نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یه سوال در مورد نصب فونت در موقع لود شدن فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277

    یه سوال در مورد نصب فونت در موقع لود شدن فرم

    با سلام
    من میخواستم برنامم وقتی لود میشه فونت iran system navid رو نصب کنه .
    ممنون از جواب.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    نصب در پوشه فونت یا لود در برنامه ؟
    اگر نصب در پوشه فونت باشد میتوتنی هنگام نصب برنامه این کار را انجام دهی ولی اگر میخواهی فقط هنگام لود شدن برنامه بتوانی از فونت استفاده کنی تابع زیر بدردت میخورد :
    Declare Function AddFontResource Lib "gdi32" Alias "AddFontResourceA" (ByVal lpFileName As String) As Long
    Declare Function RemoveFontResource Lib "gdi32" Alias "RemoveFontResourceA" (ByVal lpFileName As String) As Long

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277
    در پوشه فونت.
    و در مورد کد شما : این تابع فونتی که کنار برنامم باشه رو استفاده میکنه؟
    ممنون.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    30
    با سلام

    میتونی هنگام نصب نرم افزارت روی سیستم دلخواه اون فونت رو نصب کنی راحتتره که :wink:

    این نرم افزار رو امتحان کن ! Setup Factory اسم اونه ...

    http://www.indigorose.com/downloads/trial_software.php
    :sunglass:

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    آقای hex161 کدی که آقای شریفی گذاشتن همونی هست که خدمتتون گفتم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    ببخشید اینم نمونه

    Private Declare Function AddFontResource Lib "gdi32" Alias "AddFontResourceA" (ByVal lpFileName As String) As Long
    Private Declare Function RemoveFontResource Lib "gdi32" Alias "RemoveFontResourceA" (ByVal lpFileName As String) As Long
    Dim AppPath As String
    Private Sub Form_Load()
    AppPath = App.Path
    If Right$(AppPath, 1) <> "\" Then AppPath = AppPath + "\"
    'Add the font to the Windows Font Table
    AddFontResource AppPath + "myfont.ttf"
    'Write something on the form
    Me.AutoRedraw = True
    Me.FontName = "myfont"
    Me.Print "This is a test!"
    End Sub
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    'Remove the font from the Windows Font Table
    RemoveFontResource AppPath + "myfont.ttf"
    End Sub

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277
    ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •