نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اموزش زبان php از صفر تا .....

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    اموزش زبان php از صفر تا .....

    سلام
    در دومین موضوعی که می خوام اموزشش رو کار کنم توی این سایت،بعد از استقبال تقریبا خوب از اموزش پایتون از صفر تا... اینبار می خوام که اموزش کامل و سطح بندی شده ای از php قرار بدم!
    مسلما این اموزش کمک بسیار زیادی می کنه به مدیران سایت هایی که از اسکریپت های php استفاده می کنن و همچنین اگر می خواید خودتون سیستم نویسی! رو شروع کنین بعد از چند دور خوندن و کار کردن روی سیستم های ساده و کم حجم،می تونید سیستم خودتون رو بنویسید یا اینکه سیستم های نوشته شده رو ویرایش کنید مطابق میل خودتون!!!
    اتفاقا این نوع برنامه نویسی از لحاظ مالی هم خیلی خوب پول در میاره!!!تقریبا بار هر طراحی سایت شما می تونید تا 150 تومن هم پول بگیرید!!!!
    اما از کلی گویی که بگذریم من این مقاله رو در چند بخش به که سعی می کنم هفته ای یک قسمت ازش رو تهیه کنم،به سرفصل های زیر می پردازم:
    Php ابتدایی:در این فصل من کارهای پایه ای رو کار می کنم!که بیشتر به درد کسب توان خوندن برنامه نویسی ها یا فهمیدنش کمک می کنه!(با دونستن این سطح مثل کسی هستید که بعد از خوندن 10 خط مقاله به زبان انگلیسی،2خطش رو ترجمه می تونه بکنه ولی می فهمه که کل 10 خط چی گفته!)
    Php حرفه ای: در این سطح کارهی یه خورده حرفه ای تر رو یاد می دم و نحوه ساخت اپلود سنتر یا اسکریپت ایمیل دهی کوکی و ....رو کار می کنیم!
    Php database: همون چیزی رو یاد می کدم که از اسمش معلومه!!!
    دوفصل هم برای کار کردن با xml و هینطور ajax کار می کنیم!
    البته اینا خودش به خودی خود خیلی طول می کشه!!!
    ولی چون نوشتن این مقاله رو خیلی وقت پیش تر از اونی که الان روی سایت می بینید شروع کردم،پس قسمت های بیشتری رو در بار اول می بینید!!!(چون نمی دونم کی میخوام پستش کنم پس قولی هم نمی دم در رابطه با تعداد سر فصل های ارسالیم!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: اموزش زبان php از صفر تا .....

    درس اول،مقدمات php
    در ابتدا باید بگم که php یه زبون راحت و زیبا برای برنامه نویسی سایت های پویا و حرفه ای و سبک و تقریبا امن هستش و به همون اندازه ای که asp ماکروسافت استفاده میشه اینم استفاده میشه البته شاید این یه سر و گردن اضافه هم داشته باشه!بخاطر سیستم های حرفه ایی که باهاش نوشته شده(نیوک،مای بی بی،ویبولتین،وردپرس،جوملا و....)
    قبل از شروع یادگیری،بهتره که مقداری اطلاعات درباره html و جاوا اسکریپت داشته باشید!
    خبو توی php شما باید کد ها رو توی یه برنامه(حتی نوت پد!) بنویسید و با فرمت .php ذخیره کنین! البته فایلتون قابل اجرا نخواهد بود مگر:
    1-اپاچی،my sql،و php رو دانلود و روی کامپیوترتون نصب کنید!
    2-برنامه هایی مثل wamp5 یایeasy php رو نصب کنین(من به شخصه ایزی پی اچ پی رو توصیه می کنم)

    امااگر شما از اونهایی هستید که دوست ندارند به برنامه ی خاصب وابسته باشند(کاملا در اشتباهید!)می تونید برنامه های ذکر شده رو از سایت زیر دانلود کنید:
    Download PHP

    Download PHP for free here: http://www.php.net/downloads.php
    Download MySQL Database

    Download MySQL for free here: http://www.mysql.com/downloads/index.html
    Download Apache Server

    Download Apache for free here: http://httpd.apache.org/download.cgi
    خوبی php و دوستانش اینه که رایگان اند و نیازی به پچ یا خریدن ندارن!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: اموزش زبان php از صفر تا .....

    درس دوم.؟!!!!
    کد های php روی سرور اجرا شده و نتیجه به شکل html مرورگر ارسال میشه و شما می بینیدش!
    کدهای php با "<?php" شروع شده،و با "?>" پایان می یابند!
    یعنی یک کد phpبه این شکل است:
    <?php
    ?>
    کد های phpگاهی در میان کد های html قرار می گیرند! به نمونه زیر توجه کنید:
    <html>
    <body>

    <?php
    echo "Hello World";
    ?>

    </body>
    </html>
    توجه کنید که هر خط از کد های php با سمی کلون";" پایان می یابد.
    دقت داشته باشید که برای خروجی گرفتن از echo و print استفاده می شود که در کد بالا ما از echo استفاده کردیم!
    اگر اسکریپت های اماده ی php رو نیگاه کنید(مثلا ویبولتین)شما می تونید ببینید که در برخی قسمت ها،یک متن با زبان انگلیسی نوشته شده که توضیح قسمت پایینی است! به این تکه متن کامنت یا توضیح می گویند!
    معمولا برنامه نویسان از کامنت ها برای مشخص کردن کار هر قسمت از کد ها استفاده می کنند و این کار دو دلیل دارد:
    1-خودشون سریعتر بخش مورد نظر رو پیدا می کنن!
    2-وقتی دیگری(عضو تیم یا در نرم افزار های ازاد یک هکر/خیرخواه/سواستفاده چی!)سورس برنامه رو باز می کنه،لازم نباشه خط به خط کد ها رو بخونه تا جایی که می خواد تغییر ایجاد کنه رو پیدا کنه و از رو کامنت ها سریع میره سر وقت قسمت اصلی کد!
    اما اگه بخوایم کلاس بزاریم تو پروژه هامون و کامنت بزاریم،باید چیکار کنیم؟!
    <html>
    <body>

    <?php
    //This is a comment

    /*
    This is
    a comment
    block
    */
    ?>

    </body>
    </html>
    همینطور که در کد بالا می بینید،ما دو طریقه ی کامنت دادن رو نشون دادیم!!!که معمولا شکل دومش مرسوم تره(مخصوصا ویبولتین فک کنم از این نوع کامنت دادن استفاده می کنه!)
    البته چیزی که فکر می کنید صد درصد درسته و کامنت ها در صفحه به کاربر نشون داده نمی شن و فقط کسی که سورس رو باز می کنه کامنت ها رو می بینه!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: اموزش زبان php از صفر تا .....

    درس سوم،متغییر ها:
    همانند هر زبان برنامه نویسی دیگه ای(پیاتون و سی و سی++ و ...)،php هم از متغییر استفاده می کنه...
    $var_name = value; کدیست که شما برای ایجاد یک متغییر استفاده می کنید!
    حالا در پایین من یه نمونه از استفاده از متغییر رو توضیح میدم:


    <?php
    $txt="Hello World";
    echo $txt;
    ?>
    خروجی این کد در مرورگر هم هست:
    Hello World
    در خط اول $txt="Hello World"; ما برای متغییر txt مقدار hello world رو در نظر گرفتیم و در انتها نیز با استفاده از echo از متغییر txt خروجی گرفتیم!
    می بینید؟! حالا اگر ما 3000خط کد هم بنویسیم،فقط با استفاده از echo $txt; می تونیم عبارت سلام دنیا رو چاپ کنیم!
    حالا بیاین یه کد یه خورده سخت تر رو امتحان کنیم:


    <?php
    $txt1="Hello World!";
    $txt2="What a nice day!";
    echo $txt1 . " " . $txt2;
    ?>
    برای این کد،خروجی برابر است با:
    Hello World! What a nice day!

    در خط اول،ما برای txt1 مقدار سلام دنیا رو قرار دادیم و برای txt2 مقدار چه روز خوبی!
    سپس برای ایجاد یک فاصله بین دو کد، " " رو بین دو کد اخر قرار دادیم تا چاپ فظای خالی بین انها،یک کاراکتر بین حروف فاصله بیندازد!
    معرفی چند تابع:
    می خوام توی درس سوم،به شما چند تا تابع که کارهای جالبی می کنن رو نشون بدم...شاید یه روز توی یه طراحیی به دردتون خوردن
    Echo strlen (" hello world");
    که خروجیش میشه:
    12
    پس این تابع همانطور که از اسمش پیداست تعداد حروف رو با احتساب کارکتر های خالی نشون میده!
    Echo strops("hello world" ,"world");
    خوب خروجی برای این کد خواهد بود:
    6
    خوب شاید فهمیده باشین شاید هم نه!!!ولی این تابع کارش اینه که کلمه ای رو که معین کردید(در اینجا به world دوم توجه کنید)رو نشون میده که چندمین حرف هستش!!!!
    اما شاید وقتی می شمرید،می بینید که w هفتمین حرف هستش و دلیلش هم اینه که حرف اول شماره ی 0 هستش و نه شماره 1!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: اموزش زبان php از صفر تا .....

    درس چهارم،عملگر های php:
    در php عملگر ها زیادن ولی همون کاری رو می کنن که توی بقیه ی زبان ها و همینطور توی ریاضیاتتون می کنن!!!!
    مثلا کار + - * / همو کاری رو می کنن که باید بکنن(جمع تفریق ضرب و تقسیم!)
    ولی % برای قدر مطلق گرفتن ،++ برای اضافه کردن یک واحد و –برای کم کردن یک واحد به کار می رود!
    در مورد دو تا اخر می تونم اینطوری بگم:
    6=++5
    درضمن همانند c ، عملگر های == =! =< => <> < > همون کارهایی رو می کنن که باید بکنن!
    یعنی تساوی، عدم تساوی، کوچکتر و مساوی، بزرگتر و یا مساوی، نامساوی،بزرگتر و کوچکتر هستند!
    درضمن && و ! و || به ترتیب به معنای "و" "نه" "یا" هستند.....
    برای درک بیشتر به مثال های زیر توجه کنید(حالا رشته ام رو با این مثال های گنده گنده خواهید فهمید!):
    x=6
    y=3
    (x < 10 && y > 1) returns true
    (x==5 || y==5) returns false
    !(x==y) returns true
    خوب در مثل ها اگر ریاضیتون یه ضره هم خوب باشه باز می تونید بفهمید که چی به چیه!!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: اموزش زبان php از صفر تا .....

    درس پنجم: شرط های if و else:
    خوب توی کار برنامه نویسی اگر شرط نویسی نکنینم،برنامه اشغال خواهد بود! مخصوصا اگر برنامه نویسیمون با php باشه!
    پس:
    <html>
    <body>

    <?php
    $d=date("D");
    if ($d=="Fri") echo "Have a nice weekend!";
    ?>

    </body>
    </html>
    میشه چگونگی نوشتن یه شرط برای چاپ روز هفته!
    در اینجا یه شرط خیلی خیلی راحت رو داریم که می بینه اگر امروز جمعه بود بنویسه اخر هفته ی خوبی داشته باشین!!!!
    این شکل ساده و ابتدایی if هستش کاربردش خیلی خیلی زیاد نیستش!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •