نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور خروجی بگیرم تو سایت(باید از جاوا استفاده کنم؟)؟

  1. #1

    چطور خروجی بگیرم تو سایت(باید از جاوا استفاده کنم؟)؟

    سلام دوستان
    ببخشید یک سول در مورد خروجی گرفتن برای سایت ها و وبلاگها یک چیزی داشتم!

    ---------
    خوب بریم سر اصل مطلب
    برای توجیع حرفم یک مثال میزنم
    مثلا در سایت پارس تولز سرویس های سخن روز یا چت باکس با کد زیر هستند


    <!-- Begin PArsToOls.com *--><div  style="display:none;"><a href="http://parstools.com"><h1>سخن روز</h1></a></div><script language="javascript" src="http://www.ParStoOls.net/text_day/"></script><!-- End  -->

    <script language="javascript" src="http://www.parstools.com/chatbox/?ChatBox=1&textcolor=black&linkcolor=ff6600&bgcolo r=ffffff&bgchatcolor=f7f7f7"> </script>
    در اینها از چیزی مثل ایفریم یا هر کادری که جدا از وب اصلی باشه استفاده نشده

    ---------
    حالا من میخوام چندتا منو کشویی درست کنم(شاید آژاکس باشه) خیلی ساده و مثلا با یه کد طرف بتونه این منوها رو بزاره تو وبلاگ یا سایتش و نمیخوام بصورت کادری جداگونه مثل لینک باکس باشه و ظاهرن جزو همان وب دیده شود!



    ممنون میشم یک راه جلوی پای من بزارید

  2. #2

    نقل قول: چطور خروجی بگیرم تو سایت(باید از جاوا استفاده کنم؟)؟

    کسی بلد نیست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: چطور خروجی بگیرم تو سایت(باید از جاوا استفاده کنم؟)؟

    اینجا بخش جاوا هست نه جاوااسکریپت باید سئوالتون رو ببرید بخش درستش.

  4. #4

    نقل قول: چطور خروجی بگیرم تو سایت(باید از جاوا استفاده کنم؟)؟

    واقعا ببخشید این یکح اشتباه عمد نبود
    https://barnamenevis.org/showth...059#post877059
    منتظر جوابم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •