نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کنترل پنل ادمین

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    کنترل پنل ادمین

    سلام به همه
    چطور میشه یه پنل ادمین با آدرس
    localhost/cake_project/admin
    ساخت؟ بدون s آخر اسم کنترلر ها

  2. #2

    نقل قول: کنترل پنل ادمین

    با استفاده از روتر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: کنترل پنل ادمین

    شما برای ساخت پنل مدیریت باید prefix تعریف کنید.

    در کیک 1.2.5 با پائین در فایل core.php ، پارامتر زیر را پیدا میکنید و از حالت کامنت خارج میکنید.
    Configure::write('Routing.admin', 'admin');

    در این نسخه به صورت معمولی فقط یک prefix میتونید تعریف کنید. البته برای چند prefix باید از یک هک استفاده کنید.


    اما در نسخه 3 شما امکان تعریف چندین prefix رو دارید


    حال زمانی که شما prefix را تعریف کردید. به اگر یک کنترلر به اسم post دارید. و بدین صورت استفاده می کردید.
    www.domain/posts/add


    حالا با تعریف prefix به صرورت زیر دسترسی پیدا میکنید.
    domain/admin/posts/add


    نکته : زمانی که از prefix استفاده میکنید. نامعه توابع کنترلر باید به این صورت باشه.

    function admin_add(){

    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: کنترل پنل ادمین

    ممنون ذغال جان. من این کار ها رو کردم.
    منظورم این بود که یه صفحه باشه مثل این
    http://localhost/cake_project/admin
    که من لینک های کنترل ها و اکشن ها رو توش بذارم و دسترسی آسون داشته باشم و نیاز به تایپ توی آدرس بار نباشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: کنترل پنل ادمین

    منظورتون رو نمی فهمم؟ یک لایه جداگاه برای ادمین می خواهید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: کنترل پنل ادمین

    نه.
    فقط یک صفحه ساده با این آدرس میخوام ایجاد کنم...
    http://localhost/cake_project/admin
    ایجاد این صفحه مشکل من هست... همین

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: کنترل پنل ادمین

    با استفاده از روتر این آدرس رو به یک کنترلر و یک اکشن خاص ارسال کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •