نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: سورس ثبت نام در سایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ashkan 261
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    karaj
    سن
    32
    پست
    71

    سورس ثبت نام در سایت

    سلام

    من میخوام یه پرتال درست کنم ، ابتدا نیاز به سیستم ثبت نام دارم ، نمیتونم کل برنامه رو خودم بنویسم ، برای همین میخوام تیکه تیکه بهم بچسبونم ....

    اگه امکان داره ، یه سیستم معرفی کنید که به دیتابیس وصل کنه ، میخوام سیستمو به بخش ایمیل و فاروم و ویکی هم نصب کنم که فقط یک بار ثبت نام بشه . ...

    چند تا دارم اما توی دیتابیسش ایمیل و نام کاربری و محل سکونت و سایر مشخصه هارو بطور کامل نداره و فقط یوزر و پسورد داره . اگر این سیستم دارای این مشخصه ها باشه خیلی عالیه .

    موتور جستجو هم که sql باشه اگر دم دستتون دارید لطف کنید خیلی خیلی ممنون و متشکرتون میشم .

    پیشاپیش از لطف سرشار شما تشکر و قدردانی میکنم
    همواره موفق باشید

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ashkan 261
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    karaj
    سن
    32
    پست
    71

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    جوملا که خیلی سنگینه ...


    ولی من میخوام سیستم شخصی باشه ، از اماده نمیخوام استفاده کنم ، البته بعضی سی ام اسا خیلی ساده هستن اگر سورس باز باشه فکر کنم راحت بشه مازول براش ساخت و کپی رایتشو شخصی کرد

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ashkan 261
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    karaj
    سن
    32
    پست
    71

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    من مکه از همون اول عرض کردم ، وقت کد نویسی برای یه سایت کاملو ندارم ...
    میخوام سورس های اماده رو کنار هم بچینم ، شما اگر سایت نوشت هباشی ، میدونی که همه طراحا نمیان دونه دونه یه سایتو بنویسن و از کد های اماده استفاده میکنن که من الان این کد رو ندارم
    آخرین ویرایش به وسیله ashkan 261 : یک شنبه 02 خرداد 1389 در 00:17 صبح

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ashkan 261
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    karaj
    سن
    32
    پست
    71

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    شما که نمیخواید راهنمایی کنید ، دخالت بیمورد نکنید در کار دیگران . بذارید کسی که بلده جواب بده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    به سایت زیر یه سر بزن و در مورد این موضوع جستجو کن
    http://www.p30vel.ir/

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ashkan 261
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    karaj
    سن
    32
    پست
    71

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    ممنون دوست من
    پیسی ول که فعلا خرابه ، پرشین اسکریپت و وریا و همه رو دیدم .....

    نمونه همینی که میخوام داخل مجید انلاین بود ، ولی همونطور که گفتم فیلد هاش کامل نیست میخوام بتونم وصلش کنم به ویبولتین و سایر سیستم های ثبت نام سایتم

  7. #7

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    با سلام
    من یک فرم ثبت نام برای سایتم ساختم وکدهای php بدین صورت میباشند
    <?php


    $con=mysql_pconnect("localhost","root","");
    if(!$con)
    {die('could not connect');}
    mysql_select_db("register",$con);
    mysql_query("SET NAMES UTF8");
    mysql_set_charset("utf8");
    $sql="insert into users(username,email,password,repassword)
    values('$_POST[username]','$_POST[email]','$_POST[password]','$_POST[repassword]')";



    $result = mysql_query($sql);

    if($result)
    {
    echo mysql_affected_rows().'<b> Information Save Success </b>';
    }


    mysql_close($con);



    ?>
    اطلاعات را از کاربر میگیرد و در پایگاه داده ذخیره میکند من میخواهم که اطلاعات تکراری مثل نام کاربری و ایمیل در پایگاه ذخیره نکند یعنی هنگام ثبت نام اگر این اطلاعات تکراری بود پیغام خطا دهد لطفا راهنمای کنید تشکر

  8. #8

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    با سلام

    <?php
    $username=$_POST['username'];
    $email=$_POST['email'];
    $con=mysql_pconnect("localhost","root","");
    if(!$con)
    {die('could not connect');}
    mysql_select_db("register",$con);
    mysql_query("SET NAMES UTF8");
    mysql_set_charset("utf8");
    // check kardan username AND email
    $sql="SELECT `id` FROM `users` WHERE `username`='$username' OR `email`='$email'";
    $result = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($result)>='1') {
    echo "<script>alert('نام کاربری و یا آدرس ایمیل تکراری می باشد')</script>";
    echo "<meta http-equiv='refresh' content='0; URL=newuser.php'>"; exit();
    } else {
    $sql="insert into users(username,email,password,repassword)
    values('$_POST[username]','$_POST[email]','$_POST[password]','$_POST[repassword]')";
    $result = mysql_query($sql);
    if($result)
    {
    echo mysql_affected_rows().'<b> Information Save Success </b>';
    } }
    mysql_close($con);
    ?>

  9. #9

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    سلام دوست گرامی ممنون از راهنمای شما
    اما من میخواهم یک از این پیامها نشان دهد نام کاربری یا ایمیل نه هر دو یعنی اگر نام تکراری بود این خطا را نشان دهد که نام کاربری تکراریاست ویا اگر ایمیل تکراری بود خطای ایمیل تکراری را نشان دهد
    تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    خوب شما باید دوباره شرط رو چک کنید یک بار برای نام کاربری و یک بار برای ایمیل

  11. #11

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    دروپال یا tikiwiki جوابتو میده.

  12. #12

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    <?php
    $username
    =$_POST['username'];
    $email=$_POST['email'];
    $con=mysql_pconnect("localhost","root","");
    if(!
    $con)
    {die(
    'could not connect');}
    mysql_select_db("register",$con);
    mysql_query("SET NAMES UTF8");
    mysql_set_charset("utf8");
    // check kardan username AND email
    $sql="SELECT `id` FROM `users` WHERE `username`='$username'";
    $sql="SELECT `id` FROM `users` WHERE `email`='$email'";
    $result = mysql_query($sql);
    $p = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($result)>='1') {
    echo
    "<script>alert('نام کاربری تکراری می باشد')</script>";
    echo
    "<meta http-equiv='refresh' content='0; URL=newuser.php'>"; exit();
    } else if(
    mysql_num_rows($p)>='1') {
    echo"ایمیل تکراری است";
    {
    else{
    $sql="insert into users(username,email,password,repassword)
    values('$_POST[username]','$_POST[email]','$_POST[password]','$_POST[repassword]')"
    ;
    $result = mysql_query($sql);
    if(
    $result)
    {
    echo
    mysql_affected_rows().'<b> Information Save Success </b>';
    } }
    mysql_close($con);
    ?>

  13. #13

    نقل قول: سورس ثبت نام در سایت

    من شرط else if اضافه کردم اما نام متفاوت است و ایمیل تکراری که وارد میکنم پیغام نام تکراری را میزند لطفا راهنمای کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •