نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونگي تبديل به utf8

  1. #1

    چگونگي تبديل به utf8

    سلام

    به من ديتا بيسي داده شده كه محتواي آن فارسيه.وقتي phpmyadmin را باز مي كنم..محتوا قابل خواندن نيست و كاملا بهم ريخته.مي خوام اين ديتا بيس قابل خوندن بشه.براي اين منظور كد زير را نوشتم:

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
    <title>Untitled 1</title>
    </head>
    <body>

    <?php
    $link = mysql_connect('localhost', 'root', '');
    if (!$link) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
    }

    $con = mysql_connect("localhost","root","");

    if (!$con)
    {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
    }
    mysql_select_db("mydata", $con);
    mysql_select_db("me2", $link);

    for($i=2265; $i<=2266; $i++)
    {
    $result = mysql_query("SELECT * FROM mydata.mavara_pages WHERE page_id= '$i'");
    while($row = mysql_fetch_array($result))
    {
    mysql_set_charset('utf8',$link);
    echo $row['pageName'];
    echo '<br>';
    $sql="INSERT INTO me2.pages(page_id,pageName)SELECT page_id,pageName FROM mydata.mavara_pages WHERE page_id= '$i'";

    }

    mysql_query($sql,$link);

    }
    mysql_close($con);
    // mysql_close($link);
    ?>
    </body>
    </html>
    كه در اين كد داده ها را از ديتابيس مي خونم تبديل به utf8 مي كنم و بعد در ديتابيس ديگري ذخيره مي كنم.اما بازهم اين ديتا بيس درست نشد.
    نمي دونم چيكار كنم.لطفا راهنماييم كنيد.
    با تشكر


  2. #2

    نقل قول: چگونگي تبديل به utf8

    از این دوتا دستور باهم استفاده کن
                mysql_query("set names 'utf8'",$connection);
    mysql_query("set char set utf8",$connection);

    اگه فایده نداشت و میخوای دیتا رو درست ببینی یه کد بنویس که اون رو تو مرورگر نمایش بده

  3. #3

    نقل قول: چگونگي تبديل به utf8

    سلام
    مگه میخوای چکار کنی که لازمه تو مدیریت دیتابیس فارسی ببینی!!!!
    اگه صفحه جست و جو ساختیو جستجوی فارسی میخوای بکنی راه حلش سادست
    اینهمه دنگ و فنگ نداره
    3 چیز مهمه این سه چیز رو جایی نمیتونی پیدا کنی من خودم مشکل فارسی داشتم
    1- موقع ساختن دیتابیس utf8_persian_ci <=Collation
    2- فیلد مورد نظر هم مثل بالایی مثلا type:varchar و
    utf8_persian_ci <=Collation
    اینا رو که همه تنظیم میکنن.
    8 ساعت تو اینترنت گشتم آخر نتونستم
    بعد یِ ی هویی دریچه هایی باز شد !!!! فهمیدم
    و 3 که از همه مهمتره اینه که متد فرمت حتما باید post باشه!!!!! اگه get باشه چون تو آدرس بار تبدیل میشه
    پیدا نمی کنه همین

  4. #4

    نقل قول: چگونگي تبديل به utf8

    اگه نشد بگو یه نمونه بفرستم

  5. #5

    نقل قول: چگونگي تبديل به utf8

    توی دیتابیس اگه میخوای فارسی ببینی باید character set جدول ها رو utf-8 و COllation رو utf8-persian-ci کنی

  6. #6

    نقل قول: چگونگي تبديل به utf8

    نقل قول نوشته شده توسط hamzeh4u مشاهده تاپیک
    سلام
    مگه میخوای چکار کنی که لازمه تو مدیریت دیتابیس فارسی ببینی!!!!
    اگه صفحه جست و جو ساختیو جستجوی فارسی میخوای بکنی راه حلش سادست
    اینهمه دنگ و فنگ نداره
    3 چیز مهمه این سه چیز رو جایی نمیتونی پیدا کنی من خودم مشکل فارسی داشتم
    1- موقع ساختن دیتابیس utf8_persian_ci <=Collation
    2- فیلد مورد نظر هم مثل بالایی مثلا type:varchar و
    utf8_persian_ci <=Collation
    اینا رو که همه تنظیم میکنن.
    8 ساعت تو اینترنت گشتم آخر نتونستم
    بعد یِ ی هویی دریچه هایی باز شد !!!! فهمیدم
    و 3 که از همه مهمتره اینه که متد فرمت حتما باید post باشه!!!!! اگه get باشه چون تو آدرس بار تبدیل میشه
    پیدا نمی کنه همین
    اگه با urldecode()
    دیکود کنه میتونه با $_GET هم کار کنه

  7. #7

    نقل قول: چگونگي تبديل به utf8

    نقل قول نوشته شده توسط hamzeh4u مشاهده تاپیک
    سلام
    مگه میخوای چکار کنی که لازمه تو مدیریت دیتابیس فارسی ببینی!!!!
    اگه صفحه جست و جو ساختیو جستجوی فارسی میخوای بکنی راه حلش سادست
    اینهمه دنگ و فنگ نداره
    3 چیز مهمه این سه چیز رو جایی نمیتونی پیدا کنی من خودم مشکل فارسی داشتم
    1- موقع ساختن دیتابیس utf8_persian_ci <=Collation
    2- فیلد مورد نظر هم مثل بالایی مثلا type:varchar و
    utf8_persian_ci <=Collation
    اینا رو که همه تنظیم میکنن.
    8 ساعت تو اینترنت گشتم آخر نتونستم
    بعد یِ ی هویی دریچه هایی باز شد !!!! فهمیدم
    و 3 که از همه مهمتره اینه که متد فرمت حتما باید post باشه!!!!! اگه get باشه چون تو آدرس بار تبدیل میشه
    پیدا نمی کنه همین

    urldecode($_GET['url']);

    این جوری میتونه گت هم استفاده کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •