایی رو که شما فرمودید انجام نداده بودم دستور javac رو نمی شناخت اما الان دیگه اون مشکل رو نداره و فقط موقع اجرا ارور میده که اون ارور هم طبق گفته خودتون زمانی که

    java  -classpath . first 

    و یا
    Set CLASSPATH=


    رو میزنم برطرف میشه و برنامه اجرا میگردد ...

    می خوام بدونم که هنوز مشکل از Classpath می باشد؟؟؟
    اگر نه پس چرا با زدن یکی از دو دستور بالایی برنامه اجرا میگردد؟؟؟


  24. #24
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    بله همه این مشکلات از classpath هست.البته کلـآ اگه ویندوز 7 نصب کنی خیلی بهتره ولی فرقی نداره.

    البته فرقش اینه که مایکروسافت توی ویندوز 7 از جاوا به صورت کامل پشتیبانی کرده و به صورت پیش فرض

    جاوا نصبه.[البته منظورم محیط اجرای جاوا یعنی JRE]

    حالا چند تا سئوال :

    1 - بعد از اینکه مراحل بالا رو انجام دادی توی ویستا javac درست شد یا اینکه قبلش درست بود ؟

    2 - یه روش هم اینه که این همه به خودت دردسر ندی و برنامه های که داری می نویسی رو ببری توی

    پوشه Bin مربوط به jdk بزاری . یعنی نری یه جای دیگه پوشه بسازی و برنامه بنویسی مستقیم برو

    فایل های برنامه ات رو بزار توی پوشه Bin کامپایل و اجرا کن.این مشکلات هم به وجود نمیاد.

  25. #25

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    جسارتاً کار کردن با این گونه برنامه ها هم اصولی می باشد. دوست ندارم برای زودتر به نتیجه رسیدن راه اشتباهی رو برم !!!
    متوجه منظورتون نميشم!! اينگونه برنامه ها (اونايي كه بهتون معرفي كردم) همه محيط هاي استاندارد براي توسعه برنامه تحت جاوا هستند!!!
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  26. #26

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    نقل قول نوشته شده توسط persianshadow مشاهده تاپیک
    بله همه این مشکلات از classpath هست.البته کلـآ اگه ویندوز 7 نصب کنی خیلی بهتره ولی فرقی نداره.

    البته فرقش اینه که مایکروسافت توی ویندوز 7 از جاوا به صورت کامل پشتیبانی کرده و به صورت پیش فرض

    جاوا نصبه.[البته منظورم محیط اجرای جاوا یعنی JRE]

    حالا چند تا سئوال :

    1 - بعد از اینکه مراحل بالا رو انجام دادی توی ویستا javac درست شد یا اینکه قبلش درست بود ؟

    2 - یه روش هم اینه که این همه به خودت دردسر ندی و برنامه های که داری می نویسی رو ببری توی

    پوشه Bin مربوط به jdk بزاری . یعنی نری یه جای دیگه پوشه بسازی و برنامه بنویسی مستقیم برو

    فایل های برنامه ات رو بزار توی پوشه Bin کامپایل و اجرا کن.این مشکلات هم به وجود نمیاد.

    دقیقاً بعد از اینکه مراحل بالا انجام شد دستور javac رو می شناخت ولی قبلش اصلاً این دستور قابل فهم برای دستگاه نبود.
    در مورد روش دیگه ای هم که فرمودید الان امتحان میکنم ببینم جواب میده یا خیر ؟؟

    باز هم خیلی ازتون ممنونم


    نقل قول نوشته شده توسط manvaputra مشاهده تاپیک
    متوجه منظورتون نميشم!! اينگونه برنامه ها (اونايي كه بهتون معرفي كردم) همه محيط هاي استاندارد براي توسعه برنامه تحت جاوا هستند!!!

    خدایی نکرده قصد بی احترامی نداشتم و فقط جمله ام سوالی بود ...
    با تشکر از شما. کدوم یکی از این IDE ها بهتر می باشد و اگر براتون ممکنه لینک دانلودش را نیز به من بدهید.

  27. #27

    نقل قول: درخواست راهنمایی از شما اساتید محترم

    نقل قول نوشته شده توسط powerboy2988 مشاهده تاپیک
    براي اجراي برنامه پس از نصب شما بايد اين متغير ها رو مطابق زير مقدار دهي كني :
    اولينش كه JAVA_HOME هست و مسيري رو كه فايل jdk بهش اشاره مي كنه رو ميدي

    JAVA_HOME=C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_18
    دوميش CLASSPATH هست كه مسير jar فايلهاتو ميدي مثل اين :

    CLASSPATH=C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_18\jre\lib\rt.jar;
    و سوميش مسير فايل bin رو تو متغير PATH قرار مي دي :

    PATH=%PATH%;C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_18\bin;
    شما همچنين مشكل code convention هم دارين دوست عزيز..
    تو زبان برنامه نويسي جاوا براي syntax جاوا يكسري قوانيني وجود داره كه حتما حتما اونو مطالعه كن...
    تو اينترنت سرچ كني پيدا مي كني

    همه اين نكات تو كتاب thinking in java گفته شده!!! براش شروع هم مي توني از اين كتاب استفاده كني...
    البته منم آموزش جاوا رو بر اساس همين كتاب تو تالار جاوا شروع كردم

    و اينكه جناب mazdadoost حرف كاملا درستي زدند چون تا وقتي بعضي از مفاهيم و معلومات رو ندوني تو دنياي جاوا غرق ميشي و سريع جبهه نگير ..

    موفق باشي

    ببخشید من یه سوال برام ایجاد شده اینها رو تو همون محیط Envoirement variables تو قسمت system ش می زنیم یا تو خط فرمان


    می دونید من فقط مسیر فایل bin رو تو قسمت envoirment دادم و خب کار می کنه یعنی با برنامه های ساده مشکلی ندارم اما وقتی میام رو اپلتها وقتی که می خوام داخل تگ اپلت فایل html اپلت رو فراخونی و اجرا کنم برام استثنا ایجاد می کنه وفایل اجرا نمیشه البت با مرورگر این کار رو می کنم

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: پيش نيازها و ابزارهاي لازم براي نوشتن جاوا

    با appletviewer می تونید اجراش کنید؟ استثنایی که تولید می کنه چیه؟

  29. #29

    نقل قول: پيش نيازها و ابزارهاي لازم براي نوشتن جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    با appletviewer می تونید اجراش کنید؟ استثنایی که تولید می کنه چیه؟

    اینو نشون می ده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  30. #30

    نقل قول: پيش نيازها و ابزارهاي لازم براي نوشتن جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    با appletviewer می تونید اجراش کنید؟ استثنایی که تولید می کنه چیه؟
    اصلا با این کار نکردم ببینید من مبتدیم از ریختم معلومه که
    همین الان اینو از سایت برداشتم jdk-1_5_0-windows-i586.exe
    نصبش کردم ولی نمی دونم بعدش چیکار کنم
    البت قبلا 1-3 رو نصب و کار کردم اما حالا دوباره نفهمیدم چی شد

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: پيش نيازها و ابزارهاي لازم براي نوشتن جاوا

    اسم کلاس رو کامل نوشتین؟ (همراه اسم پکیچ هاش یعنی؟)
    فایل کلاستون رو در مسیر مناسب نسبی در کنار فایل html قرار دادین که پیداش کنه؟

  32. #32

    نقل قول: پيش نيازها و ابزارهاي لازم براي نوشتن جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    اسم کلاس رو کامل نوشتین؟ (همراه اسم پکیچ هاش یعنی؟)
    فایل کلاستون رو در مسیر مناسب نسبی در کنار فایل html قرار دادین که پیداش کنه؟
    ببینید مشکل من اصلا تو همین فایل کلاساست وقتی من حتی یه برنامه ساده رو می نویسم و با دستور javac اونو کامپایل می کنم هیچ کلاسی برام ایجاد نمی کنه ( کل کامپیوتر رو تکوندم اصلا فایلی با پسوند class نمی سازه برام

    اما وقتی می زنمش برا اجرا با دستور java کاملا برام اجرا می کنه و جواب درست می گیرم البت منظورم فایلهای معمولیه والا در مورد اپلت ها بعد کامپایل نمی تونم فایل کلاسشو پیدا کنم در حالی که اصولا باید بسازه این فایل رو نه؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: پيش نيازها و ابزارهاي لازم براي نوشتن جاوا

    ببینید بعد کامپایل فایل کلاس ساخته میشه که برنامتون اجرا میشه. فایل کلاس، کلاستون تو هر پکیچی تعریف شده باشه، توی یه مسیر شبیه پکیچ های شما خواهد بود نسبت به مسیری که دارید فرمان javac رو اجرا می کنید.
    برای Applet هم باید فایل کلاس رو پیدا کنید و بزارید کنار فایل HTML

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •