نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: قرار دادن آيكون براي فايلexe

  1. #1

    قرار دادن آيكون براي فايلexe

    سلام
    چطور ميتونم براي برنامه اي كه با ويژوال بيسيك نوشتم براي فايل exe اش يه آيكون قرار دهم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 06 آبان 1393 در 09:31 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    به صورت پيش فرض
    آيكن فايل exe همون آيكن فرم اولي هست

    كه بايد فقط شما آيكن فرمتون رو تغيير بديد
    Form Properties > Icon


    اگرم مي خوايد آيكن رو از فرم ديگه بگيره
    Project Properties > Make > Application > Icon


    اگرم مي خوايد آيكن فايل exe رو كه خودتون كامپايل نكرديد رو تغيير بديد
    جستجو كنيد (هست)
    آخرین ویرایش به وسیله parselearn : جمعه 11 دی 1388 در 13:52 عصر

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    سلام
    قسمت اول را فهميدم و اجرا كردم درست بود
    ولي اين قسمت را نفهميدم كهProject Propertiesرا از كجا انتخاب كنم
    نقل قول نوشته شده توسط parselearn مشاهده تاپیک
    اگرم مي خوايد آيكن رو از فرم ديگه بگيره
    Project Properties > Maje > Application > Icon

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    دوست عزیز از منوی
    Project
    آخرین گزینه
    Project Properties
    انتخاب کنید


    یا موقعی که میخوهید فایل exe رو کامپایل کنید
    optins رو انخاب کنید در سربرگ Make میتونید آیکون رو تعویض کنید

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    سلام
    من به اين قسمتي كه گفتيد رفتم ولي نتونستم آيكون را تغير بدم در اين صفحه بايد روي چه قسمتي كليك كنم تا شكل ايكون خودم را نمايش دهد


    نقل قول نوشته شده توسط alih110 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز از منوی
    Project
    آخرین گزینه
    Project Properties
    انتخاب کنید


    یا موقعی که میخوهید فایل exe رو کامپایل کنید
    optins رو انخاب کنید در سربرگ Make میتونید آیکون رو تعویض کنید

  6. #6
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    29
    پست
    4,767

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    سلام
    من به اين قسمتي كه گفتيد رفتم ولي نتونستم آيكون را تغير بدم در اين صفحه بايد روي چه قسمتي كليك كنم تا شكل ايكون خودم را نمايش دهد
    در اون پنجره میتونید آیکن فایل اجرایی رو آیکن یکی از فرم ها قرار بدید. پس قبلاً باید به فرم هاتون آیکن داده باشید.
    در تصویر زیر دو فرم داریم که میتونید آیکن فایل exe رو برابر آیکن یکی از فرم ها قرار بدید. دقت کنید از طریق این پنجره نمیشه آیکن جدیدی اضافه کرد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  7. #7

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    سلام من وقتی میخوام آیکون رو برای فرمم قرار بدم
    ارور Invalid Picture رو میده!!!

    فرمت .ico هستش ولی بازم ارور میده
    میشه بگید چه مشکلی داره
    آیا به سایز آیکون هم بستگی داره

    سایز باید چقدر باشه برای آیکون؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,117

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 06 آبان 1393 در 12:04 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    153

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe



    بفرما يه عکس گرفتم نگاه کن گوياس

    دوستان هم خوب راهنمايي کردن

    موفق باشي


  10. #10

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    نقل قول نوشته شده توسط alborz92 مشاهده تاپیک
    سلام من وقتی میخوام آیکون رو برای فرمم قرار بدم
    ارور Invalid Picture رو میده!!!

    فرمت .ico هستش ولی بازم ارور میده
    میشه بگید چه مشکلی داره
    آیا به سایز آیکون هم بستگی داره

    سایز باید چقدر باشه برای آیکون؟؟
    سلام
    مسئله كيفيت رنگ آيكون هستش نه سايزش، در خود وي بي فقط آيكونهاي تا 256 رنگ پشتيباني ميشن، براي گذاشتن آيكون كيفيت بالاتر مي‌تونيد از Addin به نام vbAdvance استفاده كنيد، وقتي نصب شد پروژتون رو با اون كامپايل مي‌كنيد و خودش هم مي‌تونه آيكون كيفيت بالا قرار بده و بك سري امكانات ديگه هم داره.
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    446

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    باسلام و درود
    از نرم افزار Easy Icon Maker برای آیکون استفاده کنید چون هم سایزش و هم رنگش و تمام خصوصیاتش استاندارد و مشکلی هم پیش نمیاد.

    لینک دانلود : http://s5.picofile.com/file/81482751..._v5_0.zip.html

    حجمش هم حدود 5 مگ هستش.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 06 آبان 1393 در 17:11 عصر

  12. #12
    ممنون از همگی
    دمت گرم درست شد با برنامه IcoFx
    همونا رو انجام دادم با کیفیت عالی قرار داده شد.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 12 دی 1393 در 09:47 صبح

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    17
    پست
    1

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    من اینکارو میکنم اما هیچ عکسی رو موقع انتخاب ایکون باز نمیکنه.عکس با چه فرمتی رو باز میکنه؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    533

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    عکس شما باید با پسوند ico باشه می تونید توسط نرم افزار IconWorkshop فایل png رو به پسوند مورد نظر خودتون تبدیل کنید

  15. #15

    Post نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe


    ببخشید چطوری این جا رو پیدا کنم؟
    (
    كه بايد فقط شما آيكن فرمتون رو تغيير بديد
    Form Properties > Icon)





  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    666

    نقل قول: قرار دادن آيكون براي فايلexe

    اصلا لازم نیست. روی خود فرم اصلی خودتان یک کلیک ساده بکنید و توی قسمت خصلت ها/قابلیت ها روی گزینه icon کلیک کنید و از همون جا هم عکس انتخاب کنید. برای شما باز می کند

    لازم نیست کار خاصی بکنید.
    اگر به پست های قدیمی توجه کنید متوجه می شوید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •