نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی به مقدار ID در گرید ویو ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rasoul2023
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <% SYSTEM %>
    سن
    37
    پست
    169

    Question دسترسی به مقدار ID در گرید ویو ؟

    سلام دوستان :

    چطوری میشه فهمید که ID انتخاب شده در گرید ویو که مساوی با ID دیتا بیس هست در گرید ویو چیه و آیا متدی جهت ویرایش اطلاعات گرید ویو وجود دارد ؟ البته به شکلی که مثلا من یک Rowe را انتخاب میکنم بعد مقادیر اون توی تکست باکس نشون داده بشه و ویرایش ها در یک Textbox انجام بشه و بعد Update بشه .

    یا اصلا خیلی راحت تر مقدار سلول انتخاب شده در گرید ویو را چطوری بدست بیارم ؟

    خیلی فوری جستجو هم کردم چیزی پیدا نشد اگه این سوال مطرح شده لطفا لینک بدید .
    آخرین ویرایش به وسیله rasoul2023 : شنبه 05 دی 1388 در 13:47 عصر دلیل: واضح تر کردن سوال

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rasoul2023
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <% SYSTEM %>
    سن
    37
    پست
    169

    نقل قول: دسترسی به مقدار ID در گرید ویو ؟

    خودم فهمیدم نمیخوام دیگه .
    برای دوستانی که یه وقت روزی نیاز پیدا کردند میگم به وسیله کد زیر میتونید به مقادیر سلولها دست پیدا کنید .


    Dim a As VariantType = DataGridView1.CurrentCell.Value


    در صورتی هم که مقادیر هر Cell از یک نوع خاص باشه :

    Dim a = DataGridView1.CurrentCell.Value


    یعنی نوع متغیر را نمیخواد معرفی کنید .

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به مقدار ID در گرید ویو ؟

    ممنون. حالا اگه بخوايم چند تا سطر انتخاب بشه چي؟
    اين كد براي حالتيه كه فقط يك سطر انتخاب شده باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: دسترسی به مقدار ID در گرید ویو ؟

    DataGridView1.SelectedRows( Your Index ).Cells(  "Your Culomn"  ).Value.ToString, cn)


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •