نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف maximize و minimize و close در فرم mdi

  1. #1

    Smile حذف maximize و minimize و close در فرم mdi

    سلام
    من كد حذف دكمه هاي close و maximize و minimize در فرم mdi رو مي خوام و مي خوام نشه فرم رو از حالت maximize تغيير داد لطفاً كمكم كنيد

  2. #2

    نقل قول: حذف maximize و minimize و close در فرم mdi

    شما با resize و cancel در unload کار کن

  3. #3

    نقل قول: حذف maximize و minimize و close در فرم mdi

    سلام دوست من این کد ها رو توی فرم MDI اضافه کن:


    Private Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias _
    "SetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long, _
    ByVal dwNewLong As Long) As Long
    Private Declare Function GetWindowLong Lib "user32" Alias _
    "GetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long) _
    As Long


    Const WS_MINIMIZEBOX = &H20000
    Const WS_MAXIMIZEBOX = &H10000
    Const GWL_STYLE = (-16)


    Private Sub MDIForm_Load()
    Dim L As Long
    L = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE)
    L = L And Not (WS_MINIMIZEBOX)
    L = L And Not (WS_MAXIMIZEBOX)
    L = SetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE, L)
    End Sub




    برای پس زمینه و حاشیه هم اگه مشکلی داری برو به این پست ها:
    https://barnamenevis.org/showth...light=mdi+form

    https://barnamenevis.org/showth...di+form&page=3
    موفق باشی

  4. #4
    سلام. من اين كد رو نوشتم ولي دكمه Close را حذف نكرد؟

    در ضمن در مورد خطوطي كه اول نوشته ايد (خطوطي كه با Private نوشته شده است) مي شه توضيح بديد؟ ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : پنج شنبه 14 مرداد 1395 در 11:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •