نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رکورد در سی پلاس پلاس

  1. #1

    رکورد در سی پلاس پلاس

    یه کم در مورد رکوردها اطلاعات میخواستم
    در مورد ساختار و . . .
    اگه با مثال ساده هم همراه باشه عالی میشه .
    البته خودم یه چیزایی یاد گرفتم ، ولی نمیتونم تو برنامه هام ازش استفاده کنم .
    یه نمونه کد هم میذارم اینجا تا رفع اشکال کنید .
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: رکورد در سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط #Elahe# مشاهده تاپیک
    یه کم در مورد رکوردها اطلاعات میخواستم
    در مورد ساختار و . . .
    اگه با مثال ساده هم همراه باشه عالی میشه .
    البته خودم یه چیزایی یاد گرفتم ، ولی نمیتونم تو برنامه هام ازش استفاده کنم .
    یه نمونه کد هم میذارم اینجا تا رفع اشکال کنید .
    ممنون
    اگر منظورتون از ساختار struct هست باید بگم این یه نمونه از برنامه نویسی شی گرا هست
    یعنی شما میتونید شی بسازید
    این هم یه مثال در رابطه با ساختار (دانشجو)
    struct student{
    int id;
    char name[21];
    int num;
    };

    حالا شما میتونید یه متغیر از نوع student تعریف کنید و بهش مقدار بدید
    student std;
    clrscr();
    ofstream("st.dat",ios::out|ios::in|ios::binary);
    int r=2;
    gotoxy(1,r);
    cin>>std.id;
    gotoxy(20,r);
    cin.getline(std.name,20);
    gotoxy(35,r);
    cin.>>std.num;
    fp.close();

    امیدوارم که تونسته باشم بهتون کمک کنم

  3. #3

    نقل قول: رکورد در سی پلاس پلاس

    از کد دوم که چیزی سردرنیاوردم.
    لازمه که این مقادیر
    int id;
    char name[21];
    int num;

    تو بدنه اصلی تابع یعنی تو main هم تعریف کنم ؟
    مثلا میخام یه برنامه بنیسم که نام و شماره دانشجوئی و نمره 10 تا دانشجو رو بگیره و بعد تو حلقه از کاربر شماره دانشجوئی بخاد . اگه عدد وارد شده تو آرایه وجود داشته باشه مشخصات اون دانشجو رو چاپ کنه .
    واسه این یه کد نوشتم که مشکل اصلی همون struct هستش !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: رکورد در سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط #Elahe# مشاهده تاپیک
    از کد دوم که چیزی سردرنیاوردم.
    لازمه که این مقادیر
    int id;
    char name[21];
    int num;

    تو بدنه اصلی تابع یعنی تو main هم تعریف کنم ؟
    مثلا میخام یه برنامه بنیسم که نام و شماره دانشجوئی و نمره 10 تا دانشجو رو بگیره و بعد تو حلقه از کاربر شماره دانشجوئی بخاد . اگه عدد وارد شده تو آرایه وجود داشته باشه مشخصات اون دانشجو رو چاپ کنه .
    واسه این یه کد نوشتم که مشکل اصلی همون struct هستش !
    نه بعد از include کردن فایل های سرآیند
    #include <iostream.h>
    #include <fstream.h>

    //************************************************** *******
    struct student{
    int id;
    char name[21];
    int num;
    };

    //************************************************** *******
    main()
    {

    بقیه کدها...............
    .......................
    }
    در مورد دوم هم مثالی در رابطه با کار با فایل هاست
    و هم نحوه ی استفاده از sturct

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: رکورد در سی پلاس پلاس

    لازمه که این مقادیر
    int id;
    char name[21];
    int num;

    تو بدنه اصلی تابع یعنی تو main هم تعریف کنم ؟
    اینها اعضای ساختار student هستند، با تعریف یک متغیر از نوع student این اعضا هم خود به خود برای آن متغیر تعریف می شوند:
    struct student
    {
    int id;
    char name[21];
    int num;
    };

    int main()
    {
    student std1, std2;

    std1.id = 241;
    std2.id = 341;
    std2.name = "Mohammad";

    return 0;
    }

    std1 و std2 دو متغیر از نوع student هستند که هر کدام دارای اعضای name, id و num مختص به خودشون هستند.
    نام و شماره دانشجوئی و نمره 10 تا دانشجو
    یک آرایه 10 تایی از نوع student تعریف کنید:
    student stdArray[10];

    وارد کردن مشخصات دانشجو را می توانید با یک حلقه ی for مانند زیر انجام دهید:
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    cin >> stdArray[i].id;
    cin >> stdArray[i].name;
    cin >> stdArray[i].num;
    }

    دربقیه موارد هم مانند بالا می توانید به مشخصات هر دانشجو دسترسی پیدا کنید.
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: رکورد در سی پلاس پلاس

    پس برم کدهامو ویرایش کنم . اگه باز مشکلی داشتم همینجا میگم تا دوستان کمک کنند
    خیلی خیلی ممنونم از دوستان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •