نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: معادله درجه دوم

  1. #1

    معادله درجه دوم

    سلام.
    من يه برنامه دارم مينويسم اما توش گير كردم.
    اينه:
    ax^2+bx+c=0
    a و b را از ورودي بهش ميديم و در صورت داشتن جواب

    جواب هاش رو چاپ كنه.

    من يكم گير كردم توش.
    دوستان يه كمكي ميكنيد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: معادله درجه دوم

    مقادیر را از ورودی بگیرید
    صحت مقادیر را چک کنید
    یک متغیر برای delta و دو متغیر برای ریشه ها تعریف کنید
    delte را محاسبه کنید
    شرایط delta را بررسی کنید
    در صورت وجود ریشه ها را محاسبه کنید
    ریشه ها را چاپ کنید

    نمونه:

    پیشنهاد می کنم شروع کنید به نوشتن و اگر مشکلی بود مطرح کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله clover : شنبه 05 دی 1388 در 23:41 عصر

  3. #3

    نقل قول: معادله درجه دوم

    بلد نيستم

    يكم بيشتر توضيح ميدي/؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: معادله درجه دوم

    #include <math.h>
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    main(void)
    {
    int delta, a, b, c;
    float x1, x2;
    printf ("enter a,b,c\n");
    scanf ("%d%d%d", &a, &b, &c);
    delta=(b*b)-4*a*c;
    if (delta>0)
    {
    x1=(-b+pow(delta,0.5))/(2*a);
    x2=(-b-pow(delta,0.5))/(2*a);
    printf ("x1=%f, x2=%f", x1, x2);
    }
    else if (delta==0)
    {
    x1=(-b)/(2*a);
    printf ("x1=x2=%f", x1);
    }
    else
    {
    printf("no real roots for this q");
    }
    system ("pause");
    return 0;
    }


    اين كدشه
    بايد دلتا رو چك كني اگر بزرگتر از صفر بود دو تا ريشه داره
    برابر صفر يه ريشه
    كوچكتر از صفر ريشه نداره
    اگر نياز به توضيح بيشتر داره بگيد
    اين كدي كه گذاشتم ماله قبلا هست توي درصد اف و درصد دي يه تغييراتي لازم داره

  5. #5

    Smile نقل قول: معادله درجه دوم

    #include<iostream.h>
    #include<math.h>
    #include<conio.h>
    int main()
    {
    clrscr();
    float delta,root1,root2;
    int a,b,c;

    cout<<"a = ";
    cin>>a;
    cout<<"b = ";
    cin>>b;
    cout<<"c = ";
    cin>>c;

    delta = pow(b,2)-4*a*c;

    if(delta>0)
    { //Begin two root
    cout<<"This equation have two root"<<endl;
    root1=(-b-sqrt(delta))/2*a;
    root2=(-b+sqrt(delta))/2*a;
    cout<<"root1 = "<<root1<<endl;
    cout<<"root2 = "<<root2;
    } //End two root

    if (delta == 0)
    { //Begin one root
    cout<<"This equation have one root"<<endl;
    root1=(-b)/2*a;
    cout<<"root1 = root2 = "<<root1;
    } //End one root
    if (delta < 0)
    cout<<"This equation have not eny root"<<endl;

    getch();
    return 0;
    }


    این هم واسه ریشه های حقیقی و واسه سی پلاس پلاس

  6. #6

    نقل قول: معادله درجه دوم

    سلام همین رو چجوری گسترشش بدم که اعداد موهومی رو هم اجرا کنه خیلی ممنونم ازتون

  7. #7

    Unhappy نقل قول: معادله درجه دوم

    سلام دوستان استاده ما گیر داده اینو بیاریم :| تمرین داده لطفا هر کی بلده جوابشو بده سریع ممنون

    برنامه ای که ضریاب a,b,c یک معادله ی درجه ی دوم به فرم ax^2+bx+c=0دا از ورودی گرفته و در خروجی ریشه های x=x1 انرا با پیغام مناسب چاپ نماید در صورتیکه معادله ریشه حقیقی نداشته باشد با پیغام roots in not real به کاربر هشدار دهد برنامه را با اعداد مختلف تست کنید به طوریکه یکبار در ریشه مجزا یکبار در ریشه مساوی و یکبار ریشه حقیقی نداشته باشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •