صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 84

نام تاپیک: پروژه های Open Source

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    کامپوننت انتخاب کننده رنگ فتوشاپ

    مدتی پیش قصد نوشتن یه انتخاب‌کننده رنگ (Color Picker) مثل اون‌چیزی که تو فتوشاپ داریم کردم، ولی گفتم قبل از نوشتن چنین ابزاری بهتره یه گشتی تو اینترنت بزنم شاید قبلاً نوشته شده و من اختراع دوباره چرخ رو انجام بدم. دیدم نه تنها چرخ اختراع شده بلکه کلی هم توسعه‌ش دادن و انواع و مدل‌های مختلف ازش ساختن.



    این ابزار که یه ابزار کدباز هست و با C#‎ نوشته شده رو می‌تونید از صفحه اصلی اون تو کدپلکس دانلود کنید، تو پروژه‌هاتون استفاده کنید و حالشو ببرید.

    دانلود از صفحه کدپلکس کامپوننت:
    http://pscolorpicker.codeplex.com/

    منبع:
    http://icrazynotes.blog.com/photosho...r-for-dot-net/

  2. #42

    جستجو در تصاویر بر اساس رنگ آنها

    برنامه ای که در پوشه ها به دنبال تصاویر بیت مپ با رنگ های میگردد که درحدود رنگ مشخص شده باشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: پروژه های Open Source

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    برنامه ای که قرار میدم برنامه ای برای محاسبه ی مقدار مقاومت های الکتریکی از طریق انتخاب رنگ اونها و بعکس یعنی مشخص کردن رنگ مقاومت ها براساس مقداری که شما قرار میدهید است.
    گفتنی است که این برنامه برای مقاومت های 4 و 5 رنگ است و شامل تمام تلرانس ها و مقادیر رنگی در خطوط است.
    با تشکر.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #44

    نقل قول: پروژه های Open Source

    سلام

    پروژه ای ساده برای آموزش عملیات معمول با jQuery Ajax و Generic Handler .

    در این برنامه برای انجام عملیات Ajax از jQuery Ajax ,
    پاسخ به درخواستهای Ajax از Generic Handler ,
    دسترسی به دیتابیس از Microsoft.ApplicationBlocks.Data استفاده شده است .

    زبان برنامه نویسی هم C#‎ و دیتابیس SQL Server می باشد .

    Crud Operations With Ajax And Handler

    لینک تاپیک : https://barnamenevis.org/showthread.php?352061
    آخرین ویرایش به وسیله hakan648 : جمعه 30 تیر 1391 در 14:16 عصر دلیل: اضافه کردن لینک تاپیک

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار saeid taheri
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    البرز - فردیس
    سن
    42
    پست
    200

    نقل قول: پروژه های Open Source

    سلام
    نرم افزار باشگاه بدنسازی برای استفاده در باشگاه های بدنسازی نوشته شده است البته باید اقرار کنم که این نرم افزار هنوز کامل نشده است و خیلی جای کار داره .

    تکنولوژی : C#‎‎‎‎‎‎ & Entity Framework
    گزارش گیری : Stimulsoft Reports
    استفاده از كامپوننت هاي Telerik

    امکانات :
    مدیریت اعضاء
    مدیریت رشته ها
    مدیریت اطلاعات تمرین
    مدیریت مالی
    مدیریت اطلاعات مکمل
    مدیریت اطلاعات کاربران
    مدیریت پشتیبانی از بانک اطلاعاتی

    موفق باشید

    لینک دانلود :Bashgah_Program.rar

    لینک اصلاح شده است
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله saeid taheri : چهارشنبه 08 شهریور 1391 در 14:12 عصر

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    Post نقل قول: پروژه های Open Source

    Geometric Pen
    این برنامه نحوه شبیه سازی حرکت یک قلم هندسی یا ماشین تراش هندسی روی صفحه کامپیوتر را نشان میدهد. این ابزارها در قرن نوزدهم برای کنده کاری طرح های هندسی روی چوب، فلز و حتی شیشه بکار می رفت. (برگرفته از کتاب هنر گرافیک برای میکرو کامپیوتر ها ترجمه حمیدرضا مصلی - سید علی میرابوالقاسمی)

    تصویر اشکال ایجاد شده توسط این برنامه


    گفت و گو درباره برنامه : https://barnamenevis.org/showthread.p...F%D8%B3%DB%8C)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Hajivandian : جمعه 03 آذر 1391 در 20:01 عصر

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: پروژه های Open Source

    سیستم پیگیری بانک اطلاعاتی پیمانکاران آسفالت شهرداری مشهد






    سیستم پیگیری بانک اطلاعاتی پیمانکاران شهرداری منطقه ۱۱ مشهد
    پیاده سازی این نرم افزار در محیط توسعه Microsoft Visual Studio 2010 و از SQL Server 2008 برای مدیریت داده های آن استفاده شده است.از مهمترین قابلیت های این نرم افزار می توان به ثبت، حذف، ویرایش،جستجو،گزارشگیری از مناقصه های برگزار شده و مناقصه هایی که برنده های آن مشخص شده اند، پیمانکاران، قراردادها، ضمانت‌نامه ها، کاربران اشاره کرد.
    این پروژه توسط آقای یونس محمدیان طراحی شده است و برای ما ارسال شده و به صورت متن باز همراه با داکیومنت و سورس در اختیار شما قرار میگیرد.
    هدف از طراحی و پیاده‌سازی سیستم بانک اطلاعاتی پیمانکاران شهرداری‌تسهیل در امور مربوط به مناقصه‌ها، قراردادها و وضعیت اجرای پروژه‌های مربوط به پیمانکاران شهرداری می‌باشد که طی آن کارکنان شهرداری ‌به کمک این نرم‌افزار می‌توانند با ثبت اطلاعات مناقصه‌ها، قراردادها، پیمانکاران در سیستم به سهولت بتوانند گزارش‌های مورد نیاز، تغییر مراحل اجرایی پروژه‌ها، مشاهده‌اطلاعات مربوط به پیمانکاران، قراردادها و محل اجرای پروژه‌های در دست براساس نقشه منطقه ۱۱ بدست آورند.
    ابزارهای پیاده‌سازی

    • زبان برنامه‌نویسی : C#‎.NET
    • ارتباط با سیستم مدیریت بانک اطلاعاتی : LINQ
    • پایگاه داده مورد استفاده : SQL Server 2008
    • گزارش گیری: Crystal Reports

    مهم‌ترین قابلیت‌های نرم‌افزار

    • ثبت، ویرایش، حذف، جستجو و گزارش‌گیری از مناقصه‌ها
    • ثبت، ویرایش، حذف، جستجو و گزارش‌گیری از مناقصه‌هایی‌که برنده‌های آن مشخص شده‌اند
    • ثبت، ویرایش، حذف، جستجو و گزارش‌گیری از قراردادها
    • ثبت، ویرایش، حذف، جستجو و گزارش‌گیری از پیمانکاران
    • ثبت، ویرایش، حذف، جستجو و گزارش‌گیری از ضمانت‌نامه‌های پیمانکاران
    • این پروژه در سایت برنامه نویسی ehsanavr.com قرار دارد


  8. #48
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    نقل قول: ایجاد فرم های زیبای شیشه ای بدون کامپوننت پروژه های Open Source

    دوستان گلم اینم برنامه ساخت فرم شیشه ای بدون کامپوننت
    خودتون ببینید و ....

    Glass.jpg

    اینم لینکه برنامه

    http://s3.picofile.com/file/7556745264/Glass.rar.html

    و اینم لینک چند برنامه دیگر برای دریافت نام کاربری و رمز عبور و منو های زیبا
    https://barnamenevis.org/showthread.p...9%88-login-Wpf

    که البته چون از فونت زیبای نستعلیق استفاده کردماینمفونتش برای دانلود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mansourm : جمعه 26 آبان 1391 در 11:33 صبح

  9. #49
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    نقل قول: پروژه های Open Source

    وب سایت هاتونو به سبک ویندوز 8 طراحی کنید

    asp8.jpg

    برای اجرا فایل demo.html را برای مشاهده اجرا کنید و اینم لینککد سورس برنامه
    http://s3.picofile.com/file/75573697...aster.zip.html

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    Arrow نقل قول: پروژه های Open Source

    اینم پروژه ی ترم اول کاردانیم ک برنامه ساخت قالب تحت وب هست و به زبان vb.net

    http://s3.picofile.com/file/75900987...Maker.zip.html
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 01 بهمن 1393 در 20:05 عصر

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: پروژه های Open Source

    سلام دوستان
    امروز واستون یک برنامه كتابخانه براي فايل هاي pdfگذاشتم البته
    براي كسايي كه مثل خودم مبتدي هستن و ميخوان كار با ديتابيس رو ياد بگيرن شايد مفيد باشه
    شرمنده حجمش يك زياد شد اونم بخاطر دات نت بار هستش
    موفق باشين
    بانکش اکسس 2007
    نوشته شده با سی شارپ
    ويژوال استديو2010
    لينك دانلود :دانلود

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار hosseinrasouli
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    35
    پست
    162
    تشکر از همه مهندسین عزیز
    آخرین ویرایش به وسیله hosseinrasouli : سه شنبه 16 آذر 1395 در 13:26 عصر

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: یادگیری برنامه نویسی بانکهای اطلاعاتی

    نام برنامه : برنامه مدیریت Stored Procedure

    کاربرد : این یه برنامه خیلی سادست ولی حداقل برای من خیلی کار راه انداز چند وقت پیش من اینو نوشتم گفتم بزارم اینجا شاید به درد شما هم بخوره

    تکنولوژی های استفاده شده : C#‎‎‎‎‎, ADO.NET

    امکانات :
    امکان ساخت 4 Stored Procedure اصلی SQL(Insert ,Update ,Delete,Select)
    امکان پیدا کردن Schema هر Table
    امکان پیدا کردن PrimaryKey هر Table و قرار دادن آن برای شرط SP

    این هم لینکه تاپتیکه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  14. #54
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    24

    برنامه حسابداری

    سلام این اولین پروژه من بود بعضی از امکاناتش به شرح زیره :

    ایجاد مرکز مالی
    افزودن مزایای ثابت
    افزودن اطلاعات ثابت
    ثبت کارمند جدید
    لیست کارمندان
    ثبت کارکرد ماهانه
    لیست کارکرد ماهانه
    چاپ لیست حقوقی
    چاپ فیش حقوقی
    امکان کپی برداری از دیتابیس
    فعالسازی برنامه که از ps27 استفاده کردم
    و ...
    بیشتر بخش هاشو از همین سایت یاد گرفتم گفتم شاید به دردتون بخوره
    هر کار کردم اینجا اپلود نشد گذاشتم مدیافایر
    http://www.mediafire.com/download/1e...9t/project.rar
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  15. #55

    نقل قول: پروژه های Open Source

    پروژه progressBox
    که برای نمایش یه روند می تونید ازش استفاده کنید






    می تونید از لینک زیر اون رو دانلود کنید
    https://progressbox.codeplex.com/
    آخرین ویرایش به وسیله sajad.net : پنج شنبه 31 مرداد 1392 در 22:26 عصر

  16. #56

    پروژه های Open Source - چند زبانه کردن برنامه

    با استفاده از این می تونید از چندین زبان در برنامه استفاده کنید.




    می تونید از لینک زیر اونو دانلود کنید
    https://multilingual.codeplex.com/

    برای تغییر در متن زبان ها می تونید از editor خود اون استفاده کنید یا براش خودتون editor بنویسید
    برای استفاده توی برنامه هم ابتدا باید از زبانی که توی برنامه تون می خواید استفاده کنید یه شی بسازید و با استفاده از ایندکسر اون ، ای دی مورد نظر رو بفرستید. توضیحات کامل رو در همون لینک می زارم.

  17. #57

    نقل قول: پروژه های Open Source

    دانلود بهترین فروشگاه متن باز تحت دات نت در جهان


    http://nopcommerce.codeplex.com/#
    فناوری های استفاده شده در این پروژه:
    C#‎ MVC 4.5 (4) - Code First - DDD - Multilayered software architecture

    سوالان خود را در مورد این پروژه در اینجا بپرسید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...5%D9%87-%D8%9F

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    Red face دانلود الگوریتم های مرتب سازی Radix Merge Winner Tree Insertion Selection Cocktail Shaker Bubble

    با سلام.
    در اینجا برنامه ای OpenSource برای الگوریتم های مرتب سازی اعداد قرار می دهم که 100 هزار عدد تصادفی تکرار پذبر را مرتب می کنند و زمان اجرای الگوریتم ها را نیز برحسب میلی ثانیه نمایش می دهند.
    همچنین Source الگوریتم ها را نیز در پست های بعدی قرار می دهم و سایر الگوریتم هایی که ذکر نشده را در فرصتی دیگر به اینجا اضافه می کنم.
    خروجی این برنامه فایلی متنیست که در درایو C ویندوز قرار می گیرد ولی اعداد ورودی به صورت Random داخل برنامه تولید می شوند .
    با تشکر.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله habibb : پنج شنبه 06 آذر 1393 در 13:01 عصر

  19. #59

    انجام کاری در یه تاریخ و ساعت مشخص

    سلام
    یه کومپوننت درست کردم که بهش یه تاریخ (میلادی) و یه ساعت میدی یه ایونت داریه که هندلش میکنی و دقیقا همون تاریخو ساعت اون ایونت اجرا میشه

    TimeSleep.zip

    فقط باید dll رو به پروژه اضافه کنین بعد اینطوری استفاده کنین

    TimeSleep.Sleep ts = new TimeSleep.Sleep();
    ts.OnRecivedTime += ts_OnRecivedTime;
    ts.Start(DateTime.Now.AddSeconds(10),"OK");



    خب من خواستم 10 ثانیه دیگه برام ایونت اجرا بشه

    اینم ایونتش


    void ts_OnRecivedTime(TimeSleep.Sleep.EventArgsC arge)
    {
    MessageBox.Show(arge.getInfo());
    //throw new NotImplementedException();
    }


    سورس رو گذاشتم

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: پروژه های Open Source

    سلام .
    این پروژه ارسال اس ام اس با استفاده از مودم GSM هست . شما باید اول به پورت مودم وصل بشید و با دادن شماره موبایل از متن چه فارسی و چه انگیلیسی رو ارسال کنید .
    این پروژه رو من چند سال پیش نوشته بودم اما به دلیل سوالهای فراوان یکی از دوستان تصمیم به بروز کردن ش رو گرفتم و الان قرار میدم.

    1-شما برای استفاده نیاز به .net framwork4 و یک مودم gsm دارید .
    2- در این برنامه از یک کتابخانه نوشته شده توسط یک شخص روسی برای تولید محتوای UDP استفاده شده که سورس اون کتاب خونه هم قرار داده شده.
    3- مشکلی با صفر در شماره ها هم ندارد.


    تصویری از این برنامه :
    SMS_ATcommand.jpg

    لینک دانلود سورس برنامه و کتابخانه همراه : اینجا
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : سه شنبه 03 دی 1398 در 08:52 صبح

  21. #61

    نقل قول: پروژه های Open Source

    امروز قصد دارم سورس دیکشنری چندزبانه ProDic رو که با سی شارپ نوشتم، را به صورت اختصاصی برای سایت برنامه نویسان نوین پندار و به صورت رایگان برای دانلود قرار دهم.
    در این دیکشنری از پنچ گلاسوری بابیلون استفاده شده است:


    1. Synonyms&Antonyms تعداد کلمات موجود: 114
    2. Iranian Artists Encyclopedia تعداد کلمات موجود: 492
    3. Words-Simple Definitions تعداد کلمات موجود: 7310
    4. Ourstat – Farsi to English Dictionary تعداد کلمات موجود: 43745
    5. HmT – English to Persian Glossary تعداد کلمات موجود: 19627


    قابلیت های دیکشنری:


    1. ارائه ترجمه های متعدد
    2. تکنولوژی کلیک
    3. مانیتورینگ Clipboard
    4. پیش بینی کلمات
    5. ترجمه آنلاین
    6. تلفظ کلمات و جملات
    7. قراری گیری برنامه در System Tray


    تاپیک پروژه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...6%D9%87-ProDic


  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: پروژه های Open Source

    کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی

    کنترل DateTimeSelector با هدف پشتیبانی کامل از تقویم شمسی و میلادی (و سایر تقویم‌ها، با احتمالا کمی بهبود) نوشته شده و سعی شده که مشکلات DateTimePicker‌ و همچنین مشکلات نمونه‌های مشابه ایرانی رو نداشته باشه. ویژگی‌های این کنترل:

    - پشتیبانی کامل از تقویم شمسی و میلادی (و سایر تقویم‌ها، با احتمالا کمی بهبود)
    - پشتیبانی از مقدار null (خالی) برای مقدار
    - امکان انتخاب زمان، تاریخ و یا هر دو
    - امکان تغییر فونت و جهت (Direction)
    - امکان تغییر رنگ‌ها
    - طراحی گرافیکی منطبق بر Style ویندوز و برنامه
    - پشتیبانی مناسب از کیبرد و موس*
    - رسم با سرعت بالا بدون Flicker
    - open-source و تحت لیسانس MIT
    - و…

    * در زمینه پشتیبانی کامل از موس و کیبرد کمی جای کار داره
    چند Screenshot از این کنترل:
    DateTimeSelector-1.pngDateTimeSelector-2.pngDateTimeSelector-3.png
    ضمیمه 127866ضمیمه 127867ضمیمه 127868

    پروژه در Github
    دانلود سورس و یا باینری (DLL)
    لینک مطلب کامل در وبلاگ من

    * سوالاتتون رو میتونید در تاپیک مروبطه یا پست لینک شده در وبلاگ بپرسید.
    آخرین ویرایش به وسیله plus : یک شنبه 17 دی 1396 در 05:32 صبح

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: پروژه های Open Source

    مقدمه

    Screen Recorder نام پروژه‌ open source ی هست که برای ضبط تصویر از صفحه نمایش در محیط ویندوز منتشر کردم. در حال حاضر، ویراست 1.3 به صورت فایل نصبی آماده دانلود هست. سورس کد اون هم تحت لیسانس MIT در Github منتشر شده. این پروژه با زبان #C و C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎ نوشته شده و در ویندوزهای XP به بعد قابل نصب هست.

    screenrecorder_mainwindow.png

    امکانات

    نسخه فعلی پروژه، نیاز اصلی یعنی ضبط تصویر رو به صورت مناسبی پوشش میده. برای دریافت تصویر با سرعت بالا که نتیجه اون FPS (تعداد فریم در ثانیه) بالا هست، از C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎ و DirectDraw استفاده شده. با این وجود امکانات زیادی هست که میشه در آینده بهش اضافه کرد. بعضی از امکانات فعلی:

    * تعیین ناحیه مورد نظر برای ضبط به چهار صورت: کل صفحه نمایش، یک بخش مشخص از صفحه نمایش، ناحیه مربوط به یک پنجره و یا ناحیه‌ی اطراف نشانگر موس
    * ضبط صدای پخش شده از سیستم و یا صدای دستگاه های ورودی مثل میکروفون
    * انتخاب نمایش و یا عدم نمایش اشاره گر موس در ویدئوی ضبط شده
    * امکان افزودن سایه به نشانگر موس
    * افزودن متن دلخواه (Watarmark) بر روی ویدئوی ضبط شده
    * تعریف Hot Key های دلخوای برای عملیات ضبط، توقف و… و فعال کردن اون‌ها در هر لحظه در هر جا از محیط ویندوز
    * انتخاب Compressor و FPS دلخواه؛ باVideo Compressor پیشفرض (Xvid) روی یک سیستم معمولی حداقل 30fps رو برای ضبط Full Screen در اندازه 1480×900 بدون Lag ارائه میده
    * Minimize شدن برنامه موقع ضبط و امکان کار با اون از طریق System Tray Icon

    screenrecorder_options.png

    مباحثی که میتونید با مطالعه سورس کد باش آشنا بشین:
    * ایجاد یک DLL در ++C و استفاده از اون در C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎ ‎
    * نحوه ارتباط با Windows API در C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎
    * کار با AVI32 API برای تولید یک فایل ویدئویی AVI از تصاویر ثابت؛ کار با Video Compressor های مثل Xvid.
    * کار با DirectDraw در ++C برای دریافت سریع تصویر صفحه نمایش
    * کار WinMM Library برای دریافت صدا از دستگاه های ورودی مثل میکروفون در ویندوز XP
    * کار با WASAPI Library برای دریافت صدا از دستگاه های ورودی مثل میکروفون در ویندوز Vista‌به بعد
    * کار با Windows ACM برای فشرده سازی فایل و یا داده های صوتی
    * کار با User32 API‌برای ارتباط با Window ها در Windows
    * کار با HotKey ها در Windows (دریافت کلیدهای میانبر در محیط ویندوز و خارج از محیط برنامه)
    * کنترل دریافت کلید‌های میانبر
    * کار با کنترل TrayIcon در C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎ ‎ برای نمایش و کنترل Icon برنامه در Notification Area ویندوز
    * کار با کلاس Graphics‌ برای رسم Watermark‌ و...
    * نحوه ذخیره تنظیمات برنامه در Settings
    * یک نمونه ساده از پیاده سازی الگوی Model-View-Presenter در محیط ویندوز
    * یک نمونه پروژه نصب در InstallSheild 2010
    * و...

    دریافت

    در حال حاضر، ویراست 1.3 این پروژه در Github قرار گرفته که برای بررسی می‌تونید از این لینک ها استفاده کنید:
    دانلود فایل نصبی
    صفحه اصلی پروژه در Github
    مطلب کاملتر در وبلاگ من

    تاپیک مربوطه
    سوالات و نظراتتون رو میتونید در تاپیک مروبطه و یا وبلاگ من مطرح کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله plus : جمعه 07 فروردین 1394 در 20:30 عصر

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Smile دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    سلام به همه ...
    مشخصات پروژه :
    1- زبان : C Sharp
    2- بانک اطلاعاتی : SQL Server 2008
    3- تکنولوژی بکار رفته : ADO.net
    4- ابزار گزارش : Stimul Soft
    ---------------------------
    پروژه دارای 37 فرم (جای افزایش داره) و 3 صفحه گزارش هست !
    دیتابیس هم شامل 22 جدول (2 تاش استفاده نشده) ، 6 ویو و 7 پروسیجر هست !
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    چند تصویر :


    منوی اصلی

    .
    .
    .

    دانلود سورس
    بدون پسوورد !

    تاپیک مربوطه !
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : چهارشنبه 04 آذر 1394 در 13:39 عصر دلیل: اصلاح لینک

  25. #65
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: پروژه های Open Source

    با عرض سلام و خسته نباشید

    سورسی که در اختیار دوستان قرار می دم یه برنامه خیلی ساده هست که برای مدیریت فروشگاه های سنگهای ساختمانیه ، که بانکش Xml و از ویژوال استادیو 2010 برای ساختنش استفاده کردم.
    این برنامه نسخه قابل حمل هم داره که در آینده در اختیار دوستان قرار می دم

    امکانات و موارد استفاده شده:

    1- بانک Xml (پرتابل )
    2- قابلیت پشتیبان گیری و بازیابی دیتابیس
    3- استفاده از Background Worker
    4- تنظیمات (استفاده از Setting)
    5- بکارگیری Stimulsoft Reports در گزارش گیری
    6- مدیریت فاکتور - صدور فاکتور - لیست فروش - مدیریت محصولات - حساب مشتری
    7- جستجوی پیشرفته
    8- بروز کننده
    پیش نیازها : فونت بی یکان - دات نت 4.0

    عکسهای از محیط برنامه :
    Untitled-2.jpg



    توجه : این پروژه رو بنده با هدف آموزش در این سایت قرار دادم و از دوستانی که سورس رو دانلود می کنند خواهش می کنم که از فروش سورس جداً خوداری کنند (تمامی حقوق مادی و معنوی برای اینجانب محفوظ می باشد)
    موفق باشید%
    آخرین ویرایش به وسیله ghossein : شنبه 18 اردیبهشت 1395 در 23:39 عصر

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519
    با سلام خدمت دوستان گل

    مقدمه اي در موردADO.NET :

    به مجموعه کامپوننت هایی که براي دسترسی به داده هاي یک بانک اطلاعاتی در .NET استفاده میشود ADO.NET. گفته میشود و براي دسترسی به داده ها از معماري غیرمتصل استفاده میکند.معماري غیرمتصل به این معناست که ابتدا برنامه به موتور بانک اطلاعاتی موردنظرخود متصل شده و داده هاي مورد نیاز خود را از بانک اطلاعاتی دریافت میکند و آنها را در حافظه کامپیوتر ذخیره میکند.سپس برنامه از بانک اطلاعاتی قطع میشود و تغییرات موردنظر خود را در حافظه انجام میدهد.هر زمان که لازم باشد تغییرات ایجاد شده در بانک اطلاعاتی ذخیره شوند برنامه یک اتصال جدید را به بانک اطلاعاتی ایجاد کرده و از طریق این اتصال تغییراتی را که در داده ها ایجاد کرده بود را در جداول اصلی ایجاد میکند.


    linq 2- :

    LINQ شامل یکسري عملگرهاي استاندارد است که به شما امکان میدهد برروي انواع منابع داده درداخل زبانهاي سازگار با .NET مانند VB.NET یا C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ کوئریهایی را نوشته واجرا کنید.نام Language Integrated Query که به اختصار LINQ خوانده میشود به این دلیل انتخاب شده است که این Query ها در داخل یک زبان برنامه نویسی مانند سی شارپ نوشته واجرا میشوند.اما منابع داده اي که لینکیو میتواند از آنها استفاده کند میتواند یک شی ایجاد شده یا یک فایل مستندات XML ویا یک بانک SQL SERVER ویا حتی هر منبع داده اي دلخواه باشد.

    برنامه پیش روی با استفاده از تکنولوژیی ADO تمام اعمال لازم در دیتابیس اعم از Selecte,Insert,Update,Delete به حالت شی گرایی گنجانده شده
    در تهیه این برنامه سعی شده تا بسیار ساده و روان از این کد ها استفاده شود .
    با تشکر
    محمد مهدی علی واحد

    https://barnamenevis.org/showthread.php?489998

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 02:19 صبح

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار saeid taheri
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    البرز - فردیس
    سن
    42
    پست
    200

    Post

    با سلام خدمت دوستان و اساتيد عزيز

    يك پروژه ديكشنري براتون مي گذارم ، ان شاء الله كه مفيد واقع گردد.

    Dictionary.rar
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 02:20 صبح

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148
    سلام به همه ...
    سورس برنامه مدیریت فروش و صدور فاکتور : دانلود کنید
    رمز فایل فشرده : ندارد

    مشخصات پروژه :
    زبان : سی شارپ
    نحوه کد نویسی : فراخوانی استور پروسیجر (CRUD)
    معماری : سه لایه (ساده)
    ابزار گزارش : استیمول سافت

    نکته : استیمول رو حتما باس داشته باشین (بخاطر استفاده از باتون و تکست باکس)

    تاپیک مربوطه :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...43#post2230143

    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : چهارشنبه 04 آذر 1394 در 13:41 عصر دلیل: اصلاح متن

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: پروژه های Open Source

    سلام به همه
    احتمالاً شده توی برنام تون بخواهید با تکان دادن فرم توجه کاربر رو به برنامه خودتون جلب کنید!
    قطعه کدی رو دوست خوبم rahnema1 برای حرکت حلزونی فرم تهیه کردند که من یکم بهینه سازیش کردم و کلاس مربوطه رو میتوید خیلی راحت توی برنامه بذارید و صدا کنید و لذت ببرید:
    تاپیک چرخش حلزونی فرم Buzzer


  30. #70
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: پروژه های Open Source

    فقط برای اینکه در این ایندکس هم باشه:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?507199

    این یک اینستالر هست که امکاناتش در پست لینک شده آورده شده.
    به طور خلاصه:
    خیلی امن
    cross-platform
    سریع
    قابلیت تنظیم بسیار بالا

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار a_mzadeh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    122

    تغییر نام فایل‌های مربوط به تصاویر و فیلم‌های گرفته شده توسط دوربین موبایل

    اگر شما هم به آرشیو کردن عکس‌ها و فیلم‌های خودتون علاقمند هستین، با استفاده از این نرم افزار میتونید نام فایل رو به تاریخ و ساعتی که عکس/فیلم گرفته شده تغییر بدید.

    آدرس سورس نرم افزار در سایت github:
    https://github.com/alimzadeh/FixCameraFileName

    دانلود نسخه ۰.۱:
    http://bayanbox.ir/download/81023074...ersion-0.1.rar

  32. #72

    نقل قول: پروژه های Open Source

    سلام دوست عزیز این لینک دانلود نمیشه لطفا در صورت امکان برای بنده ایمیل بفرمائید
    h.gheidrlou@bankmellat.ir

    نقل قول نوشته شده توسط saeid taheri مشاهده تاپیک
    سلام
    نرم افزار باشگاه بدنسازی برای استفاده در باشگاه های بدنسازی نوشته شده است البته باید اقرار کنم که این نرم افزار هنوز کامل نشده است و خیلی جای کار داره .

    تکنولوژی : C#‎‎‎‎‎‎‎ & Entity Framework
    گزارش گیری : Stimulsoft Reports
    استفاده از كامپوننت هاي Telerik

    امکانات :
    مدیریت اعضاء
    مدیریت رشته ها
    مدیریت اطلاعات تمرین
    مدیریت مالی
    مدیریت اطلاعات مکمل
    مدیریت اطلاعات کاربران
    مدیریت پشتیبانی از بانک اطلاعاتی

    موفق باشید

    لینک دانلود :Bashgah_Program.rar

    لینک اصلاح شده است

  33. #73

    نقل قول: نمونه دفترچه تلفنی کوچک

    دوست عزیز لطفا رمز ورود را هم میزاشتی لااقل
    نقل قول نوشته شده توسط ya30ien2 مشاهده تاپیک
    مشکل اجرا برطرف شد
    پروژه دفترچه تلفن
    امکانات :
    ثبت شماره تلفن
    حذف
    ویرایش
    ثبت نظر
    حذف نظرات
    محدودیت کاربری
    بلوکه کردن کاربران

    لینک دانلود
    وقتی میرم تعداد دانلود رو میبینم واقعا شگفتزده میشم
    حداقل تشکر میکردید

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    تبدیل واحدها

    سلام عرض میکنم خدمت اساتید محترم
    دارم یک DLL درست می کنم تا واحد های مختلف مثل وزن دما حرارت طول و..... را به هم تبدیل کنه یه مقداریش را حاظر کردم و اینجا قرار میدم تا استفاده کنین البته سورس را بعد از تکمیل شدن قرار میدم
    همونطور که گفته بودم سورس رو میخواستم بعد از تکمیل شدن قرار بدم اما دوستان گفتن سورس باید از همون اول باشه و به دلیل بعضی از سوء استفاده ها قرار دادن فایل Exe ممنوع و ما هم تابع قوانین خوب سایت هستیم اما بازم میگم فعلا ناقصه

    دانلود
    سورس
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 20 خرداد 1397 در 09:08 صبح

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Smile انبارداری برای کسب و کارهای کوچک

    سلام به همه ...

    لینک دانلود

    تاپیک مربوطه :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...7%D8%B1%DB%8C)

    و چند تصویر از برنامه (در ضمیمه)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : چهارشنبه 04 آذر 1394 در 13:42 عصر دلیل: اصلاح متن

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    Cool کلاس تبدیل تاریخ شمسی به میلادی

    نام کلاس : کلاس تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و بالعکس
    نوع پروژه : class Library
    نحوه استفاده کردن در فایل پیوست بنام Example وجود دارد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #77
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    مدیریت ایمیل

    با سلام
    از آنجا که امروزه فن آوری های جدیدی از جمله تلگرام، سامانه پیامکی، تلفن گویا، فکس و... آمده اند بی شک یکی از راه های ارتباطی و ارتباط با مشتریان سامانه ایمیل هست که بدلیل رفتن به سایت باعث سردرگمی مشتریان مبتدی می شود
    از آنجا که وظیفه برنامه نویسان سهل کردن کار با کامپیوتر است به این دلیل تصمیم گرفتم یک سورس برای مدیریت ایمیل قرار بدم که بتونید توی برنامه هاتون استفده کنید
    موفق باشید و التماس دعا
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  38. #78

  39. #79

    نقل قول: پروژه یادداشت برداری

    در زیر پروژه یادداشت برداری با زبان C#‎. Net را قرار دادیم که میتونید از لینک پایین دریافت کنید. در پروژه یادداشت برداری شما یادداشت های خود را در یک تاریخ و زمان مشخص ثبت کرده و سیستم در زمان مشخص با دادن یک پیام شما را آگاه میسازد و همچنین می توانید از یادداشت های روز خود توسط Stimulsoft Report گزارش تهیه کنید.

    امکانت پروژه یادداشت برداری :

    برنامه نویسی با معماری سه لایه (DAL:لايه داده ، BLL:لايه کنترل ، UI:لايه کاربر)
    ارتباط با بانک اطلاعاتی توسط ADO.Net
    دیتابیس مورد استفاده SQl Compact
    استفاده از کامپوننت بسیار زیبا DotNetBar و همچنین کامپوننت های ShDateTimePicker و FarsiMessageBox (از کامپوننت هاي بچه هاي سايت برنامه نويس)
    کار با نوتیفیکیشن ها (notification)
    نحوه کار با گزارش ساز فوق العاده Stimulsoft Reports
    note1.jpg

    note2.jpg

    note_stimulsoft_report.jpg

    دانلود پروژه یادداشت برداری با سی شارپ

  40. #80

    ایجاد فایل تامین اجتماعی

    با سلام چند روزی بود درگیر این بودم که بتونم فایل تامین اجتماعی رو ایجاد کنم برای همین یه برنامه نوشتم که قابلیت های زیر رو داره گفتم برای شما دوستان هم بزارم
    1) Load DBF
    2) Convert To Unicode
    3) Convert To Iran System
    4) Create DBF
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •